Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis

Re: Re: Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To Ιράν φιλική χώρα... θεοκρατικό καθεστώς, με περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, με θανατικές ποινές, με απαγορεύσεις...

Γ#μώ τις χώρες... παράδεισος!

Αν έχουμε τέτοιους φίλους, χ#σε μέσα...

Θα μου πεις, μουλάδες εκεί (Αλί Χαμενεΐ), μουλάδες κι εδώ (Χριστόδουλος)

Λες γι' αυτό να έρχεται η "αμερικάνα" ;

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    λες να μας απελευθερώσουν και εμάς κάποτε????

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Υπάρχει πορεία όπως πάντα απο το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, αλλά νομιζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να είχε ευαισθητοποιηθεί η χώρα και όχι μόνο πολιτικά συγκεκριμένα κόμματα...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Υπάρχει πορεία όπως πάντα απο το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, αλλά νομιζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να είχε ευαισθητοποιηθεί η χώρα και όχι μόνο πολιτικά συγκεκριμένα κόμματα...

Δυστυχώς μόνο μέσω κομματικών οργανώνεται αυτή η χώρα!!!!

Θα πρέπει πάντως να δωσουν το παρόν όσο γίνεται περισσότερος κόσμος γιατί προβλέπω άσχημες εξελήξεις και αποφάσεις!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δυστυχώς μόνο μέσω κομματικών οργανώνεται αυτή η χώρα!!!!

pou einai h organosi oeo?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    pou einai h organosi oeo?
    Το κάθε κόμμα οργανώνεται!!!!!

Το κακό είναι ότι ποιός κατεβαίνει να ακούει:
    "Σύντροφε....πάμε σύντροφε....από που είσαι σύντροφε"

Δε μπορεί να γ'ινει μια πορεία από τους Έλληνες και όχι από τους βαμμένους???

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και μετά αναζητούν δάφνες οι εκάστοτε και λένε : είδες πόσο κόσμο είχε η πορεία του χ κόμματος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Και μετά αναζητούν δάφνες οι εκάστοτε και λένε : είδες πόσο κόσμο είχε η πορεία του χ κόμματος?
    Αυτό είναι που νευριάζει πολύ κόσμο και δεν συμμετέχει σε πορείες!!!!

ελάτε τώρα...

Οι πορείες γίνονται για τυπικούς λόγους και για να διατηρείται η "επαναστατική γυμναστική" των οπαδών.

Μιλάμε για παρατάξεις που περιμένουν πως και πως τετοια γεγονότα (αφίξεις αμερικάνων, πολέμους κλπ) γιατι έτσι έχουν λόγο ύπαρξης...

Απλά πράγματα... Η Ράις έρχεται εδώ για να κάνει αυτό που ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΞ ΚΑΘΕ χώρας οφείλει να κάνει: να προωθήσει τα συμφέροντα της χώρας της, όποια κι αν είναι αυτά, μας αρέσουν ή όχι...Είναι υποχρέωσή της.

Σχετικά με τη Σούδα: Η χρήση της απορέει από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Αν δεν μας αρέσει δεν έχουμε παρα στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε κόμματα που εναντιώνονται στις βάσεις. Ξεκάθαρα.
    (φυσικά δεν πρόκειται να γίνει αυτό, οπότε δε βλέπω γιατί να φωνάζουμε...)

Έχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να βλέπω την παράσταση μαγκιάς του Έλληνα, πάντα όμως εκ του ασφαλούς... Μια ζωή χειροκροτούμε τους άλλους (σέρβους, ιρακινούς, ιρανούς, κορεάτες, βιετναμέζους κλπ κλπ) γιατί κάνουν τις επαναστάσεις για εμάς...

Είναι εύκολο να είσαι κομμουνιστής σε μια καπιταλιστική χώρα... και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    οπως λεει κ μια φιλη :

Σ' αγαπάω μοναξιά μου γιατί μου 'μεινες πιστή,
    Σας αγαπάω ονειρά μου γιατί σβήνουμε μαζί!!!

μας κυβερναει ο ωχαδερφισμος..η ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει πλεον ο κοσμος ?

Προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου με την πολιτικη κ τα πολιτικα , αφου πιστευω πως ολες οι πηγες ενημερωσης εξυπηρετουν καποιυς σκοπους...

