Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: Me To Z Pas Taxidi?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Μετά τα 160-170 ρίχνει χαστούκια καλά το Ζ.Μπορείς βέβαια να βάλεις μία ζελατίνα μόνο όταν πας μακριά και μετά την βγάζεις εάν σε χαλάει εμφανισιακά.

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok

Εκει πραγματικά χαρηκα το μηχανακι και μπορεσα να βγω εθνικη και να κινηθώ γρήγορα ήταν οταν αλλαξα ΚΡΑΝΟΣ!!
    Είχα ενα Suomy,δεν θυμάμαι model(κοστος περίπου 200ευρω) και απόκτησα ενα Shoei XR1000. H μέρα με τη νύχτα....
    Τότε καταλαβα το μηχανακι και τι μπορούσε να κάνει.

Για πες δηλαδη τωρα δεν σου κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα και δεν στο παει πολυ προς τα πισω?

Εγω εχω προβλημα μεγαλο μετα τα 150 , νομιζω οτι φουσκωνει το κρανος και οτι θα βγει , για τον σβερκο αστο καλυτερα....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    PADOS EGO DEN EXO TOSO PROVLHMA ME TO KRANOS KAI TON SVERKO STA POLLA KM EKTOS KAI AN PONANE PERISOTERO TA XERIA KAI DEN DINO SHMASIA STON SVERKO EKTOS AN KANO THN VLAKEIA NA GYRHSO NA DO PISO KAI EKEI SHKONETE H ZELATINA KAI EINAI LIGO ZORI...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

... ειμαι καφρος το ξερω αλλα δε με χαλαει που παλευω με τον αερα ...
    ειναι και στον ανθρωπο ,τι αντοχες εχει,υπομονη ,ορεξη για περιπετεια αλλιως ολοι θα ειχαν μοτο με πλαστικα.....

idi ειναι γνωστο οτι οι ποντιοι(και γω) εχουν γαιδουρινη υπομονη και ειναι fighters .....αλλα και οσοι οδηγουν μοτο ειναι πραγματικα σκυλια με την καλη εννοια........

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ωπα τεσσερις
    Lantz & dbandit ακομα

Έχω καιρό να γράψω & με ξεχάσατε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
    Για πες δηλαδη τωρα δεν σου κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα και δεν στο παει πολυ προς τα πισω?

Εγω εχω προβλημα μεγαλο μετα τα 150 , νομιζω οτι φουσκωνει το κρανος και οτι θα βγει , για τον σβερκο αστο καλυτερα....
    Αν σου συμβαινει κατι τετοιο με το κρανος τοτε νομιζω οτι σου ειναι λιγο μεγαλο και δεν εχεις σφυξει καλα το λουρακι του στο λαιμο σου, δεν λεω να σε πνιγει αλλα να ειναι αρκετα σφιχτο ωστε να μην βγαινει απο το κεφαλι σου εστω και λιγο οταν το τραβας προς τα πανω....και βεβαια αρκετο σκηψιμο μετα τα 150....
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.R
    Αν σου συμβαινει κατι τετοιο με το κρανος τοτε νομιζω οτι σου ειναι λιγο μεγαλο και δεν εχεις σφυξει καλα το λουρακι του στο λαιμο σου, δεν λεω να σε πνιγει αλλα να ειναι αρκετα σφιχτο ωστε να μην βγαινει απο το κεφαλι σου εστω και λιγο οταν το τραβας προς τα πανω....και βεβαια αρκετο σκηψιμο μετα τα 150....
    Μεγαλο δεν ειναι , αλλα το λουρακι θα μπορουσα να το εχω λιγο πιο σφιχτο. θα το δοκιμασω να δω , παντως ειναι στα σχεδια μου να αλλαξω κρανος.

Ναι φιλε μου...ετσι ειναι! Μαλλον το κρανος φταιει. Φυσικα δεν εχουμε την προστασια ενος φερινγκ...αλλα αν σφιξεις το λουρακι του λαιμου στο κρανος...θα δεις μεγαλη διαφορα! Στην αρχη που πρωτοπηρα το κρανος,δεν ηξερα ποσο να το σφιξω και ουτος ή αλλος πηγαινα μεχρι 100-120.
    Μετα που ανοιξα πανω απο 140-150 ειδα οτι κατι δε παει καλα!
    Νομιζα οτι θα μου φιγει το κρανος (ασε και το εχω ακριβοπληρωσει )
    Οταν τρεχεις να το εχεις λιγο πιο σφιχτο απ'οσο νομιζεις οτι πρεπει και μετα τα 150-160χλμ να σκιβεις λιγο το κεφαλι προς το ντεποζιτα που ο αερας να σε χτυπαει στη ζελατινα του κρανους και οχι στο σαγονι!

Ωπα τεσσερις
    Lantz & dbandit ακομα

Γεια σου ρε After με τα κοκκινελια μας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
    Ωπα τεσσερις
    Lantz & dbandit ακομα

Γεια σου ρε After με τα κοκκινελια μας!

Ρε εχουμε γινει πιο σπανιοι και απο boss hoss!!!!!!

Παρτο S που ναι και πιο ομορφο κι ας τους γυμνους να λενε.Δυο ταξιδακια που κανα προσφατα τα εκανα με 200-220

Αλλα εξαρτατε κι απο τον αερα.Υπηρχαν σημεια στην εθνικη Αθηνων Λαμιας που σε συνδιασμο με το δρομο πηγαινα με 120 και την ακουγα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Παρτο S που ναι και πιο ομορφο κι ας τους γυμνους να λενε.Δυο ταξιδακια που κανα προσφατα τα εκανα με 200-220

Αλλα εξαρτατε κι απο τον αερα.Υπηρχαν σημεια στην εθνικη Αθηνων Λαμιας που σε συνδιασμο με το δρομο πηγαινα με 120 και την ακουγα.

Πιο ομορφο ? :a029: :a028: :a5: :rotflmao:

Αδερφακι...το μαμησες! Ωραιο και το S (γιατι ειναι και αυτο Ζ) αλλα οχι και πιο ομορφο απο το γυμνο!!!!

Σιγουρα στον αερα θα ειναι πολυ καλυτερο...αλλα αν και βγαινω εθνικη καθε βδομαδα και του παιζω στ'αυτια (200-220) το S δε το επερνα με τιποτα!

Εδω κοντευω να χασω τη γκομενα μου γιατι της λεω οτι πιο πολυ μ'αρεσει ο κωλος του Ζ παρα ο δικος της και εσυ μου λες.... κουκου.....ρου.......κου !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750

Εδω κοντευω να χασω τη γκομενα μου γιατι της λεω οτι πιο πολυ μ'αρεσει ο κωλος του Ζ παρα ο δικος της και εσυ μου λες.... κουκου.....ρου.......κου !!! [/B]
    Mαστορα προσεχε τι λες με τες γυναικες
    Ξερεις δεν θελουν κ πολυ ορισμενες:rotflmao:

Παντως μαγκες το S και ταξιδι κανει κ απ'ολα! Μηχανακι πασπαρτου!

Αλλα μην το παρετε δεν ειναι καθολου καλο!

Ναμαστε εγω κ ο After μονο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
    Mαστορα προσεχε τι λες με τες γυναικες
    Ξερεις δεν θελουν κ πολυ ορισμενες:rotflmao:

Παντως μαγκες το S και ταξιδι κανει κ απ'ολα! Μηχανακι πασπαρτου!

Αλλα μην το παρετε δεν ειναι καθολου καλο!

Ναμαστε εγω κ ο After μονο.

ΕΕΕΕ!!! Είμαι κι εγώ εδώ.. Πάντως εμένα μου αρέσει πίο πολύ ο κώλος του S.. αλλά απο μούρη το γυμνό είναι πιό ωραίο.. (αλλά σάμπως και θα τα παντρευτούμε;; οπότε για εμένα κριτήριο τώρα είναι ο κώλος!!) :rotflmao: :rotflmao:

Οχι οτι σας νοιαζει αλλα ο κολος του S δεν μου αρεσει καθολου , πιστευω ο κολος του Ζ απο το ΖΧ636 του 03 ειναι μακραν ο καλυτερος κολος που εχει βγαλει η KAWA..

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Poia Einai ayti me to z750!!!!!!
    από jp79 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 16:45
  2. 2i toumpa me to fazer mou
    από tamis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 09:59
  3. kalimera apo asxeto anthropo me to spor
    από tiganis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 09:09
  4. Den odigoume me to stoma anoixto
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 11:37
  5. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF