1
Ας το ξεκάθαρίσει η ίδια..:rotflmao: :rotflmao: Πάντως σε πρόλαβα..Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Φιλε Lampro δεν θελω να μαλωσουμε αλλα η iLia μιλουσε για εμενα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
σαββατο βραδυ χαλκίδα για μπυρίτσα και σήμερα μεσημερι πορτο γερμενο για καφεδακι ....
το "ξάνθη πρότζεκτ "ήδη σχεδιαζεται !![]()
![]()
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
ΑΑΑΑΑ ετσι εεεε ? ολοι κανατε τη βολτιτσα σας. εε για να ζηλευετε εγω δεν πηγα πουθενα αλλα ειδα το gp το Σαββατο και χθες Κυριακη ημουν ολη την ημερα στην πιστα Υπηρεσία κι έβελεπα τους αγωνες των 600 και 1000 πανελληνιου Β. Ελλαδος. Εντυπωσεις φυσικα πολυ καλες . θα επισυναψω μολις μπορεσεω καποιες φωτο.....
Λάμπρο λένε και μένα, λέτε να διεκδικήσω τίποτα...???Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ας το ξεκάθαρίσει η ίδια..:rotflmao: :rotflmao: Πάντως σε πρόλαβα..:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
είδες μια πρόταση να γράψεις , Ίλια , τι κάνεις, και φαντάσου:
όλα αυτα χωρίς δικιά σου φωτό...![]()
![]()
![]()
Στην ίδια βόλτα με τον SOL-VFR-VTEC...
(πότε πρόλαβες και πόσταρες ρε θηριό,μετά από 500 χλμ βόλτα?).
Μόλις κάνω resize τις φωτό τις δικές μου,θα ποστάρω και εγώ
Κάποια στιγμή πέρασε από Stork μια παρέα που είχε και δύο VFRια μέσα, ένα ασημί και ένα κόκκινο αν θυμάμαι καλά... Εσείς ήσαστε;
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Μπα όχι (τελικά είμαστε αρκετοί).Εμείς ακολουθήσαμε δρομολόγιο Αρτεμίσιο,Βυτίνα,Λαγκάδια,λίμνη Λάδωνα,Καλάβρυτα και επιστροφή .3 Βέφες 1 κόκκινη και 2 ασημί
μμ ωραια διαδρομη την εχω κανει με το hornet και πολλακις εν μερει με τη βεφα
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ως γραφικός στριτοξυνοξυστρογρήγορος κάτοικος ΒΠ πήγα Αι Γιάννη Ρώσσο για τυροπιτάρι και λουκουμά![]()
Πολύς λαός από κει!!!!:a17: