Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ Dl 650 ?

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder

Αυτή η πολιτική (οικονομικής απαξίωσης του μοντέλου) του Σφακιανάκη κάνει τους ήδη κατόχους να νιώθουν τουλάχιστον μ@λ@κες...

Αν στο ίδιο μοντέλο έπεσε η τιμή τόσο πολύ, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα...τότε τί να πω...

Και εγώ ας πούμε ότι αγόρασα πέρσι το καλοκαίρι και δεν υπήρχε αυτή η προοπτική....ok...πώς όμως πρέπει να νιώθουν τα παιδιά που αγόρασαν πρόσφατα με 7.970, ενώ τώρα έχει 7.100;

Δεν είμαι έμπορος, για να ξέρω τις πρακτικές τους, αλλά με τσαντίζει αυτή η πολιτική, με υποτιμά και - αν ποτέ αλλάξω μηχανάκι - δεν πρόκειται να είναι ξανά Suzuki...

Κοπιάσαμε να αγοράσουμε μια μηχανή που γουστάρουμε, και την πληρώσαμε χαλαρά 800-1000 ευρώ περισσότερα στον κύριο εισαγωγέα...

Sorry παίδες, αλλά εγώ έτσι το βλέπω...ως εξαπάτηση. Και με το εν λόγω ¨μαγαζί¨ από εδώ και πέρα μόνο τα τυπικά και από μακριά

Σημερινοί πελάτες > αυριανοί μ@λ@κες ! Ρε ουστ...

'Ενα Jameson με πάγο...

Καλημέρα athandim. Κάπου έχεις δίκιο να τσαντίζεσαι άλλα δυστυχως έτσι δουλέυει το σύστημα ΣΕ ΟΛΑ τα είδη οχι μόνο στη SUZUKI
    Που να δεις τι γινεται στα Computers που ασχολουμαι εγώ Να αγοράζεις το χ μηχανημα σημερα με εστω 1.500 Ευρω και να το βλέπεις το ίδιο σε 4-5 μηνες προσφορά 999 Ευρω γιατί έχει βγεί το νεότερο μοντέλλο.
    Εχει και τη λογικη του αν το δεις ψυχραιμα. (ή για να στο πω αλλιώς δεστο σαν εμπορας)
    Σου λέει προκειμένου να μου μείνουν απούλητα, τα διώχνω σε τιμή κόστους σχεδόν, ή με ενα πολύ μικρο εμπορικό κέρδος και προωθώ το νεότερο μοντέλλο.
    Και με δεδομένο τις πραγματικά ασχημες οικονομικές καταστάσεις έξω στην αγορά, .παρα μα πάρα πολύ λίγοι εμποροι έχουν τη πολυτέλεια να κρατάνε stock που δεν θα φύγει και εύκολα. Γιατι΄δέστο απλά.
    Εστω ότι πας σε ενα μηνα να πάρεις μια STROM, και έχεις να διαλέξεις αναμεσα στο μοντέλλο με ABS, και στο μοντέλλο χωρις στην ιδια τιμή Τι θα διάλεγες?
    Δεν ξέρω αν ειναι καλό ή κακό (ανάλογα από πια σκοπιά το βλέπεις) άλλα είναι νόμος της αγοράς παγκόσμια.
    Πάντως εγώ δεν θα θεωρούσα τον εαυτό μου λαλακα σε καμμια περίπτωση

Και φυσικά πάντα καιροφυλακτούν τα γατόνια έξω που ψαχνουν για θύματα και θέλει πολύ προσοχή και ψάξιμο. Εχθές μπήκα μεσα στο Μακράκη στην Αχαρνων να ρωτήσω για τη STROM (Εντάξει ξέρω για το Μακράκη μην φωνάζετε Απλά όταν είσαι φιαγμένος με κάτι πας και εκεί)
    Με κοιτάει ο τύπος απο πάνω εως κάτω προφανώς ψαχνοντας να δει πόσα κιλά λαλάκας είμαι και σε ερώτηση πόσο έχει τη STROM μου λέει 8.000 Ευρώ. Αυθόρμητα του απαντάω
    -Οχι δεν με ενδιαφέρει η 1000αρα την 650 θέλω.
    -Μα για την 650 σου λέω μου απαντάει...

Τέλος πάντων δεν εχει ενδιαφέρων το υπόλοιπο άλλα είναι ενδεικτικο του τι συμβαίνει στην αγορά και πως μπορείς να την πατήσεις
    Επισης και στο Βυνιο στη Μιχαλακοπούλου που πηγα προσπάθησε να μου το σπρώξει με 7.960 και με τη συζητηση κατεβηκε 7.500 συν κάποια δωρα extra τα οποία όμως απο προσωπική εμπειρια που έχω με το βυνιο είναι ότι χειρότερο μπορει να πάρει κανείς αρα δεν τα μετράω.
    (Εχω πάρει παπακι και απο τα 6 δωρα που εδινε τα 5 καταστραφηκαν μεσα σε 3-4 μηνες το 6ο το συναγερμο τον εχω και καθεται γιατι και οι 2 μηχανικοι που πηγαινω με προειδοποίησαν να μην το βαλω επάνω γιατι θα ανοιξω χοντρα προβλήματα με μπαταρίες και ηλεκτρικά) Χαρακτηριστικο ειναι οτι το κρανος καταστραφηκε μεσα στις πρωτες 8-10 χρησεις!!!!
    Γι αυτο καλός καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής.

Παλαιό μέλος
    Το προβλημα ειναι δικο μας γιατι ειμαστε ανικανοποιητοι,θελοντας συνεχεια κατι καινουργιο,αυτοι μας το δινουν.Ποσους ξερετε που να εχουν 100.000χιλ στο μηχανακι,ολοι αλλαζουν καθε 2 χρονια μηχανη και συνηθως την τρωνε μες την πολη.εγω στα 25 χρονια αλλαξα 20 μηχανακια πρωτη φορα εδωσα το παλιο για να παρω ιδιο με ΑΒΣ. Θα ξαναλαξω οταν το BMW GT φθασει τα 10000ευρω. βεβαια αγορασα και ενα μικρο 100κυβ.για μες την πολη γιατι κανω 15χιλ.χιλ και το μεγαλο κοστιζει
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

practorasrofos όπως διάβασα στο θέμα "σσσσ απορρητο" το μέλος iriniaa αγόρασε απο επίσημο εμπορο του Σφακ το εργαλείο 6.800 με τα δωρα. Γι αυτο κινήσου γρήγορα Πες και εδω τι τιμη τη πουλας τελικα μηπως βρεθει καποιος.

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis
    [PHP]Προσωπική γνώμη είναι ότι η τιμή θα πρέπει να είναι τουλάχιστον -1.600 εως -2.000 κάτω απο την καινούργια για να έχει ενδιαφέρων κάποιος να την άγοράσει. Αρα μιλάμε για 5.600 - 5.100 συν κάποια επιπλέον χρήματα για το συναγερμό [/PHP]

8a 8eles poly filarako na ri3eis tin tiloula gia na to tsimpiseis e ??? Alla afou opws les den a3izei tosa osa ti zhtaei to pallikari, kai oti exei apa3iw8ei to montelo, pws meta les oti 8a pareis "kainourgio telika " giati :
    [PHP]Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω καινούργια γιατι η τιμή μεταπώλησης ειναι πολύ ψηλά ακόμη[/PHP]

Kai katalhgei omws meta :
    [PHP]practorasrofos όπως διάβασα στο θέμα "σσσσ απορρητο" το μέλος iriniaa αγόρασε απο επίσημο εμπορο του Σφακ το εργαλείο 6.800 με τα δωρα. Γι αυτο κινήσου γρήγορα Πες και εδω τι τιμη τη πουλας τελικα μηπως βρεθει καποιος.[/PHP]

A sta dialo re lamogio
    Drive It Like You Stole It

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Lightbulb

Polys ntoros me to ABS, ki auto logw asxetosynhs kai apeirias....

Ti kanei re magkes to ABS sti mhxanh, 3erete ? Exeta kabalhsei mhxanaki me ABS ?

ergaleio Markeitng einai to ABS stis mhxanes kai tipota allo. Afou den mporoun na baloun hlektrika para8yra, ka8reptes, dermatino saloni ktl ktl....ti emeine ??? ABS...

Ti einai, "kouti" gia na uelei ABS na min allazei kateu8hnsh otna frenareis ?

H moni leitourgia einai sto pisw na min mplokarei o troxos se freno panikou....sto mprosta KAMIA ma KAMIA leitourgia....

Kai den mou lete re: Poios ASXETWS frenarei panikoblhtos me to pisw ???

Me ABS h' xwris, frenares me to pisw kai agorazeis xwrafia se timi eukairias etsi k alliws....Sto mprosta eipame kamia leitourgia..

DIAfwnei kaneis me ta parapanw ?????

Kai sti teliki, otan kabalas mhxanh, ues kai na "tsimpas" apotoma to pisw gia na kaneis kai kana oxtaraki....me pianeis

Alliws pare Kouti me ABS, ESP, EBD, CMM ,GLS, GTI kai ola ta kaloudia tou kosmoy....

Apla.

Drive It Like You Stole It

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    [PHP]Προσωπική γνώμη είναι ότι η τιμή θα πρέπει να είναι τουλάχιστον -1.600 εως -2.000 κάτω απο την καινούργια για να έχει ενδιαφέρων κάποιος να την άγοράσει. Αρα μιλάμε για 5.600 - 5.100 συν κάποια επιπλέον χρήματα για το συναγερμό [/PHP]

8a 8eles poly filarako na ri3eis tin tiloula gia na to tsimpiseis e ??? Alla afou opws les den a3izei tosa osa ti zhtaei to pallikari, kai oti exei apa3iw8ei to montelo, pws meta les oti 8a pareis "kainourgio telika " giati :
    [PHP]Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω καινούργια γιατι η τιμή μεταπώλησης ειναι πολύ ψηλά ακόμη[/PHP]

Kai katalhgei omws meta :
    [PHP]practorasrofos όπως διάβασα στο θέμα "σσσσ απορρητο" το μέλος iriniaa αγόρασε απο επίσημο εμπορο του Σφακ το εργαλείο 6.800 με τα δωρα. Γι αυτο κινήσου γρήγορα Πες και εδω τι τιμη τη πουλας τελικα μηπως βρεθει καποιος.[/PHP]

A sta dialo re lamogio
    Σαμθινγκ σακσ χιαρ.....
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Πολύ σωστή η παρατήρηση του Zoudi !!!!
    Τουλάχιστον γλοιώδεις δηλώσεις ....ιδιαίτερα εκείνο το "....κινήσου γρήγορα..." !!!

+1
    Don't follow me I'm lost too

Αγαπητε zoudi kai συνοιδοιποροι στη ζωη υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρωπων Αυτοι που σκεφτονται με το πανω κεφάλι και αυτοι
    που το επάνω κεφάλι το εχουν μόνο για διακοσμητικό ρόλο και χρησιμοποιουν για τη σκέψη άλλα μέλη.

Δεν νομιζω οτι με γνωριζεις όπως δεν σε γνωριζω κι εγω άλλωστε Αρα το χαρακτηρισμο "λαμόγιο" κρατησε τον γι ατομα που τα γνωριζεις αν μη τι άλλο καλα.

Τωρα με τη ευκαιρια αυτη πριν προσπαθησω να σε πεισω οτι έχεις λαθος θα μου επιτρεψεις επειδη ειμαι νεο μέλος να πω δυο πραγματα για εμενα τουλαχιστον να έχεις και μια στοιχειωδη αποψη για καποιον πριν τον βρισεις.
    Εχω αποσυρθει απο το χωρο της μηχανης πριν 12-15 χρονια για καποιους δικους μου λογους που δεν ειναι του παρόντος. Η μονη μου επαφη που ειχα με μηχανες ητανε κατι αρπαχτες βόλτες που εκανα με ενα TDM και με μια Varadero 1000 απο κατι φίλους. Ως εκ τουτου επειδη τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην απο τοτε θεωρω τον εαυτο μου ασχετο εντελως και δεν ντρεπομαι να το πω δημόσια.
    Οταν μου κόλλησε να παρω τη Suzi η μοναδική βοηθεια που βρηκα ητανε μεσα σε αυτο το Forum απο τα μηνυματα και τις εμπειριες των παιδιων, και γι αυτο σας ευχαριστώ όλους, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ μαζι zoudi (γιατι ΚΑΙ η δική σου εμπειρια με βοηθησε)
    Οπως σου ειπα και παραπάνω δεν εχω εμπειρια απο μηχανες άλλα ολα αυτα τα χρονια εχω μια αλφα ΚΑΛΗ εμπειρια απο πωλήσεις, απο το τι συμβαινει στην αγορά εξω ΣΗΜΕΡΑ (και οχι ειδικα στο χωρο των μηχανων) δεν ζω σε virtual reality και μπορω να πω ανετα πια ότι μπορω να δωσω μια γνώμη σε καποιον ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ. Προσεξε με και προσπαθησε να καταλαβεις τα γραφομενα "ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ"
    Ας ελθουμε ομως και στα γεγονοτα που σε εκνευρισαν και αρχισες το υβρεολογιο.

Το μέλος practorasrofos ζητησε ο ανθρωπος μια γνωμη για τη τιμη πώλησης της μηχανής του Καποιοι του ειπαν οτι η τιμη ειναι καλη και καποιοι αλλοι οτι ειναι σχεδον καλη. Σχεδον ολοι εκτος απο εναν δυο νομιζω συμφωνησαμε οτι επειδη ερχετε το νεο μοντελο θα πρεπει να την πουλησει οσο πιο γρηγορα μπορει
    γιατι σε λιγο θα χασει την σημερινη αξια μεταπώλησης της. Αυτό εστω και ιχνος φαιας ουσιας να διαθετει κάποιος το καταλαβαινει.

Οταν του ειπα τη ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (και οταν λέει ο καθενας εδω τη γνωμη του δεν σημαινει φιλαρακο οτι υποχρεωνεις τον άλλον να την ακολουθησει.) εννοούσα ακριβώς οτι εγραφα χωρις να παιρνω ουτε μια τελεια πισω

...συνεχιζεται

Για να δουμε ρε παλικαρι ομως τι ηταν λαθος απο αυτα που ειπα στον φιλο.
    Γραφω
    "Ολοι οι επίσημοι έμποροι έχουν ρίξει τις τιμές και τη βρήκα στις 9/5/06 με 7.100 με βαλιτσα χουφτες και κάγκελα. Αρα πρέπει να ξεχάσεις πόσο τη πήρες και να δεις πόσο μπορείς αντικειμενικά να τη πουλήσεις. "
    Εαν το αμφισβητεις ακομα και σημερα αυτο ανοιξε τις εφημεριδες με τις διαφημισεις στις Μοτο και ριξε καμμια ματια ή κανε καμμια βολτα στα μαγαζια ή εν τελει διαβασε και τα γραφομενα απο τα αλλα μελη σε αυτο το forum

Συνεχιζω
    "Προσωπική γνώμη είναι ότι η τιμή θα πρέπει να είναι tουλάχιστον -1.600 εως -2.000 κάτω απο την καινούργια για να έχει ενδιαφέρων κάποιος να την άγοράσει. Αρα μιλάμε για 5.600 - 5.100 συν κάποια
    επιπλέον χρήματα για το συναγερμό και το ΤΑΝΚAG που έχεις βάλει
    Εννοείται πως χαμηλότερη τιμή = γρηγορότερη πώληση άλλα αυτο είναι καθαρά δικό σου θέμα. Πάντως το βλέπω χλωμό έως αδύνατο να τη δωσεις 600 Ευρω λιγότερη απο τη καινούργια.

Εαν ξερεις να διαβαζεις ΚΑΛΑ Ελληνικα θα δεις οτι ξεκιναω τη φραση με το "Προσωπικη γνωμη..."
    Πιστευω ακομα κι εσυ να μπορεις να καταλαβεις τι ακριβως σημαινει αυτη η εκφραση ε?
    Παρακατω μιλαω για τιμη 5.100-5.600 ΧΩΡΙΣ τα εξτρα Αρα με τα εξτρα εγω κρινω οτι μπορει να την πουλησει απο 5.500-6.000
    Και διαβασε και την διευκρινηση που δινω για το υψος της τιμης διευκρινιζοντας πάντα οτι "...άλλα αυτο είναι καθαρά δικό σου θέμα...."

Μεχρι εδω δεν βλέπω να υπάρχει καμμία λαμογια ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.

Και συνεχιζω
    "Ξέρω ότι πονάει άλλα επειδη ψάχνω να αγοράσω τωρα μηχανή και είδα και τη λύση του μεταχειρισμένου κάποια στιγμή μόλις έβλεπα τιμή πανω απο 5.500 (που είναι και οι περισσότερες) ουτε που έκανα το κόπο να το συζητήσω. Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω καινούργια γιατι η τιμή μεταπώλησης ειναι πολύ ψηλά ακόμη, και ενα μεταχειρισμενο οσο καλο και αν είναι είναι πάντα μεταχειρισμένο εαν καταλαβαινεις τι λέω. "

Εδω επειδη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το καταλαβες του λεω οτι ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ υποψηφιος αγοραστης Του μεταφερω λοιπον τον τροπο σκεψης που εχω σαν υποψηφιος αγοραστης Ποια ειναι τα κριτηρια μου στο θεμα της τιμης τουλαχιστον. Παραλληλα ΑΠΟΚΛΕΙΩ και την περιπτωση να ενδιαφέρομαι για τη δικια του μηχανη (Μην θες να
    σου βαλω και βελακι που το λεω αυτο Αστο το ρημαδι να δουλεψει και λιγο.)

KΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΩ ΤΗΝ @ΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ
    "Αυτη είναι η γνώμη μου και φυσικά εσύ αποφασίζεις." που παραδοξως δεν την ειδες οπως δεν ειδες και στη συνεχεια τι προτεινω στον ανθρωπο να κάνει για να πάρει μια πραγματική άποψη του τι παιζει εξω με τις τιμες των μεταχειρισμενων, που εγω τουλαχιστον θα το εκανα με κλειστα ματια.
    "Μια τελευταία ιδέα που θα σου έλεγα είναι να πας σε 2-3 μαγαζια για να πάρεις προσφορές Δες τι θα σου δώσουν και υπολόγισε ότι αυτοι θα τη πουλήσουν με κέρδος 600-1000 Ευρω το ανωτερο. Επειδη οι τυποι ξερουν την αγορά καλύτερα απο όλους μας θα πάρεις μια ιδέα πόσο μπορείς να πουλήσεις τη μηχανή σου αντικειμενικά.
    Εαν για παράδειγμα πάρεις μια μέση τιμή προσφοράς 5.000 υπολόγισε ότι στη καλύτερη περίπτωση θα πουληθεί απο τον εμπορα 6.000 περίπου Αρα κάπου εκεί πρέπει να παίξεις.
    Ευχομαι το καλύτερο και η μηχανη όπως τη βλέπω είναι πραγματι κουκλάκι."

Παρακάτω στελνω ενα μηνυμα στον practorasrofos που απλως επιβεβαιωνει ΟΛΑ τα παραπάνω Τωρα εαν το μέλος Iriniaa λεει ψεμματα (που δεν το πιστευω σε καμμια περιπτωση) τοτε τον κοροιδευω και εγω.

Και φτανουμε στην επιμαχη φραση.
    "practorasrofos όπως διάβασα στο θέμα "σσσσ απορρητο" το μέλος iriniaa αγόρασε απο επίσημο εμπορο του Σφακ το εργαλείο 6.800 με τα δωρα. Γι αυτο κινήσου γρήγορα Πες και εδω τι τιμη τη πουλας τελικα μηπως βρεθει καποιος."

Ειλικρινα δεν θα κατσω να το αναλυσω κι αυτο Απλα Ειναι το μονο σημειο που ανακαλω και ζητω συγνωμη
    που ημουν ΕΔΩ τοσο λαμογιο kai του επεστησα τη προσοχη τι γινεται εξω στην αγορα.
    Παρακαλω τον admin να αλλαξει το μηνυμα σε αυτο

"practorasrofos ΜΗΝ Ανακοινωσεις εδω στο forum ποσο πουλας ΕΣΥ τη μηχανη σου και τη δει καποιος που ενδιαφερετε η ενδιαφερετε καποιος φιλος του γιατι κυκλοφορανε και λαμογια και θα σε φανε επειδη εισαι μικρο παιδι και δεν ξερεις τι θελεις"

......συνεχιζετε

Παλαιό μέλος
    την Αυστρια δεν θα χρειαζοταν το ΑΒΣ εδω ειναι απαραιτητο. Μονο σε δυο φασεις ειναι επικινδυνο με λιγοτερα απο 40χιλ. και στο χωμα.Τα καβαλησα σχεδον ολα και εχουν φρενα που θα σε βγαλουν απο την δυσκολη ωρα.Οτι λες τα λεγανε πριν 10 χρονια για τα αυτοκινητα σε 3-4 χρονια δεν θα υπαρχει μοτο δρομου χωρις ΑΒΣ,οσο για το κολπο του μαρκετινκ το Dl ερχεται στην ιδια τιμη με το απλο και δεν ειχαν λογο γιατι δεν υπαρχει αντιπαλος,το κανανε γιατι εχει πολλα γκαζια και οχι αναλογα φρενα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Πιστευω να σε προβληματισα λιγο και να το δεις λιγο πιο χαλαρα το θεμα αλλη φορα.
    Και επειδη θεωρω χοντρολαλακια να χαλαω την ωρα μου και το χωρο του forum με τετοιες χαζομαρες
    εγω το θεωρω ατυχες το περιστατικο Ισως καποτε βρεθουμε καποια στιγμη και να εχουμε τιποτα πιο ενδιαφερων να συζητησουμε

Ειδα ομως οτι οι καποιοι "παλιοι" ετρεξαν αμεσως να βοηθησουν τον zoudi μας Dont worry Ετσι γινεται παντα
    Ο παλιος ειναι αλλιως δεν λενε... Μονο ρε παιδια sorry αλλα δεν θα παρω

Εαν εχει καποιος να απαντησει με επιχειρηματα και πολιτισμενα καλως Οι αλλοι Ουστ που λεει και ο zoudi

Παντως ειλικρινα σας ευχαριστω ολους ειλικρινα γιατι με την εμπειρια σας με βοηθησατε στο να ξερω τι να προσεξω εκει εξω τωρα που θα βγω να παρω τη Suzi
    Να ειστε καλα ΟΛΟΙ και παντα ορθιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    Πιστευω να σε προβληματισα λιγο και να το δεις λιγο πιο χαλαρα το θεμα αλλη φορα.
    Και επειδη θεωρω χοντρολαλακια να χαλαω την ωρα μου και το χωρο του forum με τετοιες χαζομαρες
    εγω το θεωρω ατυχες το περιστατικο Ισως καποτε βρεθουμε καποια στιγμη και να εχουμε τιποτα πιο ενδιαφερων να συζητησουμε

Ειδα ομως οτι οι καποιοι "παλιοι" ετρεξαν αμεσως να βοηθησουν τον zoudi μας Dont worry Ετσι γινεται παντα
    Ο παλιος ειναι αλλιως δεν λενε... Μονο ρε παιδια sorry αλλα δεν θα παρω

Εαν εχει καποιος να απαντησει με επιχειρηματα και πολιτισμενα καλως Οι αλλοι Ουστ που λεει και ο zoudi

Παντως ειλικρινα σας ευχαριστω ολους ειλικρινα γιατι με την εμπειρια σας με βοηθησατε στο να ξερω τι να προσεξω εκει εξω τωρα που θα βγω να παρω τη Suzi
    Να ειστε καλα ΟΛΟΙ και παντα ορθιοι
    Να σου πω κι εώ μια προσωπική μου,δική μου γνώμη;Δε με πείθεις φίλε......Προσωπική μου γνώμη έτσι.
    Επίσης
    "practorasrofos όπως διάβασα στο θέμα "σσσσ απορρητο" το μέλος iriniaa αγόρασε απο επίσημο εμπορο του Σφακ το εργαλείο 6.800 με τα δωρα. Γι αυτο κινήσου γρήγορα Πες και εδω τι τιμη τη πουλας τελικα μηπως βρεθει καποιος."
    Αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες οτί αυτή η τιμή ήταν μόνο για μία μηχανή.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 'Ερωτηση..για.. Pcm κι Dls γραμμή
    από Zorbas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2008, 18:48
  2. ερώτηση για τιμή για yamaha DΤ
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2007, 11:59
  3. Ερώτηση για τιμή πώλησης Dakar
    από HAILANDER στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 11:37
  4. τιμη μεταχειρισμενου Dl 650
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 08:34
  5. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series