Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: bush

Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Βρέ παιδιά, άμα κάποιος διατάξει τον σκύλο του να δαγκώσει ένα άλλο άνθρωπο, ποιός είναι ο θύτης? Ο σκύλος ή αυτός που τον διέταξε?

O Bush δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μαντρόσκυλο, που είναι εκπαιδευμένο να υπακούει το αφεντικό!

Εγώ αν τα βάζω με κάποιους, αυτοί είναι ο Αμερικάνικος λαός, που ακόμα δεν έχει ``ξυπνήσει`` και δεν έχει δώσει μιά κλωτσιά ``και στον σκύλο και στο αφεντικό``...

+1

650 φωτο εχουν ειναι και απλα καποιες εχουν χρησιμοποιηθει περρισοτερες απο μια φορες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Βρέ παιδιά, άμα κάποιος διατάξει τον σκύλο του να δαγκώσει ένα άλλο άνθρωπο, ποιός είναι ο θύτης? Ο σκύλος ή αυτός που τον διέταξε?

O Bush δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μαντρόσκυλο, που είναι εκπαιδευμένο να υπακούει το αφεντικό!

Εγώ αν τα βάζω με κάποιους, αυτοί είναι ο Αμερικάνικος λαός, που ακόμα δεν έχει ``ξυπνήσει`` και δεν έχει δώσει μιά κλωτσιά ``και στον σκύλο και στο αφεντικό``...
    στην περίπτωση του Μπους ποιος είναι το αφεντικό????
    μην μπερδεύεις τους αμερικανούς πολιτικούς με τους έλληνες...
    οι αμερικανοί πολιτικοί δεν είναι φτωχομπινέδες που κάνουν ότι τους πουν οι πολυεθνικές...είναι οι ίδιοι μέτοχοι των πολυεθνικών...
    η οικογένεια μπους έχει μετοχές σε πολλές πετρελαιοβιομηχανίες και βιομηχανίες όπλων....ότι κάνει δεν το κάνει μόνο για τους άλλους...αλλά και για τον ευατό του....
    επίσης δεν τον νιάζει αν θα τον φάει η μαρμάγκα στις επόμενες εκλογές καθώς δεν έχει δικαίωμα θα θέσει υποψηφιότητα....ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή η δύναμη του αμερικανικού λαού είναι αποδυναμωμένη .....
    Ως εκ τούτου τα κουφέτα μάλλον θα πέσουν στο Ιράν και ο θεός βοηθός....!!!!!!!
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μήπως αντί να τα βάζουμε με τον αμερικανικό λαό να τα βάλουμε με τον ελληνικό που εκλέγει τα σκυλάκια που στήνουν κώλο κάθε φορά που θέλει ο πλανητάρχης να ρίξει κουφέτα στη Μέση Ανατολή????
    χωρίς τις βάσεις ανά τον κόσμο οι στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι πολύ δύσκολες για τις ΗΠΑ
    και μην μου πείτε τη μπορεί να κάνει....θυμίζω ότι η Τουρκία αρνήθηκε να παραχωρήσει τις βάσεις της στις επιθέσεις κατά του ΙΡΆΚ....και δεν έχασε τίποτα....μάλλον κέρδισε...καθώς τώρα αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις της με τις ΗΠΑ...αντίθετα εμείς δώσαμε ότι μπορούσαμε και έρχεται η Ράις και μας πουλάει τσαμπουκά μέσα στην Ελλάδα....και επιπλέον μας εκβιάζει να μην προωθήσουμε συνεργασία με τη Ρωσία όσον αφορά την ενεργειακή πολιτική
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Μήπως αντί να τα βάζουμε με τον αμερικανικό λαό να τα βάλουμε με τον ελληνικό που εκλέγει τα σκυλάκια που στήνουν κώλο κάθε φορά που θέλει ο πλανητάρχης να ρίξει κουφέτα στη Μέση Ανατολή????
    χωρίς τις βάσεις ανά τον κόσμο οι στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι πολύ δύσκολες για τις ΗΠΑ
    και μην μου πείτε τη μπορεί να κάνει....θυμίζω ότι η Τουρκία αρνήθηκε να παραχωρήσει τις βάσεις της στις επιθέσεις κατά του ΙΡΆΚ....και δεν έχασε τίποτα....μάλλον κέρδισε...καθώς τώρα αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις της με τις ΗΠΑ...αντίθετα εμείς δώσαμε ότι μπορούσαμε και έρχεται η Ράις και μας πουλάει τσαμπουκά μέσα στην Ελλάδα....και επιπλέον μας εκβιάζει να μην προωθήσουμε συνεργασία με τη Ρωσία όσον αφορά την ενεργειακή πολιτική
    Η πολιτική είναι σαν της γκόμενες. Άμα κάνει την δύσκολη την παρακαλάμε. Άμα μας κάτσει εύκολα, πουλάμε αντριλίκι και μέχρι που την σφαλιαρίζουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Η πολιτική είναι σαν της γκόμενες. Άμα κάνει την δύσκολη την παρακαλάμε. Άμα μας κάτσει εύκολα, πουλάμε αντριλίκι και μέχρι που την σφαλιαρίζουμε.

+10000
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Re: Re: bush

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    καταλάθος έγινε

ελπίζω να μη γίνει και προφητικό
    ούτε εσυ θυμασουν πιο ειναι το σωστο ε;

(αν και η ιστορια δεν ειναι για γελια....)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

+10000
    Βρε τι γελάς?
    Που είμαστε από της εύκολες ( πουτάνες θα έλεγα)και μας σφαλιαρίζουνε?

στην περίπτωση του Μπους ποιος είναι το αφεντικό????
    μην μπερδεύεις τους αμερικανούς πολιτικούς με τους έλληνες...
    οι αμερικανοί πολιτικοί δεν είναι φτωχομπινέδες που κάνουν ότι τους πουν οι πολυεθνικές...είναι οι ίδιοι μέτοχοι των πολυεθνικών...
    η οικογένεια μπους έχει μετοχές σε πολλές πετρελαιοβιομηχανίες και βιομηχανίες όπλων....ότι κάνει δεν το κάνει μόνο για τους άλλους...αλλά και για τον ευατό του....
    επίσης δεν τον νιάζει αν θα τον φάει η μαρμάγκα στις επόμενες εκλογές καθώς δεν έχει δικαίωμα θα θέσει υποψηφιότητα....ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή η δύναμη του αμερικανικού λαού είναι αποδυναμωμένη .....
    Ως εκ τούτου τα κουφέτα μάλλον θα πέσουν στο Ιράν και ο θεός βοηθός....!!!!!!!
    Δεν διαφωνώ, είναι γνωστά τα συμφέροντα που έχουν οι εκάστωτοι πρόεδροι (ιδίως η οικογένεια Μπούς). Αλλά μην αναιρείς το γενονός οτί υπάρχουν πολιτικό-οικονομικά λόμπυ, που αυτοί αποφασίζουν τι,πού, πότε και ποιός και αυτοί κρατούν τα λουριά...Η Αμερική διοικείται από τα λόμπυ εδώ και πολλά χρόνια ,αυτό νομίζω είναι γνωστό...
    vrooommmmm!!!

Αυτό πρακτικά δεν είναι εφφικτό και καταλαβαίνεις τους λόγους. Απλά δεν μας συμφέρει στην παρούσα φάση....Θα είταν αποτελεσματικό αν υπήρχε γενική συσπείρωση στα κράτη της Ευρώπης και μή.

Όσο για την Τουρκία, αυτά είναι ``παιχνιδάκια`` που έχουν συμφωνηθεί και στηθεί ``κάτω από το τραπέζι``.
    Πώς αλλιώς θα μπεί η Τουρκία στην Ευρωπαϊκη ένωση? Ή μάλλον (για να το μεταφράσω καλύτερα) ,πώς θα καταφέρει η Αμερική να βάλει κάποιον δικό της, μέσα?
    Μην γελιέσαι, η Τουρκία θα είχε πολλά να χάσει αν σταματούσε η Αμερική να της κάνει ``πλάτες``...

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η Αμερική αυτήν την στιγμή είναι η απόλυτη υπερδύναμη και με τις κινήσεις της δυναμώνει συνεχώς.
    Είναι φανερό πλέον τι ζητάει...Και δεν είναι τα πετρέλαια. Το πετρέλαιο είναι το μέσο για να φτάσει εκεί που θέλει...Πολύ σύντομα θα ανοίξει το μέτωπο στο Ιράν και δεν θα σταματήσει εκεί. Ο επόμενος θα είναι η Συρία, κατόπιν η Ιορδανία κτλ κτλ. Σιγά σιγά θα έχει μέτωπα σε όλη την Μέση Ανατολή με βλέψεις πρός τις Ινδίες (γι`αυτό εξάλλου και κάνει πλάτες στο Πακιστάν, πού έχει πυρηνικά όπλα) και την Ανατολική Αφρική (εκεί έκανε την αρχή με την Σομαλία και θα ακολουθήσει το Σουδάν)...
    vrooommmmm!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Ρε αρρωστε καθησες τοση ωρα και μετραγες ;;;;;;;;;;

:hypnotize

mallon pollaplasiase.. kala den zalistikes ?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Να δούμε πόσος κόσμος θα πεθάνει ακόμα! Ελπίζω με τον ηλίθιο να μη φτάσουμε στον Γ' Παγκόσμιο! (αν και θα είναι όλοι εναντίον της Αμερικής)

mhn to les.......

sostos...o laos exei th dynamh alla ton exoun potisei me tin pseydesthisi pos den mporei na kanei tipota , eimaste aprostateytoi , anymporoi , klp...Syn to agxos gia tin epibiosi..

Mia xara ta pame k emeis..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

ti mathainei kaneis sayto to forum...:a53:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εύχομαι οταν τα τινάξει ο παλιόπουστ@ς να βάλουνε τη φωτό του σε κολάζ στη θέση της κWλΟτρυπίδ@ς.
    K liga les me ton bine...de borei na ton faei kaneis koloamerikanos?aporo re p**** moy..alla provata apo kei..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Running up That Hill-KATE BUSH
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 17:56
  2. bush
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 22:10
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 12:57
  4. bush
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 10:20
  5. Οι ερωτήσεις... και ο Bush (παλιό αλλά καλό)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 13:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF