Σ'εμενα πάντως δεν συνέβη... παίζει ρόλο αν έχεις μεγαλύτερο χέρι και η στάση του σώματος...
Σ'εμενα πάντως δεν συνέβη... παίζει ρόλο αν έχεις μεγαλύτερο χέρι και η στάση του σώματος...
Και γω οφειλω να ομολογησω οτι στα πρωτα χιλιομετρα που εκανα ειχα αυτο το μουδιασμα στο δεξι μου χερι...Ομως με τον καιρο και προφανως χαλαρωνοντας λιγο το στησιμο μου κατα την ωρα της οδηγησης, δεν ξαναειχα κανενα τετοιο προβλημα...Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες περι σταση σωματος και σφιξιμο χεριων..
Θα συμφωνήσω κι εγώ.Είχα κι εγώ μουδιάσματα τον πρώτο καιρό.Τώρα πια όχι.
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
Μετά από δυο χρόνια strom, το μουδιασμα παραμένει. Με γαντάκι λιγότερο αλλά υπάρχει.
Στην προηγούμενη μηχανή on/off που είχα πιο όρθια θέση οδήγησης δεν είχα ποτέ μουδιάσματα.
![]()
![]()
![]()
Το μουδιασμα εχει να κανει, οπως ηπαν και πολλα παιδια παραπανω, με το σφηξιμο. Οταν το σηνηθησεις το εργαλειο και εισαι χαλαρος, δεν θα εχεις τετοιο προβλημα. Το να μην σε βολευει το τιμονι, προφανως λογω υψους, ειναι αλλο καπελο και δεν εχει σχεση με το μουδιασμα. Και να το αλαξεις το τιμονι, αν δεν χαλαρωσεις θα μουδιαζεις.![]()
![]()
Δοκιμάστε κανένα μηχανάκι της προκοπής - ΚΤΜ ας πούμε - και αφήστε τα χώματα και τους κραδασμούς με τα παλιοπαρτάλια τα στρώματα που παντρευτήκατε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί ρε παιδιά δεν φέρνετε λίγο πιο κοντά το τιμόνι; Τέσσερις βιδούλες είναι....![]()
Σε εμενα καποιες φορες που μούδιασε το χερι διαπιστωσα οτι ηταν πολυ σφικτο το μανικι του τζακετ...
Το φερμουαρ που κλεινει στον καρπό σε συνδιασμό με τα γαντια (που φτανουν μεχρι τον καρπό) ειχαν σαν αποτελεσμα να πιεζεται πολυ το χερι σε αυτό το σημείο και αρα να μη γινεται σωστη κυκλοφορια στο αιμα.
Το πρόβλημα ήταν πιό εντονο στο αριστερό χέρι που φορούσα και ρολόι.
Αλλάξτε την κλίση του τιμωνιού απο τα καβαλέτα αναλόγως το ύψος και το στύλ οδήγησης...εμένα με βολεύει όπως είναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
motakos600 μου την ειχες στημενη νομιζω ε;![]()
![]()
![]()
Φίλε μου ΧΤ έχω, απλά γελάω ακόμη με τα χουνέρια που έκανες στους ΚΤΜικούς και είπα να σε φτιάξω λίγο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό λέω κι εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Αλλάξτε την κλίση του τιμωνιού απο τα καβαλέτα αναλόγως το ύψος και το στύλ οδήγησης...εμένα με βολεύει όπως είναι...