Δηλαδη να κανουμε διαγωνισμο να δουμε ποιος αποκαλει χειροτερα ποιους και πως.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ τον χαρακτηρισμό "κουτάκια" οταν τον χρησιμοποιώ (σπάνια) το κάνω για να χαρακτηρίσω το μέσο που οδηγεί,το κουτί, και όχι τον άνθρωπο..Και δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό..
Αλλά και υποτιμητικό να είναι,δεν είναι περισσότερο από τους χαρακτηρισμούς που έχουν προσδώσει σε μας..
Μια τους και μια μας;
After δεν με νοιαζει ποιοι ειναι και τι γνωμη εχουν για μας, χεστηκαμε κιολας.
Επισης δεν με νοιαζει αν επιλεκτικα, αποκαλειτε καποιους κουτακηδες.
Δηλαδη οι υπολοιποι τι ειναι αυτοκινητηστες;
Αρα οι αστυνομικοι ειναι και μπατσοι καμια φορα η και το αντιστροφο;
Οι οδηγοι ταξι ειναι και ταριφες τοτε...
Αναλογα το ηθος τους δηλαδη, (η τα κεφια μας...)
Εγω προσπαθω να πω οτι για καποιο μαμημενο λογο καποιες εκφρασεις εχουν περασει στο λεξιλογιο πολλων, γιατι πιστευουν (απο που αραγε; ), οτι με αυτο τον τροπο (με την απαξιωση δηλαδη και τον σνομπισμο), γινονται περισσοτερο ‘μηχανοβιοι‘.
Πιο απλοικα δεν μπορω να το θεσω.
Πως το λενε, δεν με ενδιαφερει αν στην βροχη παιρνουμε το αμαξι, ουτε αν ειχαμε αργωσει την Ελλαδα με αυτο, σε λιγο θα βαζουμε και φωτο απο κανα EVO.....
Και δεν ειναι απο τα τοπικ που μπορεις να πεις οτι παιρνουν και συζητηση γιατι χανεται η μπαλα τελικα.
Αν το θεωρειτε υπερβολικο το τοπικ προβλημα σας, εγω πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ασχημα πραγματα που εχω συναντησει εδω μεσα, πυροδοτει ενα κλιμα περιεργο, και εχει αρχισει να γινεται συνηθεια.
Θελετε να εκφραζεστε ετσι;
Οταν θα σας αποκαλεσουν και σας συμφωνα με καποια στερεοτυπα μην παρεξηγηθειτε.
Τσαντακηδες και ρεμαλια δεν ειμαστε αλλωστε, η εχω αδικο;
![]()