Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εισαι προκατελειμενος με τους ΜΙΒ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Ποτε!
Απλα τωρα τελευταια μου την ειπαν για κανα δυο ποστακια στα ανεκδοτα και μου τα στειλαν οποτε λεω παει και αυτο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εισαι προκατελειμενος με τους ΜΙΒ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Ποτε!
Απλα τωρα τελευταια μου την ειπαν για κανα δυο ποστακια στα ανεκδοτα και μου τα στειλαν οποτε λεω παει και αυτο!
μα δεν υπηρχε βρε Κωστα λογος να φυγει αυτο το ποστ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Ποτε!
Απλα τωρα τελευταια μου την ειπαν για κανα δυο ποστακια στα ανεκδοτα και μου τα στειλαν οποτε λεω παει και αυτο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον το site στηρίζεται σε στατιστικά δεδομένα και απλά ανεβάζει αριθμούς.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Μάγγες μην ψαρώνετε . Το λέει καθαρά ο χριστιανός : Using extensive computer models based on population, food production, pollution and other data .Τα νούμερα δεν αντραποκρίνονται στην πραγματικότητε. Στατιστικη προσέγγιση ειναι![]()
Modenas Kriss 125
Yeap....Θα συμφωνήσω και εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Μάγγες μην ψαρώνετε . Το λέει καθαρά ο χριστιανός : Using extensive computer models based on population, food production, pollution and other data .Τα νούμερα δεν αντραποκρίνονται στην πραγματικότητε. Στατιστικη προσέγγιση ειναι![]()
Στατιστική προσέγγιση είναι και σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες αποκλίσεις.
Πάντως τα νούμερα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!![]()
Που βαδίζομεν κυρίες & κύριοι?
dld pistepsate oti borei kai na einai on-line sindedemeno me ta nosokomia olou tou kosmou kai na vlepei epitopou poios pethane poios genithike?Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Μάλλον το site στηρίζεται σε στατιστικά δεδομένα και απλά ανεβάζει αριθμούς.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalo gia provlimatismo alla etsi den vlepoume tis aities twn pragmatwn kai apla stenaxwriomaste pou ola ginondai brosta sta matia mas....
tespa...