Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: Με αφορμή την υπογρφή του Tropea!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και δυστυχώς δεν βρίσκει λύσεις στα προβλήματά του! Είναι πολλοί αυτοί που είναι απογοητευμένοι. Δε ξέρω αν το να ψάχνεις μια οργάνωση για να βελτιώσεις 5 πράγματα ή να έχεις την ελπίδα πως θα βελτιωθούν, είναι κακό, ή το να μην ψάχνεις καθόλου! Στην Ελλάδα δυστυχώς σταματήσαμε να ψάχνουμε για λύσεις! Αρκούμαστε με το λιγότερο χειρότερο πια και αυτό όχι μπροστά δε θα μας πάει, αλλά θα μας καταστέψει! Δεν είναι κακό να απαιτούμε την δικαίωσή μας κάθε φορά, ούτε να προσπαθούμε να μην συμβεί το ίδιο σε κάποιον δικό μας, γνωστό μας κλπ.

Ένα ποντίκι δε μπορεί να βουτίξει το τυρί από το γάτο αλλά 1000 σίγουρα μπορούν! (και μιλάω μεταφορικά, δεν θέλουμε να βουτίξουμε τίποτα) Εδώ μέσα είμαστε αρκετές χιλιάδες! Κι όμως πόσοι το συζητάμε??????

Αυτό είναι που με θλίβει! Ούτε λόγος να γίνεται για υπεράσπιση των δίκιων μας! Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε? Αν αλλάξει αυτό θα αλλάξουν και πολλά άλλα!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Μην το παίρνεται προσωπικά, (Τροπεά δεν αναφερόμουνα σε εσένα ) !!! Δείτε σαν σύνολο σαν μια εικόνα της κοινωνίας... ,η διάβρωση της οποίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!!! Φυσικά και θα συμφωνήσω με τον SF στο ότι δεν γνωρίζουμε τα δικαιώματα μας...πώς να τα μάθουμε άλλωστε......αποσβολωμένοι μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθούμε παθητικά τα γεγονότα να περνάνε από μπροστά μας !!! Περνάμε την ζωή μας σχεδόν χωρίς καμία συμμετοχή......

...περιμένοντας τους ΑΛΛΟΥΣ να δραστηριοποιηθούν ...
    ...περιμένοντας τους άλλους να αγωνιστούν για τα δικαιώματα μας (μας το χρωστάνε και καλά .. )
    ...περιμένοντας την Θεια δίκη να τιμωρήσει τους ενόχους , τους κάθε ενόχους!!!

7 άτομα συζητάμε γι' αυτό!

Μήπως αυτό από μόνο του λέει κάτι????

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Είχα εκτυπωμένο το ποστ του 2000 απο το ΜΒ! Το πέταξα πρόσφατα σε ένα ξεσκαρτάρισμα. 12xx ήταν Εγώ είχα στείλει ¨ομως αναλυτική επιστολή στο δήμαρχό μου, και δεν πήρα ποτέ απάντηση (γεγονός αξιόποινο, αλλά εφυγα αγγλια παλι και το άφησα). Τηλ δεν πήρα, γιατι θα έλεγα ότι όλη η Ν. Σμυρνη και ολος ο Ν Κοσμος ειναι μια απέραντη λακούβα, και θα γελουσαμε ολοι μαζιιιιιιιιιιιι

Πάντως ξέθαψα την αλληλογραφία που
    είχα ξεκινήσει με την αρμόδια διεύθυνση της ευρωπαιϊκής κοινότητας για θέματα μεταφορών. Θελω να ξαναρχίσω, αλλα πρώτα πρέπει να βρώ χρόνο (μαμώ τα tshirts και τους σπαμμερς μαμώ!! :rotflmao: :rotflmao: )
    Θέλω να βρώ ένα φαξ, για την συγκεκριμένη υπηρεσία, που πλέον το φαξ ισχύει σαν επίσημο έγγραφο, και αν δεν αντιδράσουν να το προχωρήσω και εγώ ανάλογα...
    Είσαι? το ξεκινάμε? να ανοίξουμε και εδώ ένα ποστ ο καθένας να καταγράφει απο έναν δήμο και να στέλνει τα αντίστοιχα φαξ, και αν δεν γίνεται τίποτα να το κηνυγάμε... εγώ διαθέτω γαι αυτήν την δουλειά χρόνο...

Είδες την www.motek.gr ?

Ζητάνε εθελοντική βοήθεια για να φτιαχτεί ένα πολύ απλό site για αρχή και βλέπουμε εγώ είμαι μέσα.... είναι 1 ? για να συμμετέχεις τον χρόνο, (καθαρά αφιλοκερδώς και για τυπικούς λόγους)

Είχα μιλήσει προσωπικά πριν την πορεία με όλους όσους την οργανώνανε , μάλιστα είχα και την τιμή να συμμετέχω σε κάποιες γνώμες (έπρεπε να χες ερθει αυτό θα σε ενδιέφεραι..., ήταν τότε που σου χα πει, με την ένωση καταναλωτή...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Μην το παίρνεται προσωπικά, (Τροπεά δεν αναφερόμουνα σε εσένα ) !!! Δείτε σαν σύνολο σαν μια εικόνα της κοινωνίας... ,η διάβρωση της οποίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!!!
    Δεν το πέρνω προσωπικά , αλλά μιλάω προσωπικά γιατί δεν βρίσκω εύκολα άτομα να μιλίσω εκπροσωπευτικά....
    και φυσικά δεν παρεξηγούμαι,
    αλλα θέλω να σου δείξω την διαφορά στον τρόπο σκέψης...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Aπαιτούμε πράγματα με λάθος τρόπο και δεν βρίσκουμε λύσεις γιατί δεν έχουμε σωστά αιτήματα τις περισσότερες φορές!!! Είμαστε απλώς θεατές!!!

Βέβαια όταν συμβεί σε εμάς τα πράγματα αλλάζουν

Έχουμε γίνει πιόνα...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ελενάκι ! δεν φτάνει όμως αυτό:
    δηλαδή να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε τελειώσανε όλα...

Πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας και να χαμογελάμε και να προσπαθούμε για αυτά που δικαιούμαστε....

Πόσο καιρό σου λέω άλλαξε την φωτό απο σε :wacko: ....

Εχει νόημα! Αιντε ένας ένας σιγά σιγά...
    δεν έχουμε ζήσει τίποτα και μας πέρνει ήδη απο κάτω,
    δηλαδής αν δεν βρούμε δυσκολίες που ΕΜΕΙΣ πρέπει να ενεργοποιηθούμε πως θα γίνει?
    μια ζωή άλλοι θα καθαρίζουν , και εμείς χαλαρά? ή μήπως μόλις έρθουν τα δύσκολα σκύβουμε το κεφάλι και κλαίμε την μοίρα μας?

(Latris δεν πάνε προσωπικά τα παραπάνω -> μονο για την αλλαγή του χαμόγελου πήγαινε προσωπικα, τα άλλα τα λέω για όλους... μην παρεξηγηθούμε κιόλας!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Έχουμε γίνει πιόνα...
    Δεν έχουμε γίνει....
    Θέλουμε και αφήνουμε τον εαυτό μας στην βόλεψη του να γίνουμε πιόνια...
    και να μην σκευτόμαστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Ελενάκι ! δεν φτάνει όμως αυτό:
    δηλαδή να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε τελειώσανε όλα...

Πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας και να χαμογελάμε και να προσπαθούμε για αυτά που δικαιούμαστε....

Πόσο καιρό σου λέω άλλαξε την φωτό απο σε :wacko: ....

