thanks μιχαλη με καλυψες απολυτα.![]()
thanks μιχαλη με καλυψες απολυτα.![]()
Fuck the universe.
Φίλε να σου πω τη γνώμη μου....
Κατ αρχήν καμία ενόχληση.... είναι καλό να ρωτάς και να μαθαίνεις γνώμες..... αν μη τι άλλο τις περισσότερες φορές θα αποφύγεις τη λούμπα....
Εγώ πήρα το 400αρι μου από τη Ρόδο το Μάιο του 97....
Όταν πρωτοάνοιξα το γκάζι μου έφτασε το σκατό στην κάλτσα.... και ήταν και βουλωμένα τα ζιγκλέρ (το ανακάλυψα κανα 6μηνο μετά...)
Άπο γκάζι έχουν αρκετό τα 400.... Το zxr το έφερνε η τεομότο μέχρι πρόσφατα και αν το μεταχειρισμένο που θα βρεις είναι Ευρωπαϊκό (έχει διαφορές με το Ιαπωνίας) δεν θα έχεις σοβαρό πρόβλημα με ανταλλακτικά... το cbr δεν το έφερε ποτέ η αντιπροσωπεία οπότε από ανταλλακτικά μάλλον θα είναι πιο δύσκολο...
Να έχεις υπόψη σου πως το σερβις είναι λίγο ακριβό....
Εκτός από τους δίσκους που είπε ο φίλος Θανάσης (dirtymoto) αυτά που είπε ο φίλος Μιχάλης (bikersonly) και τα υπόλοιπα παιδιά προσοχή πρέπει να δώσεις και στην κατάσταση της αλυσίδας καθώς το κόστος αντικατάστασης δεν είναι και τόσο αμελητέο...
Για να μην σε κουράζουμε σου λεω πως μπορώ να έρθω μαζί σου αν βρεις κάποιο zxr να το δούμε..... αρκεί να μου το πεις εγκαίρως για να το προγραμματίσουμε.... γιατί κακά τα ψέματα..... τα κυβικά αυτά θέλουν προσοχή!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
thanks ρε περικλη. αν βρω θα σου στειλω πμ (μετα τισ εξετασεις γιατι τορα εχουμε μπλεξει). Ηθελα κ την αποψη ενος κατοχου zxr γιατι τα παιδια με τρομαξανε!![]()
![]()
Fuck the universe.