Καλα χιλιόμετρα![]()
Καλα χιλιόμετρα![]()
Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις ευχες σας.....
Ελπιζω συντομα να ανταμωσουμε κ απο κοντα.... Εισαστε ολοι υπεροχοι!![]()
Νίκος
Open Horizons
Kαλορίζικο το τούμπανοΖ.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
καλοτάξιδο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Τα λαδάκια θα σου στοιχισουν το πολύ κανα 60ευρω (μαζι με φιλτρο)...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
καλοτάξιδο!
![]()
![]()
![]()
τι; τι;
![]()
3,5 l
βαλε 4 Χ 11 = 44 ευρω (τιμη που χρεωνει ο μηχανικος μου και οχι αυτη που τα αγοραζω απ'εξω) Τα ρεστα το φιλτρακι![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τι; τι;
3,5 l
βαλε 4 Χ 11 = 44 ευρω (τιμη που χρεωνει ο μηχανικος μου και οχι αυτη που τα αγοραζω απ'εξω) Τα ρεστα το φιλτρακι![]()
normal μου φαίνεται!
Καλοτάξιδο και απο εμένα φίλε μου.
Καλό το μηχανάκι.Το είχα αλλά το έδωσα πριν απο κανα εξάμηνο.
Όσον αφορά στο συναγερμό, ναι θα πρέπει να λυθούν αρκετά πλαστικά απο το μηχανάκι σου και μετά να γίνουν αρκετές τομές σε διάφορα καλώδια της πλεξούδας του Ζ σου...
Εγώ είχα βάλει Spyball αλλα άν το έπαιρνα πάλι το μηχανάκι δεν θα έβαζα ΤΙΠΟΤΑ.
Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω !!!!!!!!!!
επιχειρήματα;Αρχικά δημιουργήθηκε από xaphs
Εγώ είχα βάλει Spyball αλλα άν το έπαιρνα πάλι το μηχανάκι δεν θα έβαζα ΤΙΠΟΤΑ.![]()
εσυ πολυ καπνιζεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
επιχειρήματα;![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Επιχειρήματα...
Αν έπρεπε να είχε συναγερμό ο Ιάπωνας θα το είχε βάλει απο το εργοστάσιο...
Απο την στιγμή που δεν παίρνει στην φύσα του τότε οτιδήποτε άλλο είναι μαΐμουδιά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaphs
Επιχειρήματα...
Αν έπρεπε να είχε συναγερμό ο Ιάπωνας θα το είχε βάλει απο το εργοστάσιο...
Απο την στιγμή που δεν παίρνει στην φύσα του τότε οτιδήποτε άλλο είναι μαΐμουδιά...
-ΜΕ τόσα ζ που κυκλοφορούν εντός Αττικής, η ζλητηση μεταχείρο ανταλλακτικών πρέπει να είναι ΤΑΙΡΑΣΤΙΑ...
δε νομίζω να το ρισκάρει κανείς!
- την μαϊμουδιά αν είναι ο εγκαταστάτης ΜΑΣΤΟΡΑΣ , την κάνει δουλειά κουκλι!
![]()
Όσο τεράστια και να είναι ζήτηση, εγώ δεν θα βάλω στο καινούριο μου μηχανάκι.Και όσο ΜΑΣΤΟΡΑΣ να είναι ο μάστορας που θα το πάς το μηχανάκι σου και όσο καλός και να είναι ο συναγερμός που θα βάλεις άμα θέλουν να στο πάρουν το μηχανάκι θα το πάρουν ότι και να κάνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
-ΜΕ τόσα ζ που κυκλοφορούν εντός Αττικής, η ζλητηση μεταχείρο ανταλλακτικών πρέπει να είναι ΤΑΙΡΑΣΤΙΑ...
δε νομίζω να το ρισκάρει κανείς!
- την μαϊμουδιά αν είναι ο εγκαταστάτης ΜΑΣΤΟΡΑΣ , την κάνει δουλειά κουκλι!
![]()
Η μόνη λύση είναι 2 πολύ καλά λουκέτα για όταν βγαίνεις έξω και να το βλέπεις, και όταν είσαι σπίτι πάντα σε γκαράζ.
Nικολή καλοτάξιδος και να προσέχεις. Από το 4x4 σε Ζ750 έχει κάποια διαφορά.
Θα βολτάρουμε σύντομα...
...όσο ψηλότερα πετάς, τόσο μικρότερος φαίνεσαι σε αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν...
Καλοτάξιδη φίλε![]()
Αφού είναι η πρώτη σου μηχανή, κάθε μέρα που θα τη καβαλάς πριν ξεκινήσεις, θα λες από μέσα σου τη φράση "Πρώτη φορά ανεβαίνω σε μηχανή !! " . Αυτό κάνε το για 6 μήνες και μετά σταμάτα το. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό. Μου το πρότεινε ο μεγαλύτερος και εμπειρότερος μου ξάδερφος όταν ανέβηκα στο πρώτο μου μηχανάκι. Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να διαβάζεις και να ρωτάς για να μαθαινεις αλλά πρέπει κυρίως να έχεις συναίσθηση της ευθύνης.
![]()
Πάντα όρθιοι
θα διαφωνισω πολυ με τον φιλο, δεν νομιζω οτι βοηθαει και πολυ το σκεπτικο " Πρώτη φορά ανεβαίνω σε μηχανή ", το σκεπτικο που πρεπει να υπαρχει σε ΠΑΝΤΑ σε καποιο σημειο του εγκεφαλου μας οσα χρονια και να καβαλας... ειναι οτι το καθε λαθος (ειτε δικο μας ειτε αλλου) με την μηχανη το πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ και δεν εννοω για το χρηματικο μερος !!! . και επειδη κανενας δεν ειναι αλαθητος και το λαθος ΣΙΓΟΥΡΑ θα συμβει (καμια αμφιβολια μην εχεις γι αυτο !) προσπαθουμε το λαθος να ειναι το οσο δυνατον μικροτερο.... φορωντας τον καταλληλο εξοπλισμο προστασιας ΠΑΝΤΑ και μην πιεζοντας καταστασεις... συχνα![]()
κατα τα αλλα καλοριζικη η KAWA σου...
(σε τρομοκρατησα αρκετα ?) οχιιιι ??? ΚΑΚΩΣ!!!