Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δε πα να λετε.....
ο τυπος ειναι το ειδωλο μου......
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
se kalo sou re Adam! trelo gelio!!!
![]()
δε πα να λετε.....
![]()
se kalo sou re Adam! trelo gelio!!!
![]()
Se katalabaino man,min anisixeis.Poses fores exeis katsei se ena trapezi k kei poy pineis ton kafe soy petagetai o enas k monadikos(panta etsi den ginetai?) k arxizei k milaei gia ta katorthomata tis zois toy!?!?!...opote ti kaneis..epeidi exeis skopo na coolareis ligo,k epeidi de goystareis na maloseis..sikonesai..k ton poylo...Oso gia tin apomimisi Rossi(xero..einai ierosylia,xabales na ginetai..) otan ton bgaloyn se lampada(blepe rouva) tha pame oloi na ton agorasoyme k tha ton baloyme stin bibliothiki mas k tha leme "ayton ton anthropo ton ixera.." Ti Mpeta Hraklis...betoblakas pes kalytera na sai mesa.Oxi tipot'alllo,alla to palikari xaramizetai edo sto Elanta,isos na krybetai anamesa mas o epomenos protathlitis ton GP(i ora tis ntomatas..)Apo tetoious..Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εκεινη τη στιγμη δεν ειχα καμια διθεση ν ασχοληθω μαζι του.εΓω ειχα παει να ξεκινησω μια κουβεντα γιατι νομιζα οτι ηταν μοτοσυκλετιστης και οχι π@π@ρ@ς.Και εξαλλου γιατι να ασχοληθω?Για να φτασουμε στο σημειο να βριζομαστε και να χαλασει ολη μου η διαθεση?Εδω οταν μου ειπε για το σφιξημο των αναρτησεων πηγα να του πω κατι και ο μαγκας δεν ηθελε να μ ακουσει με τπτ!Ε μην σωσει και ακουσει ποτε του!Μερικα ατομα ειναι υπευθηνσα για την καταντια τους.Το νου σας ομως,αν σε μια κατηφορικη με νερα σας περασει καποιος απο εσωτερικη ντιφταροντας με 170 και εχοντας πεταξει τον αγκωνα του<μαλλον το κεφαλι του θα επρεπε κυριολεκτικα,για τα μπαζα ειναι> θα ειναι αυτος.Κοιταξτε και τις αναρτησεις του,μπορει να εχει βγαλει τα ελατηρια και να εχει βαλει μπετον για να μην πεσει.Πoια OHLINS??Μπετα ΗΡΑΚΛΗΣ λεμε τωρα......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εκεινη τη στιγμη δεν ειχα καμια διθεση ν ασχοληθω μαζι του.εΓω ειχα παει να ξεκινησω μια κουβεντα γιατι νομιζα οτι ηταν μοτοσυκλετιστης και οχι π@π@ρ@ς.Και εξαλλου γιατι να ασχοληθω?Για να φτασουμε στο σημειο να βριζομαστε και να χαλασει ολη μου η διαθεση?Εδω οταν μου ειπε για το σφιξημο των αναρτησεων πηγα να του πω κατι και ο μαγκας δεν ηθελε να μ ακουσει με τπτ!Ε μην σωσει και ακουσει ποτε του!Μερικα ατομα ειναι υπευθηνσα για την καταντια τους.Το νου σας ομως,αν σε μια κατηφορικη με νερα σας περασει καποιος απο εσωτερικη ντιφταροντας με 170 και εχοντας πεταξει τον αγκωνα του<μαλλον το κεφαλι του θα επρεπε κυριολεκτικα,για τα μπαζα ειναι> θα ειναι αυτος.Κοιταξτε και τις αναρτησεις του,μπορει να εχει βγαλει τα ελατηρια και να εχει βαλει μπετον για να μην πεσει.Πoια OHLINS??Μπετα ΗΡΑΚΛΗΣ λεμε τωρα......
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μου μη χαλας τη διαθεση σου ........
απλα αλλη φορα να αρχινας και συ το δουλεμα χαλαρα και στο τελος να επιμενεις !!!!!!!!!
πατημα στο κεφαλι σε κατι τετοιους ....
μια φορα ημουν στο Ριο Αντιριο και μεσα στο καραβι λεω σε εναν με ενα CBR 400 R ΑΘΗΝΑΙΟ !!!!!!!! περικαλω......
να παμε μαζι αμα θελει και να πιουμε και καφε Αμφιλοχια .....
και λεει ο δικος σας .... δεν μπορω φιλε θελω να εχω ζεστα λαστιχα για τις στροφες στο Μενιδη . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοκαλο εγω .....![]()
![]()
....λες και εγω θα πηγαινα με 70 !!!!!!! και τραλα λα λαααααα.....
η λες και αυτος θα πηγαινε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ μαλιοκουβαρα !!!!!![]()
![]()
Να αγαπιομαστε ....
Γι'αυτο προσοχη!
Αν δειτε κανεναν να ερχεται με χιλια κατα πανω σας πετωντας τον αγκωνα δεν ειναι για να σας χτυπησει.
Να στριψει θελει.:rotflmao:
Βεβαια ο καθε ενας εχει το δικο του προσωπικο στυλ.
Εγω για παραδειγμα ριχνω "σφαλιαρες".
![]()
Αλλος κλωτσαει...τα μαρσπιε:rotflmao:
Αστα, μεγαλο θεμα η αγωνιστικη οδηγηση.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δε πα να λετε.....
![]()
με λιγο τσιμενταρισμα γινεται ενα ειδωλιο πρωτο και σε φυσικο μεγεθος....![]()
![]()
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αυτός δεν προλαβαίνει μάλλο να ζεστάνει από Αμφιλοχία μέχρι Μενίδι ε?.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
να παμε μαζι αμα θελει και να πιουμε και καφε Αμφιλοχια .....
και λεει ο δικος σας .... δεν μπορω φιλε θελω να εχω ζεστα λαστιχα για τις στροφες στο Μενιδη . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα που έγινε και η γέφυρα, θα παίρνει φόρα από Αθήνα μάλλον να ζεστάνει.
Έπρεπε να του πεις... "οκ, όπως είσαι Αμφιλοχία, γυρνάς μία μέχρι Αγρίνιο, παίρνεις αναστροφή στο πρώτο φανάρι, γρήγορα-γρήγορα (μην κρυώσουν οι γόμμες) και επιστρέφεις με ζεστά".
www.clubcsl.com
Eπρεπε να του πεις οτι εσυ αντι για τον αγκωνα,βγαζεις πρωτα το ...!!!
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
ρε παιδια μην το κανετε σαν τον αλλο που αναβε το τσιγαρο με το σκουλαρικι...![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Για πε για πε.....Γιατι ειχα ενα γνωστο που ελεγε οτι ηταν συνοδηγος σε ενα παπακι που εξηνε πηνακιδα και απο τις σπιθες αναψε τσιγαρο (καθοταν πλατη στον οδηγο).........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
ρε παιδια μην το κανετε σαν τον αλλο που αναβε το τσιγαρο με το σκουλαρικι...![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
----------------------------------------------------------------Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Για πε για πε.....Γιατι ειχα ενα γνωστο που ελεγε οτι ηταν συνοδηγος σε ενα παπακι που εξηνε πηνακιδα και απο τις σπιθες αναψε τσιγαρο (καθοταν πλατη στον οδηγο).........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πολυ καλο.να τους γνωρισουμε μεταξυ τους μιας και ο δικος μου εγερνε τοσο πολυ για να στριψει που με τις σπιθες απο το σκουλαρικι του αναβε τσιγαρο![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
To skoylariki na ypotheso itan sti myti eeeeeeeeee??? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
----------------------------------------------------------------
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πολυ καλο.να τους γνωρισουμε μεταξυ τους μιας και ο δικος μου εγερνε τοσο πολυ για να στριψει που με τις σπιθες απο το σκουλαρικι του αναβε τσιγαρο![]()
![]()
Στη γλώσσα μάλλον...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
To skoylariki na ypotheso itan sti myti eeeeeeeeee??? :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Στη γλώσσα μάλλον...:rotflmao: :rotflmao:
Apisteyti...:rotflmao: :rotflmao:
Το ιδιο ατομο που ειχε πει για το τσιγαρο,ειχε πεταξει και ενα αλλο υπερτατο.Συναντιομαστε μια μερα στι φροντηστηριο και τι μου λεει???.."Μλκ Γιωργο πηγα Θεσσαλονικη με το GPZ σε μιση ωρα!!!!!!!!!"![]()
![]()
![]()
Το ελεγε και το πιστευε...Και του απανταω εγω....."Ρε συ μπας και πηγες μςχρι την πινακιδα στην εθνικη που γραφει προς Θεσσαλονικη και μπερδευτικες???"
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
:rotflmao: Ρε Γιωργη..τι γινεται με σενα...ολοι οι καμμενοι σε ενα ερχονται?Εφοσον το πιστευε κιολας εκει υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα φιλε μου...Πες του να τα βρει με την αληθεια..πρεπει να χει μαλωσει πολλααααααα χρονια..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Το ιδιο ατομο που ειχε πει για το τσιγαρο,ειχε πεταξει και ενα αλλο υπερτατο.Συναντιομαστε μια μερα στι φροντηστηριο και τι μου λεει???.."Μλκ Γιωργο πηγα Θεσσαλονικη με το GPZ σε μιση ωρα!!!!!!!!!"![]()
![]()
![]()
Το ελεγε και το πιστευε...Και του απανταω εγω....."Ρε συ μπας και πηγες μςχρι την πινακιδα στην εθνικη που γραφει προς Θεσσαλονικη και μπερδευτικες???"
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()