Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 96

Θέμα: ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ρε 'σείς!!!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Kizoku
    Ας πήγαιναν σε μια πίστα να τρέξουν όσο θέλουν και να είναι και αυτοί και εμείς ασφαλείς!
    Σε ποια πιστα ομως δεν μας ειπες ??? Μαλλον μιλας για τις 10αδες πιστες που εμειναν στο κοψιμο τις κορδελας !

ΑΣΧΕΤΟ !

Εσυ δεν ησουν τις προαλες που εβαλες ενα ποστ με εναν αλλο << καραγκιοζη >> που επειδη σε προσπερασε με εναν cbr 600 πανω σε στροφη του εσουρες τα 1000-μυρια ?? Φυσικα οτι εσυ ησουν με ενα cbr 125 και ειχες την εντυπωση οτι ηθελε ο αλλος να σε παει κοντρα οπως ελεγες απλα το προσπερνω..

Ακου... Και εγω εχω βρισει κατα καιρους διαφορους ινδιανακους που εχουν θεσει τον εαυτο μου σε κινδυνο !! Αλλα να βαζω ολοκληρο ποστ και να χαρακτηριζω καραγκιοζηδες παιδια που εκαναν το κεφι τους χωρις να βαζουν την συγκεκριμενη στιγμη κανεναν σε κινδυνο ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ) μονο με τα ΑΝ και τους υποθετικους κινδυνους που μπορει να αντιμετωπιζαν παρακατω απλα , μου ερχεται καπως !!! Επισεις μιας και επιασες ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ & ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ & ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ πες και κατι για διαφορους καραγκιοζακους, που πανε με 60 στην αριστερη λουριδα της εθνικης , καθονται στα αριστερα σε τυφλες στροφες σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας, και εχουν στειλει στον αλλο κοσμο 10αδες <<καραγκιοζηδες >> οπως τους λες στην προσπαθεια τους να τους αποφυγουν... Και ας εγραψαν τα μονοστυλα οτι αιτια θανατου τους ηταν η υπερβολικη ταχυτητα !!

Kizoku ... Δεν θα εκπλαγω αν το επομενο ποστ σου εχει σαν τιτλο την προταση σου να καει οτι εχει πανω απο 125 cc και πανω απο 20 ηρ στον στροφαλο!!!

Παλαιό μέλος
    Οι δημόσιοι δρόμοι ανήκουν σε όλους, ανεξαρτήτος οχήματος και οδηγικών ικανοτήτων. Γι΄αυτό όλοι είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται στους κανόνες για να μη θέτουν σε κίνδυνο και τους εαυτούς τους και τους άλλους.

Οι απόψεις περί κατασκευής πίστας και βελτίωσης των υπαρχόντων δρόμων είναι σωστές, αλλά δεν καταργούν την ανάγκη για ασφαλή και συνετή οδήγηση.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μπραβο ρε παιδες.

Αυτο ηθελα να πω.

Ελεος forum με μηχανες ειναι εδω δεν μπορουμε να κραζομαστε ,γιατι οι κοινη μας αγαπη ειναι οτι προσφερει μια μοτοσυκλετα απο 50c εως οτι κυβικα βγουνε.(Αληθεια το zzr 1400cc γιατι βγηκε).
    Και οσοι ειπατε +1000 για την αποψη του kizokou καλα εσεις με τη μηχανακι θελετε να κυκλοφορειτε?
    Αναλογα με τα γουστα σας,δεν θελετε ενα μηχανακι παντα μεγαλυτερο για να διευρινετε την οδηγικη σας ικανοτητα?
    Ας σκεφτομαστε λεω παλι πριν απαντησουμε σ'οτιδηποτε.

Για το θεμα πιστας? Thx STOYBI
    Καλα νομιζει κανεις οτι οσοι εχουν ss εχουν και ενα δωματιο φραγκα για να πηγαινουν μονο σε πιστα.(Εγω την καλυτερη οδηγικη εμπειρια την εχω παρει σε επαρχιακους δρομους πολυ κλειστους,χωρις κινηση και με λιγα χλμ).

Με καλυψατε εν μερει αλλα θα επανελθω αν υπαρχει λογος.
    Thx.