Εχει νόημα! Αιντε ένας ένας σιγά σιγά...
    δεν έχουμε ζήσει τίποτα και μας πέρνει ήδη απο κάτω,
    δηλαδής αν δεν βρούμε δυσκολίες που ΕΜΕΙΣ πρέπει να ενεργοποιηθούμε πως θα γίνει?
    μια ζωή άλλοι θα καθαρίζουν , και εμείς χαλαρά? ή μήπως μόλις έρθουν τα δύσκολα σκύβουμε το κεφάλι και κλαίμε την μοίρα μας?

(Latris δεν πάνε προσωπικά τα παραπάνω -> μονο για την αλλαγή του χαμόγελου πήγαινε προσωπικα, τα άλλα τα λέω για όλους... μην παρεξηγηθούμε κιόλας!)
    Δεν το πήρα προσωπικά καθόλου και έπιασα το υπονοούμενο.
    Δεν αντιλέγω σε αυτά που λές,αλλά έχουμε γίνει πιόνα με τη θελησή μας,είμαστε σε λήθαργο.....
    ειλικρινά Λάμπρο έχω προσέξει ότι μονο οταν γίνει σε μας Ξυπνάμε!!!!
    Ναι αλλά πως διεκδικούμε??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    7 άτομα συζητάμε γι' αυτό!

Μήπως αυτό από μόνο του λέει κάτι????

δεν λεει τιποτα.
    δεν ειναι απαραιτητο να συμμετεχεις αν δεν εχεις κατι να πεις,να συμπληρωσεις, και υπαρχει η περιπτωση να σε καλυψαν καποιοι αλλοι με τις τοποθετησεις τους.
    και μιας και το θεμα δεν ενδυκνειται για χαβαλεδες,σπαμαρισματα,μπορεις να παρακολουθεις απλα.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    δεν λεει τιποτα.
    δεν ειναι απαραιτητο να συμμετεχεις αν δεν εχεις κατι να πεις,να συμπληρωσεις, και υπαρχει η περιπτωση να σε καλυψαν καποιοι αλλοι με τις τοποθετησεις τους.
    και μιας και το θεμα δεν ενδυκνειται για χαβαλεδες,σπαμαρισματα,μπορεις να παρακολουθεις απλα.
    +1000

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis

ειλικρινά Λάμπρο έχω προσέξει ότι μονο οταν γίνει σε μας Ξυπνάμε!!!!

Ναι αλλά πως διεκδικούμε??
    Δυστυχώς και όσο και αν με πληγώνει να το λέω αυτό και να "σπάει" πραγματικά η καρδιά μου έχεις δίκιο, αργά ξυπνάμε...
    ίσως είχα ξυπνήσει και λίγο πιο νωρίς αλλά όχι αρκετά....

Πως διεκδικούμε?

Παγιοθετώντας τα δικαιώματά μας και μένοντας πιστοί στις υποχρεώσεις μας...
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και όχι όποτε μας συμφέρει...

i paidia (kai idika i motosikletistiki) den einai xapi na to pareis kai na gineis kala...

enas pou noiazete mono gia tin parti tou den tha ginei kaliteros anthrwpos me to na parei mixani (prepei na triftei poli me to adikeimeno gia na ginei kati tetoio).

anas pou pernei tin mixani gia min pizei me to autokinito den endiaferete pragmatika gia ton motosikletismo.
    an avrio borouse na diaktinistei stin douleia tou tha tin paratage tin mixani/mixanaki.

kati adistoixo isxiei kai gia polles alles katigories "anavatwn".

me liga logia exoume polles diafores kai katholou organwsi.

isos mia pista edos attikis na mas ekane poio siniditopoiimenous gia to posoi eimaste (a-mixanoi kai mixanoi) kai to ti dinami exoume telika...

alla akoma kai gia auto to aplo (pou exoume kai tin stiriji olou tou mixanokinitou athlitismou) ispratoume tin koinoniki katakravgi kai to OXI tou Ipourgeiou...

isos telika na einai pio eukolo na prosarmostoume se auto pou mas theloun...
    alites, tarajies, paliopaida, eglimaties, anegefaloi me tis mixanes, ipopsifioi dorites organwn

otan exeis Nomarxes pou iposxondai pws tha trejoun to thema "ipopsifiotita Thessalonikis gia Olimpiakous agwnes to 2016" exeis kai polites pou to pisteuoun...

an katalavoume me ti atoma exoume blejei tosa xronia tha vgoume me ta opla stou dromous, opws stin Galliki epanastasi, kai tha pernoume kefalia...

distixos omws i diaploki, o partakia-tismos kai i kouto-poniria exei vathies rizes kai jerei na auto-anaparagetai...

tespa... egw pados kourastika na trexw xwris apotelesma kai na paizw telika to paixnidi tous.

sorry an ta lew lathos...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    δεν λεει τιποτα.
    Το αρχικό πόστ ζήταγε λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης! Δεν ξέρω αν μόνο η λύση που έδωσε ο Tropeas είναι η μόνη. Γι' αυτο και είπα πως είμαστε λίγοι και όχι λίγοι που λέμε την γνώμη μας! Αρκετά μιλήσαμε για γνώμες και απόψεις και αρκετά μιλήσαμε! Πιστεύετε πως με το να τα λέμε μεταξύ μας γίνεται κάτι????

Θέλει πράξεις και είμαστε αρκετοί για να κάνουμε κάτι (και δε μιλάω για τα 5-10-25 άτομα που είπαμε την άποψή μας εδώ). Πόσοι είναι γραμμένοι εδώ???? Μήπως εκτός από το να λέμε ιστορίες θα πρέπει να οργανοθούμε λίγο? Και θα πει κάποιος οργανώσεις και μ@λ@κιες, τα βαρεθήκαμε όλα αυτά! Ναι, αλλά μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει και πολλά!!!!

Σε κάθε πορεία διαμαρτυρίας ήμουν παρών.
    Κανένας από τους "αρχηγούς" δεν έκανε της σωστές κινήσεις για να γίνει βροντερό αυτό το παρών. Και το τελευταίο ήταν η επίσκεψη στο δε μολ.
    Η συμμετοχή μου τελικά εξαργυρώθηκε σε έναν καφέ, και ένα παρκάρισμα της μηχανής.

Όταν πριν χρόνια πήρα την σημαία και τράβηξα μπροστά, ρωτώντας οι από πίσω ακολουθούντες (τα πρόβατα δλδ), με ποιους είμαι και πιο κόμμα εκπροσωπώ, στράβωσαν όταν τους είπα ότι είμαι ελεύθερος σκεπτόμενος πολίτης και δεν ανήκω παρά μόνο στον εαυτό μου.
    Άρχισαν να αραιώνουν, και τελικά έμεινα μόνος.
    Αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τα κότσια να αντιδράσουν σε κάθε πανήβλακα που βγάζει ή αλλάζει νόμους, να με υπολογίζουν στο πλάι τους.
    Τα ευχολόγια είναι για την εκκλησιά και τα παράπονα για της μαμάδες.
    Για τους πολίτες είναι οι διαμαρτυρίες οι απαιτήσεις και οι διεκδικήσεις.
    Έχουμε δικαιώματα και πρέπει να τα διεκδικήσουμε για να τα απολαύσουμε.
    Είμαστε πολλοί και η συσπείρωση μας θα δημιουργήσει πολιτικό κόστος στην εκάστοτε κυβέρνηση.
    Πάμε λοιπόν όλοι μαζί εμείς να κάνουμε κάτι, και θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με αφορμή την χθεσινή απεργία.....
    από Maira στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2009, 02:00
  2. ΕΧει Παει Κανεισ Εξωτερικο Με Την ΜηΧανη Του;
    από latris mixanis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 18:01
  3. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες