Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας

Στο πρόγραμμα είναι όλα τα κακά στη ζωή ενός ανθρώπου, το ίδιο όμως είναι και τα καλά. Γι'αυτό θα σου πω να μη βιαστείς να πουλήσεις τη μηχανή σου, μου έχεις πει πόσο την αγαπάς. Άφησε λίγο το χρόνο να κυλήσει και αποφάσισε όταν νιώσεις έτοιμος.

Εύχομαι στον αδερφό σου να έχει γρήγορα περαστικά και να είναι σιδερένιος ρε Γιάννη.

Και να το ξεπεράσετε αυτό το κακό σύντομα κι οι δυο σας !

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Περαστικα και παντα να περνανε ΑΝΩΔΥΝΑ τετοιες καταστασεις ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Και εγώ θέλω να προσθέσω πως σίγουρα τέτοις εμπειρίες είναι δυσάρεστες αλλά αν σκεφτούμε ότι στατιστικά τα πιο πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στις πιο κουφές καθημερινές δραστηριότητές μας τότε αυτό τι σημαίνει; Οτι θα πρέπει να κλειστούμε σε μια γυάλα για να μην πάθουμε τίποτα ;Ξανασκέψου το προτού την πουλήσεις ......

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    Περαστικά του φίλε. Μην τρομάζεις είναι το πρώτο ΣΟΚ όπως αν ακούσεις οτι ένας φίλος σου έφυγε απο καρκίνο...λες τέρμα το τσιγάρο...όταν μαθαίνεις οτι άλλη έφυγε απο εγκεφαλικό/ καρδία...λες λιγότερο αγχος. Οταν ακούς ...ακούς..ακους.... Φίλε μέσα σε δέκα μέρες άκουσα και τα τρία για φίλους...κάτι σαν κατάρα! Εδώ σε κάνει να λες ...πόσο λίγοι είμαστε και πόσο μικροί και ασήμαντοι. Εύκολα ερχόμαστε και εύκολα φεύγουμε! Η γυναίκα μου είναι στο ΚΑΤ και εκεί συνάντησα ένα παιδί με το πιο περίεργο ατύχημα...στην Αθηνών-Κορίνθου ένιωσε ένα τσίμπιμα στο πόδι και σταμάτησε να δεί τι έπαθε. Του έλειπαν τα δάχτυλα!!! είχε γυρίσει απο ταξίδι στην Ιταλία και έχει "οργώσει" όλη την Ευρώπη χωρίς ποτέ να συμβεί κάτι εκτός απο αυτό. Ακόμα δεν ξέρει τι έγινε!
    Να είναι καλά ο αδερφός σου, περαστικά του γρήγορα. Και να το πώ για να ξορκίσω το κακο...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ! Πάντα καλά ολοι μας για να γράφουμε και για να βρισκόμαστε στους δρόμους έστω και χωρίς να γνωριζόμαστε ή να αναγνωριζόμαστε!
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Περαστικα στον αδερφο σου !

Ειμαι της γνωμης πως πρεπει να δωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου.Μην βιαστεις να την πουλησεις αλλα κ ουτε να την καβαλησεις εαν δεν νοιωθεις ετοιμος , οπως πριν.

Δοξα τω Θεω να λεμε , κ ολα θα πανε καλα!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    περαστικα,

Σιδερένιο το αδέρφι σου..
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Σιδερένιο το αδέρφι σου..
    +1

Πώ πώ τρομακτικό.

Να'ναι καλά ο αδερφός σου κι εσύ και όλοι.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα στον αδερφο σου...αν και απ'οτι καταλαβα ειναι καλα...οποτε περισοοτερο για το σοκ και την μηχανη!!

εσυ ανεκτησε την ψυχολογια σου γιατι τετοια γινονται καθε μερα και ισως χειροτερα

το ευτυχημα ειναι οτι ειναι καλα...τωρα για να απαρνηθεις αυτο που τοσο αγαπας ...οπως ειπαν και οι αλλοι...ΔΕΝ ΖΕΙΣ!!

φιλικα...

Re: Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
    Δυστυχως την Κυριακη που περασε ειχαμε μια πολυ ασχημη περιπετεια...Ο αδερφος μου (με KLR 650 sm) ειχε μια εφιαλτικη πτωση με τη μηχανη.Ξεκινησαν Κυριακη πρωι με τα αλλα παιδια (cbr 600 rr - r1 κ.τ.λ.) να πανε βολτιτσα Βορεια Ευβοια ,κατι που το εχουμε κανει πολλες φορες (Αλεξιου και τα ρεστα), εγω ειχα κανονισει κατι αλλο και δεν πηγα.Ενω πινουν το καφεδακι τους το ξανασκεφτονται και λενε "ας ανεβουμε πιο βορεια", προς Λιμνη - Αιδηψο μερια δλδ και αυτο εκαναν.Καθως κατευθυνονταν προς τα κει, σκαει ενας τεραστιος μπαμπουρας (εντομο-ζωυφιο) στο κρανος του και στην κυριολεξια του κρυβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εμπρος ... Τη συγκεκριμενη στιγμη βρισκοταν πανω στη στροφη και οι προσπαθειες να "σωσει" και τον εαυτο του και τη μηχανη, εσβησαν και εφυγε απο τον δρομο με αποτελεσμα να κατρακυλησει σε γκρεμο βαθους 100 μετρων τουλαχιστον ,μαζι με πετρες και ξυλα ... Τα παιδια εμειναν βουβοι θεατες του συμβαντος και ακομη δεν το'χουν συνηδειτοποιησει τι εγινε.Ο αδερφος μου ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ειναι ζωντανος και πραγματικα ειχε Αγιο.Λιγες γρατζουνιες, πολλα στουμπισματα ,καταστρεμενη μηχανη και εξοπλισμος (φορμα-μποτες-κρανος) ειναι η εικονα που υπαρχει πλεον.Υστερα απο το γεγονος "κρυωσα" παρα πολυ και εχω αποφασισει να πουλησω την αγαπη μου (Transalp). 2 πραγματα θελω σε ολους να πω τελειωνοντας.Φορατε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ κρανος και ενδυση, αυτα βοηθησαν τον αδερφο μου να βρισκεται παλι σημερα διπλα μας και δεν "εφυγε"
    Και το 2ο που εχω να πω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ρε γαμωτο ... Ακουγεται τετριμμενο αλλα εχω πραγματικα βαρεθει να ακουω για ατυχηματα με μοτο και να φευγουν αδικα νεοι ανθρωποι που αγαπουμε ... Οι παλαιοτεροι, ξερουν , οι νεοτεροι ας προβληματιστουν...
    Σας ευχαριστω ολους και ολες για τις ευχες σας παιδια.Ειλικρινα παντα το πιστευα οτι οι "μηχανοβιοι" εχουν τεραστια αλληλεγγυη ο ενας για τον αλλον και πραγματικα νοιαζονται. Δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστο αλλα απο τη στιγμη που τραβηχτηκαμε σε νοσοκομεια καιειδα καιτη μηχανη του, σαν κατι να εσπασε μεσα μου ... Πριν 6 χρονια εχασα απο βλακωδη συμπτωση τον καλυτερο μου φιλο και εφαγα "flash back" ολες τις φασεις. Τι να πω, δεν ξερω ειλικρινα.Στενοχωρηθηκα, λυπηθηκα πολυ και παντα στενοχωριεμαι οταν ακουω για μηχανοβιο στο εδαφος ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τιποτα αλλο ...
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    επειδή έχει τύχει δυστυχώς στους περισότερους από εμάς να χάσουμε φίλους και μερικές φορές μπροστά στα μάτια μας για αυτό οπως λένε και οι προλαλήσαντες ΜΗΝ βιάζεσαι φίλε μου να την πουλήσεις,απλά περίμενε λίγο καιρό. και όταν ηρεμήσετε σας εύχομαι καλές βόλτες
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

φίλε περαστικά στον αδελφό σου,σιδερένιος.
    νομίζω όμως πως αν πουλήσεις το μοτόρι μετά από κάμποσο καιρό θα το μετανιώσεις...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Περαστικά να είναι....

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Περαστικά να είναι....

Δυστυχως με επηρεασε πολυ το ολο σκηνικο και πηρα αποφαση να την δωσω παιδες Δεν ξερω τι μ'επιασε ξαφνικα, ισως οντως σε λιγο καιρο να το μετανιωσω αλλα τωρα ετσι αισθανομαι γαμωτο... Τυχερος αυτος-αυτη που θα το παρει το μοτορι, γιατι το προσεχα σαν τα ματια μου, μονο αυτο εχω να πω πλεον ... Στις αγγελιες τα υπολοιπα
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βόλτα στην λιμνη ευβοιας για καφέ (νο 2) - 25/03/12
    από spyrakos35 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2012, 18:34
  2. ατύχημα στην κρήτη
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 19:21
  3. ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 5-3-06
    από Angie στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 13:53
  4. Για Πανελλήνια Χειμερινή στην λίμνη Πλαστήρα...
    από Bil στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 18:52
  5. Ατύχημα στην Κηφισίας
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 09:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας