Huh βρε Τάνια, λυπήσου λιγάκι το εαυτό σου, θα κολλήσεις άσχημα και που να βρίσκεις τώρα 10.000+ ευρακια για αγορά SS. Σκέψου το καλά πριν το πάρει χαμπάρι ο Τίγκας, δε γλιτώνεις μετά!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huh βρε Τάνια, λυπήσου λιγάκι το εαυτό σου, θα κολλήσεις άσχημα και που να βρίσκεις τώρα 10.000+ ευρακια για αγορά SS. Σκέψου το καλά πριν το πάρει χαμπάρι ο Τίγκας, δε γλιτώνεις μετά!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Γιατι ο Βόλος είναι 700km πήγαινε έλα και σε πάω στοιχημα ότι δεν θα αντεξεις πάνω απο 20 λεπτα πάνω στο σελάκι ενός RRΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
δεν κατάλαβα? γιατί το λες αυτό?![]()
ειναι και σκληρο το ατιμο!!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Mr. President.....δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να κολλήσω......με τα σκυφτά.....αν δε λερώνεσαι...δεν υπάρχει η γλύκα.....τι να κάθομαι να βγάζω σπίθες δηλαδή??? και που το ωραίο????![]()
![]()
![]()
![]()
Εάν είναι πολύ θαρραλέα μπορεί και να το καταφέρει το 1ο στάδιο, με τον αέρα να δώ τι θα κάνει μετά γιατί είναι και 2 μέτρα γυναίκαΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ειναι και σκληρο το ατιμο!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΣΤΑΥΡΟ...........τον OSCAR Γρήγορα, γιατί μου φαίνεται κάποια την τρώει ο κώλος τις να χαλάσει λεφτά για αγορά SS!!!!!
![]()
Τάνια, έλα εσύ και θα καταλάβεις γιατί δεν θα σου αρέσουν πλέον τα όρθια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Οπα όπα, εάν έχεις ss και δεν έχεις ξύσει, δέν κάνεις σούζες και λοιπές ταρζανιές μάλλον έχεις πάρει λάθος μηχανάκι, υπάρχει και το ψάρεμα η ιστιοπλοία και λοιπά αθλήματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Mr. President.....δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να κολλήσω......με τα σκυφτά.....αν δε λερώνεσαι...δεν υπάρχει η γλύκα.....τι να κάθομαι να βγάζω σπίθες δηλαδή??? και που το ωραίο????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να κυλιέμε εγώ στα χώματα με 40km το βρίσκω βαρετο και ξενερώνω εντελώς, ούτε θέαμα΄ούτε τίποτα.
Χώμα sucks![]()
![]()
![]()
![]()
είδες βρε Τίγκα μου....αυτοί που με δημιούργησαν με προοριζαν για τα ψηλά μοτόρια.....![]()
ρε τρισάθλιοι φίλοι μου........εξηγήστε στο κορίτσι, και αφήστε τα σχόλια.!!
Μπορεί να είναι και "πολεμικός" χαρακτήρρρρρρρρρρρρ
![]()
![]()
![]()
Βρε τα SS θέλουνε αντοχή, νεφρά, και σκληρό ΚΩΛΟ, Δες το κορίτσι στο avatar μου για να καταλάβεις!!!!!!
![]()
@ Pokerland
Για μηχανάκια όπως είπες πολύ σωστά , με τα κατσίκια και τις βρωμιές τι δουλειά έχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
είδες βρε Τίγκα μου....αυτοί που με δημιούργησαν με προοριζαν για τα ψηλά μοτόρια.....![]()
![]()
Πάρε ένα 600RR να γνωρίσεις τι σημαίνει μοτοσυκλέτα, ξέφυγε απο τον κόσμο τον προτογωνο ανακάλυψε τον πολιτισμό και την σύγχρονη τεχνολογία![]()
![]()
![]()
και βέβαια είμαι πολεμικός χαρακτήρρρρρ αφού διάλεξα τα βουνά!!! και τα χώματα:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Μωρή Λουκία, γιατί ψεύδεσε ασυστολα;Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Οπα όπα, εάν έχεις ss και δεν έχεις ξύσει, δέν κάνεις σούζες και λοιπές ταρζανιές μάλλον έχεις πάρει λάθος μηχανάκι, υπάρχει και το ψάρεμα η ιστιοπλοία και λοιπά αθλήματα.![]()
Το να κυλιέμε εγώ στα χώματα με 40km το βρίσκω βαρετο και ξενερώνω εντελώς, ούτε θέαμα΄ούτε τίποτα.
Χώμα sucks![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ δεν έλεγες, να πάρεις μια διχρονίλα, να με ακολουθείς στα χώματα εις τα βουνα εκεί ψηλά....(άμα αξιωθώ να πάω)
![]()
![]()
![]()
Αγάπη και προδέρμ θέλουν, αμα είσαι γλυκός μαζί τους κάνουν τα πάντα και εμεις οι RRαρηδες είμαστε γλυκά αγόριαΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Βρε τα SS θέλουνε αντοχή, νεφρά, και σκληρό ΚΩΛΟ, Δες το κορίτσι στο avatar μου για να καταλάβεις!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()