Δηλαδή ρε παιδιά μόνο εγώ παραπονιέμαι για το στεγνό σφάξιμο στον λογαριασμό?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Για ακομα μια φορα τελεια η εκδρομη!!!
Γιατι λετε ρε παιδια για το φαι?
Εμεις μια χαρα φαγαμε!
Στο τελος τα πεταξαμε...
:rotflmao:
Το βλέπετε λογικό να πληρώνει το άτομο πάνω από 20 ευρώ?
Το ότι είχε ενημερωθεί κοντά ένα μήνα πριν, και τον πήρε τηλ. ο Στάθης (hornet) 2-3 ώρες πρίν, ότι καταφτάνουν οι ορδές των βαρβάρων, δικαιολογεί τον πανικό?
Το ότι έστειλε(έδιωξε) τα μισά άτομα στο δίπλα μαγαζί είναι επαγγελματικό?
Το ότι όλοι πλήρωσαν το ζυγούρι (μισή τιμή 15ευρώ ) για αρνάκι γάλακτος (30 ευρώ)!!! το κιλό, δεν είναι κλεψιά?
Το ότι είχε 2 δυο σερβιτόρους ενώ ήξερε το τι αναμενόταν, πως λέγετε?
Το ότι 6 άτομα αρχίσανε να τρώνε την ώρα που έφευγαν οι περισσότεροι είναι μήπως κάποιο δείγμα αντιεπαγγελματικής ανοργανωσιάς?
Ηταν χάλιας!!!!
Μην τον διαφημίσουμε λοιπόν.
![]()
![]()
Η εκδρομή ήταν κάλλιστα οργανωμένη, ο ρυθμός επιτρεπτός για όλους, η διαδρομή πανέμορφη, οι αρχηγοί σωστοί, (ένας υπερέβαλε εαυτό και έκανε και καμιά 10αριά χλμ παραπάνω για να έχουμε οι υπόλοιποι παράπονο πως δεν εμπεδώσαμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της διαδρομής :rotflmao: :rotflmao: .) και η οδηγηκή συμπεριφορά των συμφουμιτών άψογη.
Άντε και του χρόνου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Δηλαδή ρε παιδιά μόνο εγώ παραπονιέμαι για το στεγνό σφάξιμο στον λογαριασμό?
Το βλέπετε λογικό να πληρώνει το άτομο πάνω από 20 ευρώ?
Το ότι είχε ενημερωθεί κοντά ένα μήνα πριν, και τον πήρε τηλ. ο Στάθης (hornet) 2-3 ώρες πρίν, ότι καταφτάνουν οι ορδές των βαρβάρων, δικαιολογεί τον πανικό?
Το ότι έστειλε(έδιωξε) τα μισά άτομα στο δίπλα μαγαζί είναι επαγγελματικό?
Το ότι όλοι πλήρωσαν το ζυγούρι (μισή τιμή 15ευρώ ) για αρνάκι γάλακτος (30 ευρώ)!!! το κιλό, δεν είναι κλεψιά?
Το ότι είχε 2 δυο σερβιτόρους ενώ ήξερε το τι αναμενόταν, πως λέγετε?
Το ότι 6 άτομα αρχίσανε να τρώνε την ώρα που έφευγαν οι περισσότεροι είναι μήπως κάποιο δείγμα αντιεπαγγελματικής ανοργανωσιάς?
Ηταν χάλιας!!!!
Μην τον διαφημίσουμε λοιπόν.
![]()
![]()
Ντεν ξέρω τι λες καρντιά μου....
ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ....ΔΙΠΛΑ.....![]()
![]()
![]()
μαλον κάνατε καλά![]()
![]()
ενα μπραβο στα παιδια που οργανωσαν την εκδρομη!!! ολα πηγαν καλα και αναμαινουμε την επομενη![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ, GIXXERPAP!
![]()
![]()
Αλλού είναι το θέμα. Ο Gixxerpap είναι κάτοχος ενός αντικειμένου που κάποιος άλλος ξαφνικά το ποθεί με τρέλα. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ειναι καρδιακος ο GIXXERPAP;
Μηπως δε θα επρεπε να καβαλαει μηχανη τοτες;![]()
:rotflmao:
ΠΑΙΔΙΑ ηταν ολα παρα πολυ καλα .... συγχαρητηρια σε οσους κοπιασαν για να περασουμε μια τελεια κυριακη .... ευχαριστουμε ....![]()
![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Πολυ καλη η επιλογη σας παιδιά......Η επιστροφη απο Χασιά (Φυλή) ηταν απολαυση ...![]()
ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα δια την οργανωση, στους mod στους αρχηγους των group που αν μη τι αλλο εκαναν την δουλεια τους με τον καλυτερο δυνατο τροπο!!!!!!!!!
παντα τετοια!!!!!!!!
να ειστε παντα καλα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisp
ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα δια την οργανωση, στους mod στους αρχηγους των group που αν μη τι αλλο εκαναν την δουλεια τους με τον καλυτερο δυνατο τροπο!!!!!!!!!
Λέγε τέτοια και μετά παίρνουν τα μυαλά τους αέρα....Την επόμενη φορά θα μας πάνε ...περπατώντας.......
![]()
![]()
![]()
Εγώ τον δικό μου με το ζόρι κρατήθηκα να μην τον περάσω σουβλάκι αρκετές φορές....![]()
![]()
![]()
Άντε ρε ....πλάκα κάνω...:a5: :a5: :a5:
Μπράβο σε όλους....![]()
![]()
![]()
Θα γραψω αυριο μολις χωνεψω καλα το μοναδικο καλο και φθηνο φαγητο που εφαγα στις Ερυθρες, και δεν ηταν αλλο παρα το φοβερο παγωτο της καφετεριας εκει![]()
Ενα θα πω μονο η οργανωση των γκρουπ και η συμπεριφορα των παιδιων που συμμετειχαν ηταν υποδειγματικη!
Ετσι θα επρεπε να ειναι ολες οι βολτες.
Υ.Γ Προταση για του χρονου.
Να κανουμε την διαδρομη του Sniper (αυτοι που δεν μπορεσαμε φετος):rotflmao: :rotflmao:![]()
:a029: :a029:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?