θα με αφησεις ρε κερατα να δουλεψω??????![]()
....τωρα που ειπατε για τηλεφωνο, καπου πρεπει να εχω ξεχασει τη μπανανα μου με ολα τα χαρτια......χρηστο δε ριχνεις ενα τηλ στο ΣΥΜΟΦΕ?????
αντε μη βγαλουμε το σ/κ σε κανα κελι....
....τωρα που ειπατε για τηλεφωνο, καπου πρεπει να εχω ξεχασει τη μπανανα μου με ολα τα χαρτια......χρηστο δε ριχνεις ενα τηλ στο ΣΥΜΟΦΕ?????
αντε μη βγαλουμε το σ/κ σε κανα κελι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
..
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
τον μαλάκα!!!! ρεεεεεε! εσύ μας δουλεύεις.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....
Κλασική περίπτωση βλάβης.....................ο άνθρωπος.........
:a24: :a015:
Ρε Χρήστο..........από πού να αρχήσω.........
----μου έχει αφήσει εδώ το gsxr, την πλαστική σίτα απο το ΚΤΜ, τις βαλίτσες, που είχε πάρει απο τον Ματθαίο, την ολόσωμη φόρμα του, έχει ξεχάσει άπειρες φορές το κινητό του, την μπανάνα του, στο σπίτι μου μια φορά, είχε ξεχάσει τις μπότες του και πήγε να φύγει ξυπόλητος και ευτυχώς τότε που ήταν γιαπί το σπίτι, πάτησε ένα καρφί, και το πήρε χαμπάρι................................ , το κινητό του στο καταφύγιο (μπαλάκι σε μένα)..............τι άλλο να θυμηθώ....
πολλά πολλά.............
Εχει μείνει και ο ίδιος απο λάδια φαίνεται......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Ρε Χρήστο..........από πού να αρχήσω.........
----μου έχει αφήσει εδώ το gsxr, την πλαστική σίτα απο το ΚΤΜ, τις βαλίτσες, που είχε πάρει απο τον Ματθαίο, την ολόσωμη φόρμα του, έχει ξεχάσει άπειρες φορές το κινητό του, την μπανάνα του, στο σπίτι μου μια φορά, είχε ξεχάσει τις μπότες του και πήγε να φύγει ξυπόλητος και ευτυχώς τότε που ήταν γιαπί το σπίτι, πάτησε ένα καρφί, και το πήρε χαμπάρι................................ , το κινητό του στο καταφύγιο (μπαλάκι σε μένα)..............τι άλλο να θυμηθώ....
πολλά πολλά.............
Εχει μείνει και ο ίδιος απο λάδια φαίνεται......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις!!!(???)
![]()
![]()