Νομικός - στη Λαμπράκη (νομίζω στο νούμερο ενενηντα κάτι ζυγό) στον Κορυδαλλό
Νομικός - στη Λαμπράκη (νομίζω στο νούμερο ενενηντα κάτι ζυγό) στον Κορυδαλλό
Παιδία σόρρυ, το ήθελα πολύ αλλά ξεράθηκα σαν το ζώο. Είναι πιό κουραστική η πίστα απο ότι φαίνεται... Πάντως αν θέλετε κανονίζουμε να μπούμε διάφορα cbf καμιά μέρα... Τα Μέγαρα δίπλα είναι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Πολύ μάχιμο το CBF !!!
Ωραίος ρε Gerodim...
Κρίμα που δεν ήρθες στην εκδρομή την Κυριακή να μας πεις τις εντυπώσεις σου από την πίστα...
![]()
:wacko:
Εγω που ειχα παρακολουθησει track day, στα μεγαρα, γινοτανε πανικος απο κοσμο, η πιστα ενα σωρρο καγκουρες, που αντι να μπουν για να μαθουν, το χαν ριξει σε εναν ατυπο αγωνα μεταξυ τους.
Παρα πολυ επικυνδινο για νεους οδηγους!
Η μονη περιπτωση που θα εμπαινα ηταν να εχω την πιστα κατα αποκλειστικοτιτα εστω για 3-4 γυρους, να παω με την ηρεμια μου, και χωρις ανχος.
Οποτε η ιδεα αυτη με βρισκει αρνητικο.
Το css δεν έχει καμία σχέση με track day. Ούτε κάγκουρες ούτε μ@λάκες ούτε κίνδυνος... Και πολύ αυστηροί κανονισμοί!
Μπραβο φίλε που μπήκες με το cbf και απεδειξες ότι και το cbf μπορεί. Τώρα ζηλεύω... θέλω κι εγώ css!!![]()
![]()
Παιδιά μακάρι να έχει πιάσει ο φωτογράφος μία στιγμή που βρήκε κάτω το φρένο του ποδιού και πέταξε σπίθες το cbf, όλα τα λεφτά είναι.. από αύριο μεθάυριο θα έχω τις επίσημες φωτό....
Πραγματικά στο εύχομαι όσο τίποτα άλλο... Πήγαινε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Μπραβο φίλε που μπήκες με το cbf και απεδειξες ότι και το cbf μπορεί. Τώρα ζηλεύω... θέλω κι εγώ css!!![]()
![]()
Δεν μιλησα για το css. Αλλα φανταστηκα επειδει ειπεσ οτι να μπουμε ολα τα cbf, οτι θα ενοουσες σε καποιο track day.Το css δεν έχει καμία σχέση με track day
Gia pew, posa eyro einai to css1;
Αχ, εδώ είναι η πονεμένη ιστορία.Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Δεν μιλησα για το css. Αλλα φανταστηκα επειδει ειπεσ οτι να μπουμε ολα τα cbf, οτι θα ενοουσες σε καποιο track day.
Gia pew, posa eyro einai to css1;
280€ το μάθημα...
40€ η ενοικίαση της στολής
100€ οι μπότες που αγόρασα.
20€ βενζίνη....
Πάντως αξίζει η εμπειρία και πολλά παραπάνω έξοδα.
Να ρωτήσω κατι, 280€ ειναι η μέρα? 'Η το ΣΚ? γιατι ακουσα οτι τα μαθηματα διαρκούν Σαβ-Κυρ. Και οτι διαφορετικα μαθηματα την φορα για καθε θεμα. Ειναι 1 μαθημα την μέρα?
(Ειμαι πλεον εκτος θεματος ετσι?)
:smilea:
καλως ηρθες φιλε στα "ωραια"
αλλα πρεπει να σου πω οτι αυτο που ειδα με τη μποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ. ειναι ΛΑΘΟΣ!
1. εχει σχεση με τη θεση του σωματος σου που πρεπει να μειωνει τη κλιση της μηχανης σου...ωστε να μη γερνεις τοσο πολυ.... αλλα αυτο ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο και δεν ειναι της στιγμης... θα τα μαθεις σιγα σιγα αν συνεχισεις
2. και βασικοτερο ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ που πρεπει να κοιταξεις ειναι
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ οταν παιρνεις μεγαλες κλισεις
με αυτο που εκανες μπορουσε να "μπλοκαρει" το ποδι σου ΚΑΤΩ απο το μασπιε και να εχεις σοβαρο ατυχημα
προσπαθησε να πατας το μασπιε (πως να το πω?) πιο κοντα στα δαχτυλα του ποδιου σου και οχι στη "καμαρα"
![]()
Το ξέρω, μου το είπε ο εκπαιδευτής... Πάντως όπως και να 'χει ήταν ωραία εμπειρία!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
2. και βασικοτερο ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ που πρεπει να κοιταξεις ειναι
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ οταν παιρνεις μεγαλες κλισεις
με αυτο που εκανες μπορουσε να "μπλοκαρει" το ποδι σου ΚΑΤΩ απο το μασπιε και να εχεις σοβαρο ατυχημα
προσπαθησε να πατας το μασπιε (πως να το πω?) πιο κοντα στα δαχτυλα του ποδιου σου και οχι στη "καμαρα"
![]()
Αυτά στο level 3 απ'ότι ενημερώθηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
1. εχει σχεση με τη θεση του σωματος σου που πρεπει να μειωνει τη κλιση της μηχανης σου...ωστε να μη γερνεις τοσο πολυ.... αλλα αυτο ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο και δεν ειναι της στιγμης... θα τα μαθεις σιγα σιγα αν συνεχισεις
![]()
280 τη μέρα... Ένα level τη μέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Να ρωτήσω κατι, 280€ ειναι η μέρα? 'Η το ΣΚ? γιατι ακουσα οτι τα μαθηματα διαρκούν Σαβ-Κυρ. Και οτι διαφορετικα μαθηματα την φορα για καθε θεμα. Ειναι 1 μαθημα την μέρα?
(Ειμαι πλεον εκτος θεματος ετσι?)
:smilea:
Και πραγματικά αξίζει μέχρι και το τελευταίο €