Με γειες,καλοριζικο και καλοταξιδο το εργαλειο,οταν παιξει βολτα GIXXER μιληστε μου ετσι![]()
ο stako μπορει να με ειδοποιησει.
![]()
![]()
Με γειες,καλοριζικο και καλοταξιδο το εργαλειο,οταν παιξει βολτα GIXXER μιληστε μου ετσι![]()
![]()
![]()
Για να δούμε, θα γίνει???Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν βλέπω κινητικότητα............![]()
![]()
Aντε ντε καντε κατι τις να χαρουμε και μεις![]()
ολοι εχουν και απο ενα club με ιδια μοτοσακο
εμεις θα φτιαξουμε ενα club με μηχανες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε σκέφτωμαι να πάρω αυτό το 600 ή το R6 06.Θέλω μια πληροφωρία.Τα clip-on μπωρείς να τα ανοίξεις λίγο και να τα χαμηλώσεις. Δηλ. να γίνει σελα ψηλά clip-on χαμηλά? Αν γίνεται αυτό τότε το σκέφτωμαι να το πάρω είναι ωραίο και φτηνό.
Αυτά
soraios
πολυ ωραιο το εργαλειο σου, να το χαιρεσαι με ασφαλη χλμ!!! ρε παιδια ειδα ενα gsxr πριν 2 βδομαδες κιτρινο και επαθα πλακα λεμε! το εβγαζε κιτρινο ολες τις χρονιες η ειναι το φετινο;( διπλα του βεβαια ηταν ενα 636 λαχανι και εδινε ολο το κυρος αλλα λεμε τωρα...:rotflmao: )
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
καποιος προλαβε και το πηρα και μαυρο και 750!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Γιατί υπάρχουν για να πάρει κανείς.
Όποιος παραγγείλει σήμερα θα πάρει μετά απο 3 μήνες και άν θέλει κιόλας το μαυρο ματ![]()
![]()
![]()
![]()
με γειες!!!
πολυ καλη η επιλογη σου αν και εγω προτειμησα το 750!!!!!
![]()
![]()
![]()
guys mporeite na m kanete mia xari??
re gmt psaxno kapou sto net na vro ipsos sellas gsxr600...
kserei kaneis???![]()
![]()
![]()
Φίλε έχω gsxr600 k6 το ύψος είναι 810mm ή 81 πόντους και στενό εκεί που ακουμπάει πρός το ντεπόζιτο. Ένας λόγος που το πήρα είναι αυτός ακουμπάς και με τα 2 πόδια κάτω και την ελένχεις σχεδόν πλήρες, την κουμαντάρεις. Αν έχεις πάει για καφέ και την έχει βάλει ανάμεσα σε 2 αμάξια με την μούρη πρός το πεζοδρόμιο κανένα πρόβλημα ανεβαίνεις και κάνεις άνετα πίσω. Χωρίς να χρειαστεί να είσαι κάτω και την σπρώχνεις πίσω για να βγείς. Σημαντικό αυτό για μένα πολλύ. Είναι χαμηλό μοτό όχι εντούρο, δεν πήρα εντούρο- κρός και για αυτό τον λόγο, να την φτάνω πάνω από όλα. Πιστεύω να σε βοήθησα.
Αυτά.
![]()
soraios
re si taki ksereis ti? exo perasei dipla apo polles gsxr k m fainontai pio psiles apo p.x. mia cbr600rr!!
k gia des---->
cbr----->825mm
gsxr---->mou les 810mm
se mia cbr exo katsei k patao k me ta dio alla me tis mites...
se mia gsxr den exo anevei alla etsi opos ti vlepo m fenete pio psili...
sorry παιδια αλλα θα το πω
αν θελετε μηχανάκι με χαμηλη σελα πάντε πάρτε κανα τσοπερ (harley)![]()
τα ss δεν ειναι μηχανες για καφετέριες ουτε για μέσα την πολη![]()
plaka mas kaneis re file gt ta choper einai gia kafeteries i' gia ti poli????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
sorry παιδια αλλα θα το πω
αν θελετε μηχανάκι με χαμηλη σελα πάντε πάρτε κανα τσοπερ (harley)![]()
τα ss δεν ειναι μηχανες για καφετέριες ουτε για μέσα την πολη![]()
![]()
![]()
![]()
opos k ta ss einai gia ti kavla pou exei o kathenas mas![]()
![]()
![]()
an einai etsi oloi oi πρωτευουσιάνοι na paroume apo ena papi na kikloforoume aneta k opos armozei sti poli....![]()
![]()
![]()
Όλοι οι φίλοι μου με SS κάπως έτσι κυκλοφορούν..........Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
an einai etsi oloi oi πρωτευουσιάνοι na paroume apo ena papi na kikloforoume aneta k opos armozei sti poli....![]()
![]()
![]()