Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 165

Θέμα: Forum και Λογοκρισία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πολλή γκρίνια έχει πέσει τώρα τελευταία ρε παιδιά...

Λίιιιιγο καλή διάθεση αν δείξουν όλοι και αν ρίξουν λίιιιιγο νερό στο κρασί τους, τότε όλα θα ξεπεραστούν....Δεν αξίζει τον κόπο και την φασαρία..... Αν μετά από 20-30 μέρες τα διαβάσετε και δείτε για πιο λόγο γίνονται όλες αυτές οι φασαρίες, το πιθανότερο είναι να χαμογελάσετε....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Λίιιιιγο καλή διάθεση αν δείξουν όλοι και αν ρίξουν λίιιιιγο νερό στο κρασί τους, τότε όλα θα ξεπεραστούν....Δεν αξίζει τον κόπο και την φασαρία..... Αν μετά από 20-30 μέρες τα διαβάσετε και δείτε για πιο λόγο γίνονται όλες αυτές οι φασαρίες, το πιθανότερο είναι να χαμογελάσετε....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ.....

Πολύ δίκαιο.....
    Όπως είμαι σίγουρος ότι θά παρατήρησες......ότι όταν κάτι τό παρερμηνεύσατε κατά τή γνώμη μου......
    μπήκα ....καί τό έσβησα...σεβόμενος τό περιστατικό τού θανάτου τού άνθρώπου αύτού......καί σκεπτόμενος ότι ΙΣΩΣ...γιά σάς
    ήταν λάθος αύτά πού έγραψα....καί άντί νά τιμήσω αύτόν καί νά συλληπηθώ τούς δικούς του, έδινα μία άλλη χροιά στό περιστατικό ,κακή κατά τήν γνώμη σου .....!!!!!
    Φυσικά άλλη ήταν ή πρόθεση μου.....ίσως ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.....
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ......ούτε ίχνος.....
    Άπλά ό καθένας έχει τίς εύαίσθητες χορδές του.....Καί πιστεύω
    πώς αύτοί πού διαχειρίζονται αύτή έδώ τήν ίστορία......
    τά πάν καλά....!!!!
    Άλλιώς δέ θάμουνα άκόμα έδώ....
    Παρεξηγήσεις ύπήρχαν καί θά ύπάρχουν.....
    Καί θά ξεπερνιούνται....όταν.....
    ύπάρχουν άξίες καί.......

Η Θ Ο Σ

Γιαυτό καί γώ ζητώ συγνώμην δημοσίως.........
    άπό τό φίλο Θάνο......
    γιά τή λέξη ....ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ......καί όχι άνισορροπίες πού έγραψα
    κατά παράφρασιν .......
    Τώρα τό τί .........ΑΛΛΑΖΕΙ..???????
    Όντως ρέ Θάνο μέ σύγχισες........έχεις δίκαιο.....
    Τί λές τό σταματάμε.....
    ΑΝΑΚΩΧΗ....
    Άν θές έσύ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ πάρτο δικό σου......μπορεί καί νάναι έτσι.........!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    Γιαυτό καί γώ ζητώ συγνώμην δημοσίως.........
    άπό τό φίλο Θάνο......
    γιά τή λέξη ....ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ......καί όχι άνισορροπίες πού έγραψα
    κατά παράφρασιν .......
    Τώρα τό τί .........ΑΛΛΑΖΕΙ..???????
    Όντως ρέ Θάνο μέ σύγχισες........έχεις δίκαιο.....
    Τί λές τό σταματάμε.....
    ΑΝΑΚΩΧΗ....
    Άν θές έσύ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ πάρτο δικό σου......μπορεί καί νάναι έτσι.........!!!!!!!!!!!!

Χαχα... τώρα να το παραδεχτώ, με έκανες κομμάτια...

Δεν πιστεύω πια να σε προσέβαλα επειδή σου είπα ότι λες ασυναρτησίες... εντέλει αν θυμάσαι και το λόγο, μου είπες αφού γουστάρω τόσο πολύ την αστυνόμευση και γουστάρω τη στολή, να σηκωθώ να φύγω και να μην ξεχάσω να γυαλίσω και τις μπότες μου και όλα αυτά επειδή είχα για άβαταρ έναν ένστολο, τον οποίο εντέλει για πλάκα είχα βάλει εκεί για να σατυρίζω το περιβόητο πια moderation!

Δεν πιστεύω δα να σου είπα και τίποτα τρομερό για να με κατηγορείς έκτοτε ότι σε έβρισα και σε προσέβαλα... και φυσικά καμμία σχέση με το ανισόρροπος και τις ανισορροπίες (μα πού το βρήκες), δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο! Μπορεί σε πολλούς να μην αρέσει ο τρόπος μου, αλλά αν μη τι άλλο δεν προσβάλω τους συνομιλητές μου!

Τέλος πάντων... ας είναι, το ξεχνάμε ήδη, ας πούμε ότι ήταν παρεξήγηση!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    1000% μαζί σου με μόνη ένσταση για το νερό μέσα στο κρασί !

Πρώτον γιατί πραγματικά δεν χρειάζεται, τι έχει να χωρίσει ο ένας απ'τον άλλο ;
    Γουστάρουμε όλοι το ίδιο πράγμα, γουστάρουμε τις βόλτες, τα σινιάλα, τον καφέ με μοτοπαρέα και τα κράνη με τα μπουφάν στη διπλανή καρέκλα, γουστάρουμε να τα λέμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε, να τη λέμε ο ένας στον άλλο για το μπρίκι του, να μοιραζόμαστε διαδρομές παρέα, ν'αποθηκεύουμε όμορφες εικόνες με φίλους στο μυαλό μας, χίλια δυο πράγματα που νομίζω οτι όλοι εδώ μέσα έχουμε κοινά ! Κι η αντιπαράθεση χρειάζεται, ένα όριο όμως στον βρασμό της ψυχής μας επιβάλλεται, τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ..

Δεύτερον γιατί είναι αμαρτία το νερό στο κρασί, χαλάει η γεύση του.

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Εγώ θα προσθέσω ότι Οφείλουμε Σεβασμό στον εαυτό μας, τους συνφορουμίτες μας και τον κόσμο που μας διαβάζει καθημερινά.
    Επέτρεψε μου να σου πω όπως και εσύ πολύ καλά ξέρεις ότι ο σεβασμός στους συμφορουμήτες από μέρος τις ομάδας διαχείρισης δεν υπάρχει καθόλου και μη μου πεις να σου κάνω quote παραδείγματα γιατί δυστυχώς δεν μπορώ, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις τι εννοώ!!
    Λυπάμαι πραγματικά για αυτά που έμαθα και είδα εδώ και καιρό γι αυτό και δε με βλέπετε πλέον να γράφω ( δεν θέλω να γίνομαι το ημερήσιο άτομο για σχολιασμό ), μόνο διαβάζω πλέον και περιμένω καμιά βόλτα εκδρομή για να συμμετάσχω!!
    Και μην περιμένετε να απαντήσω πιο κάτω σε διάφορες ερωτήσεις, ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ το μεγαλύτερο μέρος τις ομάδας διαχείρισης.
    Δεν μιλάω για εσένα συγκεκριμένα Julius.

Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά!!!
    @ Pokerland

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Α ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΥΓΚΗΝΗΘΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ....!!!!!

Υ.Γ.αν θεωρηθει σπαμαρισμα μοντς σβηστε το!!!!!!

εγω παντως στα αληθεια συγκινηθικα!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Και είμαι αδικαιολόγητος που ξέχασα το εξής:
    Να τονίσω ότι με την ομάδα διαχείρισης έχω πρόβλημα σε κάτι που κάνουνε μέσα στο φόρουμ, αυτό δεν σημαίνει ότι άμα βρεθούμε από κοντά δεν θα περάσω καλά μαζί τους, αλλά εδώ μέσα πλέον όχι!
    Συγνώμη που δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν συμφέρει κανέναν αν αρχίσει να το ψάχνει!!
    @ Pokerland

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Και είμαι αδικαιολόγητος που ξέχασα το εξής:
    Να τονίσω ότι με την ομάδα διαχείρισης έχω πρόβλημα σε κάτι που κάνουνε μέσα στο φόρουμ, αυτό δεν σημαίνει ότι άμα βρεθούμε από κοντά δεν θα περάσω καλά μαζί τους, αλλά εδώ μέσα πλέον όχι!
    Συγνώμη που δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν συμφέρει κανέναν αν αρχίσει να το ψάχνει!!

ax ax xa xa ax re veggeli etsi opos ta grafeis mou thimiseis.....

thelo na po kati alla sas parakalo mhn me piezete na to po, ax nai piesteme ligo akoma

:rotflmao:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Εγώ θα πω απλά, ότι σε σύγκριση με κάτι άλλα (μεγαλούτσικα) fora του εξωτερικού, το παρών όχι μόνο είναι άκρως δημοκρατικό, αλλά συχνά οι moderators δε φτάνει που κάνουν τη δουλειά τους (ακόμα απορώ πως έχουν γλιτώσει μερικά δικά μου ποστ), κάθονται και απολογούνται κιόλας -είναι γνωστό ότι έχω προβλήμα γενικά με τις "διοικήσεις" αλλά αν υποστήριζα ότι η συγκεκριμένη έχει δόλιες προθέσεις θα ήμουνα λάθος.

Τώρα και να γίνουν κάνα δυο λάθη, δεν θα τους πάρω με τις πέτρες.

Όσο για αυτά που είπε ο sf:
    Το γεγονός ότι σου ψιλοαρέσει είναι αποτέλεσμα του *χρόνου* και *κόπου* διαφόρων διαχειριστών, κατί που δε μπορείς να δεις άμεσα. Για να είναι αυτό το φόρουμ κάτι περισσότερο από ένα ανόητο καφενείο με λαλάκες που γράφουν ό,τι τους καπνίσει, χρειάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάποιοι βασικοί κανόνες. Υπάρχει το άγραφο "netiquette", κάποιες ποσταρισμένες ανακοινώσεις, και τέλος η κοινή λογική.
    Έχω βάσιμες υποψίες ότι τα μέλη ενός φόρουμ "ανεβάζουν" τις μετοχές του και η σωστή διαχείριση προσθέτει κατά πολύ, αλλά δεν αρκεί από μόνη της.

Το γεγονός ότι πολλοί από εμάς (και γω μέσα) πιάνουμε από τα μαλλιά κάποιο άλλο μέλος για ψύλλου πήδημα μπορεί να κάνει πολλά νέα μέλη (ή και παλιά) να διστάζουν να ποστάρουν -με άμμεσο αποτέλεσμα τα 13000 μέλη να διαβάζουν μόνο, ενώ εγώ είμαι σίγουρος ότι κάτι έχουν να πουν (και είμαι πάλι σίγουρος ότι μπορεί να μην το ξέρω και να με ενδιαφέρει).

Άς ρίξουμε λίγο χλωρίνη στο ρούμι μας (εεεμμ, νερό, κρασί, τα γνωστά εννοώ), και να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που διστάζουν, γιατί στη τελική η επικοινωνία είναι θεραπευτική...

Άς δώσουμε δουλειά στους moderators, συμμετέχοντας, η αναζήτηση της γνώσης είναι ίσως ο μόνος καλός εθισμός (μετά το σεξ), αν το παρακάνουμε, θα μας τη πούνε καταλλήλως. :a13:

ρε.

Παλαιό μέλος
    ΒΡΕ......ZIREOUS.....

Θάπρεπε τά ξένα forum νά άποτελούν κριτήριο γιά τή δημοκρατικότητα αύτού έδώ .....??????

ΚΑΗΚΑΜΕ.......Οί άνθρωποι.......άκόμα .....ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ...
    Μή πώ γιά τή Δημοκρατική νέα ήπειρο......τό άνδρο τού ...
    Νεοφασισμού....!!!!!!!
    Άν κάποιος μάς δείχνει τό δρόμο έδώ καί 200 χρόνια είναι ...ΜΟΝΟ
    Η ΓΑΛΛΙΑ.....άπό τήν έποχή τής Γαλλικής έπανάστασης μέχρι τίς μέρες μας.....
    Προσωπική άποψη.....
    Λόγω τής φύσης τών μελών μας.....έπειδή ΑΚΟΜΑ...καί σήμερα...
    μοτό.....σημαίνει...ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...θά ήθελα όντως νά ύπάρχει
    αύτή ή έλευθερία......ή πραγματική έλευθερία......πού
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ........
    Αύτή ή λεπτή γραμμή πού έχει είπωθεί πολλές φορές τήν όποία ..
    ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ.......είναι πολύ εύκολο ή δικιά σου άπόλαυση...
    νά είναι τό.....ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....!!!!!!!!!
    Πιστεύω πώς οί έντάσεις πού δημιουργήθηκαν κατά καιρούς......
    είχαν νά κάνουν μέ τό άνθρώπινο στοιχείο καί ήμών καί τών συντονιστών ,οί όποίοι μπαίνοντας στή διαδικασία όπως είπες[[τής άπολογίας]]...........
    είναι έπόμενο νά φθαρούν ΡΩΤΩΝΤΑΣ....καί ....ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ...μερικές φορές όχι μέ τόν τρόπο πού θάπρεπε....όπως καί μείς...
    Αύτό μένει όμως γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 5-6.......ένώ έμείς πολλές χιλιάδες........!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ....όπως πολύ σωστά είπες καί γώ πιστεύω πώς πράγματι.....
    ό τρόπος πού .........
    ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ......καί....ΚΡΑΖΟΥΜΕ......
    άπότελεί πολύ άνασταλτικό στοιχείο γιά αύτούς πού ΘΕΛΟΥΝ....νά γράψουν,νά πούν τή γνώμη τους....
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.......ΓΡΑΦΟΥΝ 50 ΑΤΟΜΑ......ΜΟΝΟ.....!!!!!!!
    Προσωπικά θέλω νά έπικοινωνήσω μέ....ΟΛΟΥΣ....καί μέ τού πανεπιστημίου καί μέ τού πεζοδρομίου......ούτε μέ νοιάζει πώς θά γράψει τή λέξη κάποιος.....άν ξέρει όρθογραφία,άν μπορεί νά έκφραστεί όπως θά ήθελε....κ.λ.π.
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ........έστω ένα κοινό χόμπυ....καί μέσα άπό κουβέντες νομίζω πώς όλοι θά είμαστε κερδισμένοι.....
    Δέν ξεχνώ ότι ό λόγος πού μπήκα στό forum....ήταν...ή...
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ........καί ή
    ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.......!!!!!!!!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    irinia,

Είπαμε και ξαναείπαμε να διαβάσεις το 2ο ποστ αυτού του θρεντ, καθώς και το sticky του webmaster στις Γενικές. Δε το έχεις κάνει. Όλες σου οι απορίες και προβληματισμοί έχουν ήδη απαντηθεί. Είναι τραγικό να πρέπει ξανα και ξανά να ασχολούμαστε με αυτά που γράφεις. Μιλάς για 20-50 σκεπτόμενους χρήστες εδώ πέρα... οπότε γίνε ένας από αυτούς και διάβασε προσεκτικά.

