Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: O καθενας με την φιλοσοφια του

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Άν βρειτε πουθενα που να λεει ότι απαγορευεται να βγαινουν οι σχολες οδηγών με τους μαθητές στις ΕΟ θα κάτσω να με γ.......

Οι σχολές οδηγών επιβάλλεται να βγαίνουν στις ΕΟ και οι μαθητές να είναι εξικοιωμένοι σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, άν δεν γνωρίζεται κάτι μην επιμένεται και να μην παραπληροφορέιτε το κόσμο .... αυτιά.

..

Sinithos oi deksies lorides einai gemates lakouves apo to varos ton fortigon giauto k merikoi siniditopoiimenoi argoi, den pane deksia k stinontai stin mesaia. Alla giati na tis ftiaksei to kratos? den exei lefta giati einai "ftina" ta diodia.

K stin Agglia to idio isxiei gia tin aristeri, einai mono gia prosperasi k meta tsoup stin mesaia. Allios paizei xontro prostimo gia askopi xrisi tis grigoris loridas.

Oso gia tis voithitikes pou eipe o Crook, einai i pista ton gligoron!! Kati pou mou ti deinei afantasta opote to vlepo k deixnei posi kafrila kouvalame stous dromous..
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    Sinithos oi deksies lorides einai gemates lakouves apo to varos ton fortigon giauto k merikoi siniditopoiimenoi argoi, den pane deksia k stinontai stin mesaia. Alla giati na tis ftiaksei to kratos? den exei lefta giati einai "ftina" ta diodia.

K stin Agglia to idio isxiei gia tin aristeri, einai mono gia prosperasi k meta tsoup stin mesaia. Allios paizei xontro prostimo gia askopi xrisi tis grigoris loridas.

Oso gia tis voithitikes pou eipe o Crook, einai i pista ton gligoron!! Kati pou mou ti deinei afantasta opote to vlepo k deixnei posi kafrila kouvalame stous dromous..
    Όταν και η δικιά μας EA ρίχνει καμια καμπάνα καλή σε αυτούς που κάθονται αριστερά με 100km τότε θα σταματήσουν και τα προσπεράσματα απο δεξιά + να ανθεωρήσουν τα όρια ταχύτητας στις εθνικές.

ooop

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Όταν και η δικιά μας EA ρίχνει καμια καμπάνα καλή σε αυτούς που κάθονται αριστερά με 100km τότε θα σταματήσουν και τα προσπεράσματα απο δεξιά + να ανθεωρήσουν τα όρια ταχύτητας στις εθνικές.
    Den eimai kata ton prosperasmaton apo deksia.. k ego to kano syxna.. eimai kata auton pou trexoun stin voithitiki!

Oso gia tin EA as "mazepsei" ola ta upoloipa strava pou ginontai stin ethnikes k as afisei tis kampanes se osous kathontai aristera, teleutaia..
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οι σχολές οδηγών κάνουν φτιάχνουν τους οδηγούς με τις προδιαγραφές του κράτους φονιά και μόνο.
    Ο παραλογισμός;
    Φτιάχτηκαν καμμιά 50αριά πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής πρόσφατα. Φυσικά και δεν λειτουργούν. Γιατί οέεο, παρόλο που ο σύλλογος εκπαιδευτών οδηγών είχε ζητήσει, να τους επιτραπεί η χρήση και λειτουργία τους;;;

Γιατί, το Υπ. Μεταφορών (επί Βαρελή) ¨μεταβίβασε¨την χρήση και λειτουργία αυτών στους Δήμους, οι οποίοι μπορούν να ορίσουν 2 υπαλλήλους τους, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (!!!!) δηλ. κηπουρούς, υδραυλικούς κλπ, οι οποίοι μετα την παρακολούθηση διήμερου (2 ημέρες ολογράφως) στο Υπ. Μεταφορών θα διδάσκουν σε μαθητές, κλπ κυκλοφοριακή αγωγή......
    Μόνο στην Ελλάδα..

Είμαι κάτοχος διπλώματος Δ κατηγορίας (δηλ. λεωφορεία) από το 1999. Τι είδους εξετάσεις νομίζετε ότι ζητούν; Τίποτα περισσότερο από ότι ζητούν για το ΙΧ.
    Δηλ. πορεία, παρκάρισμα, και οπισθογωνία !!! με το Mercedes 303. Οι εξεταστές δεν μου ζήτησαν γωνία, αλλά ο δάσκαλος μου την είχε δείξει.
    Δηλ. πάρε 50 άτομα να τα πας για μπάνιο με ένα τουριστικό λεωφορείο, ρίξτους σε κανένα γκρεμό, αλλά είσαι νόμιμος κατά τα άλλα, γιατί ξέρεις οπισθογωνία (λες και υπάρχει κανένας μαλάκας με το 303 που θα κάτσει να κάνει γωνίαμε το 303)...

