Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Οδός Τριπόλεως (Κολωνός)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Γράφουν και μηχανές στο λεωφοριόδρομο;;;

Ασε προχθές κατέβηκα πρώτη φορά Αθήνα με μηχανή και δεν έβρισκα καν την Ομόνοια
    Όχι (αλλά γράφουν στο μονόδρομο )

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Ωχ!Συγγνώμη δεν το ήξερα!
    Δεν πειράζει,συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Γράφουν και μηχανές στο λεωφοριόδρομο;;;

9Ασε προχθές κατέβηκα πρώτη φορά Αθήνα με μηχανή και δεν έβρισκα καν την Ομόνοια
    :a:
    Στους λεωφοριόδρομους δε γράφουν,διότι επιτρέπεται για τις μηχανές.Στη Λένορμαν όμως απο την οδό Πτολεμαΐδος (αν δεν κάνω λάθος την οδό) εως την οδό Πέτρας,απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων εκτός απο τα λεωφορεία.

Ωραίο συγχρονισμό είχαμε κ.Λάτρις Μηχανής!!!!Σε ίδιο χρόνο ποστάραμε!!!!

Δεν ήξερα ότι δεν μπορούν να εισέλθουν μηχανές,νόμιζα μόνο αυτοκίνητα
    Χρησιμοποιώ τη λεωφόρο Καβάλας ακόμη και για να πάω Περιστέρι.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Για δεύτερη φορά είχαμε τον ίδιο συγχρονισμό στο ποστάρισμα

Εγω απο τη Λένορμαν πάω αλλά όχι απο την Τριπόλεως!Στο επόμενο στενάκι στρίβω αριστερά και βγαίνω στην αρχή του λεωφοριόδρομου πριν τον Υφαντή με τις μηχανές.

Μήπως με παρακολουθείτε????

στο τρίτο να προσέξουμε:rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Για δεύτερη φορά είχαμε τον ίδιο συγχρονισμό στο ποστάρισμα

Εγω απο τη Λένορμαν πάω αλλά όχι απο την Τριπόλεως!Στο επόμενο στενάκι στρίβω αριστερά και βγαίνω στην αρχή του λεωφοριόδρομου πριν τον Υφαντή με τις μηχανές.
    Κατάλαβα απο που λες,είναι κάπως καλύτερα απο κει!!!Αλλά η Καβάλας ακόμη καλύτερη και πιο γρήγορη.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ . ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ . ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ .
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ . ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ . ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ .
    Τον ξαδερφό μου τον έγραψαν.Κι έχω δει πολλές φορές να έχουν σταματήσει μηχανές,όταν πηγαίνω προς Αθήνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    Τον ξαδερφό μου τον έγραψαν.Κι έχω δει πολλές φορές να έχουν σταματήσει μηχανές,όταν πηγαίνω προς Αθήνα.
    για κινηση στον λεοφορειοδρομο δεν σε γραφουν γιατι απλα δεν εισαι παρανομος, για οτιδηποτε αλλο μπορει.
    παρανομο ειναι σε λεοφορειοδρομους αντιθετης ροης,
    π.χ. στην Πανεπιστημιου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
    για κινηση στον λεοφορειοδρομο δεν σε γραφουν γιατι απλα δεν εισαι παρανομος, για οτιδηποτε αλλο μπορει.
    παρανομο ειναι σε λεοφορειοδρομους αντιθετης ροης,
    π.χ. στην Πανεπιστημιου.
    Ίδια περίπτωση με την Πανεπιστημίου είναι και στη Λένορμαν απο την έξοδο της σύραγγας εως την οδό Τριπόλεως.Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα εκτός απο τα λεωφορεία.Υπάρχει και σήμα.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Ίδια περίπτωση με την Πανεπιστημίου είναι και στη Λένορμαν απο την έξοδο της σύραγγας εως την οδό Τριπόλεως.Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα εκτός απο τα λεωφορεία.Υπάρχει και σήμα.
    ετσι ακριβως ειναι. Εγω εμενα σε εκεινη την περιοχη, κ πηγαινα σχολειο σε αυτο που βρισκεται πανω στη στροφη. Ο δρομος δεν εχει φτιαχτει εδω κ τουλαχιστον 15-20 χρονια. Για ολους εμας τους ντοπιους η συγκεκριμενη στροφη ηταν μεγαλο σχολειο [με αυτοκινητα κ μηχανες].

Αν θελετε να αποφυγετε το εγκεφαλικο, συνεχιστε ευθεια την Πετρας κ εχετε τις εξης επιλογες.
    - Στο 1ο στενο κανετε αριστερα κ βγαινετε πριν τον Υφαντη οπως σωστα ειπωθηκε πιο πανω.
    - σε περιπτωση που θελετε να αποφυγετε το φαναρι του υφαντη, τοτε στο τριτο στενο [αυτο που βγαζει στο φαναρι του Υφαντη] αντι να κανετε αριστερα, ακολουθειτε την ευθεια που κινειστε, κανοντας ενα μικρο S, κ μπαινετε στο στενακι απεναντι. Το στενακι αυτο σας βγαζει μετα το φαναρι κ μετα τη σταση των λεωφορειων.

Στην περιπτωση που εχετε ακολουθησει την Λενορμαν για να βγειτε Εθνικη προς Κηφισια, τοτε καλυτερα ακολουθειστε την οδο Λεανδρου [1η παραλληλος της Λενορμαν απο την δεξια μερια]. Σας βγαζει απο την πανω μερια της εκκλησιας [Παναγιτσα] εχοντας γλυτωσει ολα τα φαναρια κ την κινηση κ τους ταξιτζηδες κτα λεωφορεια κ το μπλοκο που μερικες φορες βρισκεται διπλα στην εκκλησια [εχει περασει καιρος βεβαια που δεν κυκλοφορω εκει οποτε μπορει να εχει αλλαξει θεση το μπλοκο]

Αυταααααα

ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ . ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ .
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Παλαιό μέλος
    Σε αυτό το σκατόδρομο έπεσα πέρσι με αποτέλεσμα υλικές ζημίες 2500? κι ένα σοβαρό διάστρεμα.Πάλι καλά που πήγαινα στην Καλαμάτα,και φόραγα φόρμα και μπότες.Έπεσα,με βοήθησαν κάτι παιδιά που ήταν με το αμάξι τους πίσω απο εμένα,και περνάει ένας μαλάκας και μού λέει "η φόρμα σε μάρανε άσχετε,μόνο μόστρα ξέρεις να κάνεις"!Δεν ξέρω αν έχει ακόμα την μποτιά στη δεξιά πόρτα του κάρου του...Ένα γελοίος με ένα saxo vts μπλε...Είχα τα νεύρα και τους πόνους μου είχα και τον μαλάκα να κάνει τον έξυπνο...Έπρεπε να κυνηγήσω τους αρμόδιους αλλά είμουν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και αυτές οι διαμάχες μπορούν να κρατήσουν πολύ καιρό.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αττική Οδός έξοδος 18...
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 10:09
  2. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2006, 01:22
  3. Οδος Σπυρου Λουη
    από ...city στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 14:32