Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Sygkentrwsh Agiwn..

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Μου θυμιζει περιστατικα που εχουν παρκαρει καποιο φορτιγακι η νταλικα πανω σε μια στροφη και σε αναγκαζουνε να βγεις απ'το στοπ για να μπορεις να δεις αν ερχεται κανενας. Βεβαια οταν θα το δεις μπορει να ειναι πολυ αργα. Σε αυτες της περιπτωσεις δεν μπορεις να κηνηθεις δικαστικα σε αυτους που εχουν παρκαρει παρανομα εκει και σου κλεινουν την οπτικη επαφη με το δρομο? Η αντιστοιχα σε αυτους που κανανε την δενδροφυτεψη εκει? Τι θα πρεπει να κανεις, να κατεβεις απ'το αμαξι και να πας να δεις αν ερχεται κανεις?

Παντος και απο εμενα, περαστικα σου
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

περαστικά φίλε, να το ξεχάσεις το συντομότερο!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    περαστικά σε όλους...

Μόνο μια ερώτηση.. απο όσο καταλαβαίνω , βγήκατε ώς την μισή πόρτα του συνοδηγού;;;;.... αυτό είναι περίπου μισό αυτοκίνητο....

Απο την άλλη , αν όπως λες , το παληκάρι είχε βγεί αντίθετη λωρίδα, είναι λογικό οτι αν πήγαινε κανονικά δεν θα σας είχε χτυπήσει καθόλου... ή θα είχε ορατότητα, μιας και θα είχατε περάσει ήδη μια λωρίδα και θα ήσασταν στην ουσία στην μέση του δρόμου, άρα θα είχε πατήσει και φρένα... που θα ήταν ορατά στην άσφαλτο....

Νομική προστασία , έχει ο ξάδερφος σου;...
    Αναφορά τροχαίας πήρατε;

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι θα βγείτε συνυπαίτιοι , αν έχει αναγραφεί η υπερβολική του ταχύτητα, όπως και η πιθανή παραβίαση λωρίδας κυκλοφορίας..

Τα δύσκολα σε αυτή την περίπτωση , είναι με τις ασφαλιστικές...
    ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..::::!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία, με το αυτοκίνητο είχα χτυπήσει βέσπα, "παραβιάζοντας" STOP. Το STOP ήταν κρυμμένο πίσω από ένα δεντράκι και στην γωνία ήταν ένας κάδος και πίσω του ένα φορτηγό. Αν δεν το παραβίαζα δεν θα έβλεπα άν έρχετε κανείς. Ε, ξέρεις τι γίνεται αν σπρώξεις ένα γρήγορα κινουμενο δίκυκλο. Η τροχαία ήταν κατανοητική αλλά ο νόμος είναι νόμος. Μάλλον έπρεπε να κατέβω από το αυτοκίνητο και να κάνω σήμα στα επερχόμενα οχήματα να κόψουν γιατί θα περάσω. Τι να πεις. Ποιον να πρωτοκατηγορήσεις. Το θέμα είναι να μην υπάρχει σοβαρός τραυματισμός και να υπάρχει άμεση υποστήριξη στο θύμα από τον υπαίτιο. Φταίει δεν φταίει.

Νέο μέλος Το avatar του/της cocos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Μου θυμιζει περιστατικα που εχουν παρκαρει καποιο φορτιγακι η νταλικα πανω σε μια στροφη και σε αναγκαζουνε να βγεις απ'το στοπ για να μπορεις να δεις αν ερχεται κανενας. Βεβαια οταν θα το δεις μπορει να ειναι πολυ αργα. Σε αυτες της περιπτωσεις δεν μπορεις να κηνηθεις δικαστικα σε αυτους που εχουν παρκαρει παρανομα εκει και σου κλεινουν την οπτικη επαφη με το δρομο? Η αντιστοιχα σε αυτους που κανανε την δενδροφυτεψη εκει? Τι θα πρεπει να κανεις, να κατεβεις απ'το αμαξι και να πας να δεις αν ερχεται κανεις?

Παντος και απο εμενα, περαστικα σου
    Daemon, NAI, ayto mas leei h astynomia.. apo thn stigmh pou den vlepate na katevainate na deite...

Ο νομος ομως δεν λεει κατι για 10 μετρα απ'τη διασταυρωση οτι απαγορευεται το παρκαρισμα? Αν θυμαμαι καλα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    περαστικά σε όλους...

Μόνο μια ερώτηση.. απο όσο καταλαβαίνω , βγήκατε ώς την μισή πόρτα του συνοδηγού;;;;.... αυτό είναι περίπου μισό αυτοκίνητο....

Απο την άλλη , αν όπως λες , το παληκάρι είχε βγεί αντίθετη λωρίδα, είναι λογικό οτι αν πήγαινε κανονικά δεν θα σας είχε χτυπήσει καθόλου... ή θα είχε ορατότητα, μιας και θα είχατε περάσει ήδη μια λωρίδα και θα ήσασταν στην ουσία στην μέση του δρόμου, άρα θα είχε πατήσει και φρένα... που θα ήταν ορατά στην άσφαλτο....

Νομική προστασία , έχει ο ξάδερφος σου;...
    Αναφορά τροχαίας πήρατε;

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι θα βγείτε συνυπαίτιοι , αν έχει αναγραφεί η υπερβολική του ταχύτητα, όπως και η πιθανή παραβίαση λωρίδας κυκλοφορίας..

Τα δύσκολα σε αυτή την περίπτωση , είναι με τις ασφαλιστικές...
    ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..::::!!!

Gandalf
    Gandalf, episis NAI, tha eixe prolifthei to atyxima an o typos eixe ta myala tou sthn thesh tous.. Anafora troxaias den pirame akoma, alla to dikastirio tha ginei se ena mina.. Mexri twra den kserw ti exei eksakrivwthei, tha enimerwsw gia neotera.. Eyxaristw olous sas gia ta perastika!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cocos
    Daemon, NAI, ayto mas leei h astynomia.. apo thn stigmh pou den vlepate na katevainate na deite...
    Αυτο ειναι ηλιθιο ομως, αν μεχρι να ξαναμπεις στο αυτοκινητο και να ξεκινησεις εχει εμφανιστει καποιος τι γινεται?

Εδω μου φαινεται χρειαζεται αυτο το φορουμ με τους αστυνομικους να μας πουν τι γινεται

Ela nte.. Giati skepsou oti kai ena malakistiri pou apofasise na trexei se mia antitheth lorida me 200 km/h den einai eykolo na to deis mesa sth nyxta, akoma kai me oratothta..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Περαστικα.Ειχατε Αγιο που δεν χτυπησατε και οι τρεις.

Ευτυχως που δεν ηταν μηχανακι.

Αν καταλαβα καλα καπως ετσι πρεπει να ηταν η φαση. Αν ναι δεν μπορω να καταλαβω πως του δωσανε δικιο. Βγαινωντας κοιτας αριστερα να δεις αν ερχεται καποιος, δεν περιμενεις εναν μαλακα απο δεξια σου.. Περιεργα μου ακουγεται..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hmm.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	11,3 KB 
ID:	45190

Daemon akrivws etsi

Πω πω ρε παιδιά τι τράκο ήταν αυτό.

Περαστικά σας.

Όσο για τις ευθύνες...........θα δίξει με τις ασφαλιστικές.

Κρίμα πάντως. Φταίγατε δεν φταίγατε. Αν και κατ'εμέ η παραβίαση στοπ και προτεραιότητας γενικά είναι η χειρότερη.

Μου έχει τύχει και μένα ατύχημα με αμάξι, τους εμβόλησα αφού είχα παίξει και τα φώτα σε διασταύρωση, μόνον κόρνα δεν πάτησα διότι το περίμενα, Σάββατο ξημερώματα και απλώς πετάχτηκαν από το στόπ, ένα ΣΤΟΠ 5 φορές οι νέες πινακίδες για μοτό. Τι να λέμε τώρα.

Τέσπα, εγώ πάντως πήγα και τους είδα μετά στο νοσοκομείο. Ήταν και πολύ μεγαλύτεροι από μένα σε ηλικία.

Υ.Γ. Κανείς από τους τέσσερείς (μόνος μου εγώ οδηγός και τρείς αυτοί στο άλλο) μας δεν ήταν πιωμένος. Οπότε δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Προσοχή παιδιά παντού και πάντα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το πρώτο είναι ότι είστε όλοι όρθιοι και με τίποτα το μη αναστρέψιμο

τώρα από κει και πέρα το πράγμα θέλει πολύ ψάξιμο βάλε δικηγόρο και ψάξτο
    κινήσου ακόμα και εναντίων του δήμου, υπεχωδέ ή όποιου άλλου είναι υπεύθυνου αν νομίζεις ότι ευθυνονται για την έλλειψη ορατότητας

αν ο άλλος ήταν στο αντίθετο ρεύμα και πήγαινε με 200 όπως λες συν δεν είχατε ορατότητα κατά την προσωπική μου γνώμη φταίει αυτός και όποιος δεν εξασφάλισε ορατότητα στη διασταύρωση, τώρα τι λέει ακριβώς ο νόμος δεν το ξέρω, αλλά ψάξτε το

αυτό με το κατέβα δες, είναι νομότυπο αλλά ηλίθιο, μέχρι να ξαναμπείς και να ξεκινήσεις μπορεί να έχει εμφανιστεί ο οποιοσδήποτε

και περαστικά

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF