Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Help για αγορά CBR600F

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    Συμβουλή..μην πάρεις καινούργιο.Πάρε το μεταχείρα με τις ρυθμίσεις,θα σου χρειαστούν αργότερα.trust me..
    Δεν αλλάζει αυτό αργότερα με τάπες όπως προαναφέρθηκε από
    7-cubed ή κάποια άλλη λύση; Πολύ ακριβή η μετατροπή;

Για το δευτερο άτομο το απλο έχει λίγο πιο .... πάνω κάτω τα ίδια είναι περίπου,μην το λαμβάνεις και πολύ υπόψην.
    Θα μου πεις οι γυναίκες αμα σε θέλουν πάνε μαζί σου ακόμα και με τρίκυκλο αλλά να σκέφτομαι λίγο και την άνεση της άλλης μου αγάπης. Αν λάβω υπόψη και ότι η LINA αναφέρθηκε παραπάνω στο F sport, αρχίζω να βλέπω με καλό μάτι και το δίσελο. (καλά όσο για το χερούλι στο F μόνο σχεδιαστικά μου αρέσει και δε το σκέφτομαι καθόλου στα συν του συνεπιβάτη. Σε σπορ μηχανές πάντα κολλημένος πάνω σου και χέρια στο τεπόζιτο.)

α και καλοτάξιδο!
    Thanx για τη θετική ενέργεια, εύχομαι και στη δική σου να συνεχίσει καλοτάξιδα

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Φιλε επειδη ειμαι και εγω παρορμητικος και τα ρεστα σε ολες τις κρισεις λογικης που παθαινω λεω πως αν ειχα λεφτα Fazer θα επαιρνα αν ειναι για καινουργιο. Ειναι φθηνο σχετικα, οδηγηται αρκετα κοντα σε στυλ SS και απο ανεση ειναι πολυ καλο... ειδικα σαν συνεπηβατης πολυ μου αρεσε.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Demian
    [B]Δεν αλλάζει αυτό αργότερα με τάπες όπως προαναφέρθηκε από

Φιλε για να εχεις μια εικονα για το κοστος με 350-400 ευρω περιπου μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο μπροστινο σε πολυ καλη κατασταση στην ελλαδα απο μοντελο 2003 με ολες τις ρυθμισεις, ή με 700 ευρω αγοραζεις καινουρια καλαμια απο το Σαρακακη.
    Βεβαια υπαρχουν και μεταχειρισμενα μπροστινα στο ebay πολυ πιο φτηνα.Τωρα οσον αφορα το πισω το δικο του μεταχειρισμενο ξεκιναει απο 50 Ευρω και πας μεχρι 500 σε ενα καλο αφτερμαρκετ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Demian
    Δεν αλλάζει αυτό αργότερα με τάπες όπως προαναφέρθηκε από
    Κοίταξε τα F/FS πριν του '05 έχουν 6 ρυθμίσεις συνολικά!Tο δικό μου έχει μόνο μια!(προφόρτιση πίσω).Τάπες θα του βάλω κάποια στιγμή αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται.Υπάρχει η λύση που έγραψε ο yannis αλλά εγώ προσωπικά δεν το βλέπω να κάνω τέτοιες αλλαγές..no money.Το μηχανάκι έτσι όπως είναι παίζοντας με ελατήρια-λάδια κάποια στιγμή το χαίρομαι και θα το χαίρομαι για 2 χρόνια ακόμη.Απλά αν ήξερα ότι αυτό που παίρνω δεν έχει τις ρυθμίσεις του(δεν είχε γραφτεί που-θε-να για τις αλλαγές και όλοι μου λέγανε(έμποροι) ότι δεν έχει διαφορές '04 με '05) θα κοίταγα για του '04 και κάτω..Και στην αρχή που το μαθα δεν με πείραξε,έτσι κι αλλιώς για ταξιδάκια το πήρα αλλά να που σε βάζει στο τρυπάκι ν ασχοληθείς γιατί έχει σπορ δυνατότητες και η θέση οδήγησης ταιριάζει ποιο πολύ σε SS παρά σε ST.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Demian

Ο φίλος μου μηχανικός μόλις έχει πάρει εξουσιοδότηση από Yamaha και μου μιλάει συνέχεια για Fazer600 που τα κάνει όλα και το μεταπουλάς ενώ το CBR θα το παντρευτώ όπως το CB. Στα ίδια λεφτά (7450), καινούριο με το κλειδί και πινακίδα στο χέρι. Όσο λογικό και να μου φαίνεται κάτι στη καρδιά μου λέει πάρε το CBR που ήθελες τόσο καιρό και άμα δε γουστάρεις μη ξαναδείς ποτέ στα μάτια σου SS.
    Όσο για το hornet ’06 ? Μου φωνάζει από μακριά, μην είσαι μ@#!κας, κάνω μόνο 7200 καινούριο. Καμία από τις δύο μηχανές όμως δε νομίζω να ανταποκρίνεται στο χαρακτήρα του CBR, και λέω νομίζω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω από εμπειρία θα με βοηθούσατε αρκετά.

καμια σχεση fazer με cbr, ακομα και αν συγκρινεις το νεο fazer. Σε κάποια σημεία ειναι καλύτερο (δηλ. πρακτικοτερο) αλλά από εκει και περα θα ξενερώσεις. Έτσι τουλάχιστον συνεβη με εμενα όταν οδηγησα fazer κολλητου. Αν ειναι να μπεις σε αυτη τη κατηγορια, δηλ naked αντι για SS, τοτε μεταξύ fazer και hornet, το 2ο φιλε μου, δαγκωτο. Τέλος, ποιος σου είπε οτι το CBR το παντρευεσαι? ήταν για σειρα ετων το νο 1 σε πωλήσεις στην Ελλαδα, πιστεψε με ακομα και τωρα που εχει βγει το RR, το F εχει πέραση.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    demian look your pm's

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Demian μιας και εισαι Κομοτηνη (Ξανθη εδω) πηρε φιλος χθες CBR 600F '06 σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ απο γνωστο μαγαζι στη Καβαλα.

Παντως το F με το Fs εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στη σελα για το συνεπιβατη εφοσον ενδιαφερεσε και για αυτο.

Αν ακομα ενδιαφερεσε πμ για λεπτομεριες.

Του εχω παρει τα αυτια να γραφτει εδωπερα αλλα ειναι "βαρυ τρενο"

Νέο μέλος
    Χτες το απόγευμα ετοίμασα τα χρήματα και πηγα να το πάρω. Το F Sport. Όταν έφτασα στο μαγαζί έφευγε με το νέο κάτοχο !
    Τώρα δε ξέρω αν πρέπει να κατηγορώ εμένα που το σκεφτόμουν τόσες μέρες, αλλά από την άλλη μηχανή πήγα να πάρω όχι γαριδάκια. Anyway η μηχανή έκανε φτερα
    Μπήκα στον πειρασμό να κλείσω τη διπλανή της, ένα CBR 954 '02 με 9000 αλλά ευτυχώς είχα το κουράγιο να καλμάρω λίγο. Καλύτερα να μου φανεί λίγο το 600 σε δύο και ένα χρόνο, παρά να έχω το 954 με το μυαλό μη μου ξεφύγει το γκάζι.
    Ίαως και να βγει σε καλό και το βρω σε ασημί / μαύρο που θα μου άρεσε και περισσότερο.

Thnx all για τις απαντήσεις. Δε ξέρω πόσο καιρό μπορεί να πάρει για να βρω κάτι ξανά, εύχομαι να είναι σύντομα...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Demian

Ίαως και να βγει σε καλό και το βρω σε ασημί / μαύρο που θα μου άρεσε και περισσότερο.

ΕΔΩ

Νέο μέλος
    Στο τέλος θα περάσει το καλοκαίρι και εγώ μηχανή ακόμα θα ονειρεύομαι. Αν δεν είχα και το CB-1 που μόνο σε ανταλλαγή φεύγει θα είχα περισσότερες επιλογές.

Επιλογές από Honda:
    1. CBR 600 F sport , άσπρο/μπλε, καινούριο, 9600 ?
    2. CBR 600 F , ασημί/μαύρο, καινούριο, 9600 ? ( το πρόβλημα της ρύθμισης αναρτήσεων λύνεται, τις ανταλλάζουν αυτοί με φρέσκιες από '04 )

Μέχρι να δω προσφορές και από άλλους αυτά είναι και τώρα σκέφτομαι διαφορά σέλας και επιδόσεων. Το CB-1 φεύγει με -700 ? ( 8900? δηλαδή ). Με πιέζουν για το sport γιατί θα είναι καλύτερη αγορά και σε μεταπώληση. Δε ξέρω, εγώ νομίζω ότι όποιος αγόραζε κάποτε sport τώρα αγοράζει RR και θα κοιτάξει μεταχειρισμένο RR, ενώ το F4 εξάκολουθεί να υφίσταται στο φυλάδιο της Honda ως sportouring οπότε άλλο αγοραστικό κοινό. Λέμε τώρα ...

θα συμφωνησω, οτι αν καποιος σκεφτόταν το sport τωρα θα παει σε RR (εγω τουλαχιστον αυτο εκανα )

Νέο μέλος
    demian κ εγω στην ιδια φαση ημουν...
    αμα θες το ταξιδακι σου με επιβατη παρεα
    παρε το F ... Το fs νομιζω θα εχει προβλημα αργοτερα ή μαλλον ηδη εχει λογω RR.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    εγώ σήμερα δοκίμασα ένα F , αλλά μου φάνηκε πολύ ψόφιο κ αργό στα χαμηλά κυρίως ...

το σούπερ φουρ που πριν λίγες μέρες πούλησα, ανέβαζε χλμ πολύ πιο άνετα!

μου άρεσε αρκετά η θέση οδήγησης κ μου άφησε καλή εντύπωση σε όλα εκτός της δύναμης του...
    είναι εισαγωγής από γερμανία..
    το μηχανάκι είναι όντως έτσι?ή το συγκεκριμένο είναι κλειστό κ αν ναι τί μπορώ να τσεκάρω για να δω ότι είναι κλειστό?

απογοητεύτηκα για 600άρι σπορ μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    εγώ σήμερα δοκίμασα ένα F , αλλά μου φάνηκε πολύ ψόφιο κ αργό στα χαμηλά κυρίως ...

το σούπερ φουρ που πριν λίγες μέρες πούλησα, ανέβαζε χλμ πολύ πιο άνετα!

μου άρεσε αρκετά η θέση οδήγησης κ μου άφησε καλή εντύπωση σε όλα εκτός της δύναμης του...
    είναι εισαγωγής από γερμανία..
    το μηχανάκι είναι όντως έτσι?ή το συγκεκριμένο είναι κλειστό κ αν ναι τί μπορώ να τσεκάρω για να δω ότι είναι κλειστό?

απογοητεύτηκα για 600άρι σπορ μηχανή
    κάτι δεν πήγαινε καλά στο μηχανάκι...γιατί απο super four σε cbr θα έπρεπε κανονικά να πάθεις πολιτισμικό σοκ κι όχι να απογοητευτείς.Kατα τα τ άλλα ναι πρεπει να δουλεύει ψηλά αλλά ψοφιο το λες μόνο αν έχεις καβαλήσει χιλιάρι ή απλά το χεις συνηθίσει.

επίσης το γραναζάκι του F είναι τουριστικό και μόνο σε ταξίδια βολεύει.Στην πόλη δεν βολεύει με μια αλλαγή σε δαυτο παίρνει ζωντάνια

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Help για αγορά!!!
    από SAC στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2013, 00:14
  2. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2012, 11:43
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series