για οτι θελεις περι σκουτερ πληροφοριες εδω.
http://scooterclub.14.forumer.com/
για οτι θελεις περι σκουτερ πληροφοριες εδω.
http://scooterclub.14.forumer.com/
Φιλε μου ως κατοχος εδω και 6 χρονια ενος Runner 180SP (το οποιο παρεπιμπτοντως το πουλαω) εχω να σου πω τα εξης:
1. Τα service του δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα (οκ δεν ειναι και σαν παπιου, αλλα δε θα σου βγει ο κουκος αηδονι)
2. Με καλη συντηρηση το μηχανακι πεταει (ελα δες το δικο μου και θα καταλαβεις)
3. Αν παρεις διχρονο (σαν το δικο μου) το Α και το Ω ειναι το καλο συνθετικο λαδι. Απο εκει ξεκινουν ολα τα προβληματα του κινητηρα.
4. Ειναι οσο μεγαλο πρεπει για να σε προσεχουν και οσο μικρο πρεπει για να εισαι ευελικτος.
5. Αν αντεχεις κανεις και κανενα κοντινο ταξιδακι (Εχω κανει Αθηνα-Σουνιο ουκ ολιγες φορες και Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη δυο φορες χωρις το παραμικρο προβλημα)
6. Καλη επιταχυνση - καλη τελικη - καλα φρενα (για την κατηγορια του)
7. Το μονο μα μονο αρνητικο του: ~6,5lt/100km![]()
![]()
Αυτα.
Φιλικα, Αντωνης
Εμένα το 200ari που έχω καέι πάντα περίπου 4,0lt/100km και παλιά είχα κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ταξίδι Αθήνα-Καλαμάτα χωρίς να έχει ποτέ κανένα πρόβλημα.. Πάντως σε σχέση με το δίχρονο 180 πιστεύω ότι είναι πολύ πίσω σε επιδόσεις.. Θα έβαζα το 200ari στην τάξη του δίχρονου 125...
Milame treli sumptosi!!!Ithela na ftiakso to idio akribos topic me to palikari!Kai ego psaxno kati se "ergaleio polis" kai eimai anamesa se papaki kai scouteraki!
Pio sugkekrimena se Crypton i Astra apo papia H Runner FX 125 (dixrono) kai Typhoon 125 (pali dixrono) apo Scooterakia.
Ti lete?
![]()
![]()
Καλησπερα παιδια...κι εγω ειμαι στο ιδιο θεμα...εψαχνα τελευταια για runner 4t. Εχω βρει vxr 180 και vxr 200.
Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν διαφορες, σημαντικες και μη? (περα απο τα κυβικα)
Ευχαριστω κι εγω προκαταβολικα
επειδη ακουω πολλες @α@αριες του τυπου
τα ιταλικα τους μοτερ gilera/piaggio στα 2 χρονια ζωης τους κανουν θορυβους περιεργους... και Ξερεις ποσο κανει ενα φυγοκεντρικο για runner???(εχουν την ταση να το "τρωνε" συχνα..)
Παρε ενα παπι καλυτερα...
ειχα runner 125 διχρονο απο το 98!! το οπιο εδωσα σε φιλο πριν 3 μηνες και εχω να σου πω τα εξεις.
τα+
το μηχανακι δεν συγγρινεται με παπια σε τιποτα!! σε επιδοσεις μονο το ζ καθετε διπλα του. οι αναρτησεις επισεις ειναι κλασεις ανοτερες αφου οταν θα πηγενεις κανα ταξιδακι με 100 σταθερα δεν θα νιωθεις τιποτα. το μοτερ ειναι υδροψυκτο με ψηγειο που θα ζηλευαν πολλες μηχανες...
ειναι το απολυτο drift scooter... εισαι πανω απο το υψος των αυτοκινητων...τα ανναλωσιμα ειναι παμφθινα. τα φωτα του τι να λεμε.
τα -
μικρη σελα. καιει τα διπλα απο ενα παπι περιπου 5 6 λιτρα.δεν σταματαει ευκολα...
υποψην τα παραπανω υσχιουν για το μοντελο που σου λεω. το 180 διχρονο εχει επιδοσεις απο αλλο πλανητη.. αλλα δεν σταμαει σε φρεναρισμα και καιει αντερα!! τα πιο καινουργια runner τα τετραχρονα ειναι απλα αλλο μηχανακι....
υστερογραφο ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!
Συμφωνω απολυτως...και επαυξανω
Παιδια καμια απαντηση στην ερωτηση μου περι διαφορας vxr180 kai vxr200 (περα απο κυβικα και επιδοση)? με ενδιαφερει αμεσα, για αυτο καθε αμεση απαντηση σας δεκτη!!!!
Τι διαφορα να εχουν απλα 20 κυβικα παραπανω και καλυτερη εργονομια λογω του οτι το 200 βγηκε σαν καινουργιο ανανεωμενο μοντελο.Νομιζω το 200 εχει και μεγαλυτερη σελα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dfray87
Συμφωνω απολυτως...και επαυξανω
Παιδια καμια απαντηση στην ερωτηση μου περι διαφορας vxr180 kai vxr200 (περα απο κυβικα και επιδοση)? με ενδιαφερει αμεσα, για αυτο καθε αμεση απαντηση σας δεκτη!!!!
Εγω εχω παντως το 125vx απο το 2003 και εχω κανει 52000χιλιομετρα και δεν εχει κανει κιχ.(πριν 1 μηνα επεσα σε λακουβα και σταματησε να δουλευει αλαλ δεν μετραει για βλαβη γιατι δεν ειχαν απλα κουμπωσει καλα στο σερβις την μπουζοπιπα και βγηκε,αυτη ηταν η αιτια,ειναι ζημιαρικο),συμφωνω στο οτι τα σερβις ειναι ακριβουτσικα και θα το χαρακτηριζα σαν σερβις γυμνου το κοστος του.Ναι σαν μηχανη η συντηρηση του γιατι πολυ απλα ειναι σαν μηχανη,με την ψυγειαρα του,το γκαζι του (δεν παιζει παπι στο δρομο του),φιλτρο λαδιου και την ανεση της σελας που δεν εχει καμμια σχεση με τη θεση ενος παπιου.
Εγω οσες φορες εχω κατσει πισω μια χαρα ηταν (ακουστηκε οτι ο πισω τρωει ζορια),αλλα οσες φορες οδηγησα παπι απο τοτε που το πηρα βλαστημησα λεμε την ωρα και την στιγμη.Επιλογος,ναι ειναι πιο ακριβο απο το παπι στην συντηρηση αλλα παπι δεν ειναι πουθενα,απλα δεν υπαρχει συγκριση και δεν μετανοιωνω ουτε μια στο εκαττομυριο που το διαλεξα αντι για παπι.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ξέχασες να πεις ότι δεν πληρώνεις εσύ για την συντήρηση...........Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τι διαφορα να εχουν απλα 20 κυβικα παραπανω και καλυτερη εργονομια λογω του οτι το 200 βγηκε σαν καινουργιο ανανεωμενο μοντελο.Νομιζω το 200 εχει και μεγαλυτερη σελα.
Εγω εχω παντως το 125vx απο το 2003 και εχω κανει 52000χιλιομετρα και δεν εχει κανει κιχ.(πριν 1 μηνα επεσα σε λακουβα και σταματησε να δουλευει αλαλ δεν μετραει για βλαβη γιατι δεν ειχαν απλα κουμπωσει καλα στο σερβις την μπουζοπιπα και βγηκε,αυτη ηταν η αιτια,ειναι ζημιαρικο),συμφωνω στο οτι τα σερβις ειναι ακριβουτσικα και θα το χαρακτηριζα σαν σερβις γυμνου το κοστος του.Ναι σαν μηχανη η συντηρηση του γιατι πολυ απλα ειναι σαν μηχανη,με την ψυγειαρα του,το γκαζι του (δεν παιζει παπι στο δρομο του),φιλτρο λαδιου και την ανεση της σελας που δεν εχει καμμια σχεση με τη θεση ενος παπιου.
Εγω οσες φορες εχω κατσει πισω μια χαρα ηταν (ακουστηκε οτι ο πισω τρωει ζορια),αλλα οσες φορες οδηγησα παπι απο τοτε που το πηρα βλαστημησα λεμε την ωρα και την στιγμη.Επιλογος,ναι ειναι πιο ακριβο απο το παπι στην συντηρηση αλλα παπι δεν ειναι πουθενα,απλα δεν υπαρχει συγκριση και δεν μετανοιωνω ουτε μια στο εκαττομυριο που το διαλεξα αντι για παπι.![]()
:rotflmao:
Ναι αλλα προειδοποιω οτι ειναι σαν να εχεις μηχανη.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ξέχασες να πεις ότι δεν πληρώνεις εσύ για την συντήρηση...........
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι αλλά δεν σου έχει τσούξει την τσεπούλα να το νιώσεις, αν το είχες πάθει θα έλεγες άλλα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ναι αλλα προειδοποιω οτι ειναι σαν να εχεις μηχανη.![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Mπα ειμαι πολυ large τυπος εγω ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ναι αλλά δεν σου έχει τσούξει την τσεπούλα να το νιώσεις, αν το είχες πάθει θα έλεγες άλλα!!!
![]()
![]()
![]()
Nαι οκ περα απο τα 20 κυβικα διαφορας, οσον αφορα κατασκευαστικα και μηχανικα ειναι το ιδιο απο θεμα ποιοτητας?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τι διαφορα να εχουν απλα 20 κυβικα παραπανω και καλυτερη εργονομια λογω του οτι το 200 βγηκε σαν καινουργιο ανανεωμενο μοντελο.Νομιζω το 200 εχει και μεγαλυτερη σελα.
παιδια εγω ειμαι 25 χρονων και μεχρι προτινος δεν ειχα την παραμικρη σχεση με τα διτροχα. μονον αυτοκινητο και ιταλικο εκ παποιθησεως. την περασμενη πεμπτη πηρα ενα runner 125 sp διχρονο και κατα συμπτωση απο αγγελια του sita. δεν ξερω αν βγει η δεν βγει καλο εγω παντως νομιζω οτι βρηκα την υγεια μου μεσα στην πολη. τζαμπα πραμα κοντα στα 500 ευρω. καλο ειπε και ο μαστορας. εχει βεβαια τα χιλιομετρακια του 50000. και παει και πλυ καλα. ετυχε χτες και οδηγησα ενα leonardo 150 τετραχρονο και γαλουσα με τη διαφορα ειδικα στις επιταχυνσεις. απο συντηρηση τι αλλο να προσεξω εκτος απο λαδια. τι λαδια να βαζω προτεινετε? οπως ειπα δεν εχω ιδεα απο τα συμπαθη πλεον διτροχα..