KizokuΣε ποια πιστα ομως δεν μας ειπες ??? Μαλλον μιλας για τις 10αδες πιστες που εμειναν στο κοψιμο τις κορδελας !Ας πήγαιναν σε μια πίστα να τρέξουν όσο θέλουν και να είναι και αυτοί και εμείς ασφαλείς!![]()
ΑΣΧΕΤΟ !
Εσυ δεν ησουν τις προαλες που εβαλες ενα ποστ με εναν αλλο << καραγκιοζη >> που επειδη σε προσπερασε με εναν cbr 600 πανω σε στροφη του εσουρες τα 1000-μυρια ?? Φυσικα οτι εσυ ησουν με ενα cbr 125 και ειχες την εντυπωση οτι ηθελε ο αλλος να σε παει κοντρα οπως ελεγες απλα το προσπερνω..![]()
Ακου... Και εγω εχω βρισει κατα καιρους διαφορους ινδιανακους που εχουν θεσει τον εαυτο μου σε κινδυνο !! Αλλα να βαζω ολοκληρο ποστ και να χαρακτηριζω καραγκιοζηδες παιδια που εκαναν το κεφι τους χωρις να βαζουν την συγκεκριμενη στιγμη κανεναν σε κινδυνο ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ) μονο με τα ΑΝ και τους υποθετικους κινδυνους που μπορει να αντιμετωπιζαν παρακατω απλα , μου ερχεται καπως !!! Επισεις μιας και επιασες ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ & ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ & ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ πες και κατι για διαφορους καραγκιοζακους, που πανε με 60 στην αριστερη λουριδα της εθνικης , καθονται στα αριστερα σε τυφλες στροφες σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας, και εχουν στειλει στον αλλο κοσμο 10αδες <<καραγκιοζηδες >> οπως τους λες στην προσπαθεια τους να τους αποφυγουν... Και ας εγραψαν τα μονοστυλα οτι αιτια θανατου τους ηταν η υπερβολικη ταχυτητα !!
Kizoku ... Δεν θα εκπλαγω αν το επομενο ποστ σου εχει σαν τιτλο την προταση σου να καει οτι εχει πανω απο 125 cc και πανω απο 20 ηρ στον στροφαλο!!!
![]()