χρονιες 96 και 97 τον κυνηγουσα. πρωταθληματικα ετρεχα και οχι για πλακα. το 97 του πηρα 3 πρωτιες αλλα ειναι απιαστος γμτ και φυσικα ηταν πολυ καλος φιλος και μ εχει βοηθησει και τον ειχα βοηθησει. το 97 δεν ημουν ποτε εκτος βαθρου. παπαδοπουλος παναγιωτης λεγομαι. ετρεχα με το 112 το 96 και με το 14 το 97.απλα χαθηκα ξαφνικα λογω δουλειας εξοδων σπιτιου κτλ κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
οταν λες κύριο αντίπαλο εννοείς οτι τον κυνηγούσες να του πάρεις θέση η απλά συμμετείχες σε αγώνες που ηταν και αυτος !!
γιατί αν τον έπαιρνες θέσεις τότε θα σε ξέρουμε
:wacko:
θα θελα να ξερω τα ονοματα σας ρε παιδια. ισως εχουμε τσακωθει σε καμια ειδικη.:rotflmao:
μανια μου ηταν τα scrable. εχω παρει αρκετες καλες θεσεις(βαθρο παντα) και εχω παρει γενικη καταταξη στη ζηρεια (ξυλοκαστρο)
μακαρι να μην πετουσα τα περιοδικα που ειχα μεγαλη συλογη με κειμενακια και με φωτο μου.
η απογοητευση μου ηταν σε scrable στα σπατα που ημουν πρωτος στα 125 πισω μου ο παπαβασιλειου αλλα 500 μετρα πριν τον τερματισμο εμεινα απο καυσιμα. δε θα το ξεχασω ποτε ποτε.(εννοειται οτι ο νεκταριος ειναι πολυ καλυτερος μου λογω μοτοκρος που κανει αλλα ειχε κατι προβληματακια με το ΤΜ) αχ αθανατα σπατα.
ετρεχα και τις 2 χρονιες με ΥΑΜΑΗΑ 125(YZ)
τελικα παιδια υπηρχε λιγο βρωμα και στους αγωνες και οι καλυτερες αναμνησεις μου ειναι οι φωτο που εχω τα μεταλια και φυσικα τα κυπελλα που στολιζουν το ραφι μου. ωραια χρονια ομως.περιμενω τα ονοματα σας μιας και θα θυμαμαι ακομα πολλους. και φυσικα επαρχιωτες!!!!!
ισως σας ζαλισα αλλα ισως εχουμε πολλα να πουμε