Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Μια χειρα βοηθειας για αναζητηση

Ανήσυχο Μέλος...
    Κάτι ....φήμες που σέρνονται ότι στα 10-20Κ χιλιόμετρα τα Innova χτυπάνε μπιέλα λέτε να είναι ράδιο-αρβύλα ???
    ειχα βαλει μερικα πλαστικα σε αγγελια και πηραν 3-4 νομιζοντας πως εχω και μοτερια...

ευτυχως το δικο μου που ειχα καποτε και του επινα το λαδι το εδωσα σε εμπορα.
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

tomhel
    Πηγα σημερα να δω το kristar 125 και ψιλοξενερωσα....
    Πολυ ομορφο για παπι , αρκετα καλη ( με πρωτες ματιες ) ποιοτητα κατασκευης ( πλαστικα,οργανα,εξατμιση) αλλα εκανα μια βολτα και ...... πατατες
    1η,2η το μηχανακι αντιδρουσε βαριεστημενα ενω λιγο ξεπεταγοταν στο αποτομο ΄τερμα γκαζι ΄στην 3η...Παραπερα δεν πηγα μιας και εκανα μονο το γυρο του τετραγωνου.....
    Δεν ξερω , αλλα για 125 και 9,5 ιππους περιμενα περισσοτερα ....( μου θυμησε παρα πολυ τα παλια 72αρια honda )....
    Τουλαχιστο 1η-2η-3η επρεπε να γαζωνε...

Y.ρ - Το μηχανακι του τεστ drive ηταν καινουργιο ( με τις ζελατινες )....Μηπως ηθελε πρωτα στρωσιμο για να δηξει τις ικανοτητες του ( μηπως λεω.....δεν ξερω....???)
    Για πειτε τπτ ρε παιδια , γιατι εχω ξενερωσει ασχημα....

Joranter

Kymco Activ 125

Καλησπέρα, εδώ και 4 μήνες έχω το Kymco Activ 125 SR. Αρκετά γνωστή εταιρία η Kymco, καινούριο παπί το Activ και τιμή 1365ευρώ !! Για μέσα στην πόλη το πήρα αλλά πηγαίνω και Χαλκιδική . Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στα + το μικρό κόστος (αγοράς – συντήρησης), πολύ καλά φρένα, σπορ εμφάνιση. Βέβαια όπως σε όλα τα παπιά κάτω από τη σέλα δεν χωράει σχεδόν τίποτα. Όσο αναφορά τις επιδόσεις του ειναι αυτές ενός συνηθισμένου παπιού.

ΗΟΝDA INNOVA

Μια χειρα βοηθειας για αναζητηση
    Καλημερα σε ολο το φορουμ....
    Αν και σας παρακολουθώ κάμποσο καιρο , αποφάσισα να κανω τωρα το πρωτο μου ποστ γιατι θα ηθελα την γνωμη σας για το ειδος της μηχανής που σκέφτομαι να αγορασω…
    Η εμπειρία μου με μηχανές θα ελεγα ότι είναι από φτωχή εως ,,,, πατος ( στα νιατα μου από 12 – 17 ειχα ένα αυτόματο 50cc… , αλλα πλέον θα ήθελα να παρω ένα μηχανακι για να με εξηπηρετει στις μετακινήσεις μου και να πηγαίνω καμία βόλτα σε κοντινές αποστάσεις 10-20 χλμ ( καλοκαιράκι έρχεται ….)..
    Δεν θα ηθελα να παω για πολλά κυβικά και βαριές μηχανές από τωρα , αλλα σκέφτομαι κατι σε παπι από 110 – 125 κυβικά…να μάθω πρώτα , .και του χρόνου ίδωμεν
    Εδώ θα ήθελα την γνώμη σας , ποιο από τα πιο κατω είναι καλύτερο για την περίπτωση μου , αλλα και πιο δεν θα με προβληματίσει ιδιαίτερα ( σερβις , προβλήματα , ανατλακτικα κ.τ.λ )….Σε παρενθεση είναι οι τιμες….
    1) Kymco active SR- 110 ( 1365) , spiker 125 ( 1895)
    2) Modenas kriss2 115 ( 1695) , kristar 125 (1895)
    3) Honda anf 125 (1990)
    4) Yamaha Crypton R 115 (1810)
    5) Kawasaki Kaze-R 115 (1790 )

Κοιταω κυριως για καινουργιο , γιατι δεν εχω πειρα σχετικα με μτχνα και φοβαμαι μην μου δωσουν κανα χρεπι...
    Sorry εάν σας κουραζω , αλλα ειμαι Νουμπας…

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ HONDA INOVA , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΡΩΣ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ . ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 100 200 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ HONDA , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ . ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΓΕΣ ΣΟΥ . ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ , ΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΠΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΣ ..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μια βόλτα Πελοπόννησο για στρώσιμο
    από nikoskkk στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 22:07
  2. 500Ε για μία δαγκάνα δισκόφρενου (για παπί)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 08:44
  3. μια πραγματική ανάλυση για άντρες και γυναίκες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 15:44
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 14:50

Κανόνες δημοσιεύσεων