Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Εγώ τον χαρακτηρισμό "κουτάκια" οταν τον χρησιμοποιώ (σπάνια) το κάνω για να χαρακτηρίσω το μέσο που οδηγεί,το κουτί, και όχι τον άνθρωπο..Και δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό..

Αλλά και υποτιμητικό να είναι,δεν είναι περισσότερο από τους χαρακτηρισμούς που έχουν προσδώσει σε μας..
    Δηλαδη να κανουμε διαγωνισμο να δουμε ποιος αποκαλει χειροτερα ποιους και πως.
    Μια τους και μια μας;
    After δεν με νοιαζει ποιοι ειναι και τι γνωμη εχουν για μας, χεστηκαμε κιολας.
    Επισης δεν με νοιαζει αν επιλεκτικα, αποκαλειτε καποιους κουτακηδες.
    Δηλαδη οι υπολοιποι τι ειναι αυτοκινητηστες;
    Αρα οι αστυνομικοι ειναι και μπατσοι καμια φορα η και το αντιστροφο;
    Οι οδηγοι ταξι ειναι και ταριφες τοτε...
    Αναλογα το ηθος τους δηλαδη, (η τα κεφια μας...)

Εγω προσπαθω να πω οτι για καποιο μαμημενο λογο καποιες εκφρασεις εχουν περασει στο λεξιλογιο πολλων, γιατι πιστευουν (απο που αραγε; ), οτι με αυτο τον τροπο (με την απαξιωση δηλαδη και τον σνομπισμο), γινονται περισσοτερο ‘μηχανοβιοι‘.
    Πιο απλοικα δεν μπορω να το θεσω.

Πως το λενε, δεν με ενδιαφερει αν στην βροχη παιρνουμε το αμαξι, ουτε αν ειχαμε αργωσει την Ελλαδα με αυτο, σε λιγο θα βαζουμε και φωτο απο κανα EVO.....

Και δεν ειναι απο τα τοπικ που μπορεις να πεις οτι παιρνουν και συζητηση γιατι χανεται η μπαλα τελικα.
    Αν το θεωρειτε υπερβολικο το τοπικ προβλημα σας, εγω πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ασχημα πραγματα που εχω συναντησει εδω μεσα, πυροδοτει ενα κλιμα περιεργο, και εχει αρχισει να γινεται συνηθεια.
    Θελετε να εκφραζεστε ετσι;
    Οταν θα σας αποκαλεσουν και σας συμφωνα με καποια στερεοτυπα μην παρεξηγηθειτε.
    Τσαντακηδες και ρεμαλια δεν ειμαστε αλλωστε, η εχω αδικο;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Eγω τα γουσταρω εξισου και μαλιστα τα γουσταρω πολυ...

Εξαλου οι μηχανες και τα αυτοκινητα ειναι τα δυο κυρια ενδιαφεροντα στην ζωη μου απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Θυμαμαι στο Δημοτικο οτι ειχα 300+ αυτοκινητακια και ερχοντουσαν οι φιλοι μου να παιξουν και καταληγαμε απλα να ψαξουμε να βρουμε κανα περιεργο αυτοκινητακι που ουτε εγω θυμομουν οτι ειχα αγορασει....

Δεν νομιζω οτι συγκρινονται παντως!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	manta 002.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	71,1 KB 
ID:	47870

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δηλαδη να κανουμε διαγωνισμο να δουμε ποιος αποκαλει χειροτερα ποιους και πως.
    Δεν είπα αυτό..

Και ξαναλέω οτι δεν το θεωρώ υποτιμητικό,και δεν το χρησιμοποιώ με αυτόν το σκοπο.Ομοίως και τους "χαρακτηρισμούς" ταρίφας,μπάτσος κλπ..

Νομίζω οτι του δίνεις περισσότερη σημασία απ'ότι πρέπει.. (το ξέρω,πρόβλημά μου.. :rotflmao: )

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Σε μια ωραια διαδρομη, να ακους και την μουσικουλα σου με την αναλογη παρεα, σιγουρα προκαλει ενδιαφερον, αλλα ποσες τετοιες διαδρομες υπαρχουν πια.
    Ξέρω μία, Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Σέρρες.....!!! Με το τρέιλερ από πίσω Γιώργο να τραβάει τα μωρά..... Φόρμες, μπότες και κράνη στο πορτ μπαγκάζ............

Ε, τι λες?

PS. Μόλις σήμερα έκλεισα το αυτοκίνητο, οπότε έγινα κι εγώ (ξανά) (και) κουτάκιας........ Να δουμε πως θα περάσουν (περίπου) 10 εργάσιμες........!

Πάντως δεν ξέρω πως το χρησιμοποιούν οι άλλοι αλλά όπως είδατε παραπάνω κι εγώ κουτάκια με είπα...... Δεν ξέρω αν είναι υποτιμητικό αλλά εμένα δεν με περάζει αν με πουν έτσι, αφού...............μεσα σε κουτί θα είμαι, πως να με πουν??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω ειμαι περιπου στην ιδια φαση με τον After (μόνο που εγώ δουλεύω!) τον όρο κουτι τον χρησιμοποιώ-τον κόλησα εδώ στο Moto.gr χωρις φυσικα να με χαλάει! Πριν χρησιμοποιούσα -και εξακολουθω σε μεγαλυτερο βαθμο απο τον ορο κουτι- τον όρο κάρο (εκ του car u know λογο του οτι ειμεθα και γνωστες)

παρολα αυτα, οταν βρισκομαι στο αυτοκινητο ονειρευομαι τη μηχανη μου! το εννοω! για ενα διαστημα που δεν ειχα μηχανη (αρκετα μεγαλο διαστημα) απο καποια στιγμη κ μετα στις εκκινησεις απο τα φαναρια ενιωθα τον ιλιγγο της επιταχυνσης μαζι μες τους αναβατες!! απιστευτο συναισθημα...
    πλεον, στα επαγγελματικα ταξιδια που κανω με το καρο (ουπς) κοταω διαδρομες που θα μπορουσα να παω με τη μηχανη...

για μενα το θεμα ειναι να ταξιδευω... και το αυτοκινητο το κανει με μια ανεση που δεν την εχεις με τη μηχανη... ΜΟΝΟ! Η μηχανη ειναι ολα τα αλλα.... καποτε προσπαθησα να απομακρυνθω απο τον μοτοσυκλετισμο και δεν τα καταφερα... πραγματικα χαιρομαι για μενα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα439citroen.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	48020
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Μπορεί να είμαι latris mixanis αλλά αγαπώ εξίσου και το αμαξάκι μου.
    Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και ειδικά όταν βρέχει ,διότι δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάζω στη δουλειά.Επίσης όταν πρέπει να πάω για ψώνια στο σούπερ ή κάπου αλλού η μηχανή δεν θα έλεγα ότι βολεύει...
    Απλά πρέπει να δίνουμε χαρακτηρισμούς και να κατηγοριοποιούμε ανθρώπους

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

PS. Μόλις σήμερα έκλεισα το αυτοκίνητο, οπότε έγινα κι εγώ (ξανά) (και) κουτάκιας........ Να δουμε πως θα περάσουν (περίπου) 10 εργάσιμες........!
    ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ!!!!!

Χ-Α-ΛΛΛΛΛΛ-Α-Ρ-Α !!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Με το να με πει κάποιος κουτάκια, όταν οδηγώ το αμάξι, καλά θα κάνει! Δεν είναι υποτιμιτικό, όπως και το να με πει αλήτισα όταν είμαι πάνω στη μηχανή!

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο πώς λέμε κάποιον ή πώς μας λέει εκείνος, αλλά κατά πόσον νοιώθουμε εμείς άσχημα για κάτι που κάνουμε! Το αμάξι είναι ένα κουτί θέλοντας και μη! Πώς να το κάνουμε τώρα? Δεν μπορεί να αλλάξει! Πόσο μάλλον όταν αυτοί που τα οδηγάνε δεν βλέπουν γύρο τους! Κουτί από κόντρα πλακέ!

Η μηχανή είναι ελευθερία και επειδή εδώ και κάτι χρόνια έχει επικρατήσει η συνονιμία ελευθερία-αλητεία, για τους περισσότερους που δεν καβαλάνε μηχανή είμαστε αλήτες, κλεφτρόνια, τρελοί και πολλά άλλα! Ναι είναι αλήθεια! Είμαστε όλα αυτά με τα δικά τους μέτρα και σταθμά!

Όταν μπαίνω στο αμάξι-κουτί, είμαι κουτάκιας και φροντίζω να μην γίνομαι σαν αυτούς που βρίζω! Ναι το αμάξι είναι κουτί! Κουτί από λαμαρίνα!

Το Smart ας πούμε είναι κουβάς! Προσβλητικό είναι αυτό????
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

gcrook, και εγω ειχα την ιδια απορια με εσενα εδω μεσα, ποιος ειναι ο λογος να πεις ενα αυτοκινητο "κουτι"??

Και μαλλον η απαντηση σου οτι κανει καποιους που οδηγανε μοτοσυκλετες να αισθανονται περισσοτερο μοτοσυκλετιστες ειναι η σωστη!

Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο....τα αποθυμενα...μπορει οταν ηταν σε πιο νεαρη ηλικια, να τους περασε κανα αυτοκινητο απο την εξωτερικη την ωρα που νομιζαν οτι εστριβαν το "μοτοσακο" τους
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Ρε παιδιά συγνώμη δλδ, σε σχήμα δεν είναι σαν κουτί? Γιατί κολλάτε? Δλδ η λέξη "μηχανάκι" για το GSXR μου δεν είναι υποτιμητική????? Ή για το R1 SP για παράδειγμα?

Ρε παιδιά συγνώμη δλδ, σε σχήμα δεν είναι σαν κουτί? Γιατί κολλάτε? Δλδ η λέξη "μηχανάκι" για το GSXR μου δεν είναι υποτιμητική????? Ή για το R1 SP για παράδειγμα?

Η λεξη δεν ειναι, ο τροπος που χρησιμοποιειτε ειναι!

Οσο για το μηχανακι, και τα gp εγω μηχανακια τα λεω, και δεν ειναι υποτιμητικο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Η λεξη δεν ειναι, ο τροπος που χρησιμοποιειτε ειναι!

Οσο για το μηχανακι, και τα gp εγω μηχανακια τα λεω, και δεν ειναι υποτιμητικο!
    Ε ακριβώς ο τρόπος είναι, για αυτό έγραψα παραπάνω ότι κι εγώ κουτάκια λέω τα αυτοκίνητα και είμαι κι εγώ κουτάκιας..... Δεν το λέω υποτιμητικά πάντα, αλλά αν μου κάνει μλκία κάποιος με αυτοκίνητο τότε θα τον πω κουτάκια και θα είναι υποτιμητικό!

Και το "μηχανάκι" μπορεί να είναι υποτιμητικό, πχ φίλος μου με ένα fiat coupe το λέει "μηχανάκι" και είναι υποτιμητικό όπως το λέει......

Οπότε το ποστ θα έπρεπε να έχει τίτλο "κομπλεξικοί μοτοσυκλετιστές". Ή κάτι τέτοιο σε αυτό το κλίμα. Σωστά?

Ε ακριβώς ο τρόπος είναι, για αυτό έγραψα παραπάνω ότι κι εγώ κουτάκια λέω τα αυτοκίνητα και είμαι κι εγώ κουτάκιας..... Δεν το λέω υποτιμητικά πάντα, αλλά αν μου κάνει μλκία κάποιος με αυτοκίνητο τότε θα τον πω κουτάκια και θα είναι υποτιμητικό!

Και το "μηχανάκι" μπορεί να είναι υποτιμητικό, πχ φίλος μου με ένα fiat coupe το λέει "μηχανάκι" και είναι υποτιμητικό όπως το λέει......

Οπότε το ποστ θα έπρεπε να έχει τίτλο "κομπλεξικοί μοτοσυκλετιστές". Ή κάτι τέτοιο σε αυτό το κλίμα. Σωστά?
    Ναι ρε Staκο, αλλα το θεμα ειναι οτι μιλαμε για το υφος που γραφουμε εδω μεσα, και το 99% αποκαλει τα αυτοκινητα κουτια, υποτιμητικα, και αυτο παρατηρησε ο gcrook και το εθηξε.
    Δηλαδη επειδη διαβαζω, γραφω εδω μεσα σημαινει οτι ανηκω και σε μια "οργανωση" εναντιων των αυτοκινητων???

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί οι άντρες είναι υπέρ των παρελάσεων.
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2006, 13:29
  2. Να γιατί οι γυναίκες είναι υπέρ των παρελάσεων.
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 14:53
  3. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 13:57
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 10:13
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε