Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εχω τελειώσει ανωτάτη πρωκτολογική στο πανεπιστήμιο Μενιδίου,
πιστευώ ένα κλύσμα θα λύσει το πρόβλημα σου![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εχω τελειώσει ανωτάτη πρωκτολογική στο πανεπιστήμιο Μενιδίου,
πιστευώ ένα κλύσμα θα λύσει το πρόβλημα σου![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
-------------------------------------------------------------Αρχικά δημιουργήθηκε από physio
φιλε διάγνωση εξ αποστάσεως δεν γίνεται αν και φυσικοθεραπευτής νομίζω οτι προηγουμενοι με εχουν καλύψει εαν πονάσ τοποθετησε πάγο για 10λ καθε 3ωρες και καλο ειναι να πας σε χειρουργο ορθοπεδικο αθλητιατρο εαν βρεθεισ Αθηνα στην διαθεση σου
με αλλα λογια για κρυοθεραπεια βαλε ενα ποτηρακι νερο με ενα ξυλακι μεσα στην καταψυξη να παγωσει.οταν το βγαλεις ριξε λιγο νερο να ξεκολλησει απο το ποτηρι ο παγος με το ξυλακι.(σαν παγωτο).για 2 λεπτα κανε κυκλικες κινησεις γυρω απο το σημειο που πονας με διαλειματα ενος λεπτου.(το σκουπιζεις σε καθε διαλειμα καλα με μια πετσετα).θα το κανεις 3 φορες.ο πονος θα φυγει αλλα να πας σε ορθοπεδικο να το δει.οπου πονος=προβλημα.
περαστικα
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Γιατι..ο φορεας που τα βρισκει? Εγω τα ακουμπαω καθε διμηνο (για να κλεινω μετα ραντεβου για καλυτερη εξυπηρετηση).Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
1ον ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑΣ.
και γω παω ρε φιλε αλλα δεν εχω προμπλεμ....ο ανθρωπος δεν κανει τετοια καταπονηση.....Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Eγω τετοιους πονους και στα δυο γονατα ειχα οταν εκανα Καρατε. :
thanks supermario,ontos anakoyfistikaμε αλλα λογια για κρυοθεραπεια βαλε ενα ποτηρακι νερο με ενα ξυλακι μεσα στην καταψυξη να παγωσει.οταν το βγαλεις ριξε λιγο νερο να ξεκολλησει απο το ποτηρι ο παγος με το ξυλακι.(σαν παγωτο).για 2 λεπτα κανε κυκλικες κινησεις γυρω απο το σημειο που πονας με διαλειματα ενος λεπτου.(το σκουπιζεις σε καθε διαλειμα καλα με μια πετσετα).θα το κανεις 3 φορες.ο πονος θα φυγει αλλα να πας σε ορθοπεδικο να το δει.οπου πονος=προβλημα.![]()
TATAR KΑΙ ΓΩ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ![]()
olos o kosmos stirizete se 2 troxous
Φίλε μου άδικα παιδεύεσαι στο φόρουμ.
Το γόνατο γενικά είναι μια πολύπλοκη και πονεμένη ιστορία...
Είναι μια άρθρωση που δέχεται και στηρίζει το βάρος του σώματος (και σε περίπτωση αθλητικής δραστηριότητας πολύ παραπάνω) και ταυτόχρονα βρίσκεται ανάμεσα στα 2 μακρύτερα οστά του ανθρώπου (μηρός & κνήμη) τα οποία δρώντας ως μοχλοί μεταφέρουν πολλές φορές σε αυτό τεράστιες δυνάμεις....
Οι συνηθέστερες βλάβες είναι κακώσεις ή ρήξη μηνίσκου, έσω ή έξω πλάγιου συνδέσμου, πρόσθιου ή οπίσθιου χιαστού κλπ...
Στην περίπτωσή σου (μιας και δεν αναφέρεις κάκωση) παίζει δυνατά και το σενάριο μιας χονδρομαλάκυνσης επιγονατίδας (και να λείπουν τα αστεία παρακαλώ - έτσι ονομάζεται...), καθώς και μιας πιθανής αρθρίτιδας (δύσκολο όμως μιας και συνήθως εμφανίζεται σε μεγάλες ηλικίες...).
Τις περισσότερες φορές η ίδια η άρθρωση εκδηλώνει την φλεγμονή είτε μαζεύοντας μέσα αίμα (αίμαρθρος) σε περιπτώσεις άμεσης κάκωσης, είτε αντιδραστικά μαζεύοντας αρθρικό υγρό (ύδραρθρος), πράγμα που κάνει πιο δύσκολη την διάγνωση αν πρώτα δεν υποχωρήσουν τα συπτώματα της φλεγμονής....
Όπως και να είναι, η σωστή διάγνωση απαιτεί ακτινολογικό έλεγχο με στατικές και δυναμικές ακτινογραφίες και κυρίως καλή κλινική εξέταση ώστε να εντοπιστούν τυχόν δυσκολίες-μπόσικα στην κίνηση της άρθρωσης με συγκεκριμένες κινήσεις-test, και πολλές φορές επιβάλλεται η χρήση του αρθροσκοπίου προκειμένου να γίνει ορατή η βλάβη και ταυτόχρονα τώρα πια η αντιμετώπισή της (όταν πρόκειται για μερικές αφαιρέσεις μηνίσκων) κλπ.
Όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να διαγνωστούν μέσω αλληλογραφίας. Όπως σου ανέφερα στην αρχή, πάρε 1-2 γνώμες από έμπειρους ορθοπεδικούς και ακολούθησε τις συμβουλές τους.
