Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

No bike.....No party Το avatar του/της zeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    προδιαγραφές ήχου που κανονικά κολλιέται πάνω στο πλαίσιο της μηχανής.
    Σωστός την βρήκα στο και στο site.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΡΕ ΓΜΤ
    THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm
    Ωραια ρε παιδια...και αν σκασει το συνεργειο να σε μετρησει σε μηχανη που δεν εχει στροφομετρο βλεπε ΚΤΜ,τι γινετε?

Εχει το δικαιωμα να σε γραψει? Υπαρχει τροπος να συνδεσουν μηχανισμο για να το δουν ?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    Ωραια ρε παιδια...και αν σκασει το συνεργειο να σε μετρησει σε μηχανη που δεν εχει στροφομετρο βλεπε ΚΤΜ,τι γινετε?

Εχει το δικαιωμα να σε γραψει? Υπαρχει τροπος να συνδεσουν μηχανισμο για να το δουν ?

Τρόπος υπάρχει και κανονικά είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν πιστοποιημένο και καλιμπραρισμένο στροφόμετρο.

Ομως δεν έχουν....κόιτα και το ποστ μου παραπάνω.

Βέβαια έχουν περάσει χρόνια από τότε, αλλά δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα....

Αν σε γράψει, μην την υπογράψεις, βάλε κολλητα (μολις κρυώσει εεε) την κανονική και πήγαινε υπουργείο.

Εμένα μου είχαν δώσει 25.000δρχ πρόστιμο το 96!!! Και ήμουν και ναύτης
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Εμένα τελικά μου είχε βάλει 105 DB στις 4825 στροφές.

Πάντως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το ίδιο συνιστώ και σε σας, και αν δεν βάλουνε σωστό στροφόμετρο, ζήτα τα στοιχεία του υπάλληλου και του Κ*&μηχανολόγου που υπογράφει.

Τα πήρα τώρα που το θυμήθηκα.....

Πάω το απόγευμα να βάλω τις τάπες στις Leo Vince καλού κακού.....
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙς ΙΔΙΕς ΕΧΩ....ειναι κολητος μου ο λεωνιδας ποτ τις φερνει στην πειραιως 110...ενας λογος ακομα που εχουν και ταπες για τις δυσκολες ωρες...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Τρόπος υπάρχει και κανονικά είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν πιστοποιημένο και καλιμπραρισμένο στροφόμετρο.

Ομως δεν έχουν....κόιτα και το ποστ μου παραπάνω.

Βέβαια έχουν περάσει χρόνια από τότε, αλλά δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα....

Αν σε γράψει, μην την υπογράψεις, βάλε κολλητα (μολις κρυώσει εεε) την κανονική και πήγαινε υπουργείο.

Εμένα μου είχαν δώσει 25.000δρχ πρόστιμο το 96!!! Και ήμουν και ναύτης
    περαν το οτι δε δουλευει τιποτα σωστα ,δεν ειναι σωστη και ολη η διαδικασια,το ξερω επειδη εχω περασει και εγω.πρωτον δε γινεται σε χωρο οπου δεν παρεμβαλονται αλλοι εξωτερικη θορυβοι(οι οποιοι ειδικα στο υπουργειο στο χολαργο ειναι πολλοι μεγαλοι ,απο φορτηγα και κλπ)δε διατηρουν επισης σωστες αποστασεις στο οργανο μετρησης και πανω απο ολα θελουν οπως πολυ σωστα ειπατε λεφτα. ημουνα με το χτ μαμα εξατ και χαροπαλευα και σκαει τυπακι με ενα αλλο χτ τουμπανο και μονταρισμενη ακραπα επανω,τα εσκασε ,δεν τον μετρησαν ουτε για τα ματια του κοσμου και του δωσαν το χαρτι οτι ειναι οκ.η λυση ειναι μια.παρακαλεστε για κληση με την προφαση να πληρωσετε για να αποφυγετε τη διαδικασια,παρτε τη κληση. μετα πηγαιντε σε κολλητο συνεργεια και ζητηστε του μια αποδειξουλα με ενα πλασματικο ποσο για ''τοποθετηση σιγαστηρα'' και πληρωστε μονο το φπα πηγαιντε δικαστηριο δειξτε την αποδειξη βγαινεται αθωος και ουτε γατα ουτε ζημια με κοστος 3-7 ευρω. ετσι θελουν

Kαταρχάς όλες αυτές οι 'μετρήσεις' στον δρόμο είναι αναξιόπιστες και πλασματικές αφού (όπως ήδη έχει αναφερθεί) παρεμβάλλονται ένα κάρο διαφορετικές πηγές ήχου.
    Επίσης κατά την μέτρηση θορύβου, το ντεσιμπελόμετρο πρέπει να βρίσκεται υπό προκαθορισμένη γωνία και απόσταση από την εξαγωγή (εξάτμιση). Να θυμίσω ότι για αυτό το λόγο μερικά τελικά έχουν σωληνάκι που 'κοιτά' προς το έδαφος..
    Έχω ακούσει ιστορίες που σχεδόν το έβαζαν μέσα στο τελικό.......
    Τέλος τα διάφορα μετρητικά όργανα που απαντώνται σε ένα συνεργείο (στη συγκεκριμμένη περίπτωση το ντεσιμπελόμετρο) πρέπει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να περνούν πιστοποίηση και υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν αυτήν την δουλειά. Το όργανο του υπουργείου διαθέτει τέτοιο πιστοποιητικό συντήρησης και καλής λειτουργίας? (τι ρωτάω τώρα ε?)

Επίσης πόσα καγκουραυτοκίνητα με εξατμίσεις ποπάυ, όλιβ κτλ, έχετε δει να γίνεται έλεγχος θορύβου?

Λυπάμαι που το λέω (και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ λαικιστής) αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος (που είναι μοτοσυκλετιστής) εδώ θα ταν χρήσιμος (και ας μην πήγε φαντάρος).

Εναλλακτικά μπορούμε να μαζευτούμε καμμιά δεκαπενταριά μηχανολόγοι, να 'νοικιάσουμε' και κανα πραγματογνώμονα από το ΤΕΕ και να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος.

You BETA believe...

i dikia mou i mama exei kanei ftera (agorasa tin mixani metxeirismeni)opote an me desoun den mporo apla na pliroso ena prostimo kai na ksemperdevo?an den bgeis nomimos stin metrisi den perneis gia kanena logo tin adeia piso?

Τυχεροί όσοι έχουν ΧΤ που οι μαμά εξατμίσεις βρίθουν στα ανταλλακτικά και πάμφθηνα μάλιστα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
    Ωχ οχι ρε π*&^%$ αγχώθηκα τώρα

Οι Leovince κάνουν θόρυβο και με τις τάπες

:a36:

Όταν η πόλη κοιμάται.......

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    ...και το προστιμο ποσο ειναι ρε παιδια???

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    κάτι ξέρω που δεν την βγάζω στην πόλη... σχεδόν

Στην Πάτρα είχαν βγει πριν 4 χρόνια για θόρυβο, τώρα το έχουν κόψει

στην τελική μπορεί να με έχετε αλλά τα 108 db στις 4000 δεν νομίζω, αν και τώρα τα έχω μειώσει λίγο, θα δούμε
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    παιδιά όποιος έχει πετύχει αντίστοιχο μπλόκο κάπου ας παραθέσει το σημείο...συνήθως αυτοί την στήνουν στα ίδια σημεία...μήπως μπορέσουμε κ αποφύγουμε κανα μπλοκο ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

YEC Το avatar του/της alexk
    Χαχαχαχαχα
    Χαχαχαχα

Εγώ άν με σταματήσουν, θα πω με χαρά "κύριε αστυνομικέ, 102db βγάζω...". Να τα εγκεφαλικά...

Δεν πηγαίνουν να πιάσουν κανένα εγκληματία, ασχολούνται με εξατμίσεις.
    Δεν μαμιόμαστε λέω εγώ.
    www.clubcsl.com

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    δεν ανησυχω καθολου.δεν χρειαζεται η αστυνομια ειδικο μηχανημα για να με μετρησει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    παιδιά στην Καραϊσκάκη έχει ένα μπλόκο που μετράει για θόρυβο αποφύγεται τον δρόμο που οδηγεί από Σταθμό Λαρίσης προς Καραϊσκάκη καθώς και τον κύκλο της πλατείας...την στείνουν είτε στο ξενοδοχείο μπροστά είτε από την απέναντι μεριά πριν βγεις Μάρνης
    έφαγε κλήση ο αδερφός μου ...με αυτοκίνητο ήταν ..άντε για να μη λέτε ότι κυνηγάνε μόνο τα μοτο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ Wings ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΖΟΥΠΕΡ...
    από BAD BOY στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 08:35
  2. 1150 Gs ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ?
    από lord_dimos76 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 12:14
  3. Εξατμισεισ Varadero