παντως σημερα ειδα ενα Ζ με τη πινακιδα απο κατω (το ταψι) και χωραγε τσιμα τσιμα!!!
παντως σημερα ειδα ενα Ζ με τη πινακιδα απο κατω (το ταψι) και χωραγε τσιμα τσιμα!!!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πλακα πλακα ακομα να τελειωσουν αυτες οι κ@λοπινακιδες? Ποσες εχουν ακομα????![]()
Be safe... Nomatter what...
Εγω εχω ταψι και χωραει οριακα απο κατω.
Οσο για τα φλασακια ο λογος που χορευουν λαμπαντα δεν ειναι οτι τραβανε λιγο ρευμα , αλλα οτι εχουν LED και ως γνωστο το LED ειναι διακοπτικα στοιχεια. Η λυση ειναι να βαλεις παραλληλα (και οχι σε σειρα) αντιστασεις τουβλακια για να αντεχουν και την θερμοτητα.
εγω εβαλα 2 Χ 2.2Ω/15W=4.4Ω/30W σε καθε μερια και ειμαι σουπερ, η συχνοτητα ειναι κανονικη και τα WATT ειναι αρκετα μιας και τα κανονικα λαμπακια ηταν 21Watt.
Το επομενο βημα ειναι να παρω δυνατα LED που να χωρανε μεσα στα φλασακια για να φαινομαι και την μερα. (Υπαρχουν και τετοια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Εγω εχω ταψι και χωραει οριακα απο κατω.
Οσο για τα φλασακια ο λογος που χορευουν λαμπαντα δεν ειναι οτι τραβανε λιγο ρευμα , αλλα οτι εχουν LED και ως γνωστο το LED ειναι διακοπτικα στοιχεια. Η λυση ειναι να βαλεις παραλληλα (και οχι σε σειρα) αντιστασεις τουβλακια για να αντεχουν και την θερμοτητα.
εγω εβαλα 2 Χ 2.2Ω/15W=4.4Ω/30W σε καθε μερια και ειμαι σουπερ, η συχνοτητα ειναι κανονικη και τα WATT ειναι αρκετα μιας και τα κανονικα λαμπακια ηταν 21Watt.
Το επομενο βημα ειναι να παρω δυνατα LED που να χωρανε μεσα στα φλασακια για να φαινομαι και την μερα. (Υπαρχουν και τετοια)![]()
![]()
![]()
Ή βαζεις κωλοφαναρο με ενσοματωμενα φλας!
![]()