Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: Καλλιστεία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ωραιο θεμα βραδυατικα δε λεω:hypnotize Δυστυχως ολα αυτα τα πλασματικα ονειρα καταξιωσης γκλαμουριας κτλ, ξεκινανε απο τον εφιαλτη της συγχρονης ελληνικης οικογενειας.

Πολλα απο αυτα τα κοροτσακια ειχαν πισω απο τα παρασκηνια μια μαμα που εκλαιγε απο συγκινηση για την κορουλα της που επιασε απο μικρη το "νοημα".

Δε βαριεσαι μπιζνα να γινεται.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Δε βαριέστε...

Πέρα απο τις μις Camay, μις Αλόε Βέρα, μις Λόλιποπ και τη μις Sugar Free, στην ουσία εκλέγονται οι νέες Μενεγάκες, οι νέες Κορομηλιές και οι νέες Τατιάνες.

Πρέπει να φτιάξουν τις νέες γενιές σιγά σιγά ! Γερνάνε οι προηγούμενες !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    %$#νες πολυτελείας.............

Μέλουσες αυτές που διαγωνίζονταν χτες, νυν αυτές που ήταν από κάτω.

Τόσο απλά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Eleos pia ... oles oi psonares theloun h na ginoun tragoudistries h na ginoyn montela!!!

me ena kyrio aytoskopo..na pantreytoun enan plousio k na to paizoun kuries sta kosmika.

kai gia na ginoun prepei na perasoun apo kritiki epitropi ...h opoioi einai apo tous pio asxetous h tous pio sxetikous..

pos to dexontai na perasoun apo krites?

oso gia ta anoixta podarakia..ayto einai epilogi tous , k an goustaroun k pisteyoun ston eayto tous mporoun k na min to kanoun .

Dystyxos omos ekei mesa tous kanoun tetoio plusimo egefalou tou tupou " moni sou den mporeis na kaneis tipota " klp..

kai stin teliki , e , den htan kai oles gia ta kallisteia k meprooptiki na mas antiprosopeysoyn se ena metepeita diethni diagonismo omorfias...min trellathoume kiolas..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ωραιο θεμα βραδυατικα δε λεω:hypnotize Δυστυχως ολα αυτα τα πλασματικα ονειρα καταξιωσης γκλαμουριας κτλ, ξεκινανε απο τον εφιαλτη της συγχρονης ελληνικης οικογενειας.

Πολλα απο αυτα τα κοροτσακια ειχαν πισω απο τα παρασκηνια μια μαμα που εκλαιγε απο συγκινηση για την κορουλα της που επιασε απο μικρη το "νοημα".

Δε βαριεσαι μπιζνα να γινεται.

A! Geia sou...

Καλλιστεία για άντρες γιατί δεν γίνονται με τόσο φαντασμαγορικά σόου απ'τα κανάλια ;

Δεν περνάει η μπογιά μας εμάς ή μήπως επειδή δεν τα πάμε καλά στη φλογέρα ;;

Εγω πιστευω οτι η συγχρονη γενια εχει παρει το μυαλο αερα και οχι αδικως με μεγαλο υπευθυνο την τηλεοραση και τα περιοδικα...και ειναι λογικο μετα τα παιδια να θελουν παση θυσια να κανουν τη χλειδατη ζωη....και κατι ακομα που θα φανει κλισε...φταινε και οι γονεις που δεν θελουν να λειψει τιποτα στα παιδια τους και τα χαλανε κανοντας ολα τα χατηρια...μακαρι και εμεις ως γονεις να καταφερουμε κατι πιο δραστικο στο μελλον

Isos giati sinithos oi oraioi antres EINAI montela , den theloun na ginoyn montela.

pragma pou simainei pos oi antres pane se ena praktoreio k pianoyn douleia.den exoun anagi ta kalisteia k tis epitropes ( h ypotropes opos leei k h PAnia..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    Isos giati sinithos oi oraioi antres EINAI montela , den theloun na ginoyn montela.
    pragma pou simainei pos oi antres pane se ena praktoreio k pianoyn douleia.den exoun anagi ta kalisteia k tis epitropes ( h ypotropes opos leei k h PAnia..)
    Μα δεν πρέπει κι εμείς να πάρουμε έναν τίτλο ;

Του μίστερ "Ποπσταρ χάϊγουέη ολ δε μάνεϊ γκάϊ" για παράδειγμα;

Θέλουμε τίτλο λέμε !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι δυστυχώς η τάση της σημερινής κοινωνίας είναι
    Να γίνουν όλες μπαρμπι
    Και οι άνδρες να θέλουν μια μπαρμπι
    Και αυτό είναι τελικά ένα αλισβερίσι

Και έχει να κάνει με το ότι σήμερα δεν ξέρουμε τι θέλουμε για να <<ταΐσουμε την ψυχή μας και τι το κορμί μας>>

Χρόνια πριν οι γυναίκες εκδίδονταν για την επιβίωση και μόνο, τώρα για να καλύπτουν τις δόσεις από τις κάρτες στα χοντος, να φάνε στο χ μαγαζί και πάει λέγοντας

Έχω ακούσει και έχω δει απίστευτα πράγματα όπως και εσείς
    Και το χειρότερο μικρά κοριτσάκια να δίνονται μόνο και μόνο για ένα ποτό.

Και το αλισβερίσι είναι προσφορά και ζήτηση

Αν δεν υπήρχε ζήτηση δεν θα υπήρχε προσφορά και το αντίθετο.

Θα πω όμως κάτι στους φίλους που λένε όλες είστε ίδιες

Τελικά δεν είναι έτσι, όταν όμως το πιστεύεις και λειτουργείς σαν να είναι έτσι δεν αφήνεσαι να δεις και κάτι διαφορετικό αν έρθει στο δρόμο σου.

Ένα μικρό παράδειγμα..

Είναι ένας από αυτούς που ψάχνουν να βρουν χρυσάφι μέσα στο ποτάμι.
    Βουτάει το τσίγκινο πιατάκι και το γεμίζει χώμα και νερό. Αν έχει σαν δεδομένο ότι αυτό που έχει το πιατάκι είναι χώμα και νερό κάνει μία κίνηση και το αδειάζει. Αν όμως αρχίσει και το κοσκινίζει το καθαρίζει το ψάξει καλύτερα έχει μια ευκαιρία να βρει ένα μικρό χρυσό κόκκο που θα τον κάνει ευτυχισμένο.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ένα ξεσκαρτάρισμα θέλει η ζωή, πρώτα μέσα στην ψυχή μας και μετά στους γύρω μας.

Μπορεί για όλα αυτά που λέω να κάνω και λάθος
    Συγνώμη αν σας κούρασα

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Εγω πιστευω οτι η συγχρονη γενια εχει παρει το μυαλο αερα και οχι αδικως με μεγαλο υπευθυνο την τηλεοραση και τα περιοδικα...και ειναι λογικο μετα τα παιδια να θελουν παση θυσια να κανουν τη χλειδατη ζωη....και κατι ακομα που θα φανει κλισε...φταινε και οι γονεις που δεν θελουν να λειψει τιποτα στα παιδια τους και τα χαλανε κανοντας ολα τα χατηρια...μακαρι και εμεις ως γονεις να καταφερουμε κατι πιο δραστικο στο μελλον
    +1
    ΠΑΙΔΕΙΑ παιδια χρειαζεται το χω πει και θα το λεω παντα..
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΨΥΧΗΣ και ευκαιριες για καλλιεργεια των ανθρωπων..

(ωραια τα λεμε να δω ποσα post θα φτασει η μαλ@κια μας για τα καλλιστεια και τις μουφες που μας σερβιρουν για να κοιμηθουμε κααατι λιγο παραπανω..)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤV ΜΑΡΚΑΣ SONY 25 ΙΝΤΣΩΝ!!Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Η TV ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕ!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Κατ'αρχήν Νεφέλη μου αρέσει το μπλέ μαλλί σου και το μοτοσακό σου, και θέλω να σε γνωρίσω. Έλα δέλεαρ καμιά μερα!

ΛΟΙΠΟΝ να και η άποψη ενός συναδέλφου σας, που εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο έχει απαρνηθεί την τηλεόραση (ξήλωσε την κεραία του) και δεν έχει ιδέα για το τι πράγμα μιλάτε

Πάντα άκουγα όλο τον κόσμο να διαμαρτύρεται για τα 1000 κακά της τηλεόρασης και των περιοδικών κλπ κλπ. Δεν είδα όμως κανέναν να σήκωσε το γαμωτηλεχειριστήριο για να την κλείσει και να σηκωθεί να διαβάζει κάνα βιβλίο. Όλοι γκρινιάζουν για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, αλλά κανείς δεν έπιασε το γαμωτηλεχειριστήριο (μια φορητή και πολύ εύκολη συσκευούλα!) για να γυρίσει στη ΝΕΤ και να κάτσει να δει ένα ντοκυμαντέρ (ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ).

Μα, σου λέει, αυτά δείχνουν... τι να κάνουμε? Ε ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Κι αν χάσεις 1-2 καλά πράγματα που δείχνει, ε, δεν πειράζει΄... αξίζει η θυσία. Υπάρχουν ακόμα καλύτερα έξω ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Και τώρα θα συζητάμε για την εκπόρνευση και το πνευματικό ή ηθικό επίπεδο των μεν και των δε? Ενα τηλεοπτικό πρόγραμμα ευρείας κατανάλωσης μας (σας) έφαγε το χρόνο στην τιβί, και τώρα τον τρώει online ή στους καφέδες της παρέας, που όοοολοι μαζί θα κατακρίνουμε αυτό που κάτσαμε και είδαμε........ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10'!

Make motorcycles, not televisions
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για ότι αφορά τα παιδιά τους, μπορείς να μην έχεις τηλεόραση σπίτι. Γνωρίζω οικογένεια που το εφαρμόζει αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    [B]

Το σύστημα και η τηλεόραση και γενικότερα όλη αυτή η ενημέρωση που την τρώμε στην μάπα.
    Μια χαρά είναι η τηλεόραση και τα ντοκιμαντέρ στην ΕΤ, ΕΤ3 (μόνο που οι μάπες πολλές φορές τα κόβουν στην μέση) και άλλα εργάκια στα διάφορα κανάλια
    Τα θέμα δεν είναι αν έχεις τηλεόραση, στο σπίτι γιατί αν δεν έχεις θα χάνεις τα εν λόγω ντοκιμαντέρ. Το θέμα είναι να επιλέγεις τι θα δεις και αυτό δεν έχει να κάνει με αυτούς που κάνουν τα προγράμματα στην τηλεόραση αλλά με το τι πρόγραμμα έχουμε εμείς στην κεφάλα μας.

Και ένα άλλο παραδειγματάκι

Αν κάθεσαι στον καναπέ του σαλονιού σου και στο πάτωμα έχεις μια στοίβα σκατά δύο πράγματα μπορεί να συμβούν
    1. Να πάρεις μια σκούπα να τα καθαρίσεις και να ρίξεις και τα σχετικά αρωματικά να φύγει η βρώμα μια και έξω
    2. Να κάθεσαι να τα κοιτάς, να τα ανακατεύεις και να βρωμάνε περισσότερο

Ο καθένας κάνει την επιλογή του

Αγαπητέ Κώστα δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζεις και αναφέρεσαι σε εμένα
    Στο Δέλεαρ έχω έρθει και μάλλον έχουμε γνωριστεί. Φορούσα όμως τα καλά μου
    Όχι μπλε μαλλί και μοτοσακό, α επίσης χωρίς τον στητό πισινό.
    Αλλά αν είναι να με γνωρίσεις για αυτά και επειδή δεν τα διαθέτω θα ακολουθήσω την προτροπή σου ΚΑΜΙΑ μέρα δεν θα έρθω Δέλεαρ.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    A! Geia sou...
    σωστοτατος!!!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλλιστεία Κλασσικών Μοτοσυκλετών μέχρι 200cc
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2012, 21:31
  2. Απαντήσεις: 31