αν πάρω μια και την τυλίξω γύρω απο το κεφάλι μου λέτε να πιάνεται και για κράνος???
:a13: :a13:
ουαου δυο σε ένα.....αυτά είναι!!!!!!!!
![]()
![]()
αν πάρω μια και την τυλίξω γύρω απο το κεφάλι μου λέτε να πιάνεται και για κράνος???
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
βρε παλιοαλήτες μηχανόβιοι:rotflmao: :rotflmao:
τελικά είχα και εγώ λίγο απο το χρόνο δημοσιότητας που έχουμε όλοι μας...:rotflmao: :rotflmao:
ξέρω οτι είναι παράνομο και δε θα έχω κανένα πρόβλημα αν με γράψουν, δε θα φταίνε, αλίμονο!απλά ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του.για μένα είναι ποιο πρακτικό αυτό απο το βάζω-βγάζω πινακίδα με οποιοδίποτε τρόπο απο τη στιγμή που συνήθως η μηχανή θα βγεί για την πίστα.δεκτή κάθε άποψη όπως και οι συνέπειες του νόμου ανεξάρτητα αν έιναι σωστός ή όχι,αυτός είναι και τον δέχομαι.αυτό είναι αποψή μου.man σε ευχαριστώ για τη φότο,αν μπορείς στείλε μου τη με e-mail να την έχω σε καλύτερη ανάλυση αν την έχεις.
Kαι εγω το θεωρησα αστειο οταν το ειδα στον Νικο πριν μερικες ημερες στα Μεγαρα, αλλα ισως ειναι καλυτερα απο το να μην την εχεις καθολου - προσωπικα την εβαζα για πολυ καιρο μεσα στην τσαντα. Μια φορά με πλεύρισε Ζητας στην Κηφισιας και με σταματησε για ελεγχο, του εξηγησα οτι το μηχανακι κυκλοφορει μονο σε πιστα γι'αυτο και η πινακιδα στην τσαντα, και με αφησε απλά με καποια παρατηρηση.....
![]()
Χά χά Νίκο κακώς τήν βγάζεις τήν πινακίδα στά track day θά μπορούσες νά τήν φοράς στό μπουφάν αντί γιά κροκόδειλο!!!!!:rotflmao: Μέ τό μεγεθος πού εχει καί γαμώ τίς προστασίες![]()
![]()
Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!
και μετά λέμε οτι είναι ακριβός ο εξοπλισμός για τον δικυκλιστή.σε ποιό άλλο κράτος μαζί με την αγορά μηχανής έχεις και κροκόδειλο δώρο.εδώ να σας δώ!![]()
Φιλε δεν ηθελα να το βαλω στο "Στραβα κι αναποδα" αλλα στεναχωρηθηκα οταν το ειδα γιατι μυαλο μου πηγε αμεσως στο κακο και ΔΕΝ μ' αρεσει ν' ακουω να παθαινουν ζημια αδερφια κι ετσι ειπα να το ριξω στο αστειοΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
![]()
εχμμμ δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα και τα σχολεια μου εγιναν με χουμοριστικη διαθεση......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ
Σιγουρα φιλε μου ΤΟΟΟΟΣΟ μικρες που τις εκαναν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
![]()
![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