Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Φατσούλα σε παράθυρο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ωραία ανάσα αυτό το τόπικ!
    Πραγματι...μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι χαρουμενα κ να χαρουν την αθωοτητα τους
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    Εμενα παιδια μου θυμισατε κατι που με τσαντισε παρρααα πολυ..

μια κ δεν εχω μηχανη για να χαζευουν τα μικρα .

Ειμαι προχτες στο αμαξι με τον αδερφο μου , στο Φερρυ-μποατ για Σαλαμινα και καθως βγαινουμε , κοιταζω διπλα μου στο πισω καθισμα , ορθιο , να κρατιεται απο το καθισμα του "μπαμπα" ενα μωρο , ηταν -δεν ηταν 1 χρονου!

Ουτε καθισματακι , ουτε καν η "μανα" του να ειναι πισω! Ανετη η κυρια μπροστα εριχνε ματιες πισω...

Κ διερωτηθηκα, τι θελουν κ τα κανουν τα παιδια εαν ειναι τοσο ανευθυνοι ?

Οταν μεγαλωσει ο πιτσιρικας σε ενα τοσο χυμα περιβαλλον , τι οδηγος θα ειναι? Το πιο απλο , κ πιο σχετικο με το φορουμ που γραφουμε λεω..

Για να μην σκεφτω την περιπτωση που ενα απλο φρεναρισμα θα γινει το μικρο μπαλακι στο αυτοκινητο!
    Γιατί το "παιδάκι-αερόσακος" τι σου λέει????
    Τα κρατάνε τα παιδάκια οι @#%$* γιατί νομίζουν ότι είναι ασφαλή στην αγκαλιά τους.
    Κούνια που σας κούναγε!!!

Υ.Γ. Αν δεν είναι δεμένο το παιδάκι σε καθισματάκι με τις σωστές προδιαγραφές και η μάνα του και ο θεός ο ίδιος να κάτσει πίσω, δεν μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καθε φορα οταν αντικρισω πιτσιρικα ή σε αυτοκινητο μεσα ή στο πεζοδρομιο(και εγω σταματημενος) γινεται χαμος με τις γκριματσες τα κλεισιματα του ματιου και τους μορφασμους...

αν παιζει κανενα πιο μεγαλο πιτσιρικι (γυρω στα 7-8) μαρσαρω για να ψαρωσει

καθως τα διαβαζα ολα αυτα μου εκανε εντυπωση που κανουν και αλλοι οτι κανω και εγω...και σκεφτομουν τελικα ειμαστε τοσο ιδιοι οι μοτοσυκλετιστες?? .....δεν εχω δει,ουτε εχω ακουσει κανεναν κουτακια να κανει κατι παρομοιο..

sosTa? ..... paliaaaa :-)

κι εγώ...κι εγώ

Κι εγώ γουστάρω το interaction με τις φατσούλες πίσω από το τζάμι. Μαρσάρω, κλείνω μάτι, κουνάω το κράνος, γκαζοφρενάρω, χαμογελάω (όχι, , αυτό δε φαίνεται μέσα από το κράνος) .

Ναι έιναι πολύ ωραία φάση...

Βέβαια όλα τα παραπάνω τα κάνω όταν η φατσούλα είναι μεταξύ 18 και 30-όσων χρόνων, όμορφη και παιχνιδιάρα οδηγός... :rotflmao:

Nostra
    Sosta?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Γιατί το "παιδάκι-αερόσακος" τι σου λέει????
    Τα κρατάνε τα παιδάκια οι @#%$* γιατί νομίζουν ότι είναι ασφαλή στην αγκαλιά τους.
    Κούνια που σας κούναγε!!!

Υ.Γ. Αν δεν είναι δεμένο το παιδάκι σε καθισματάκι με τις σωστές προδιαγραφές και η μάνα του και ο θεός ο ίδιος να κάτσει πίσω, δεν μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Μη με συγχιζεις τωρα πλιζ.. εχω τσακωθει απειρες φορες , μα απειρες φορες , με την αδερφη μου , εχω φανει κακια κ αυστηρη στα ανιψια μου , γιατι οχι μονο πρεπει να καθονται στο πισω καθισμα αλλα κ να καθονται σωστα με τηνπλατη πισω ..
    και οχι στο κεντρο του καθισματος κ μπροστα ( αναμεσα στο κενο ποθ αφηνουν τα 2 μπροστινα καθισματα )
    κ εχει τυχει πολλες φορες με ενα αποτομο φρεναρισμα της παραλιγο να ερθει η μικρη ή ο μικρος στο ραδιο , εαν δεν ειχα βαλει το χερι μου στο καθισμα της!!

Παντα εβαζα το χερι μοθ εκει , κ αυτο γιατι βαρεθηκα να φοναζω κ να συγχιζομαι..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    to theiko einai pou den katalavainoun kai ti mixanakia einai,

eimouna me ena filo dipla dipla, ego dt 125 tou 90 kai to paidi ktm
    250 exc toumpanaki, kai itan dio pitsirikia girismena apo to mprostino amaksi kai eixan kolisei me to to "dtaki" kai to stil tou to "alitiko"

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    καθως τα διαβαζα ολα αυτα μου εκανε εντυπωση που κανουν και αλλοι οτι κανω και εγω...και σκεφτομουν τελικα ειμαστε τοσο ιδιοι οι μοτοσυκλετιστες?? .....δεν εχω δει,ουτε εχω ακουσει κανεναν κουτακια να κανει κατι παρομοιο..
    α-χεμ
    το original α-μηχανο™ μελος

YEC Το avatar του/της alexk

Ζήτω τα πιτσιρίκια!

Προχθές, και ενώ είμαι σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι μου, που έχει ανύπαρκτη κυκλοφορία, κατεβαίνω με το μωρό μου, και φοράω (όπως πάντα) μπουφάν,κράνος, γάντια και είναι μια μαμά στο δρόμο με ένα μπέμπη 2-2.5 χρονών στο καροτσάκι του και ανηφορίζουν. Ο μπέμπης εντοπίζει το μωρό από μακριά και αρχίζει να γελάει και να κουνάει και τα 2 του χέρια. Σηκώνω το χέρι μου και τον χαιρετάω από μακριά. Τρελαίνεται και γελάει σαν τρελός και όταν τον φθάνω και περνάω δίπλα του με χαιρετάει κουνώντας το χέρι του.

Η χαρά μου ήταν και εμένα μεγάλη.
    Εντύπωση μου έκανε ότι δεν τον ενόχλησε ο θόρυβος.
    www.clubcsl.com

stadar αυτό που λες.στην εθνική το προηγούμενο ΠΣΚ που ταξίδευα για αθήνα σχέδον σε κάθε αμάξι που ήταν μέσα πιτσιρίκια όταν προσπέρναγα ή όταν με περνούσαν τα έβλεπα να κολλάνε στα τζάμια.
    κάθε φορά η σκέψη μου ήταν:'σε βλέπω στα 20 με 21 καβάλα σε μηχανή και σένα...'
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σε Ρυθμουσ Ολυμπιαδασ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 15:04
  2. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 08:14
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