Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή μου

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Περαστικά σου, σίγουρα έχεις περάσει πολλές δύσκολες στιγμές εσύ και οι δικοί σου όλο αυτόν τον καιρό αλλά μη το αφήσεις να περάσει έτσι, πρέπει να κυνηγάμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγώ θέλω να σου πω καλή δύναμη και ανάρρωση φίλε μου και ελπίζω με το πέρασμα του χρόνου να γίνουν όλα καλά. Καλή τύχη με όποιον τρόπο αποφασίσεις να ενεργήσεις και είμαστε εδώ και περιμένουμε τα νέα σου

Παλαιό μέλος
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε, σας ευχαριστώ για τις ευχές, οι οποίες πρέπει να πω ότι πιάνουν, καθώς η υπόθεση εκδικάστηκε και μετά από 2-3 ερωτήσεις και δείχνοντάς τους τη φωτογραφία με το νεροφάγωμα, αθωώθηκα με συνοπτικές διαδικασίες.Όσον αφορά την υγεία μου επίσης βελτιώνεται, αργά μεν, αλλά έχω την ελπίδα ότι θα ξαναγίνω κάποια μέρα όπως ήμουν.. Στην αρχή, από τότε που συνήλθα και για ένα μήνα μετά, η κατάσταση ήταν μια τρέλα! Τα πάντα γύριζαν, δεν μπορούσα να δω μια σταθερή εικόνα! Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με το ότι αισθανόμουν ένα χέρι μέσα στο κεφάλι μου να σφίγγει τον εγκέφαλό μου μέσα στη χούφτα του, το μούδιασμα σε σημείο που μπορούσα να βγάλω δόντια χωρίς πόνο και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να συγκρατήσω κάτι στη μνήμη μου ούτε 2 λεπτά με έκανε να πιστεύω ότι βλέπω ένα όνειρο αλλά δεν μπορούσα να ξυπνήσω! Και το χειρότερο ήταν που δε θυμόμουν τίποτα ούτε για ποιο λόγο βρισκόμουν σ'αυτή την κατάσταση! Και κάθε φορά που ξυπνούσα έπρεπε να μου τα διηγηθούν όλα από την αρχή! Ίσως μια θετική πλευρά που μπορώ να βρω στην ιστορία που έζησα, είναι ότι πέρασα στην άλλη πλευρά, είδα πόσο δύσκολα αισθάνονται οι ασθενείς σε βαριά κατάσταση και είδα πόσο φριχτό είναι να χάνεις την υγεία σου, την οποία δυστυχώς έπρεπε να τη χάσω για να την εκτιμήσω και να καταλάβω πως τα είχα όλα. Θα ακούσω τις συμβουλές που μου δίνετε και θα δώσω σίγουρα συνέχεια στην υπόθεση μετά το θάρρος και τη στήριξη που μου δείξατε! Να είστε καλά παιδιά όλοι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε, σας ευχαριστώ για τις ευχές, οι οποίες πρέπει να πω ότι πιάνουν, καθώς η υπόθεση εκδικάστηκε και μετά από 2-3 ερωτήσεις και δείχνοντάς τους τη φωτογραφία με το νεροφάγωμα, αθωώθηκα με συνοπτικές διαδικασίες.Όσον αφορά την υγεία μου επίσης βελτιώνεται, αργά μεν, αλλά έχω την ελπίδα ότι θα ξαναγίνω κάποια μέρα όπως ήμουν.. Στην αρχή, από τότε που συνήλθα και για ένα μήνα μετά, η κατάσταση ήταν μια τρέλα! Τα πάντα γύριζαν, δεν μπορούσα να δω μια σταθερή εικόνα! Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με το ότι αισθανόμουν ένα χέρι μέσα στο κεφάλι μου να σφίγγει τον εγκέφαλό μου μέσα στη χούφτα του, το μούδιασμα σε σημείο που μπορούσα να βγάλω δόντια χωρίς πόνο και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να συγκρατήσω κάτι στη μνήμη μου ούτε 2 λεπτά με έκανε να πιστεύω ότι βλέπω ένα όνειρο αλλά δεν μπορούσα να ξυπνήσω! Και το χειρότερο ήταν που δε θυμόμουν τίποτα ούτε για ποιο λόγο βρισκόμουν σ'αυτή την κατάσταση! Και κάθε φορά που ξυπνούσα έπρεπε να μου τα διηγηθούν όλα από την αρχή! Ίσως μια θετική πλευρά που μπορώ να βρω στην ιστορία που έζησα, είναι ότι πέρασα στην άλλη πλευρά, είδα πόσο δύσκολα αισθάνονται οι ασθενείς σε βαριά κατάσταση και είδα πόσο φριχτό είναι να χάνεις την υγεία σου, την οποία δυστυχώς έπρεπε να τη χάσω για να την εκτιμήσω και να καταλάβω πως τα είχα όλα. Θα ακούσω τις συμβουλές που μου δίνετε και θα δώσω σίγουρα συνέχεια στην υπόθεση μετά το θάρρος και τη στήριξη που μου δείξατε! Να είστε καλά παιδιά όλοι!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
    Τα είπα-με και παραπάνω!
    Καλή συνέχεια λοιπόν και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
    Τα είπα-με και παραπάνω!
    Καλή συνέχεια λοιπόν και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    Έτσι !

Η ψυχολογική υποστήριξη είναι το λιγότερο που μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στο παλικάρι !

Καλή δύναμη ρε Πέτρο, δείχνεις οτι έχεις την πυγμή. εγώ αυτό που σου εύχομαι είναι να διαρκέσει μέχρι την ώρα που θα τελειώσεις με όλα αυτά και την αμέσως επόμενη στιγμή απο αυτή που σου γράφω, η υγεία σου να γυρίσει στην κατάσταση που ήσουν πριν το μοιραίο.

Και σιδερένιος πάντα φίλε.

ΠΡΟΧΩΡΑ !!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ !!!!!!!!!

ετσι να εχεις θαρος και ορεξη για ζωη !!!!!!

μονο η ορεξη θα σε κανει εντελως υγιη !!!!!!!!!
    Να αγαπιομαστε ....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με το ότι αισθανόμουν ένα χέρι μέσα στο κεφάλι μου να σφίγγει τον εγκέφαλό μου μέσα στη χούφτα του, το μούδιασμα σε σημείο που μπορούσα να βγάλω δόντια χωρίς πόνο και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να συγκρατήσω κάτι στη μνήμη μου ούτε 2 λεπτά με έκανε να πιστεύω ότι βλέπω ένα όνειρο αλλά δεν μπορούσα να ξυπνήσω! Και το χειρότερο ήταν που δε θυμόμουν τίποτα ούτε για ποιο λόγο βρισκόμουν σ'αυτή την κατάσταση!
    ...
    Ίσως μια θετική πλευρά που μπορώ να βρω στην ιστορία που έζησα, είναι ότι πέρασα στην άλλη πλευρά, είδα πόσο δύσκολα αισθάνονται οι ασθενείς σε βαριά κατάσταση και είδα πόσο φριχτό είναι να χάνεις την υγεία σου, την οποία δυστυχώς έπρεπε να τη χάσω για να την εκτιμήσω και να καταλάβω πως τα είχα όλα. Θα ακούσω τις συμβουλές που μου δίνετε και θα δώσω σίγουρα συνέχεια στην υπόθεση μετά το θάρρος και τη στήριξη που μου δείξατε! Να είστε καλά παιδιά όλοι!
    Προχώρα αγόρι μου, και εμείς μαζί σου οτιδήποτε χρειαστείς μην διστάσεις να στείλεις πμ.

Το έχεις πιάσει όπως δείχνω και παραπάνω , το νόημα,
    και πίστεψέ με ΜΠΟΡΩ , να σε καταλάβω , γιατί έχω ζήσει παρόμοιο και έχω έρθει στην θέση σου και ακόμα πορεύομαι...

Αυτό που είναι υπογραμμισμένο μην το ξεχνάς ποτέ!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Η επιστήμη έσωσε τη ζωή μου....
    από nikos_abel στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 09:52
  2. 17/12/2005 Η μερα που αλλαξε την ζωη μου
    από manhunter στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 10:59
  3. Το ατύχημα μου με τη μηχανη...
    από ANDREAS27 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2005, 10:47
  4. Όλη μου τη ζωή...
    από matmat στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 00:15
  5. Βγαλμένο από το φορ..... τη ζωή ήθελα να πω!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 16:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF