Λοιπον τα πμ μου ειναι ΤΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΩΣ αδεια .... καποιο προβλημα υπαρχει , παρακαλω να το λυσουν οι κυριοι mods !!!!
για να μπορεσω να επικοινωνησω..... και οι υπολοιποι το νου σας στο πονηρο μη χασετε !!!![]()
Λοιπον τα πμ μου ειναι ΤΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΩΣ αδεια .... καποιο προβλημα υπαρχει , παρακαλω να το λυσουν οι κυριοι mods !!!!
για να μπορεσω να επικοινωνησω..... και οι υπολοιποι το νου σας στο πονηρο μη χασετε !!!![]()
λοιπον θα τις ποσταρω εδω ..... και μου λετε....
Λινα,εκλεισε...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Οσα δινει ο Θανασης +100ε !!!Κουκλος λεμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
Λινα,εκλεισε...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Λινα 210-7016881 για να συνεννοηθουμε...
ποιος???
ο Πανουργιας???
παει ο καυμενος...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Μετα απο απειλητικο τηλεφωνημα που δεχτηκα, δεν καταλαβα ποιος ηταν αλλα ακουγα νερα (σαν απο πιεστικο) , ας τον παρει ο Θανασης....![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Εγω κατι ξερω που τον φοβαμαι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μετα απο απειλητικο τηλεφωνημα που δεχτηκα, δεν καταλαβα ποιος ηταν αλλα ακουγα νερα (σαν απο πιεστικο) , ας τον παρει ο Θανασης....![]()
![]()
![]()
Παρτα τωρα να μαθεις και συ !
![]()
![]()
![]()