Αν κάτι δεν καταλάβεις από αυτά που θα σού πουν μην διστάσεις να ρωτήσεις λεπτομέρειες επιμένοντας, καθώς και να ζητήσεις αναλυτική εξήγηση για το τι μέλλει γενέσθαι...Ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος-γιατρός-επιστήμονας δεν θα στα αρνηθεί....
ειδες για ποτε πλακωσαν ολοι οι γιατροι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ειδες για ποτε πλακωσαν ολοι οι γιατροι?
Nτεν είμαι γιατρός καρντιά μου.....Το πως τα γνωρίζω αυτά είναι άλλη, μεγάλη, και πονεμένη ιστορία...![]()
THEOD thanks man!!!!
τα γονατα ειναι κακος μπελας,ελα ομως που καταλαβα οτι αν δεν τα σκασεις τα τιμημενα τα φραγκα κανεις δε σου δινει σημασια.στο Ε.Σ.Υ. με γραψανε στα @@ τους σε μια 5λεπτη εξεταση και οι ιδιωτικοι θελουν κοντα στα 60ευρα για επισκεψη!!!!!
τεσπα ευχαριστω και παλι και ελπιζω απο βδομαδα που θα ηρεμησω απο φορτο πολυτεχνειου να βρω μια ακρη!
Φιλαρακι theod δεν το εγραψα για σενα στην καμια!Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Nτεν είμαι γιατρός καρντιά μου.....Το πως τα γνωρίζω αυτά είναι άλλη, μεγάλη, και πονεμένη ιστορία...![]()
Χθες που λες διαβαζα σε περιοδικο για το μοτορι που περιμενεις
Λοιπον λεει για πολυ καλα φρενα πλαισιο σασμαν και αισθηση μηχανης στα υπερ
Στα κατα νωχελικος κινητηρας κατω απο τισ 6,000 παροτι ριξανε πολυ τον κινητηρα του R1 για να κερδισουν σε ροπη δεν τα καταφερανε
Πολυ μεγαλη καταναλωση
Αβολη θεση οδηγησης
Κακη αποκριση γκαζιου
Οχι σταθερη λειτουργια του γκαζιου κινητηρα οταν κινησε με λιγες στροφες και σταθερο γκαζι
Ισως τελικα το fz1 δεν ειναι τοσο καλο οσο το περιμενουμε?
------------------------------------------------------------------------------------[i]ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ![/B]
Το ανέκδοτο του αιώνα στην Ελλάδα ήταν μέχρι τώρα το :
"Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη"!
Καλό πάντως και το δικό σου...
Παρακαλώ τους αξιότιμους κκ mods να το βάλουν "sticky" στα ανέκδοτα...
![]()
![]()
![]()
Γιατρός δεν είμαι αλλά έχω χρόνια πρόβλημα και με τα δύο γόνατα.
Δεν τα είχα χτυπήσει όταν άρχησε το πρόβλημα! Ξαφνικά πρείστικαν , όχι και τα δύο ταυτόχρονα, και πόναγαν αφόρητα!
Πήγα σε γιατρούς, εξετάσεις, ακτινογρφίες....
Άλλοι μου έλεγαν χονδροπάθεια, άλλοι υγρό, άλλοι μηνίσκο....
Χάπια και θεραπείες και πάντα λίγο καιρό αργότερα τα ίδια!
Τελικά ένας μπόρεσε και ανακάλυψε τι συνέβαινε!
Γ-Όταν ήσουν μικρή έκανες αθλητισμό?
Ι-Ναι.
Γ-Και τον σταμάτησες έτσι?
Ι-Ναι.
Γ-Οι χιαστοί σου είναι πολύ χαλαροί και μόλις χαλαρώνει και ο τετρακέφαλος αρχίζει το γονατο να παίζει. Αυτό προκαλεί και το πρίξιμο και τον πόνο. Η μόνη λύση είναι να έχεις πάντα δεμένους τετρακέφαλους.
Αυτά είπε και με χαιρέτησε! Από τότε (πάνε 2 χρόνια) δεν είχα πρόβλημα ξανά! Το μόνο που πρέπει να κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου, είναι να αθλούμαι!
Σκέψου το λίγο! Δεν ξέρω αν συμπίπτουν τα συμτόματα αλλά επειδή είπες ότι δεν είχες χτυπήσει στο γόνατο! Και το κακό είναι ότι αυτό δεν φαίνεται με εξετάσεις και ακτινογραφίες!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
παντως και στην δικη μου περιπτωση που μαλλον ηταν χονδροπαθεια, οι γιατροι συνεστησαν γυμναστικη για να δεσουν οι τετρακεφαλοι, οι οποιοι καποτε ηταν πολυ γυμνασμενοι και χαλαρωσανε....
Για χονδοπάθεια μου είχαν πει κι εμένα αλλά υπήρχε ένα βασικό πρόβλημα! Όταν έκοψα τη γυμναστική για μεγάλο διάστημα, κλείδωνε το γόνατο και σχεδόν γύριζε και μόνο που στεκόμουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
παντως και στην δικη μου περιπτωση που μαλλον ηταν χονδροπαθεια, οι γιατροι συνεστησαν γυμναστικη για να δεσουν οι τετρακεφαλοι, οι οποιοι καποτε ηταν πολυ γυμνασμενοι και χαλαρωσανε....
Πάντως για αυτές τις παθήσεις όλοι στο τέλος γυμναστική σου λένε!!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
μπα δε πειστευω να ειναι απο το σταματημα του αθλητισμου γιατι πολυ απλα ποτε δεν τον αρχισα![]()
παντως αρχισα παλι τα χαπια για την φλεγμωνη και παει πολυ καλα το γονατο .για να δουμε!!!!!!![]()
![]()