Παλαιό μέλος
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Τά κάναμε ΤΟΥΡΛΟΜΠΟΥΚΙ.......ρέ λεβέντες....
    Δέν μέ ΠΕΙΣΑΤΕ....βρέ παλικάρια γιατί πρέπει νά πηγαίνω τό
    HAYABUSA μου σάν ΚΟΤΑ....!!!!!!!!
    Ούτε τό άγόρασα γιά να τρέχω στίς άνύπαρκτες πίστες...
    Τί νά κάνω δηλαδή..???????
    Νά πάω σάν κοτούλα άπό Θεσσαλονίκη μέχρι Σέρρες....στό
    στροφιλίκι στά βουνά γιά νά μπώ μετά στήν πίστα νά γυρίζω
    σάν βλαμμένο νά τό παίζω Rossi...!!!!??????
    ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ....τά ξέρει ό καθένας μας......!!!!
    Ό καλός Θεούλης μάς έδωσε μυαλό όλους....τώρα πώς τό
    δουλεύει ό καθένας..??
    Καί νά μή λέμε ότι θέλουμε παιδιά..!!!!!!!!
    Μάθετε λοιπόν πώς κάτω άπό 7% τών άτυχημάτων μέ μηχανές
    γίνονται........
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μέσα σέ αύτά είναι λάδια, καρπούζια, τρακτέρ,παππούδες μέ lada
    πιωμένοι, φτιαγμένοι, καί.....όσοι κινούνται μέ............
    ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.........!!!!!!!!!!
    Τό ύπόλοιπο 93% συγκρουόμενα στίς ΠΟΛΕΙΣ....!!!!!!!!
    Τά στοιχεία είναι άπό τήν Ε.Λ.Π.Α.
    Καί κάτι τελευταίο.......γιά νά μή λέμε παπαριές.....
    Γιά βρείτε καί πείτε μου........
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ............
    ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΕΣ.........
    ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..........
    προκάλεσαν τόν θάνατο άλλων όδηγών άλλων όχημάτων...????
    Νά μήν τρελλαθούμε ρέ παλικάρια.....!!!!!!!
    Θέ έπρεπε νά σταματήσουν πλέον οί ΝΤΑΛΙΚΕΣ. καί τά ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ..!!!!!!!!
    ΑΜΑ...........
    Μού τή σπάτε καί ΕΣΕΙΣ.......
    ΚΑΗΚΑΜΕ..........ΠΑΙΔΙΑ...!!!!!!

Εμενα με πεισατε!!!!

Απο αυριο πουλαω το Ζ και αγοραζω ενα Liberty 50 να πηγαινω και εγω στην δουλεια μου σαν νομοταγης πωλητης

Και θα κοψω τις παρεες με ΕΣΑΣ παλιοαλητες μηχανοβιοι
    Τελευταια φορα που ηρθα στο Δελεαρ εχτες

Ακους εκει να θελω να κινηθω στην Λαυριου(μετα τα Καλυβια) με πανω απο 50χλμ/ω!!!!(τοσο ειναι το οριο σε αυτο το ολοκαινουριο δρομο εαν δεν το εχετε δει)

να θεσω λιγο το ζητημα απο αλλη οπτικη γωνια?
    Λοιποοον....
    Ποσοι απο εσας οταν ειστε στον δρομο,επαρχιακο ή εθνικη, κοιτατε τον καθρεφτη?
    Ενταξει,ολοι μας κοιταμε πισω αλλα...
    1ον-Υπαρχει περιπτωση ποτε να μας περασει κουτι?δεν νομιζω.
    2ον-Με την ταχυτητα που κινηται μια μηχανη μπορει τη στιγμη που θα κοιταξεις τον καθρεφτη να μην υπαρχει τιποτα αλλα μετα απο 1-2 λεπτα να δεις να σε προσπερναει καποιο SS ή αλλη μηχανη.

Και ρωταω τωρα.Ποσοι απο εσας οταν προσπερνατε μια μηχανη προειδοποιειτε τον μπροστινο σας ή περιμενετε να σας αντιληφθει?

Μου συνεβει ενα περιστατικο το Σαββατο ευτυχως τιποτα σοβαρο.
    Μεσα στα Τεμπη και ενω πηγαινα χαλαρα γιατι ειχα και την κοπελα πισω με προσπερασαν 2 SS.Το πρωτο με τρομαξε.
    Παλι καλα κορναρε γιατι αν δεν, μπορει και να γινομασταν μπιλιες.

Που θελω να καταληξω...
    Μην περνατε ξυστα και προπαντων βεβαιωθειτε οτι ο μπροστινος σας εχει αντιληφθει.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
    μαλακισμενα!!
    Εχθες με προσπερασε ενας ηλιθιος με street στην Εθνικη, συριζα. Μου εκοψε τη χολη ο αρχ*δας και στο τσακ γλυτωσα τη στραβοτιμονια..
    Στην ΕΟ Αθηνων - Κορινθου ήσουνα ???

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μπραβο ρε παιδες.

(Εγω την καλυτερη οδηγικη εμπειρια την εχω παρει σε επαρχιακους δρομους πολυ κλειστους,χωρις κινηση και με λιγα χλμ).

Με καλυψατε εν μερει αλλα θα επανελθω αν υπαρχει λογος.
    Thx.
    Και εγώ την μεγαλύτερη φάση μου με μηχανή σε επαρχιακό την έχω κάνει και στα Μέγαρα που έχω μπεί φοβάμαι και δεν πάω όπως μπορώ αλλά ότι και να γίνει στα άθλια Μέγαρα δέν θα με σταματησει καμια μπαριέρα, κανένα αυτοκίνητο και η μόνη μου στενοχώρια θα είναι η ζημιά στο μηχανάκι.
    Δόξα το θέο την υγειά μας την έχουμε θα δουλέψουμε να το ξαναφτιάξουμε.

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12

1ον-Υπαρχει περιπτωση ποτε να μας περασει κουτι?δεν νομιζω.
    Άν πετύχουμε τον φίλο μου τον Πάνο, ή τον συνωνόματο Αλέξη με τα Μ5 τους σε καμμιά εθνική, θα μας περάσουν από πάνω. Το πρώτο πιάνει 330 και το δεύτερο μόνο 300.

Γι'αυτό, ας χαλαρώσουμε λιγάκι και οι πίπες του στυλ "τα SS δεν χρειάζονται καθρέφτες" είναι γι'αυτούς που ξέρουν μόνο για μηχανάκια.
    www.clubcsl.com

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    Θα συμφωνήσω με μερικούς ότι πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους και να προσέχουμε στους δημόσιους δρόμους αλλά όλοι λίγο πολύ δεν τρέχουμε και λίγο παραπάνω, δεν το στύβουμε το ρημάδι το γκάζι αρκετές φορές την ημέρα? Πόσοι από υμάς δεν έχουμε περάσει και κόκκινο φανάρι όταν “βιαζόμαστε” και δεν βλέπουμε άλλο όχημα κοντά?

Υπάρχουν μηχανές αεροπλάνα και μηχανές πατίνια και σίγουρα με ότι ο καθένας κουβαλά στο κεφάλι του και στην καρδία του κάνει και την αγορά . Αλλά το θέμα ασφάλειας δεν παύει να παίζει ποτέ. Το να πάρεις ένα SS και να μπεις σε μία πίστα, στο ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας, το θεωρώ λογικό να το πάς με 300+ αλλά να είσαι στην Ε.Ο. (υποτιθέμενη Ε.Ο. σε μερικά σημεία) είτε σε ένα απλό δρόμο και να πηγαίνεις στα όρια της φυσικής το θεωρώ παράλογο.
    Παράλογο γιατί πολύ απλά στο δρόμο μου μπορεί να βρεθεί ο παππούς με τη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στο χέρι, το σκυλάκι που θέλει να πάει απέναντι, ο μπάμπουρας που αποφάσισε να κάνει crash test στο κράνος μου. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη απλά.

Σίγουρα δεν καταδικάζουμε τα παιδία που τρέχουν, δεν είμαστε η Ιερά εξέταση του forum και ρίχνουμε στην πυρά όποιον θεωρητικά είναι απέναντι μας).
    Απλά αν καταλαβαίνω σωστά ανοίγουμε μία συζήτηση ώστε να μαθαίνουμε και να συλλέγουμε εμπειρίες (έμμεσος τρόπος μάθησης).

Η μηχανή σου δίνει και σημαίνει βασικά ελευθερία , είσαι εσύ και η φύση , εσύ και ένα Αφηνιασμένο Άλογο κάτω από τα πόδια σου που ναι το ελέγχεις και σε τρελαίνει η αδρεναλίνη, σε τρελαίνει η ταχύτητα, σε τρελαίνει η αίσθηση του είμαι υπεράνω (μην το κρύβουμε)!

Απλά είναι τα πράγματα όμως παιδία : ο καθένας μας ας κινείται ως εκεί που η καρδία του του λέει και ας βάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται συνεχώς μία λέξη : «ασφάλεια».

Όλοι καλά πάντα παιδία και να xαιρόμαστε όμορφες βόλτες.
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

μπλα μπλα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Στην ΕΟ Αθηνων - Κορινθου ήσουνα ???
    με το AX για κορινθο; ας ειμαστε σοβαροι

στον Κηφισο προς Λαμιας, στο υψος της Ν.Φιλαδελφειας..και ημουν στη δεξια λωριδα..

Δε λεω να πηγαινεις αριστερα με 80 ειναι μαλακια, αλλα οταν κινουμαι χαλαρα δεξια, ο αλλος σε αδειο δρομο μου πεταγεται ξυστα γιατι δεν ξερω τι εχει πιει και πως την ειδε, τη στιγμη μαλιστα που οδηγω κατι που πανω απο 100 δεν πιανει, ε φιλε μου εισαι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ μαλακας!!!

περιμενε τουλαχιστον να αγορασω το Z και τοτε κανε τη μαλακια σου..
    (αν σε περνει βεβαια )

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το θέμα "ταχύτητα και δημόσιοι δρόμοι", έχει ειπωθεί και εξαντληθεί , σε πολλές συζητήσεις και forums.

Η κατάληξη είναι μια...

Στον δημόσιο δρόμο, η υπερβολική ταχύτητα είναι παράνομη.
    Στην πίστα δεν έχει όρια ταχύτητας.

επαγωγικά τώρα , ο δρόμος δεν είναι πίστα.

Σαφώς και όλοι τα χώνουμε , ακόμα και όταν δεν έχουμε τελικές. Πόσοι απο εμάς γνωρίζουν , οτι αν "γεμίσει" ταχύτητα στην μηχανή και ανεβάζεις στροφές εκείνη την στιγμή στο μοτέρ, αν πεταχτεί κάτι ...Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Η δύναμη της αδράνειας εκεί είναι πολλαπλάσια. Θα φρενάρεις , αλλά θα σταματήσεις σε 3πλάσια απόσταση απο το κανονικό.

Αν τώρα όπως ειπώθηκε , πάς με 100-150-200 στην Αττική οδό (κλειστός δρόμος υψηλής ταχύτητας) έχεις σαφώς μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με τα 80-90 στην Αχαρνών - Πατησσίων.

Ο ΚΟΚ , έχει δημιουργηθεί βάση της ικανότητας οδηγών στον μέσο όρο. Εκεί είναι που βρίσκεται το κριτήριο και οχι φυσικά στο πόσο "χεράς" είναι κάποιος.

Το θέμα είναι όμως, οτι όλοι μας, το γουστάρουμε το γκάζι , για αυτό και οδηγούμε μηχανή και οχι κουτί που στέκεται παρκαρισμένο σε δρόμους, λόγω κίνησης.

Το θέμα αν οδηγώ μηχανή ή αυτοκίνητο , όμως, δεν είναι υπό κρίση εδώ. Είναι το πως βλέπει ο καθένας απο εμάς, και εφαρμόζει , κατά το δοκούν , τον ΚΟΚ.
    Όπως και το πόσο έτοιμος είναι να αποδεχτεί τις ευθύνες του, αν τον σταματήσουν για επίγεια πτήση, με μηχανή, και τον μπουζουριάσουν.
    όπως και κατά πόσο θα νιώθει υπεύθυνος , αν κάποιος χάσει την ζωή του , εξαιτίας της καύλας που θα έχει να στίψει το γκάζι σε δημόσιο δρόμο.

Αυτά είναι ερωτήματα, που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν στο μυαλό του κάθε αναβάτη, όταν ετοιμάζεται για "γκαζό-βόλτα". Αλλά πόσοι πραγματικά τα έχουν έστω "αγγίξει" με το μυαλό τους;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Χωρίς να θέλω να θείξω κανένα, διαβάσω αυτές τις μέρες στο φόρουμ για ατυχήματα κτλ. και "φταίνε οι κουτάκηδες, ο γέρος, η ξανθιά" κτλ. Δεν αντιλέγω για κάποια συμβάντα , αλλά στα 6 χρόνια που οδηγώ πολλές φορές γλύτωσα ατύχημα με μηχανή και πιστέψτε με δεν έφταιγα εγώ . Οπότε πιστεύω ότι αρκετές φορές δεν φταίνε οι "κουτάκηδες" αλλά οι τύποι που έχουν την μηχανή και έχουν την εντύπωση ότι είναι σωστό να σε προσπεράσουν με 200 απο αριστερά, με 20 απο δεξία, ανάμεσα απο σένα και το άλλο αμάξι στην μεσαία λωρίδα, να περάσουν το στοπ και το κόκκινο και είσαι ΕΣΥ ο Μ@Λ@Κ@Σ που δεν το είδες, τον έριξεσ, τον σκότωσες και το σκέφτεσαι σε όλη σου την ζωή. Εμπειρία απο μηχανή δεν έχω , έχετε δίκιο για πολλά , αλλά έλεος ρε παιδία δεν φταίνε για όλα οι κουτάκηδες, ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί, Ευχαριστώ , αποψή μου , δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Καταρχάς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "ατύχημα" και στο "δυστύχημα". Αν χτύπα ξύλο τα παιδιά στα λιμανάκια έπεφταν και χτυπούσαν τότε θα είχαμε "δυστύχημα" και όχι "ατύχημα" γιατί δεν θα τους έφταιγε η τύχη τους που χτύπησαν αλλά η επιλογή τους να πάνε κομμάτια σε δημόσιο δρόμο και μάλιστα σε έναν από τους χειρότερους.

