Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Gsr 600...

Λοιπον κοιτα φιλε, επειτα απο ωριμη σκεψη, πιστευω πως εισαι ο κλασικος Hoνδακιας

Παρε hornet, η συμβιωση μαζι του θα ειναι απολαυστικη

Θα καμαρωνεις πανω στην μηχανη σου(ονοματος Hoνδα γαρ), θα χαιρεις ακρας αξιοπιστειας(ονοματος Hoνδα γαρ),θα εχεις και απσα'ι' νταουν ναουμ, και θα πληρωνεις μια ζωη τα κερατα σου για ανταλακτικα(Σαρακακης γαρ)

Καλες βολτες

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Ζ750 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΟΣ GSR600 ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ Ζ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ UPSIDE DOWN ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΗΟΝDA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗΣ.ΤΟ GSR600 ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΕΤΡΑΠΙΣΤΟΝΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΜΟΤΕΡ ΥΨΗΛΟΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAZER ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤO HORNET ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΜΠΙΡΑΤΕΡ ΤΟ 2006 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.
    ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
    ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Ζ750 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΟΣ GSR600 ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ Ζ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ UPSIDE DOWN ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΗΟΝDA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗΣ.ΤΟ GSR600 ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΕΤΡΑΠΙΣΤΟΝΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΜΟΤΕΡ ΥΨΗΛΟΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAZER ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤO HORNET ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΜΠΙΡΑΤΕΡ ΤΟ 2006 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.

Πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που εκανε τετοια κινηση!!!

Ακου εκει παλιο μηχανακι

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Το Ζ εκτος απο 750 στα ιδια λεφτα,καλα αν δεν το οδηγησεις για να δεις την διαφορα δεν θα καταλαβεις, ειναι και το μονο που εχει ΓΩΝΙΕΣ σα τον ΚΙΤ ενα πραγμα.

Αυτα που λενε για το τραβηγμα του GSR ειναι θεμα γραναζοματος , αν ειναι πολυ κοντο θα τραβαει καλα , αλλα θα καιει παραπανω και θα ειναι και νευρικο , θα πρεπει να αλλαζεις συνεχεια ταχυτητες , ενω στο Ζ βαζεις μια 6η και το ξεχνας.

το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο idi δηλαδή να πάω να κάνω test ride αλλά έλα που είμαι φαντάρος και δε βρίσκω το χρόνο.

για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το hornet το γουστάρω άγρια.Φοβάμαι όμως τώρα με την κίνηση της suzuki να χρησιμοποιήσει κινητήρα 2005 μην τυχόν και κάνει κάτι αντίστοιχο και η honda και πέσει η αξία του παρόντος hornet κατακόρυφα.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

gsr 600

geia se olous
    eimai katoxos gsr 600 apo ton martio kai exo grapsei 2300km
    to mixanaki einai poly sosta stimeno,stous dromous gyali tis thessalonikis glystraei apolytos elegxomena kai den me exei tromaksei poythena kai as min eixo kai tin terastia empeiria.
    to oti einai gemato xamila ofeilete kai en merei sto poly konto toy granazoma eno meta tis 8000 ksesalonei.poiotita kataskeyis aristi kai optika toylaxiston polu kaluteri toy z750-se bathos xronoy blepoyme.ean to theleis gia taksidakia thelei oposdipote ena ferigkaki kai oxi aparaitita mikro giati ta organa einai para poly xamila topothetimena kai ena mikro ferigk tha stelnei ton aera akribos kato apo to kranos.kaiei sigoura ena 30% parapano apo hornet kai fazer kai o psekasmos stis 1000-2000 strofes kanei noymera.kai na eisai sigouros oti an den itan oles aytes oi paparies gia toys rypoys oloi tha eixan karmpyrater.makran kalytero.prosopiki apopsi bebaia kapoioy poy megalose me julia 1750.telos kalo tha itan na kaneis ena test ride se ola prin agoraseis.

ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΟΥ GSR ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟN-OFF,ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ,ΔΕ ΤΑΙΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΠΙΣΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ 750 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    30% παραπανω καταναλωση απο Hornet, fazer ???:hypnotize

Δηλαδη με normal οδηγηση ποσο καιει στα 100 χλμ ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που εκανε τετοια κινηση!!!
    το Ζ του φιλου κλαπηκε απο οτι θυμαμαι...

elaxisti katanalosi 7lt se taksidi kai xalara,se mikti xrisi poli periferiako klp 9-10 lt

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apatsi02
    elaxisti katanalosi 7lt se taksidi kai xalara,se mikti xrisi poli periferiako klp 9-10 lt
    Υπερβολικο για 600.........εμενα το Ζ μου καει 7 μεσα στην πολη και του κανω και ανοιγματα. Χαλαρα παει και 6. Αν το σκιζεις δεν νομιζω να υπαρχει ανω οριο...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το Ζ του φιλου κλαπηκε απο οτι θυμαμαι...

After sets +mode απολογειται on

to z to diko mou klapike.to pirouni tou gsr exei kai rithmisi profortisis,an sas leei kati auto.alla parolauta to kalitero mixanaki einai auto pou goustareis na odigas kai oxi auto pou exoun oi perisoteroi i auto pou einai pio grigoro...
    ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά, στη Χαμοστέρνας στο προτελευταίο φανάρι πριν την ανισόπεδη της Πειραιώς, ένα GSR τόλμησε να ανοίξει δίπλα μου....:rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doken
    ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΟΥ GSR ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟN-OFF,ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ,ΔΕ ΤΑΙΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΠΙΣΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ 750 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    Εισαι σιγουρος για αυτο που λες???Βουταει με την μια και γλυστραει........... .Αν ειναι δυνατον,.,,,
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος με Gsr 600
    από tomd στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 12:56
  2. Gsr 600 ΝΕΟ ΑΛΛΑ..........
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 01:17
  3. Suzuki Gsr 600
    από gavos στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2006, 11:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •