Σε εμας καλο κανει
![]()
Σε εμας καλο κανει
![]()
δυστυχως δεν κανει πλακα....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ SUNER. ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Η ΟΧΙ;;;;;;;;;;![]()
![]()
μου εχει στειλει γυρω στα 739 πμς ζητωντας μου καθε φορα με διαφορετικο επιχειρημα να το σβησω.
μεχρι και τους 13Φουκαραδες με απειλει οτι θα μου στειλει...![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
εγω παντως, κανω πλακα σε οτι εγραψα πιο πανω... το μονο σοβαρο απ αυτα που εγραψα ειναι "13Φουκαραδες".... :a029:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
[B]μεχρι και τους 13Φουκαραδες με απειλει οτι θα μου στειλει...![]()
Επειδή δεν έχω καλή αίσθηση του χιούμορ, δεν κατάλαβα, αν όντως κάνει πλάκα ή όχι.
ΥΓ Δεν ξέρω ποιοί είναι οι 13Φ
Εσύ νομίζεις ότι είμαστε κύριοι και δεν βαράμε παιδάκια που φορούν γυαλιά αλλά για τις εν λόγο διόπτρες υπάρχει θέμα στην 13Φ ....... ο καθένας θέλει να σου τοποθετήσουμε και αλλού.... σου ερχεται bartlalalitrialalo.......![]()
α και να μην ξεχάσω......αφού ήρθες μέχρι τον Ισθμό γιατί δεν πήρες εμένα τον φιλαράκο σου ένα τηλέφωνο?????
Να τα πούμε απο κοντά :a13: βρε παιδί.....
Είδα το πλυντήριο στην παραλία αραγμένο και έλεγα δεν μπορεί κάπου το έχω ξαναδεί.......γιατί μας κρύβεσαι?![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
[B]σοβαρα τωρα, θελω να πιστευω οτι εκανε πλακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μεχρι και τους 13Φουκαραδες με απειλει οτι θα μου στειλει...![]()
Επειδή δεν έχω καλή αίσθηση του χιούμορ, δεν κατάλαβα, αν όντως κάνει πλάκα ή όχι.
ΥΓ Δεν ξέρω ποιοί είναι οι 13Φ![]()
κερια ειστε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Εσύ νομίζεις ότι είμαστε κύριοι και δεν βαράμε παιδάκια που φορούν γυαλιά αλλά για τις εν λόγο διόπτρες υπάρχει θέμα στην 13Φ ....... ο καθένας θέλει να σου τοποθετήσουμε και αλλού.... σου ερχεται bartlalalitrialalo.......![]()
α και να μην ξεχάσω......αφού ήρθες μέχρι τον Ισθμό γιατί δεν πήρες εμένα τον φιλαράκο σου ένα τηλέφωνο?????
Να τα πούμε απο κοντά :a13: βρε παιδί.....
Είδα το πλυντήριο στην παραλία αραγμένο και έλεγα δεν μπορεί κάπου το έχω ξαναδεί.......γιατί μας κρύβεσαι?![]()
![]()
το τι βαρατε το ξερει η οικουμενη. υπαρχουν και μαρτυριες οτι το εχετε λιωσει...![]()
δεν σου τηλ γιατι οι παντοφλιες της γυναικας σου ακουγοντουσαν μεχρι το Λουτρακι...![]()
και αφου ειδες το πλυντηριο, γιατι δεν εκανες τον κοπο να πλησιασεις? τελικα, δεν ηταν καταλυτης αυτοκινητου αυτο που βρωμαγε αλλα εσυ?![]()
![]()