Δεν είναι τίποτα.Καλή εξαέρωση θέλει και είναι Ο.Κ.
Υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος με την δαγκάνα ανεστραμένη.
Δεν είναι τίποτα.Καλή εξαέρωση θέλει και είναι Ο.Κ.
Υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος με την δαγκάνα ανεστραμένη.
THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...
καλη η πιστα ρε ΑΣΜ αλλα δεν ειναι λιγο μικρη για 190αρι λαστιχο? πρεπει να αλλαζω και γραναζι! τι λες???![]()
![]()
![]()
Για να πω την αλήθεια δεν εχω πάει ακόμα στην "Pista" για να σου πω εντυπώσεις. Ολο αναβολή στην αναβολή την εχω αλλα το 'χω βάλει σκοπό και θα παω!
Τώρα αν με το Kaze-R θολό το βλέπω να με αφήσουν να μπω (παρόλο τον εξοπλισμό), αλλα έτσι και μόνο να χαζέψω τα ss που θα μπαίνουν "φέτα" στη στροφή μου φτάνει![]()
.
Εμπειρία απο Tuono 1000R δεν εχω, ούτε γενικά απο αλλη μηχανή πέρα απ' το δικό μου kawasaki-πυραυλάκι αλλα σου προτείνω να το αφήσεις έτσι οπως είναι!
Συγχαρητήρια για το υπέροχο σούπερ μοτόρι σου![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Έτσι αξίζει να πηγαίνει η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα
http://www.apriliaforum.com/forums/s...=1#post1031222
Με αρρωστησες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Έτσι αξίζει να πηγαίνει η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα
http://www.apriliaforum.com/forums/s...=1#post1031222![]()
+1 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Με αρρωστησες!!!![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
syntekne auti tin evdomada to perno k gw to ergalio.exeis brei tipota extra ektos tis akrapovits?
Aυτο ειναι το καλο με αυτο το μηχανακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από merkouris
syntekne auti tin evdomada to perno k gw to ergalio.exeis brei tipota extra ektos tis akrapovits?
Οτι δεν θελει τιποτα, τα εχει ηδη ολα![]()
kserei kanenas ama oi akrapovits pou eixa sto adventure to 950 kanoun gia to touono?giati den eimaste na plirwnoume k alles eksatmisis
Αν καταφερεις και προσαρμοσεις τους σωλήνες γιατι οχι.
MAGES TO PIRA TO TUONO![]()
![]()
KALA OTAN DOYLEYEI TO MIXANAKI KAI XWRIS EKSATMISEIS NOMIZEIS OTI APO KATW SOY DOYLEYEI KANA ERGOSTASIO.AYTO EINAI DIKILINDRO KAI PALI DIKILINDRO.
Αρχικά δημιουργήθηκε από merkouris
![]()
KALA OTAN DOYLEYEI TO MIXANAKI KAI XWRIS EKSATMISEIS NOMIZEIS OTI APO KATW SOY DOYLEYEI KANA ERGOSTASIO.AYTO EINAI DIKILINDRO KAI PALI DIKILINDRO.
![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από merkouris
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
suntekne ti leei to ergalio ola kala?exeis vrei tipota valitsoules h kana bakster gia to mhxanaki mas alla apo tin aprilia?kamia zelatina gia mprosta?giati ego psaxno na vro alla tipota.eksatmisis evales?an exeis kamia foto apo ayta steile.