Τεσπα, τι λέμε τώρα. Θέμα παιδείας δικής μας είναι και τίποτε άλλο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Όπως υπάρχουν καλοί και κακοί δημοσιογράφοι,καλοί και κακοί ποδοσφαιριστές,καθηγητές κλπ κλπ κατα τον ίδιο ακριβως τρόπο υπάρχουν και καλοί και κακοί οδηγοί.
    Δεν θα τα μάθουμε οοολα στη σχολή οδηγών,από κει θα παρούμε βασικές γραμμές για ασφαλή οδήγηση.
    Το Πόσο προσεκτικός θα είναι κάποιος,έχει να κάνει με το πόσο δυνατό αισθημα ευθύνης εχει.
    Κάνω πολλά χλμ καθε μέρα λογω δουλειάς,πολλά ταξίδια και βλέπω οπως και οι περισσότεροι απο δω πολλά στο δρόμο. Από τον νταλικέρη που βλέπει μπροστά και κοιταζει και τους καθρέφτες και ενημερώνει με τα φλας τον πίσω"πέρνα τωρα"ή μην περνας, τον νταλικέρη που ειναι ο Αρχοντας του δρόμου, τον ΙΧ που ειναι ο ορισμός της βλακείας στον δρόμο, την προσεκτική κυρία, τον φοβισμένο ανθρωπάκο που δεν ξέρει που και πως να σταθει στον δρόμο,και τον γλήγορο με το τουμπανο που θα σε περάσει απο οπου βρει πανω απο μισό μετρο χώρο με 200.
    Είναι θέμα αντίληψης ο δρόμος,δεν θα στο μάθει κανεις αυτό.
    Πρέπει να θες να το μάθεις ή να το έχεις μέσα σου απο μικρος.(σχολείο,γονείς)

όσο για την αριστερή λωρίδα...

Μου ανήκει αποκλειστικά,αφου τρεχω με 5 χαω παραπάνω απο αυτους της δεξιάς!

Μεγάλη κουβέντα ο δρόμος.
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Οι σχολές οδηγών κάνουν φτιάχνουν τους οδηγούς με τις προδιαγραφές του κράτους φονιά και μόνο.
    Μήν τα ρίχνεται όλα στο κράτος και οι δάσκαλοι φταίνε που το κράτος τους υποχρεώνει να κάνουν έναν πολύ μεγαλο αριθμο πρακτικής αλλά και θεωρητικής εκπαιδευσης για να εγκληματιστουν οι νεοι οδηγοι, παρόλα αυτα οι δασκαλοι δηλώνουν ότι έκαναν αυτο τον αριθμό μαθημάτων και στην πραγματικότητα να έχουν βγει με το μαθητη 4-5 φόρες, του λένε ότι είσαι έτοιμος και πάνε για εξετάσεις, πρέπει να βγούν και αυτοί ξέρετε.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Μήν τα ρίχνεται όλα στο κράτος και οι δάσκαλοι φταίνε που το κράτος τους υποχρεώνει να κάνουν έναν πολύ μεγαλο αριθμο πρακτικής αλλά και θεωρητικής εκπαιδευσης για να εγκληματιστουν οι νεοι οδηγοι, παρόλα αυτα οι δασκαλοι δηλώνουν ότι έκαναν αυτο τον αριθμό μαθημάτων και στην πραγματικότητα να έχουν βγει με το μαθητη 4-5 φόρες, του λένε ότι είσαι έτοιμος και πάνε για εξετάσεις, πρέπει να βγούν και αυτοί ξέρετε.
    Δεν τα ρίχνω όλα στο κράτος. Αυτό που αποδίδω στο κράτος, όμως είναι η αδυναμία του να ελέγξει τους νόμους, που νομοθετεί.
    Για το όργιο που υπάρχει στον τρόπο χορήγησης διπλωμάτων πχ, δεν έχει ευθύνη το κράτος; Τα λαμόγια καλύπτουν (και θησαυρίζουν) το κενό ελέγχου.
    Όπως καταλήγω στο προηγούμενο ποστ μου, τα πάντα είναι θέμα παιδίας (δικής μας).
    Αλίμονο, αν περιμένα από τον δάσκαλο οδήγησης για να μάθω να κινούμαι με ασφάλεια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

GSX-R1000
    Εμένα μου φαίνονται μια χαρά όλα. Στην αριστερή πάνε οι γρήγοροι εκτός μερικών εξαιρέσεων! Γνώμη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Εμένα μου φαίνονται μια χαρά όλα. Στην αριστερή πάνε οι γρήγοροι εκτός μερικών εξαιρέσεων! Γνώμη μου...
    Ή σε αλλο κρατος ζεις ή παιρνεις ναρκωτικα

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μη κατηγορατε τους ελληνες που ειναι γρηγοροι στο να ξεμαθαινουν................................δε πιανουν τα φρενα παλι .................................χαμος γινεται................τρεχουν για να πεθανουν γρηγορα.................οταν περναει το τραινο............και βλεπουν συννεφακια..................κι αγγελακια.................οι οδηγοι της κυριακης................

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: O καθενας με την φιλοσοφια του

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Όπως ακριβώς τα λες είναι..Στους αυτοκινητόδρομους του εξωτερικού η αριστερή λωρίδα είναι άδεια..!Βγαίνεις προσπερνάς και ξαναμπαίνεις..Όσο γρήγρος κι αν είσαι..
    Αν δεις αυτοκίνητο να πηγαίνει συέχεια στην αριστερή,πιθανόν να είναι Έλληνας.. (μου έχει τύχει..)

Και κάτι άλλο,δεν κινούνται οχήματα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης/βοηθητική..!

Εκτός από θέμα παιδείας πιστεύω είναι και θέμα εγωισμού..Θα θιχτεί ο εγωισμός μας αν κάτσουμε στην αριστερή.. :a31:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ο καθενας με το πονο του..
    από iLia στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 16:50
  2. ΕΧει Παει Κανεισ Εξωτερικο Με Την ΜηΧανη Του;
    από latris mixanis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 18:01
  3. Προβλημα Με Την Σελλα Του Kle 500
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 11:03
  4. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02
  5. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