Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Barcelona ή Arsenal?

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
    BARCELONA!!! Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η BARCA. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?
    Γιατί είναι δυνατον να υποστηρίξει κανείς αυτό το τσίρκο;;;
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Ε όχι και "Νέο Μέλος"...
    Arsenal

και προς υποστήριξη να σημειωθεί ότι:

1) Η Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη ήταν για πολλά γκολ. Έχε χάρη που ο Κασίγιας ήταν σε μεγάλη μέρα και πήρε την ομάδα πάνω του τότε αλλιώς ούτε τον κόπο να ανέβουν στο Λονδίνο δεν θα έκαναν...

2) Και η Γιουβέντους "πεθαμένη" ήταν; Δε νομίζω..

3) Η Arsenal έχει παθητικό 2 γκολ στο Champions League. Συνεπώς δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολος στόχος για τη Μπαρτσελόνα.

Αντε και καλό τελικό να δούμε..

και.... GO GUNNERS!!
    Ride long and prosper...

17 Μαΐου εδώ θα είμαστε. Δεν μπορεί να είναι συνέχεια τυχερή η Arsenal. Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά και είναι και loosers (Με κορυφαία looser την Εθνική Αγγλίας).

Freedom for Catalunya. Viva Barca.

Ευχαριστούμε τα αγγλάκια που ευφεύραν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά ας αφήσουμε καλύτερα τους βραζιλιάνους να το κλοτσάνε το τόπι κι ας είναι αντιτηλεοπτική η οδοντοστοιχεία τους.

Άλλωστε το χαμόγελο αστράφτει αφού πρώτα φτάσει η μπάλα στο πλεχτό και μεσολαβίσουν ένα σωρό μαγικά.......

Υ.Γ. αν και πέρυσι ο καλύτερος τελικός όλων ήταν με αγγλική ομάδα στο γήπεδο, το αντιπαρέρχομαι διότι ήταν η Liverpool.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά

:a029: :a53:
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?
    Ναι.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    17 . Πάντως συνεχίζω να απορώ μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες,
    Ναι.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ronaldinio (small).jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	21,8 KB 
ID:	47790
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

17 Μαΐου εδώ θα είμαστε. Δεν μπορεί να είναι συνέχεια τυχερή η Arsenal. Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά και είναι και loosers (Με κορυφαία looser την Εθνική Αγγλίας).

κανεις μεγαλο λαθος φιλε εαν θεωρεις οτι οι αγγλοι παιζουν το πιο βαρετο ποδοσφαιρο.(και ειδικα η εθνικη τους)

θα σου φρεσκαρω την μνημη στα 2 τελευταια μουντιαλ

στο μουντιαλ του 2002 καλυτερο ματς ηταν το βραζιλια-αγγλια

στο μουντιαλ του 98 καλυτερο ματς ηταν το αργεντινη-αγγλια

Για να μην σε παω παλαιοτερα 88 με μαραντονα και πολλα αλλα ακομα και σε συλλογικο επιπεδο οι αγγλοι παιζουν παντα αυτο που ξερουν(τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο)δεν προσαρμοζουν το παιχνιδι τους πανω στο παιχνιδι των αντιπαλων(βλεπε ιταλια)απλα παιζουν την μπαλα τους.

Γι' αυτο ανεξαρτητα με ποιον εισαι στον τελικο,δεν εχεις δικιο για τους αγγλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    κανεις μεγαλο λαθος φιλε εαν θεωρεις οτι οι αγγλοι παιζουν το πιο βαρετο ποδοσφαιρο.(και ειδικα η εθνικη τους)

θα σου φρεσκαρω την μνημη στα 2 τελευταια μουντιαλ

στο μουντιαλ του 2002 καλυτερο ματς ηταν το βραζιλια-αγγλια

στο μουντιαλ του 98 καλυτερο ματς ηταν το αργεντινη-αγγλια

Για να μην σε παω παλαιοτερα 88 με μαραντονα και πολλα αλλα ακομα και σε συλλογικο επιπεδο οι αγγλοι παιζουν παντα αυτο που ξερουν(τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο)δεν προσαρμοζουν το παιχνιδι τους πανω στο παιχνιδι των αντιπαλων(βλεπε ιταλια)απλα παιζουν την μπαλα τους.

Γι' αυτο ανεξαρτητα με ποιον εισαι στον τελικο,δεν εχεις δικιο για τους αγγλους
    μην το παλευεις φιλε,
    εδω μεσα πρεπει να λεμε τα αυτονοητα μερικες φορες...:hypnotize

ΧΑΛΑΡΑ το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το καλυτερο κ το πιο θεαματικο του κοσμου...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    μην το παλευεις φιλε,

+1000

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    μην το παλευεις φιλε,

Σας χαιρετω ολους! Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ανοιξα αυτη την συζητησουλα.Πιστευω οτι οσο αναφορα τον τελικο η καθε ομαδα εχει και απο ενα πλεονεκτημα εναντια στην αλλη και εξηγουμαι...θεωρω οτι ισως η αρσεναλ να πλεονεκτει στην αμυνα σε σχεση με την μπαρτσα.Aπο την αλλη η μπαρτσελονα εχει πλεονεκτημα στην επιθεση.Εαν η Αρσεναλ καταφερει να εκμεταλλευτει αυτην την αδυναμια της μπαρτσα μπορει να το κατακτησει το τροπαιο.Μην ξεχναμε οτι και η αρσεναλ εχει πολυ καλη επιθετικη γραμμη και μπορει να κανει την ζημια σε οποιαδηποτε ομαδα!Ομως εχω την εντυπωση οτι αν η μπαρτσελονα θελησει να ανεβασει ταχυτητα καποια στιγμη δυσκολα θα καταφερει η αρσεναλ να την σταματησει.Μακαρι να δουμε εναν πολυ καλο τελικο!!!Παντως για τα πρωταθληματα που λεγατε το αγγλικο τα τελευταια χρονια εχει ανεβει και εχει καταφερει να ειναι ισαξιο με το ισπανικο.Αυτα τα δυο ειναι τα κορυφαια πρωταθληματα και απο αποψη θεαματος αλλα και απο τους παιχταραδες που παιζουν εκει!!!Το γελιο ειναι οτι εγω υποστηριζω Μπαρτσελονα και ο αδελφος μου ειναι φανατικος Αρσεναλ και εχουν αρχισει επικες διαμαχες στο σπιτι!!!αυτα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Πως είπατε;;;;;

"Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά και είναι και loosers"

Loosers είπατε;;;
    Από που βγαίνει αυτό το... καταπληκτικό συμπέρασμα φίλε μου;
    Γιοα ρίξε μια ματιά στα κύπελλα Ευρώπης συνολικά και θα δεις ότι οι Άγγλοι είναι δεύτεροι μετά τους Ιταλούς.
    Όσο για το βαρετό ποδόσφαιρο η απάντηση δόθηκε σήμερα!
    6 γκολ σε τελικό κυπέλου 3-3 και τελικά το πήρε η Λίβερπουλ στα πέναλτι. Από τη Γουέστ Χαμ που με το ζόρι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.
    Αν δεν είναι αυτό θέαμα και έκπληξη τι είναι;

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Την Τετάρτη θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ξέρω άσχετο αλλά...
    Θα ΣΚΑΣΩ αν δεν το βάλω!!!

YOU WILL NEVER WALK ALONE...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	705769_b.jpg 
Προβολές:	40 
Μέγεθος:	20,0 KB 
ID:	47804

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. φωτο απο motogp barcelona 08
    από t10vr στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2009, 09:23
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2008, 13:44