Περαστικά, αφού είσαι καλά οκ...
κρίμα που θα χάσεις την εκδρομή...
Περαστικά, αφού είσαι καλά οκ...
κρίμα που θα χάσεις την εκδρομή...
Περαστικά!
Δυστυχώς η κατάσταση είναι επικίνδυνη....πρέπει να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
περαστικουλια.... και γρηγορα καβαλαρης χωρις αγχος παλι να ανεβεις στην καλη σου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ? Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΪ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑ ΤΖΙΠ ΣΤΥΛ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
καλα το γεγονος οτι το ατυχημα το προκαλεσε ασφαλιτικο αυτοκινητο(μπλε φαρος) δε σας συγκινησε ακομα????
τεσπα τι να πω........
το οτι δε σταματησε!!! ουτε αυτο?????
Αυτος που ηταν μεσα προκειμενου να φτασει γρηγορα προτημησε να σκοτωσει ανθρωπο και ουτε καν ασθενοφορο δε καλεσε αν βιαζοταν τοσο πολύ???????
τεσπα φιλαρακι περαστικα σου και εκδρομες θα υπαρξουν αρκετες
olos o kosmos stirizete se 2 troxous
Το κυριότερο είναι οτι δεν έπαθες τιποτα σοβαρο εσυ...
Ολα τα άλλα έιναι ατμος....
Προσοχη και για τους άλλους και ΠΑΝΤΑ κρανος....
Περαστικά και πάντα όρθιος...
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Περαστικά σου
και πάλι καλά να λες
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Και το σημαντικότερο είναι πως τα περισσότερα ασφαλίτικα τα πληρώνουμε εμείς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!!!!!!
σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια.οταν εγραψα για πρωτη φορα στο forum δεν ηξερα οτι θα μπορουσα να βρω συμπαρασταση απο ανθρωπους που δεν εχω καν γνωρισει.ειναι πραγματικα εκπληκτικο.
σας ευχαριστω προσωπικα εναν-εναν για τις ευχες σας οπως επισης και τα παιδια που εχω κανει και μια-δυο βολτες μαζι τους.(ξερετε εσεις)
![]()
![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
αν υπαρχει αυτοκινητο και χωρος θα μπορουσα πιστευω να ερθω.αν ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο παρακαλω να μου απαντησει.
αλλιως στην επομενη...![]()
![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€