Φτηνά την γλύτωσες και εσύ...
Άντε ποτέ ξανα τέτοιο πραγμα...αλλά αν σου ξανατύχει...σου εύχομια την ίδια τύχη/ικανότητα/αντίληψη!!!!
Πάντως αντί για "πατητήρι" δε θα ήταν πιο σωστό το "μοχλός"? Λέω εγώ τώρα με το ένα χέρι...![]()
![]()
![]()
Φτηνά την γλύτωσες και εσύ...
Άντε ποτέ ξανα τέτοιο πραγμα...αλλά αν σου ξανατύχει...σου εύχομια την ίδια τύχη/ικανότητα/αντίληψη!!!!
Πάντως αντί για "πατητήρι" δε θα ήταν πιο σωστό το "μοχλός"? Λέω εγώ τώρα με το ένα χέρι...![]()
![]()
![]()
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
"Πάντως αντί για "πατητήρι" δε θα ήταν πιο σωστό το "μοχλός"? Λέω εγώ τώρα με το ένα χέρι..."
Απόλυτα σωστός!
![]()
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές κι εσύ γρήγορα και με τα δύο χέρια και όλη τη θετική μας ενέργεια στο τιμόνι!!!
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Αφού δεν έτυχε σε στροφή με πολλά, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ!
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου έρθει η στραβή!
Πάντα όρθια! (Εσένα εννοώ, μήν αρχίσουν τα ρεμάλια πάλι τα σχόλια!...ΑΥΤΗ, είναι πάντα έτσι κι αλλιώς!)![]()
![]()
![]()
![]()
παλι καλά που τη γλύτωσες με τον πιο αναίμακτο τρόπο
το κεράκι να γίνει λαμπάδα
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
xa
des kai ayto
http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=9031
λοιπον αυτο συμβαινει απο κραδασμους οσο λιγοι και αν ειναι αυτοι γινεται με τον καιρο!!!!!!!
εγω επαθα το εξης μετα απο μερικους μηνες ακινησιας της μηχανης αποφασιζω να ξαναβγω βολτα!!!!!!!
ειχα φαει τουμπα καλη με την μηχανη και ειχα φοβηθει!!!
βγαινουμε εθνικη και στην ευθεια πριν τα πρωτα διοδια αδειος ο δρομος λεω ας ανοιξω και λιγο ανοιγω μεχρι τα διακοσια
και το κραταω φτανοντας στα διοδια αρχιζω να φρεναρω και παω να κανω κατεβασμα απο εκτη και διαπιστωνω οτι δεν υπαρχει λεβιες!!!!!!
που ειναι ο λεβιες οεο????
σταματαω με συμπλεκτη σιγα σιγα και διαπιστωνω οτι εχει ξεβιδωθει το παξιμαδι και εχει κατεβασει το λεβιεδακι τελειως κατω !!!!!!
το σφιξαμε και ολα οκ!!!!!!!
η τρομαρα που πηρα δεν λεγεται!!!!
Μακάρι να συμβαίνουν πάντα εκεί που έχουμε τον χρόνο να αντιδράσουμε....
έτσι και αλλιώς αυτά δεν φαίνονται με μια απλή ματιά ελεγχου πριν αν δεν έχει ξεβιδώσει εντελώς αλλά είναι στην τελευταία σπείρα π.χ.
Τελικά όταν σου συμβεί κάτι παράξενο νομίζεις πως μόνο σε σένα τον γκαντέμη έχει τύχει... Ίσως δεν είναι και τόσο σπάνιο όμως.
Ευχαριστώ για τις εμπειρίες σας που μοιραστήκατε μαζί μου.
Όλοι όρθιοι (με την καλή ένοια για τον πονηρούλη dim) πάντα και σε κανένα/καμία να μην τύχει στραβό κι ανάποδο στο εξής!
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Συμβαινουν και αυτα δυστηχως.Το θεμα ειναι οτι τετοιου ειδους ατυχες γεγονοτα τυχαινουν συχνα και δεν θα πρεπει να μας φοβιζουν αλλα θα πρεπει να μας κανουν να ελενχουμε την μηχανη μας καθε μια βδομαδα η 15 μερες (αναλογως την χρηση)για τυχον λασκαρισμενες βιδες,παξιμαδια ,ελενχος λαδιων και λοιπον υγρων κτλ.
Τελος καλο,ολα καλα λοιπον.
Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
Τελικά όταν σου συμβεί κάτι παράξενο νομίζεις πως μόνο σε σένα τον γκαντέμη έχει τύχει... Ίσως δεν είναι και τόσο σπάνιο όμως.
Ευχαριστώ για τις εμπειρίες σας που μοιραστήκατε μαζί μου.
Όλοι όρθιοι (με την καλή ένοια για τον πονηρούλη dim) πάντα και σε κανένα/καμία να μην τύχει στραβό κι ανάποδο στο εξής!Συγνώμη!
Ελπίζω να το έπιασες....
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
εσενα θα παρω ρε με τις ανορθογραφιες σου. ακου "ricate" χαθηκε να γραψεις rixate ή riksate???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παραδιδονται μαθηματα Ελληνικων "κατ' οικον"!![]()
Gia perissoteres plhrofories ricate shmeivma (PM) ston Sonic22!![]()
:rotflmao:
![]()
Βαρτλαααααλ!
Παρτον ρε, σου ξεφυγε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
matheneis siga siga...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
... ή "ripsate"?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
[B]mou exei kwlisei o kinitiras panw se strofi (me 100 km/h )
mou exei lithei i kabana edelos, en kinisi stin sigrou kai alli mia fora ston kifiso
exw patisei ta ladia mou, enw ekana badilikia, otan vgike i alisida kai mou espase to karter
mou exei blokarei to piso freno (den epestrefe to igro) 3 fores (se diafora mixanakia) kai 1 to brwsta
--------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελεος...!!!
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€