Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν στο γκρουπ μου. Οδηγούσαν στρωτά και δεν είχα άγχος για το τι γίνεται πίσω μου. Ευτυχώς δεν χαθήκαμε πουθενά και γενικά όλα κύλισαν ομαλά.

Άντε και του χρόνου
    Triple 1050

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    εγω θελω να ευχαριστισω το μπιμπικο που δεν ηρθε και εμεινε και καμια γυναικα και για μας!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Eκ μερους του ολλανδικου παραρτηματος σας ευχαριστουμε για την ελλαδα που μας δειχνετε και για τη χαρα που μας εχετε προσφερει !

Μας συγκινησατε ρε αλητισσες και αλητες !

Ελπιζω να περασατε καλα παιδες!!

Δεν θα ταν κακη ιδεα να ξαναγινει βολτιτσα να ερθουμε και εμεις που δεν μπορεσαμε...
    Ακου δουλεια Κυριακατικο...

Να ευχαριστησω και γω με τη σειρα μου αρχικα το moto.gr για την μοναδικη εμπειρια που μου προσφερε γιατι ηταν η πρωτη μου ομαδικη και πολυωρη εκδρομη και μαλιστα με τοσα πολλα μοτορια και καλα παιδια ολοι, γιατι ηταν ετοιμοι να σε βοηθησουν εστω και για το παραμικρο!!!! Τελος στον αψογο οδηγο μας τον m1ke που χωρις να μας ξερει δεθηκαμε οδηγηκα σχεδον αμεσως!!!!Αλλα δεν μπορουσε να γινει και αλλιως αφου ηταν το group με τα ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ :rotflmao:

Αντε και του χρονου ολοι οσοι ηταν φετος και ακομα περισσοτεροι!!!

(ΑΑ ξεχασα οποιος απο το group ή εκτος θελει φωτο pm me για να σταλθουν με mail λογω μεγεθους)
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk

Re: bravo

Και ναι φέτος σχεδόν το καταφέραμε! ..... είχαμε μόνο υλικές ζημιές!!!! Άντε και του χρόνου ούτε γρατσουνιά!

Ο παππούκας έκανε εξαιρετική δουλειά αφιερώνοντας πολύ χρόνο (από τον πολύ ελεύθερο που έχει χεχε) Οι υπόλοιποι ομαδάρχες και αυτοί συμμετέχοντας στις αναγνωριστικές (εγώ πήγα στη 2η) και ενεργώντας όπου ήταν απαραίτητο.

Η εκτέλεση ήταν επίσης πολύ καλή και ένα μπράβο σε όλους μας γιατί δεν κάναμε ταρζανιές και ήμασταν κόσμιοι!

Πάντα έτσι και καλύτερα!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμμετεχοντες για την αψογη συμπεριφορα τους οπου εκαναν εφικτη την ομαλη διεξαγωγη της εκδρομης
    Να είμαστε όλοι πάντα καλά,
    και του χρόνου πάλι(κι όχι μόνο), ξαναπάμε.

Thanks
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom

Re: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

..................................................
    ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της αχλεμο που μας τιμησαν με τη παρουσια τους
    ..................................................
    Αντε και του χρονου παιδια
    Αν και οι περισσότεροι ήμασταν εκεί σαν μέλη του moto.gr και όχι της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ, ευχαριστούμε και εμείς για την παρέα και τις όμορφες στιγμές.

Ελπίζουμε η επόμενη να είναι κατά Σεπτέμβρη μεριά και όχι σε ένα χρόνο

Του χρόνου κρατήστε εσείς τον idi (τρώει πολύ)

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    .............

Υ.Γ καλο θα ειναι θαναση να ριξεις καμια ιδεα πως φευγουν!!!

συρματάκι και διαλυτό νίτρου με λίγο καλό τρίψιμο φεύγει όλο το χρώμα
    Οι συμβουλές μου παρέχονται δωρεάν και δεν αναλαμβάνω ευθύνη για τα αποτελέσματα

Στάθη ένα ευχαριστώ και από εμάς για το ενδιαφέρον σου (το βραδινό τηλ. Κλπ) για το αν φτάσαμε καλά
    Ένα μπράβο για την διοργάνωση σε όσους δούλεψαν γι' αυτό … ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βγει μια τέτοια διαδρομή και ας ήταν μικρή, ( εγώ κάποτε στο Κυριάκι του έβγαλα μέσα στο νεκροταφείο ,ο Timberg μου το θύμισε εχθές )

Και τέλος άσχετα με τη σχέση που έχουμε με την ΑΧΛΕΜΟ εχθές ήρθαμε σαν το team της Πάτρας του MOTO GR
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ευχαριστω ε???

λοιπον ευχαριστω,

το moto team που διοργανωσε ολο αυτο το ομορφο πανηγυρακι οσο καλυτερα γινοταν

ολο το πατρινο team,best roadmates ever...

τον γιωργο που απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραιος τυπος κ απεδειξε οτι εχει την απαιτουμενη τρελα για να συμπορευτει με μας τους πατρινους... (κ δεν εφαγε κ πολυ) κ την ευη που κανονιζε ποιος (δεν)θα φαει τι (για να το φαει ο ιντισ )

τον δημητρη-jtoro που ηταν ''πλοηγος'' μου σε ολη σχεδον την διαδρομη κ μου εδινε/εδειχνε ρυθμο κ πατηματα.μια φορα τον περασα κ μετα απο κανα δυο στροφες πηγα να το μετανιωσω...

τον σωτηρη-pag κ τον λαμπρο-fazer που μου εμαθαν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαινει ''σκουπα''.(φευγουν φυτηλια,φτιαχνουν 5' διαφορα,αραζουν για τσιγαρο κ φωτο κ μολις περασουν οι τελευταιοι της αποστολης(βλεπε τα ον/οφ) ξεκινανε κ μας περνανε απο εσωτερικη,απο εξωτερικη,απο πανω απο κατω,απο παντου γενικα κανοντας μας να νιωσουμε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που μολις μας ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ...

το φιλο μου το λαμπρο που δεν ειχε καμια σχεση με μοτο.γρ αλλα δεχτηκε να ερθει μαζι για παρθενικη μοτοβολτα κ δεν παραπονεθηκε σχεδον καθολου για πιασιματα(πασης φυσεως...) κτλ αλλα κ για τα γελια που ριχναμε καθε λεπτο της διαδρομης μεσα απο την 5-ευρω-λιντλ-ενδοεπικοινωνια που δουλευε θαυμασια.τρελα γελια ομως!!!!!!!!!!

κ τελος,τον γαμπρο μου,που χωρις την βοηθεια του απλα δεν θα ερχομασταν...

see ya'll next time...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ...και να μην δακτυλοδειχνονται με εμας τους μαλλιαδες-αλητες!
    αυτό το παραπάνω βέβαια που το πας???

Εγω να δώσω τα μεγάλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ήδη σε αυτούς που δώσαν και οι υπόλοιποι, δηλαδή Hornet και σε όλους τους group leaders, στον SF και το άλλο παιδί που ελπίζω να έχει τραβήξει την πρώτη εν κινήση φωτό μου ...
    ΑΛΛΑ κυρίως στον ομαδάρχη μου Gcrook που με όρισε σκούπα στην αρχή , αλλά κάτι περίεργα προβλήματα με την επαφή του καλωδίου της μίζας που μου δημιουργήσαν αρκετές ανασφάλειες ώστε να βγω (για να μην μείνω μόνος μου πίσω και να προσπαθώ) απο σκούπα και συνέχισε ο πολύ καλός συνάδελφος με το fazer και οι πάντα σε εγρήγορση GST, και Daemon!
    Παρηγοριά να έχουμε και εμείς με τα πτωτικής συμπεριφοράς (απο μόνα τους σε σταντ είτε με ταχύτητα είτε χωρίς) μηχανάκια.... :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ ευχαριστώ τους γονείς μου που με έκαναν ομορφάντρα.... :rotflmao:

Ρε δεν μαμιέστε λέω εγώ με τα "ευχαριστώ", "παρακαλώ", "μα τι λέτε", "μετά από εσάς" κλπ ????

Αι στα διάλα από εκεί, κοντέψαμε να πνιγούμε στα σορόπια...Γλύφτες και παλιορεμάλια του κερατά...

αργησα????... δεν αργησα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι εγώ λοιπόν με τη σειρά μου, τους διαργανωτές, και ειδικότερα εκείνον τον κυριούλη που χάραξε τη διαδρομή (Χρήστο αν δεν κάνω λάθος? )

ευχαριστώ που με εμπιστευθήκατε σαν group leader!

ευχαριστώ όλα τα παιδιά του γκρουπ, που ήταν άριστοι συνταξιδιώτες!

ευχαριστώ τον gcrook που μου εκανε παρεα και με βοήθησε (λέμε τώρα ), στην αναγνωριστική της Παρασκευής!

ευχαριστώ τον γιώργο (badboy) που μου εμπιστευθηκε το 950 supermoto του, το πραγμα κάνει εκπληκτικές σούζες...στους μηχανικούς της SUBARU πάντως αρέσανε!

ευχαριστώ τον Κώστα (SF), που μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω το πιο καλοσυντηρημένο CB των Βαλκανίων (και δαφνοστεφανωμένο παρακαλώ!!!!)

ευχαριστώ την VANDA που δε με έβρισε (φωναχτά τουλάχιστον),
    όταν την τρόμαξα.....ακούω Άλκηστη

ευχαριστώ το Θεό που με φώτισε και πήρα KTM!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    [B]

-ευχαριστώ τον γιώργο (badboy) που μου εμπιστευθηκε το 950 supermoto του, το πραγμα κάνει εκπληκτικές σούζες...στους μηχανικούς της SUBARU πάντως αρέσανε!

-ευχαριστώ το Θεό που με φώτισε και πήρα KTM!!!!!!
    - ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ :a29:
    (ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ...)
    -ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    -ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

...ευχαριστώ το Θεό που με φώτισε και πήρα KTM!!!!!!

:a31: :a31: :a31: :a13:

Φίλε μου Γιώργο, πότε είπαμε θα κάνω βόλτα το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ? Ε?

:a32: :a32:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένα ευχαριστώ στα μέλη και το site
    από Harry_V στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 13:27
  2. Ένα ευχαριστώ στο μπροστά κουτί
    από γεροπιτσιρικος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2006, 14:26
  3. Ενα ευχαριστω