iriniaa....
Φίλε μου.. γιατί;...
Δεν σου φτάνουν οι 47000 που ξύπνησαν;... θες και τους υπόλοιπους...
Και εμείς με τι θα έχουμε να γελάμε μετά στην Ευρώπη;.... πέρα απο τα χάλια μας που πραγματικά τα παραδεχόμαστε τουλάχιστον...
Δεν θες να δείς εκείνο το Liverpool - Rivaldo???? Μόνος του έπαιζε... τους το κάρφωσε και μετά αρχίσαν , τις κανονιές οι Άγγλοι... και να φανταστείς οτι ήθελαν 3-1 για να περάσουν.. οχι 1-1, ούτε 2-1 ..και να έχω τον φίλο μου , τον κόκκινο, να τον ζωνουν τα φίδια στο 1-1 , στο 2-1 να αρχίζει να σκάει... και στο 3-1 να διαμαρτύρεται , γιατί η βολίδα , θα σκότωνε κανένα στο τέρμα... σαν εκείνο που παίζαμε στις αλάνες και η καραβολίδες και οι "μύτοι" δεν επιτρεπόντουσαν , λόγω μεγέθους του γηπέδου.. μην ξεχνάς οτι και εκείνοι στο μισό έπαιζαν..
Επίσης ξέχασες να αναφέρεις την νέα δραματική σχολή που έχει φέρει ο γαύρος που σχεδόν απο την μέση και μπρός , όλοι εκπροσωπούν επάξια το είδος σε επαφές...ενίοτε και με την αύρα κάποιου παίκτη...
Απο την μέση και πίσω , έχουν την σχολή BALL-PLAYER-KATO.. που είναι μια παρερμηνεία πολεμικών τεχνών...και κουτσουρέματος...
Έχουν την αίσθηση φέτος οτι θα πάνε "περπατώντας'' στους ομίλους... και εγώ συμφωνώ... αλλά με την αρνητική έννοια... ειδικά δε , αν ο Ριβάλντο πάει στο mundial τελικά, οι τραυματισμοί του , θα γίνουν σαν του δικού μας Δελλα...ΜΟΝΙΜΟΙ...
΄Για αυτό σου λέω.... άσε ..μην τους ξυπνάς... άστους εκεί.. να νομίζουν οτι είναι υπερομάδα, μόνο βάση του ταλέντου τους.. και οχι στους νέους κανονισμούς offside... μπάλα και παίκτης , πρέπει να είναι 20 μέτρα πίσω απο τον αμυντικό και να μην γίνει και σέντρα...
Α..και επειδή το κύπελο είναι κοντά... και μάλλον θα νομίζετε οτι για αυτό τα γράφω.. οχι δεν τα λέω για αυτό... εκεί μάλλον θα το πάρετε και αυτό.. εκτός και αν έχει γυναικόπαιδα του Εργοτέλη στις κερκίδες και προτιμήσετε να κυνηγήσετε αυτά...
Gandalf