Ωραίο το είχες !
Να σε πρήξω λίγο ακόμα;
Τι αυτονομία έχει περίπου; Παίζει διακόπτης ρεζέρβας;
Ωραίο το είχες !
Να σε πρήξω λίγο ακόμα;
Τι αυτονομία έχει περίπου; Παίζει διακόπτης ρεζέρβας;
Ξέρω από βέσπα!
Χωρίς να είναι το μόνο παράδειγμα, το αναφέρω γιατί είναι το πιο χαρακτηριστικό!
Ο κολλητός μου το 2001 αγόρασε KLE500 του 1991! 900.000 δραχμές. Είναι το μόνο του όχημα συνεπώς χρησιμοποιείται καθημερινά στην πόλη. Επίσης πηγαίνει Πάτρα Αθήνα στο σπίτι του, έχει γυρίσει αναρίθμητες φορές την Ελλάδα, έχει πάει εξωτερικό καμιά 7αριά φορές. Χωρίς να υπολογίζει κάποιος το γύρισμα του κοντέρ από τους προηγούμενους έχει κάνει 135.000 km (σίγουρα θα είναι πολύ πάνω από 200k)! (ναι, στις 125.000 κοντερίσια άλλαξε 2 πιστόνια των 30?...)
Μονοκάβαλος, δικάβαλος, φορτωμένος, ξεφόρτωτος, γρήγορα, αργά...
Δεν είναι ΚΤΜ, ούτε κάν Vstrom (αν και από το strom πάει καλύτερα χώμα)
Μπορεί να μην είναι κορυφαιό σε όλους τους τομείς, αλλά πουθενά δεν θα σε προβληματίσει!(και δεν μιλάω μόνο σε σχέση με την χαμηλή τιμή του, αλλά και με απόλυτα μεγέθη)
Το συστήνω ανεπιφύλακτα στα χρήματα αυτά (μια και θες καινούριο)
ps1. Ναι, το μηχανάκι πρέπει να είναι δικύλινδρο για βόλτα
ps2. Ναι, η σέλα του είναι λίγο κατηφορική, αλλά αν δεν είσαι πολύ κοντός μπορείς να την γεμίσεις λίγο πριν το ρεζερβουάρ
α, και μια και ανέφερες και το χώμα, το KLE λόγω ελαστικών, σχετικά χαμηλού βάρους, μικρού πλάτους και σχετικής ανοσίας στις μικροπτώσεις, μπορεί να εντυπωσιάσει στο χώμα...
Απο αυτονομια, γυριζα την ρεζερβα (εχει διακοπτη) με γεματο τεποζιτο περιπου στα 180-190χλμ στην πολη. Η ρεζερβα ειναι γυρω στα 3,4 λιτρα λεει, αλλα συνολικα το τεποζιτο ειναι 15 λιτρα...αυτονομια περιπου 230 με 240...
Θα προσυπογράψω όλα τα παραπάνω. Κάτοχος ΚΛΕ για 3,5 χρόνια. Μια χαρά μηχανάκι για την πόλη, ιδανικό κέντρο βάρους και διαστάσεις για να χωράει παντού. Σε κοντινές εξορμήσεις (πχ αθήνα ναυπλιο) θα σε πάει καλα σε μεγαλύτερες θα σε κουράσει. Το φόρτε του είναι η πόλη, το χώμα και οι επαρχιακοί δρόμοι. Την Εθνική δεν την πολυγουστάρει αν και δεν θα πει οχι. Από γκάζια έχει αρκετά αλλά πρέπει να ανέβάσει πάνω από 5500 στροφές για να καταλάβεις ροπή. στις 6500 - 7500 τα δίνει όλα. Ταχύτητα ταξιδιού 130+. Από αξιοπιστία... 18000 Κm με μόνο έξοδο τα προβλεπόμενα service. Συμβουλή : Μην διαλέξεις το μοντέλο 05-06
1) εχει 1300 επιπλέον
2) ειναι 2-3 ιππους πιο αδύναμο
3) Δεν εχει καλη προστασία αερα. Εκτός αν σε ελκυει το χρώμα οπότε....
Μικρό (έως μεγαλυτερο πρόβλημα ) η μεταπώληση. Εγώ το "σκότωσα" 3000 στον Βυνιο.....και ακόμα κλαίω. Σήμερα είδα οτι το έβαλε 3900 και αισθάνθηκα πολύ λαλάκας.Ας όψεται η καψούρα μου για τη ΤΑ...
Me to KLE500 modelo 2005 ekana taxidi persi to kalokaiti tou 2005 ton Avgousto stin Tourkia, apo to Kusadasi-Smyrni (boreia)-Ierapoli (stin endoxora)- Marmaris kai pali piso Kusadasi me 2 atoma giro sta 5000km.
Arketa aneto, oikonomiko, axiopisto (an kai eixe poli liga km pano tou...)
Tha eperna tetoia moto mono gia xrisi se taxidi se Asiatikes xores pou den exoun kalo odiko asfaltino diktio an kai stin Tourkia brika POLY kalo asfaltino diktio (MONO asfalto!).
Tin sigekrimeni ti theoro tin kaliteri tou eidous tis os best value for money...
Kai oso gia ti metapolisi pou eipan oi parapano, oso poio akriboteri moto pareis, tosa poio polla ekatomiria drx. tha xaseis sti metapolisi kai as einai poio dimofilis marka...
Kali gia ta lefta tis episis opos eipes einai kai to KLR650 me 4300 an thimame kala, kai gia tin Ellada an kai monokilindro ti theoro exisou kali gia ta lefta tis...
Το είχα 2,5 χρόνια.Ήταν το πρώτο με τα ασημένια γράμματα τα ανάγλυφα, όχι τα αυτοκόλλητα μοντέλο 2002.
Δεν μου είχε βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Το μόνο που ζητούσε το καημένο ήταν βενζίνη και τα service του. Απολύτως τίποτα άλλο. Αξιόπιστο και τίμιο μηχανάκι.
Κινείται αξιοπρεπώς φορτωμένο και δικάβαλο.Στο χώμα δεν είναι XR αλλά πάει μια χαρά, δεν κάνει για άμμο λόγω βάρους. Σε μεγάλες ταχύτητες ψιλοκουνάει.
Το μόνο μείον είναι το μονό δισκόφρενο μπροστά, φρενάρει αλλά θα το ήθελα να είναι διπλό.
Εκτός απο μια αστοχία υλικού που είχα στην πίσω ανάρτηση. Έσκασε στα πρώτα 200 χλμ. και μου την άλλαξαν μέσα σε 2 ώρες.
Του είχα βάλει κάγκελα και συναγερμό.
Το πούλησα 4500 το 2004 και πήρα ένα ένα Ζ750.
Συγκεκριμένα το άφησα στο μαγαζί και πήρα το Ζ με ανταλλαγή και μου έκοψε 4500 απο το Ζ.
Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω !!!!!!!!!!
Υπερχείλιση στα καρμπυρατέρ δεν είχε κανένας ??
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Εγώ όχι.
Ποτέ.
Εγώ. στα 10000. Ηταν οι βελόνες απο τα καρμπυρατερ. Αλλάχθηκαν εντός εγγύησης, και από τότε ΟΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Υπερχείλιση στα καρμπυρατέρ δεν είχε κανένας ??
kostis ποτε σου έκανε την υπερχειλιση ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostis7gr
Εγώ. στα 10000. Ηταν οι βελόνες απο τα καρμπυρατερ. Αλλάχθηκαν εντός εγγύησης, και από τότε ΟΚ.
Ζεστό μετα απο χιλιόμετρα ή στα καλα καθούμενα ?
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Σωστός και σε ωραίο χρώμα.
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος.
Aπό οτι θυμάμαι έπρεπε να δουλέψει λίγο για να αρχίσει την υπερχείλιση. Δεν το άφησα πολύ όμως ,την δεύτερη μέρα που μου το έκανε το πήγα αντιπροσωπεία όπου το έφτιαξαν σε 2 ώρες χωρίς δευτερη κουβέντα. (Άλλαξαν βελόνες)Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
kostis ποτε σου έκανε την υπερχειλιση ?
Ζεστό μετα απο χιλιόμετρα ή στα καλα καθούμενα ?