Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Cbf 1000 Honda 2006

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pass
    παιδια, σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας παρ'ολα αυτα υπαρχει καποιος φιλος που να το εχει στα χερια του??? να μας πει και αυτος εντυπωσεις?
    Φίλε pass, δεν ξέρω αν το έχει πάρει κάποιος.
    Μάλλον δεν θα πουλήσει και πολύ στην Ελλάδα, όπου όπως κατάλαβες όλοι είναι γρήγοροι :rotflmao:
    και τους χαλάει να πάνε όλο το βουνό με 3η, θέλουν σώνει και καλά να αλλάζουν 3 ταχύτητες ανάμεσα στις στροφές
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω λεω να το παρει! να δουμε πως θα το πουλησει μετα!!!!

χαχαχαχαχ δεν ειναι πολλα τα θυματα...

idi βλεπετε τη τεραστια εμπορικη επιτυχια του FMX που ειχε ακριβως το ιδιο σκεπτικο!!!

παρτε παρτε προιοντα που ειναι μη ανταγωνιστικα ετσι θα βοηθησετε τη χοντα να μεινει στο πατο για πολλα πολλα χρονια ακομα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω λεω να το παρει! να δουμε πως θα το πουλησει μετα!!!!

χαχαχαχαχ δεν ειναι πολλα τα θυματα...

idi βλεπετε τη τεραστια εμπορικη επιτυχια του FMX που ειχε ακριβως το ιδιο σκεπτικο!!!

παρτε παρτε προιοντα που ειναι μη ανταγωνιστικα ετσι θα βοηθησετε τη χοντα να μεινει στο πατο για πολλα πολλα χρονια ακομα
    Κι έλεγα πού είσαι :rotflmao: :rotflmao:

PS: Αν κάνεις βόλτα το Hornet μπορεί να το πάρεις αλλιώς.....αλλά έισαι τόσο απόλυτος που ... οκ άστο

Για φαντασου τον idi πάνω σε Ηonda!!! Ασε καλύτερα, μπορεί και να εκραγεί το μηχανάκι!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    To εχω δει ηδη στο δρομο να κυκλοφορει σε αυτο το κεραμιδι χρωμμα ... περιεργο λιγο ...

@idi οπως ειχε γραψει παλιοτερα ενας συνφορουμιτης που μου διαφευγει τωρα το ονομα του, αν θες να εισαι γ@μ@τος, παρε το μηχανακι που σου αρεσει ... Αν θες να κανεις επενδυση παρε ομολογα...

Α, και ειναι αδικο να να αναφερεται σε αυτη τη συζητηση το FMX το οποιο ειναι κοινως αποδεκτο φωλα, αλλα οσον αφορα την μεταπωλητικη τους αξια ας μην ξεχναμε οτι ειναι Χοντα, η οποια, καλως ή κακως και σωστα ή λαθος εχει την μεγαλυτερη μεταπωλητικη στην Ελλαδα τουλαχιστον ...
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

τα αυτια εχουν τοιχους... Το avatar του/της pass
    το κεραμιδι και εγω το βρισκω "πολυ περιεργο". το μαυρο και το πετρολ ειναι μια χαρα... επισης δεν μου αρεσαν και τα οργανα. κατα τ'αλλα με ενα πιο ψηλο φαιρινκ και μπαγαζιερες ειναι για να γυρνας τον κοσμο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cbf1000b_big02.jpg 
Προβολές:	375 
Μέγεθος:	39,5 KB 
ID:	48457
    το κακο σ'αυτη τη χωρα ειναι οτι οσοι ξερουν πως να την κυβερνησουν ειναι πολυ απασχολημενοι οδηγωντας ΤΑΧΙ η κουρευοντας μαλλια...

Άααααααχχχχ, αμέσως να με φάτε.

@After, καλόόόό

@Javaneze, εσένα θα σου απαντήσω σε λίγο.edit: διαχρονικά δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο με τον οποίο λέω κάποια πράγματα. Προσωπικά θεωρώ το CBF1000 πατάτα και το FMX ακόμη πιο πατάτα. Το ΧΤ σου ήταν καλύτερο και άφησε σεβαστή ιστορία.

@sapila racing, ντάξει ρε συ, ξέχασα το multi στις μηχανές, sorry.

Όσο για τον φίλο που θέλει να αγοράσει μηχανή, πάρε όποια γουστάρεις αφού πρώτα κάνεις test ride. Σου δίνει μια καλή, δική σου, άποψη για το τι θες και τι τελικά μπορείς να έχεις.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Πλάκα έχει το θέμα.

After rulezzzzzzzz...
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    διαχρονικά δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο με τον οποίο λέω κάποια πράγματα. Προσωπικά θεωρώ το CBF1000 πατάτα και το FMX ακόμη πιο πατάτα. Το ΧΤ σου ήταν καλύτερο και άφησε σεβαστή ιστορία.
    Ρε φιλε μαζι σου να ουμ ... Ο καθενας εχει τα κριτηρια του και κρινει και διαλεγει αυτο που τον καλυπτει ... Την διαχρονικοτητα δεν καταλαβαινω ακριβως πως την εννοεις...
    Ξερω οτι δεν το λες απο θεμα αξιοπιστιας ή μεταπωλησης εφοσον μιλαμε για χοντα, που ακομα και το FMX θα εχει (που λεει ο λογος )

Απλα το θεμα ειναι οτι αλλο δεν μ'αρεσει, δεν το γουσταρω, και αλλο "παρε καλυτερα το φεηζερ ή το Ζητα" ...

Εκει ηρθε η αντιπαραθεση μου στα λεγομενα σου, καθως το fz6s το εχω οδηγησει και το βλεπω καμποσους μηνες στον υπνο μου καθε βραδυ ... αλλα επειδη ηρθαν καπως τα πραγματα και βρεθηκα με ενα CBF 600, και το ειδα και αυτο οδηγικα, σου λεω οτι απλα τα μηχανακια δεν συγκρινονται! Αλλος κινητηρας, αλλο ζυγισμα, αλλο στησιμο , ολα διαφορετικα
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Απλώς μου έκανε εντύπωση μια φράση που είπες διότι ξέρω από που ακριβώς την διάβασες.

Λέω λοιπόν πως δεν θα αγόραζα τα CBF600-1000 οπότε και πρότεινα κάποιες μηχανές ως καλύτερη εναλλακτική λύση για τον φίλο. Αν το παλικάρι δεν έχει χοντοπαροπίδες πιστεύω κατάλαβε τι ήθελα να πω.

Αλλά πάλι πιστεύω καλώς ή κακώς να κάνει test ride.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Απλώς μου έκανε εντύπωση μια φράση που είπες διότι ξέρω από που ακριβώς την διάβασες.

Λέω λοιπόν πως δεν θα αγόραζα τα CBF600-1000 οπότε και πρότεινα κάποιες μηχανές ως καλύτερη εναλλακτική λύση για τον φίλο. Αν το παλικάρι δεν έχει χοντοπαροπίδες πιστεύω κατάλαβε τι ήθελα να πω.

Αλλά πάλι πιστεύω καλώς ή κακώς να κάνει test ride.
    οχι φιλε μου,δεν εχω χοντοπαροπιδες αλλα απο ανθρωπους που ασχολουνται επαγγελματικα στο χωρο, μου ειπαν πολυ καλα λογια αλλωστε τις μετοχες μου στην honda εχει χρονια που τις πουλησα:rotflmao:
    το κακο σ'αυτη τη χωρα ειναι οτι οσοι ξερουν πως να την κυβερνησουν ειναι πολυ απασχολημενοι οδηγωντας ΤΑΧΙ η κουρευοντας μαλλια...

Πάω πάσο μαν.

Ότι και να διαλέξεις ελπίζω να σου αρέσει για να το καβαλάς για πολλά πολλά καλά χιλιόμετρα με υγεία.

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Ρε κάτω τα χέρια απο τα cbf.

κανενας φιλος που να το εχει στην κατοχη του?

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Παρακαλώ μην βάζετε ότι εικόνες να'ναι γιατί θα πέφτει κατάνα, ευχαριστώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	katana.jpg 
Προβολές:	261 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	49279
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda Cbf 1000
    από alekos_rhodes στο forum Off topic