Με καληψανε οι απο πανω!
(σαμαρια περνουν και τα 2, ο GN_AZ πηγε Θεσσ. με το γυμνο /w σαμαρια)
ΟΤΙ ΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καληψανε οι απο πανω!
(σαμαρια περνουν και τα 2, ο GN_AZ πηγε Θεσσ. με το γυμνο /w σαμαρια)
ΟΤΙ ΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Eυχαριστω παιδια, θα δουμε, μαλλον σε γυμνο το παω, μου αρεσει καλυτερα .
Τεστ ride υπαρχει για τα 2 μοντελα?
Απο οτι βλεπω στην ιστοσελιδα της GIVI η ζελατινα ειναι αρκετα καλη για το γυμνο.
Ο αερας με 140-150 θα ειναι υποφερτος σε ενα ταξιδι πιστευω, αλλωστε παιζει ρολο και η καταναλωση που σε κανει να πας πολιτισμενα, η τελικη εναι για κανενα ξεκ@αβλωμα και πιστευω πως και στο S πρεπει να μπεις μεσα στη ζελατινα
για να πας τοσο γρηγορα.
mhn to syzhtas... Den kserw an exw xamhloteres anoxes ston aera apo to meso oro, alla fysaei poly kai me to s... para poly, gia taxythtes (kata th gnwmh mou panta) panw apo 120-140 km
Εγώ έχω το S.. Όταν το είχα πρωτοπάρει, πήγαινα με 150Km/h και με πέρναγαν με 250 και έλεγα πως αντέχουν? Αλλά ύστερα από λίγο καιρό συνήθισα (άλλαξα και κράνος) και πλέον στα 200km/h αν δεν φυσάει πολύ, μπορώ να πηγαίνω σχετικά άνετα και χωρίς σκύψιμο, και σε ταχύτητες >220 άμα σκύψω, είναι αρκετά άνετο.
P.S: Σήμερα έβαλα και μία καινούργια ζελατίνα puig http://www.kawasaki-bikers.gr/module...pic&t=519#9337
Το ιδιο ελεγα και εγω, κατοπιν καταλαβα οτι πεζει μεγαλο ρολο ο αερας(το πως φυσαει)Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Εγώ έχω το S.. Όταν το είχα πρωτοπάρει, πήγαινα με 150Km/h και με πέρναγαν με 250 και έλεγα πως αντέχουν? Αλλά ύστερα από λίγο καιρό συνήθισα (άλλαξα και κράνος) και πλέον στα 200km/h αν δεν φυσάει πολύ, μπορώ να πηγαίνω σχετικά άνετα και χωρίς σκύψιμο, και σε ταχύτητες >220 άμα σκύψω, είναι αρκετά άνετο.
P.S: Σήμερα έβαλα και μία καινούργια ζελατίνα puig http://www.kawasaki-bikers.gr/module...pic&t=519#9337
Παντως και εγω με την αλλη ζελατινα ειδα ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ διαφορα.
Καμια φορα αν δεν φυσαει μπορω να πηγαινω και με 200χμ/ω χωρις σκυψιμο, αλλα αν φυσαει περιεργα, και τα 140 φαινονται πολλα
Το πως φυσαει παιζει ρολο σιγουρα αλλα τωρα μιλαμε μονο για την παραπανω προστασια του φαιρινκ, αν φυσαει απο παντου χεσε μεσα.
Ωραια η PUIG οντως, θα κοιταξω και για το γυμνο αν παιζει κατι.
για δοκιμη απο οτι βλεπω δεν υπαρχει κατι που να ξερεται.
Μου φαινεται θα παω να το παρω με δοσεις ωσπου να εχω τα λεφτα απο την πωληση του αυτοκινητου, με εχει μπριζωσει ο αδερφος μου με το καινουριο που πηρε και τα 'χω παιξει λεμε, δε μπορω να περιμενω....
Εγώ είχα το γυμνό, πολύ καλό αλλά και πολύ ξύλο πάνω απο τα 150...
Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω !!!!!!!!!!
toulaxisto periorizosoun sto 3ilo kafropoule, to antexis kiolas!!!! welcome to moto!
τωρα που "κοβει" ο πολυς αερας (και το κρυο) προσωπικα μεχρι τα 180 παω κυριλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από xaphs
Εγώ είχα το γυμνό, πολύ καλό αλλά και πολύ ξύλο πάνω απο τα 150...
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πρέπει να έχεις χέρια και να σου λείπει ύψος για να είσαι μέχρι τα 180 κυριλέ....
Και επίσης πρέπει να μην έχεις 2ο πάνω στο μηχανάκι...
Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω !!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
Μετα το Πασχα θα αγορασω ενα απο τα δυο (περισσοτερο μου αρεσει το γυμνο).
Απο αυτους που εχουν ενα εκ των δυο θα ηθελα να μου πουν την αποψη τους για να τα βαλω ολα μαζι και να παρω την αποφαση. Μιλαμε για μεικτη χρηση, εντος και εκτος πολης βεβαια.
GIMNOOOOOOOooooo...
Kalotaksido.
o arnold htan to mono teras me simetria"""
pezi vevea kai to na ipagese stin katigoria prehistoric san ese e?min to 3exnas!Αρχικά δημιουργήθηκε από xaphs
Πρέπει να έχεις χέρια και να σου λείπει ύψος για να είσαι μέχρι τα 180 κυριλέ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaphs
![]()
οου μαι γκαντ!
ο γνωστης ο ιδιος!
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Για γυμνο παω σιγουρα, ευχομαι μεσα στην επομενη εβδομαδα.
Θα δειξει με τον αερα με 150 ειναι καλα πιστευω, παραπανω δε ξερω για ποση ωρα μπορω να πηγαινω, οποτε σε καλο δρομο ειμαι.