Αν έπεφταν και τα έριχναν στο "κακό" δρόμο ή στον μλκα "κουτάκια" που τους έκλεισε τότε είναι απλά χαζοί. Όταν πας έτσι πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ότι μπορεί να τύχει οτιδήποτε.

Το να περνάς ξυστά από κάποιον είτε μέσα στην πόλη με 50 χλμ, είτε στην ΕΟ με 200 είναι μλκία...... Το ίδιο με νευριάζει και με κάνει να απορώ κάποιος με παπί που με περνάει ξυστά με +20 (στα 90χλμ/ώρα) στην Αλεξάνδρας και ένας με +100 στην ΕΟ.......

Όσον αφορά το θέμα μηχανές να προκαλούν δυστυχήματα νομίζω κάτι τέτοιο αποτελεί πολύ μικρό ποσοστό επί του συνόλου των δυστυχημάτων.

Πάντως έχω μια απορία, αν όλοι αυτοί έχουν μπει πίστα (ναι έστω σε αυτή την "άθλια" πίστα των Μεγάρων....) έστω και μία φορά...... Αν ναι, που βρίσκουν το κουράγιο, την ευχαρίστηση, να πηγαίνουν κομμάτια στο δημόσιο....???????????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argpap
    Θα συμφωνήσω με μερικούς ότι πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους και να προσέχουμε στους δημόσιους δρόμους αλλά όλοι λίγο πολύ δεν τρέχουμε και λίγο παραπάνω, δεν το στύβουμε το ρημάδι το γκάζι αρκετές φορές την ημέρα? Πόσοι από υμάς δεν έχουμε περάσει και κόκκινο φανάρι όταν “βιαζόμαστε” και δεν βλέπουμε άλλο όχημα κοντά?

Απλά αν καταλαβαίνω σωστά ανοίγουμε μία συζήτηση ώστε να μαθαίνουμε και να συλλέγουμε εμπειρίες (έμμεσος τρόπος μάθησης).

Η μηχανή σου δίνει και σημαίνει βασικά ελευθερία , είσαι εσύ και η φύση , εσύ και ένα Αφηνιασμένο Άλογο κάτω από τα πόδια σου που ναι το ελέγχεις και σε τρελαίνει η αδρεναλίνη, σε τρελαίνει η ταχύτητα, σε τρελαίνει η αίσθηση του είμαι υπεράνω (μην το κρύβουμε)!

Απλά είναι τα πράγματα όμως παιδία : ο καθένας μας ας κινείται ως εκεί που η καρδία του του λέει και ας βάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται συνεχώς μία λέξη : «ασφάλεια».

Όλοι καλά πάντα παιδία και να xαιρόμαστε όμορφες βόλτες.

πολυ σωστος...

τα μηχανακια τα ss τρεχουν και γι'αυτο τα πηραμε...
    αν θελαμε να μην τρεξουμε θα περναμε κατι αλλο...ισως αυτοκινητο....ισως αργο μηχανακι...
    αλλα δεν μπορεις να εισαι στο δρομο και να μην τρρεξεις..
    εγω πιστευω και ο kizoku να ειχε τετοιο μηχανακι θα ετρεχε και θα εκανε τα ιδια...
    οσον αφορα το να τρομαξεις τον αλλον..συμφωνω και επαυξανω!!
    αλλα αν δεν το πας εκει που πιστευεις εσυ οτι μπορεις να το πας τοτε ΠΟΥΛΑ ΤΟ!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 13:12
  2. Ρε σεις.......
    από GyPsy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 08:38
  3. Ρε σεις ....
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2004, 12:28