Τα τελευταία post σου, επειδή απλά κουράζουν αντί να βοηθούν τους υπόλοιπους, σε λίγες μέρες θα διαγραφούν από εδώ. Δεν είμαστε εδώ να μιλήσουμε για τη γαλλική επανάσταση ούτε για τη δημοκρατία.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ax ax xa xa ax re veggeli etsi opos ta grafeis mou thimiseis.....

thelo na po kati alla sas parakalo mhn me piezete na to po, ax nai piesteme ligo akoma

:rotflmao:

εχχμμ

εμμμμ

ειπα να μην σε πιεσω αλλα περιμενω 2 μερες τωρα

αντε πεεεεεεεες

πλιζζζζζ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    Φίλε Irinia είναι δύσκολο να σε διαβάσει κανείς με τον τρόπο που γράφεις

Σκόρπιες λέξεις-εκφράσεις ασύνδετες μεταξύ τους χωρίς συνοχή, είναι πολύ κουραστικό και με τα κατεβατά με τις τελείες περισσότερο ζαλίζεσαι παρά βγάζεις νόημα

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος
    Φίλε Irinia είναι δύσκολο να σε διαβάσει κανείς με τον τρόπο που γράφεις

Σκόρπιες λέξεις-εκφράσεις ασύνδετες μεταξύ τους χωρίς συνοχή, είναι πολύ κουραστικό και με τα κατεβατά με τις τελείες περισσότερο ζαλίζεσαι παρά βγάζεις νόημα

ΛΥΠΑΜΑΙ..........Julius

Θά προσπαθήσω νά γράφω πιό άπλά.

SF, τό διάβασα τό κείμενο σου, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Έσύ άν θές σβήστα τά περί Γαλλικής Έπανάστασης.!!!

Φίλτατε iriniaa, εγώ κατάλαβα πάντως αυτά που γράφεις, όπως τα γράφεις, και συμφωνώ συχνά με αυτά.

Όσο γι'αυτά που είπα πριν, όπως ένα αγγλόφωνο φόρουμ με αρκετές εκατοντάδες χιλλιάδες ενεργά μέλη από όλο το κόσμο πρέπει να έχει κάποιους κανόνες (και συνήθως παίζει μία προειδοποίηση και μετά πχ το IP σου δεν γίνεται δεκτό για να ξαναγίνεις μέλος) έτσι έχει και το παρών. Η (όποια) δημοκρατία σε τόσο μεγάλα fora με τόσο μεγάλη συμμετοχή είναι εμφανής, αρκεί να συμφωνείς με τους όρους... Και εκεί το ισχυρότερο επιχείρημα επικρατεί -άλλα όχι πάντα, μερικές φορές ή συνεχίζεις να προσπαθείς ή τα παρατάς.

Οι κανόνες στο παρών φόρουμ είναι αρκετά χαλαροί ώστε να μας χωράνε όλους, και έχουν ελάχιστες απαιτήσεις από μας (πχ, μη σπαμάρεις ρε zireous, και μη πλακώνεσαι κάθε 5 λεπτά με οποιονδήποτε σου τη πει, δε λέει, warez; έχει βουήξει ο τόπος, εδώ σού'λαχε να τα ψάχνεις; ). Και θυμίζω ότι τα ανοιχτά fora τα διαβάζουν και παιδιά εκτός από (λέω τώρα) μπάτσους...

Το τελευταίο λέει σοβαρό λάθος που τα παιδιά (οι μοντεράτορες ντε, νορμάλ άνθρωποι είναι, όχι τίποτα γκόλεμς) έκαναν, ήταν ότι κατέκλυσαν με τόνους λογοκρισίας ένα ένδοξο μέλος που ήθελε να πουλήσει... ένα μπουκάλι λάδι.

Ας σοβαρευτούμε λιγουλάκι. :a24:

[Πως τα λέει ο πού#της, ρε λές να πάω για δήμαρχος;]

Μη κοιτάς που δε πολυσπαμάρω εγώ, βαριέμαι πια το πολύ το νετ και πάω για βόλτες, αλλιώς θα ήμουνα συνέχεια στο σωστό μέρος.

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 19:05
  2. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2004, 22:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