δεν ξερω αν κανω το σωστο η το λαθος αλλα δεν ειμαι κ διατεθιμενη να μυριζω τα νυχια μου σε καθε ειδηση , ποιος το λεει κ πως κλπ..

Ειλικρινα δεν ξερω...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Re: ελάτε τώρα...

Οι πορείες γίνονται για τυπικούς λόγους και για να διατηρείται η "επαναστατική γυμναστική" των οπαδών.

Μιλάμε για παρατάξεις που περιμένουν πως και πως τετοια γεγονότα (αφίξεις αμερικάνων, πολέμους κλπ) γιατι έτσι έχουν λόγο ύπαρξης...

Απλά πράγματα... Η Ράις έρχεται εδώ για να κάνει αυτό που ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΞ ΚΑΘΕ χώρας οφείλει να κάνει: να προωθήσει τα συμφέροντα της χώρας της, όποια κι αν είναι αυτά, μας αρέσουν ή όχι...Είναι υποχρέωσή της.

Σχετικά με τη Σούδα: Η χρήση της απορέει από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Αν δεν μας αρέσει δεν έχουμε παρα στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε κόμματα που εναντιώνονται στις βάσεις. Ξεκάθαρα.
    (φυσικά δεν πρόκειται να γίνει αυτό, οπότε δε βλέπω γιατί να φωνάζουμε...)

Έχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να βλέπω την παράσταση μαγκιάς του Έλληνα, πάντα όμως εκ του ασφαλούς... Μια ζωή χειροκροτούμε τους άλλους (σέρβους, ιρακινούς, ιρανούς, κορεάτες, βιετναμέζους κλπ κλπ) γιατί κάνουν τις επαναστάσεις για εμάς...

Είναι εύκολο να είσαι κομμουνιστής σε μια καπιταλιστική χώρα... και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη

Πιστεύω πως αν δεν υπήρχαν και αυτές οι πορείες τότε τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει πολύ! Μπορεί να μην αλλάζουν κάποια πράγματα αλλά τουλάχιστον είναι εμφανής η αντίδραση σε κάποια θέματα! Αυτό το σκοπό υποτίθεται ότι έχουν οι πορείες! Να φαίνεται πόσο ποσοστό του λαού είναι αντίθετο σε κάποια πράγματα!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Από την άλλη όμως θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι αφού απόψεις σαν και αυτές που θεωρούν ότι δεν πρέπει να γίνει πόλεμος, μπαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο περιθώριο, τότε μιλάμε για παγκόσμια χούντα. Εφόσον όλοι οι λαοί και κυβερνήσεις δεν είμαστε ελεύθεροι να αποφασίσουμε για το αν θα δώσουμε ή ΔΕΝ θα δώσουμε τις βάσεις μας, αυτό σημαίνει ότι κάτι μας επιβάλλεται δια τις βίας (πίσω όμως από τις πλάτες μας). Επίσης όλοι οι πρωτοκλασάτοι πολιτευτές μας, μας εξαπατούν εφαρμόζοντας "Σιωπηρές Παραχωρήσεις- Διευκολύνσεις" διατήροντας μας σε μία εικονική πραγματικότητα.

Επομένως, έχουμε μία παγκόσμια χούντα με χολιγουντιανής λάμψης σελοφάν. Ίσως τελικά η δική μας χούντα σε σχέση με του Ιραν να είναι καλύτερη γιατί έχει και τις ευλογίες του ΟΗΕ(Οργανισμός Ηποταγμένων Εθνών)

Όλα για το πετρέλαιο και το μονοπώλειο του να ελέγχεις την περιοχή γίνονται και ταυτόχρονα και να ρυθμίζεται ο ρυθμός ανάπτυξης των αντίπαλων υπερδυνάμεων.

Η διαφορά ξέρετε ποιά είναι, ότι (νοητά) αίμα αθώων θα στάζει και από τα δικά μας χέρια που ανεχόμαστε να είμαστε πολιτικά απαθείς και παθητικοί καταναλωτές των προϊόντων τους.
    Πάντα όρθιοι

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Σχετικά με τη Σούδα: Η χρήση της απορέει από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει.

αν όχι καθημερινά 4 φορές τη βδομάδα σηκώνονται από σούδα τα p-3 που είναι αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, πετάνε είτε διεθνή είτε κάνουν υπέρπτηση όταν πάνε βόρεια υποτίθεται ότι έχουν κλειστά τα όργανα παρακολούθησης όταν περνάνε πάνω από μας αλλά ποιος το ελέγχει

τώρα η χρήση της σούδας για στρατιωτικούς σκοπούς δύο είναι οι χρήσεις είτε στάθμευση μαχητικών είναι για να σηκώνονται τα σκάφη ανεφοδιασμού, κάτι που γίνεται έτσι κι αλλιώς.

τι θα κάνουν τώρα δεν ξέρω αλλά πέρα από τη σούδα το θεωρώ απαράδεκτο να κλείνει η αθήνα επειδή έρχεται μία πολιτικός όποια και να ναι αυτή, καθώς και το ότι δώσανε άδεια οπλοφορίας στους συνοδούς τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    οπως λεει κ μια φιλη :

Σ' αγαπάω μοναξιά μου γιατί μου 'μεινες πιστή,
    Σας αγαπάω ονειρά μου γιατί σβήνουμε μαζί!!!

μας κυβερναει ο ωχαδερφισμος..η ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει πλεον ο κοσμος ?

Προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου με την πολιτικη κ τα πολιτικα , αφου πιστευω πως ολες οι πηγες ενημερωσης εξυπηρετουν καποιυς σκοπους...

δεν ξερω αν κανω το σωστο η το λαθος αλλα δεν ειμαι κ διατεθιμενη να μυριζω τα νυχια μου σε καθε ειδηση , ποιος το λεει κ πως κλπ..

Ειλικρινα δεν ξερω...

Νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικό να ασχολήται κάποιος με την πολιτική και άλλο με τα κοινά!

Σίγουρα τα πάντα που λέγονται στα ΜΜΕ είναι καθοδηγούμενα και με κάποιο σκοπό! Ευτυχώς που μπορούμε να βλέπουμε πίσω από τις λέξεις και να επιλέγουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Θα ήθελα να συμμετάσχω στην πορεία! Άλλωστε ποια η διαφορά της από την πορεία που κάναμε με τις μηχανές για αυτά που ζητάγαμε ή που δε μας αρέσουν και τα θεωρούμε άδικα? Επειδή δεν μπήκε κομματικό θέμα? Πάλι σα μάζα δε κατεβήκαμε????

Κάποιοι την ξεκίνησαν κι αυτή την πορεία! Επειδή μας αφορούσε άμμεσα πήγαμε ενώ τώρα που δε καίγεται κι η γούνα μας "δε βαριέσαι, κομματικά παιχνίδια?"

Αν στείλουν τους φαντάρους κάτω τι θα λέμε???? Τώρα είναι αργα????

Δυστυχώς αυτό το "δεν βαριέσαι" και το "λες και θα αλλάξει κάτι" είναι που έχει φέρει αυτή την κατάσταση. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και δεν αντιστεκόμαστε σε τίποτα. Οι κινητοποιήσεις καλό είναι να γίνονται είτε από κόμματα είτε από κοινού. Δείχνουν ότι δεν κοιμόμαστε και ότι ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
    Στη Γαλλία με το νομοσχέδιο για τους νέους φοιτητές οι συμμετέχοντες δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή, καταφεύγοντας και σε έκτροπα αλλά τελικά δικαιώθηκαν.
    Στην Ελλάδα γίνεται μια διαδήλωση και μετά ξεχνιούνται όλα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μόνο με επιμονή πετυχαίνεις αυτό που θες. Με τον ωχαδερφισμό δεν θα βελτιωθεί ποτέ τίποτα.

Τελικά ίσως και να μοιάζουμε σε περισσότερα πράγματα με τα "αμερικανάκια" από ότι θα θέλαμε....

(Όχι δεν είμαι ΚΚΕ ή Συνασπισμός... )
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕρΧεται Καλοκαιρι, Βγαλτε Τισ Κορμαρεσ Σασ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 23:29
  2. Για το 3ήμερο που έρχεται...