Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Είμαστε για τα μπάζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Μάλιστα... πλέον επειδή έχουμε ξεσκίσει το αρχικό ποστ και μέχρι να γίνουν οι απαντήσεις αρκετές ώστε να γίνει διαχωρισμός σε άλλο ποστ, συνεχίζω...

Πρώτα απ'όλα να σου πω ότι δεν περιμένω να συμφωνήσουμε σε τίποτα γιατί δεν το συνηθίζεις...

Ο πόνος ο δικός μου δεν είναι ότι κάθομαι πολλές ώρες σπίτι, γιατί τουλάχιστον έχω ακόμα την ευχέρια να βγαίνω. Υπάρχει όμως πααααρα πολύς κόσμος που έχει ως μοναδική διέξοδο στη μοναξιά του την τηλεόραση. Αυτό για όσους προτείνουν στον κόσμο να τις πετάξει.

Οπότε κι εγώ επιμένω στην αρχική μου γνώμη και διευκρινίζω ότι στρουθοκαμηλισμός με την ευρεία έννοια σημαίνει να κρύβεις "το κεφάλι" σου από τα προβλήματα νομίζοντας ότι έτσι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν...

Κάτι είπες για ανέκδοτα αλλά το παρακάμπτω. Η τηλεόραση όπως και κάθε τι γύρω μας, έχει τα καλά της, έχει και τα στραβά της. Εσύ επιλέγεις να μη βλέπεις ούτε τα καλά γιατί τα στραβά σε ενοχλούν περισσότερο. Με τέτοιο λοιπόν σκεπτικό δεν θα έπρεπε να παρακολουθείς ούτε το ποδόσφαιρο... Αυτό μου κάνει σε νοοτροπία του στυλ, ό,τι δεν ταιριάζει στα γούστα μας το αφορίζουμε!

Η κρατική τηλεόραση έχει πολύ αξιόλογο πρόγραμμα που απ'ό,τι φαίνεται δεν παρακαλουθείς και δεν γνωρίζεις γιατί η ενημέρωση σου από τις εφημερίδες και το ραδιόφωνο μάλλον δεν στα λέει καλά... Υπάρχουν επίσης ξαναλέω και πολύ αξιόλογες εκπομπές και στα υπόλοιπα κανάλια.

Εντέλει για να καταλήξω.. η στατιστική του 95% άχρηστων εκπομπών είναι μάλλον δική σου... Θα έλεγα ότι έχεις επιλέξει να βλέπεις μόνο τα αθλητικά από την τηλεόραση και έχεις αφορίσει όλα τα υπόλοιπα.

Σαν να πω εγώ π.χ. ότι βλέπω μόνο τα ντοκυμαντέρ και κατά τα άλλα έχω κλείσει την τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια γιατί είναι σκουπίδι...

Αλλά απ'ό.τι φαίνεται, ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει και αυτή είναι η κεντρική ιδέα.
    Θάνος..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    .........................................
    Πρώτα απ'όλα να σου πω ότι δεν περιμένω να συμφωνήσουμε σε τίποτα γιατί δεν το συνηθίζεις...
    Το οτι, κατα κανονα, δεν συμφωνουμε οι δυο μας, ειναι λογος για αφορισμους του στυλ "εσυ δεν το συνηθιζεις"?

Δηλαδη, ή συμφωνουμε ή ΔΕΝ συζηταμε καθολου?

Ο πόνος ο δικός μου δεν είναι ότι κάθομαι πολλές ώρες σπίτι, γιατί τουλάχιστον έχω ακόμα την ευχέρια να βγαίνω. Υπάρχει όμως πααααρα πολύς κόσμος που έχει ως μοναδική διέξοδο στη μοναξιά του την τηλεόραση. Αυτό για όσους προτείνουν στον κόσμο να τις πετάξει.

Οπότε κι εγώ επιμένω στην αρχική μου γνώμη και διευκρινίζω ότι στρουθοκαμηλισμός με την ευρεία έννοια σημαίνει να κρύβεις "το κεφάλι" σου από τα προβλήματα νομίζοντας ότι έτσι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν...
    Αυτον τον "πολυ κοσμο" εχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να σεβονται τα καναλια, κι οχι εμενα κι εσενα που εχουμε κι επιλογες στην τελικη.
    Και τον σεβονται, οταν ΔΕΝ του πετανε καθε λογης σκουπιδι που το τρωει υποχρεωτικα και μετα απο μερικα χρονια ειναι πλεον ΚΑΙ εισμενος στο σκουπιδι αυτο!

Στα προβληματα αυτα που ΔΕΝ μπορεις να λυσεις, η μονη απαντηση που εχεις ειναι η ΑΠΟΧΗ!
    Μηπως νομιζεις ας πουμε, οτι αν την ωρα της "Λαμψης" εκλειναν οι τηλεορασεις, θα ξεφυτρωναν τοσες δεκαδες αλλες "Λαμψεις" που μας ταλαιπωρουν σημερα?

Και στην τελικη ΔΕΝ ειπα σε ΚΑΝΕΝΑΝ "κλεισε την τηλεοραση"!
    Ουτε καν στην γυναικα μου και στα παιδια μου!!
    Εγω σαν Χρηστος το κανω και ΜΟΝΟ για μενα!!!

Κάτι είπες για ανέκδοτα αλλά το παρακάμπτω. Η τηλεόραση όπως και κάθε τι γύρω μας, έχει τα καλά της, έχει και τα στραβά της. Εσύ επιλέγεις να μη βλέπεις ούτε τα καλά γιατί τα στραβά σε ενοχλούν περισσότερο. Με τέτοιο λοιπόν σκεπτικό δεν θα έπρεπε να παρακολουθείς ούτε το ποδόσφαιρο... Αυτό μου κάνει σε νοοτροπία του στυλ, ό,τι δεν ταιριάζει στα γούστα μας το αφορίζουμε!

Η κρατική τηλεόραση έχει πολύ αξιόλογο πρόγραμμα που απ'ό,τι φαίνεται δεν παρακαλουθείς και δεν γνωρίζεις γιατί η ενημέρωση σου από τις εφημερίδες και το ραδιόφωνο μάλλον δεν στα λέει καλά... Υπάρχουν επίσης ξαναλέω και πολύ αξιόλογες εκπομπές και στα υπόλοιπα κανάλια.
    Κακως το αντιπαρηλθες γιατι μιλαγα για το προγραμμα και τις (ακριβοπληρωμενες) μεταγραφες της κρατικης τηλεορασης, με στοχο την "ανταγωνιστικοτητα" του προγραμματος της!!!

Και φυσικα απαντηση δεν πηρα, εκτος απο το γενικολογο "εχει καλο προγραμμα" ...

Για να δουμε λοιπον, απο τις 14:30 μεχρι τις 24:00 τι εχουμε να δουμε απο την κρατικη τηλεοραση ...

ΕΤ1

14:00 Ειδησεις
    14:30 Φλορισιέντα, η συγχρονη Σταχτοπουτα
    16:00 Εχει γουστο
    18:00 Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλλυ
    19:00 Πρωταθλημα βολεϋ, ΠΑΟ-Ηρακλης
    21:00 Παραβαση
    22:00 Ρεπορταζ χωρις συνορα, Αντισταση και Εμφυλιος
    23:00 Ειδησεις
    24:00 Ρεπορταζ χωρις συνορα, Αντισταση και Εμφυλιος - συνεχεια

ΝΕΤ

14:00 Οι περιπετειες του Τζέικ Λονγκς
    14:30 Διαλειμμα
    15:00 Ειδησεις
    16:00 Η ζωη ειναι παιχνιδι
    18:00 Ειδησεις
    19:00 Ταρζαν
    19:30 Αλαντιν
    20:00 Τοις μετρητοις
    21:00 Ειδησεις
    22:00 Αποστολος και μονος
    23:00 Προσκηνιο
    24:00 Αθλητικη εκπομπη, ο δρομος προς την Γερμανια

Εκτος των "αθλητικων" δηλαδη, πρεπει να φτασουμε στις 22:00 για να δουμε μια καποιας ποιοτητας εκπομπη (για το Ρεπορταζ χωρις συνορα μιλαω) κι αυτο, ΑΝ περιμενουμε να μαθουμε κατι καινουργιο απο το θεμα (προσωπικα εχω διαβασει πολλα για το συγκεκριμενο θεμα)!

Εντέλει για να καταλήξω.. η στατιστική του 95% άχρηστων εκπομπών είναι μάλλον δική σου... Θα έλεγα ότι έχεις επιλέξει να βλέπεις μόνο τα αθλητικά από την τηλεόραση και έχεις αφορίσει όλα τα υπόλοιπα.

Σαν να πω εγώ π.χ. ότι βλέπω μόνο τα ντοκυμαντέρ και κατά τα άλλα έχω κλείσει την τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια γιατί είναι σκουπίδι...
    Η "στατιστικη" αυτη ανηκει σε Πανεπιστημιακους Δασκαλους, ανθρωπους των Γραμματων και των Τεχνων, που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειχαν βημα σ' αυτο το πραμα που εδω λεμε τηλεοραση.

Ειναι αρθρα κατα καιρους γραμμενα, που εχουν στοχο προφανως τους εκαστοτε κυβερνοντες, αυτους που μπορουν να κανουν κατι δηλαδη, κι οχι την κυρα Κατινα που καρφωνεται να δει τον (καθε) Μικρουτσικο και την εφημεριδα την θυμαται απο τοτε που σκουπιζοταν μ' αυτην!

Σαφως κι εχω επιλεξει ΜΟΝΟ τα αθλητικα απο την τηλεοραση (ντοκυμαντερ ΔΕΝ εχει, τουλαχιστον τις ωρες που μπορει καποιος να δει), μιας κι εδω ΔΕΝ μπορει να παρεμβει η Δρουζα, η Τατιανα, ο Φωσκολος κι αλλοι τετοιοι "καλλιτεχνες", γεννηματα αυτου του τερατος!

Αλλά απ'ό.τι φαίνεται, ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει και αυτή είναι η κεντρική ιδέα.
    Δεν ξερω αν αυτο ειναι συμπερασμα ή θεση, αλλα αν ειναι συμπερασμα τοτε καντο θεση και συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!

Ετσι πρεπει να κανει ο καθενα με ΚΑΘΕ "μεσο"! :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Τώρα επειδή γράφεις κατεβατά που έχω πει πολλές φορές ότι με δυσκολεύουν λίγο όταν πήζει το κεφάλι μου με τη δουλειά, θα σου απαντάω όπως μου έρχονται...

Λοιπόν το πρόγραμμα που έβαλες κατά ένα παράδοξο τρόπο ξεκινάει από τις 14.00 το μεσημέρι, την ώρα που ως παράδειγμα σου έφερα τα πολύ καλά ντοκυμαντέρ της πρωινής ζώνης.

Σίγουρα σε 24 ώρες θα υπάρχουν και τα καλά και τα άσχημα. Σίγουρα αν δούμε την τηλεόραση ως σύνολο θα υπάρχει και πολύ σκουπίδι. Μήπως στα θέατρα δεν υπάρχουν έργα που δεν βλέπονται; Προσωπικά π.χ. δεν γουστάρω τις επιθεωρήσεις, αλλά δεν θα έλεγα "παιδιά το θέατρο είναι σκουπίδι, εγώ το έχω κόψει, κάντε κι εσέίς το ίδιο και αντισταθείτε" κλπ κλπ.

Μήπως το ίδιο δεν ισχύει παντού; Αν δεν σ'αρέσει η λάμψη και θέλεις οπωσδήποτε να δεις κάτι, αλλάζεις κανάλι. Ψάχνεις... Αν δεν βρεις κάτι την κλείνεις! Εσύ επιλέγεις. Κλείνοντας την με τη μία μάλλον σου στερεί ένα μέσο ψυχαγωγίας και τίποτα περισσότερο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι συνέχεια στα επιχειρήματα μου. Κάνουμε κουβέντα και όχι debate. Δεν ξέρω αν πρέπει να οργανώσω μία αγόρευση ή αν πρέπει να πιάσω μία-μία τις εκπομπές...

Πολύς κόσμος πιάνει μία ιδέα και την εφαρμόζει για τον εαυτό του, της δίνει και μία χροιά επανάστασης και αρχίζει μετά να την προτείνει ώς το μαγικό χάπι που θα σώσει τον κόσμο.

Κλείστε τις τηλεοράσεις για να γίνετε πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε έξω.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις και βάλτε ένα CD ν'ακούσετε.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις και καθίστε να μιλήσετε.

Τελικά είναι απλά μία έκφραση του προσωπικού μας γούστου. Δεν βρίσκει εφαρμογή στον καθένα και όσοι αισθάνονται επαναστάτες είναι συνήθως πιο στενόμυαλοι από τους άλλους.

Πάντως δεν αναφερόμουνα σε σένα ειδικά. Είπα ότι ακούω συχνά τελευταία να αφορίζεται η τηλεόραση γι'αυτό και το ξεκίνησα...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Το οτι, κατα κανονα..
    .
    .
    .
    .
    Δεν ξερω αν αυτο ειναι συμπερασμα ή θεση, αλλα αν ειναι συμπερασμα τοτε καντο θεση και συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!

Ετσι πρεπει να κανει ο καθενα με ΚΑΘΕ "μεσο"! :wacko:

Έτσι. Συμφωνώ με τον συμμαθητή μου.

αιντε ρε αμα η τηλεοραση δεν εχει εργα με φωτιες και κανονιδια δεν εχει πιοτητα!!!!

αιντε ενιοτε και τιποτα κυνηγητα με αυτοκινητα!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν κόψουν το σήριαλ "Χουάνα η παρθένα" εγώ θα την πετάξω στον δρόμο την τιβί... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε σεις.... απλά τα πράγματα...

Θες να δεις; Βλέπεις....

Δεν θες; Δεν βλέπεις....

Τώρα ποιοι έχουν και ποιοι δεν έχουν εναλλακτικές λίγο με νοιάζει έως καθόλου....

Δλδ με το ζόρι να δει τον πολιτισμό των Μάγιας η 96χρονη γιαγιά μου; Γουστάρει το "έχεις πακέτο" και τέλος....

Όποιοι θέλουν "ποιότητα" θα την βρουν.

sniper μίλησε....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    αιντε ρε αμα η τηλεοραση δεν εχει εργα με φωτιες και κανονιδια δεν εχει πιοτητα!!!!

αιντε ενιοτε και τιποτα κυνηγητα με αυτοκινητα!!
    Ναι και ο Στάθης! Σου λέει δεν βάζετε αεροπλάνα; Να κι εγώ θα την κλείσω!

Τώρα ο Στάθης όλη τη νύχτα βλέπει ΣΚΑΪ!!
    Θάνος..

Τώρα επειδή γράφεις κατεβατά που έχω πει πολλές φορές ότι με δυσκολεύουν λίγο όταν πήζει το κεφάλι μου με τη δουλειά, θα σου απαντάω όπως μου έρχονται...
    Κι εγω οπως βλεπεις ειναι το μοναδικο θρεντ που ασχοληθηκα σημερα, λογω δουλειας ... :wacko:

Λοιπόν το πρόγραμμα που έβαλες κατά ένα παράδοξο τρόπο ξεκινάει από τις 14.00 το μεσημέρι, την ώρα που ως παράδειγμα σου έφερα τα πολύ καλά ντοκυμαντέρ της πρωινής ζώνης.
    Καθολου παραδοξο τροπο!
    Επιλεγμενο ειναι, για τις ωρες που ενας εργαζομενος μπορει να ειναι στο σπιτι του ...
    Τι να την κανουμε την πρωινη ζωνη οταν ειμαστε στις δουλειες μας?

Σίγουρα σε 24 ώρες θα υπάρχουν και τα καλά και τα άσχημα. Σίγουρα αν δούμε την τηλεόραση ως σύνολο θα υπάρχει και πολύ σκουπίδι. Μήπως στα θέατρα δεν υπάρχουν έργα που δεν βλέπονται; Προσωπικά π.χ. δεν γουστάρω τις επιθεωρήσεις, αλλά δεν θα έλεγα "παιδιά το θέατρο είναι σκουπίδι, εγώ το έχω κόψει, κάντε κι εσέίς το ίδιο και αντισταθείτε" κλπ κλπ.
    Καθολου το ιδιο ΔΕΝ ειναι !!!
    Οι "επιθεωρησεις" (χωρις να παιρνω θεση υπερ ή κατα) ΔΕΝ παιζονται καν σε θεατρα, αλλα σε "αναψυκτηρια".
    Φυσικα και σε Θεατρο μπορει ν' ανεβει ενα κακο (ή κακοπαιγμενο) εργο, αλλα αυτο θα ειναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ εκει.

Παρ' ολα αυτα εγω δεχτηκα τον διαχωρισμο της τηλεορασης σε κρατικη και μη, αν και προσωπικα τις εχω στο ιδιο τσουβαλι, αφου κι η κρατικη θελει να παιξει στο προσκηνιο με "ανταγωνιστικοτητα ...

Μήπως το ίδιο δεν ισχύει παντού; Αν δεν σ'αρέσει η λάμψη και θέλεις οπωσδήποτε να δεις κάτι, αλλάζεις κανάλι. Ψάχνεις... Αν δεν βρεις κάτι την κλείνεις! Εσύ επιλέγεις. Κλείνοντας την με τη μία μάλλον σου στερεί ένα μέσο ψυχαγωγίας και τίποτα περισσότερο.
    Οταν οντως δεν βρισκω κατι να δω, ΔΕΝ μου στερει καμια ψυχαγωγια, που απλα ΔΕΝ θα ειχα ετσι κι αλλιως.

Το κακο που εχει η τηλεοραση ειναι το οτι οταν αποφασισεις να "ξεκουραστεις" μ' αυτον τον τροπο, στην περιπτωση που ΔΕΝ βρεις κατι πεφτεις στην λουμπα του "το μη χειρον βελτιστον" και βλεπεις το λιγοτερο μεν, σκουπιδι δε!

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι συνέχεια στα επιχειρήματα μου. Κάνουμε κουβέντα και όχι debate. Δεν ξέρω αν πρέπει να οργανώσω μία αγόρευση ή αν πρέπει να πιάσω μία-μία τις εκπομπές...

Εσενα εχω βρει προχειρο απεναντι ...

Πολύς κόσμος πιάνει μία ιδέα και την εφαρμόζει για τον εαυτό του, της δίνει και μία χροιά επανάστασης και αρχίζει μετά να την προτείνει ώς το μαγικό χάπι που θα σώσει τον κόσμο.

Κλείστε τις τηλεοράσεις για να γίνετε πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε έξω.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις και βάλτε ένα CD ν'ακούσετε.
    Κλείστε τις τηλεοράσεις και καθίστε να μιλήσετε.
    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι την διαφορετικοτητα την βλεπεις παντα σαν "επανασταση", την οποια παντα και παντου αφηνεις να εννοηθει οτι μισεις οσο τιποτ' αλλο ...

ΟΛΗ η προοδος της ανθρωποτητας απο μικρο - (ή μεγαλο - ) επαναστασεις εχει προκυψει.

Απο ανθρωπους με "διαφορετικες" ιδεες και αντιληψεις.

Θα συμφωνησω και στα 4 "κλειστε τις τηλεορασεις ..."

Η τηλεοραση ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ μεσο και σιγα-σιγα ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ !!!

Σκεψου οτι το πιο βασικο "επιχειρημα" που κυκλοφορει σε μια συζητηση ειναι το "το ειπε κι η τηλεοραση" !!!

Ηδη οι περισσοτεροι νεοι εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ αντιληψη των πραγματων και των ιστορικων γεγονοτων!
    Προφανως ΟΧΙ επειδη διαβασαν τα ιδια βιβλια, μιας και ΔΕΝ διαβαζου ΤΙΠΟΤΑ, αλλα τα περιμενουν "μασημενα" απο τον μεγαλο δασκαλο. Την τηλεοραση!

Τελικά είναι απλά μία έκφραση του προσωπικού μας γούστου. Δεν βρίσκει εφαρμογή στον καθένα και όσοι αισθάνονται επαναστάτες είναι συνήθως πιο στενόμυαλοι από τους άλλους.

Πάντως δεν αναφερόμουνα σε σένα ειδικά. Είπα ότι ακούω συχνά τελευταία να αφορίζεται η τηλεόραση γι'αυτό και το ξεκίνησα...

Αντε παλι με τους "στενομυαλους επαναστατες" ...

ΔΕΝ ειναι τιποτα προσωπικο (οπως ειπα και πιο πανω) ...
    Απλα σε βρηκα απεναντι ...

Παντως μηπως πρεπει να κοταξεις λιγο καλυτερα το απο ΠΟΙΟΥΣ "αφοριζεται" η τηλεοραση και να σε βαλει σε (λιγο μεγαλυτερες) σκεψεις ?

............................
    Τώρα ο Στάθης όλη τη νύχτα βλέπει ΣΚΑΪ!!

Αυτο το περιμενα (να το πεις) νωριτερα!

Κι εγω οπως βλεπεις ειναι το μοναδικο θρεντ που ασχοληθηκα σημερα, λογω δουλειας ... :wacko:

Καθολου παραδοξο τροπο!
    Επιλεγμενο ειναι, για τις ωρες που ενας εργαζομενος μπορει να ειναι στο σπιτι του ...
    Τι να την κανουμε την πρωινη ζωνη οταν ειμαστε στις δουλειες μας?

Καθολου το ιδιο ΔΕΝ ειναι !!!
    Οι "επιθεωρησεις" (χωρις να παιρνω θεση υπερ ή κατα) ΔΕΝ παιζονται καν σε θεατρα, αλλα σε "αναψυκτηρια".
    Φυσικα και σε Θεατρο μπορει ν' ανεβει ενα κακο (ή κακοπαιγμενο) εργο, αλλα αυτο θα ειναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ εκει.

Παρ' ολα αυτα εγω δεχτηκα τον διαχωρισμο της τηλεορασης σε κρατικη και μη, αν και προσωπικα τις εχω στο ιδιο τσουβαλι, αφου κι η κρατικη θελει να παιξει στο προσκηνιο με "ανταγωνιστικοτητα ...

Οταν οντως δεν βρισκω κατι να δω, ΔΕΝ μου στερει καμια ψυχαγωγια, που απλα ΔΕΝ θα ειχα ετσι κι αλλιως.

Το κακο που εχει η τηλεοραση ειναι το οτι οταν αποφασισεις να "ξεκουραστεις" μ' αυτον τον τροπο, στην περιπτωση που ΔΕΝ βρεις κατι πεφτεις στην λουμπα του "το μη χειρον βελτιστον" και βλεπεις το λιγοτερο μεν, σκουπιδι δε!

Εσενα εχω βρει προχειρο απεναντι ...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι την διαφορετικοτητα την βλεπεις παντα σαν "επανασταση", την οποια παντα και παντου αφηνεις να εννοηθει οτι μισεις οσο τιποτ' αλλο ...

ΟΛΗ η προοδος της ανθρωποτητας απο μικρο - (ή μεγαλο - ) επαναστασεις εχει προκυψει.

Απο ανθρωπους με "διαφορετικες" ιδεες και αντιληψεις.

Θα συμφωνησω και στα 4 "κλειστε τις τηλεορασεις ..."

Η τηλεοραση ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ μεσο και σιγα-σιγα ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ !!!

Σκεψου οτι το πιο βασικο "επιχειρημα" που κυκλοφορει σε μια συζητηση ειναι το "το ειπε κι η τηλεοραση" !!!

Ηδη οι περισσοτεροι νεοι εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ αντιληψη των πραγματων και των ιστορικων γεγονοτων!
    Προφανως ΟΧΙ επειδη διαβασαν τα ιδια βιβλια, μιας και ΔΕΝ διαβαζου ΤΙΠΟΤΑ, αλλα τα περιμενουν "μασημενα" απο τον μεγαλο δασκαλο. Την τηλεοραση!

Αντε παλι με τους "στενομυαλους επαναστατες" ...

ΔΕΝ ειναι τιποτα προσωπικο (οπως ειπα και πιο πανω) ...
    Απλα σε βρηκα απεναντι ...

Παντως μηπως πρεπει να κοταξεις λιγο καλυτερα το απο ΠΟΙΟΥΣ "αφοριζεται" η τηλεοραση και να σε βαλει σε (λιγο μεγαλυτερες) σκεψεις ?
    Να βλέπεις τώρα γιατί λέω ότι δεν πρόκειται πουθενά να συμφωνήσουμε;

Απαντάς σε μία-μία πρόταση και φυσικά διαφωνώντας. Αυτό και μόνο με κάνει να σε αντιμετωπίζω ως πνεύμα αντιλογίας. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να συζητάνε διαφωνώντας συνέχεια στα πάντα!

Οι επιθεωρήσεις παίζονται στα θέατρα... από πάντα δηλαδή!
    Το θέατρο δεν είναι τηλεόραση, αλλά είναι ένα παράδειγμα απ'όπου μπορείς να κρατήσεις το συσχετισμό και να μην ασχοληθείς περισσότερο.

Η διαφορετικότητα είναι 100% αποδεκτή. Επαναστάτες όμως υπάρχουν λίγοι στον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι χωρίς αιτία και κατά φαντασία και εμπίπτουν στην κατηγορία της υπερβολής που ως γνωστόν δεν τη γουστάρω καθόλου!

Αν δεν βρίσκεις ποτέ να δεις τίποτα στην τηλεόραση, κάτι φταίει. Να το ψάξεις!

Η πρωινή ζώνη μπορεί να μη κάνει σε σένα, κάνει όμως σε πολύ κόσμο. Την ίδια ώρα τα ιδιωτικά κανάλια έχουν κουσκουσάδικα! Άρα η επιλογή είναι εκεί και είναι πολύ καλή για όποιον θέλει!

Ο Sniper καλά το έθεσε...
    Θάνος..

όποιος πιστεύει πως η ΤιΒι δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ καλό, καλά θα κάνει (για το δικό του καλό) να το ψάξει λίγο περισσότερο με ένα πρόγραμμα τηλεόρασης στο χέρι και όχι ζαπάροντας

α, και με το μυαλό πιο ανοικτό!

και μόνο οι ταινίες (όχι όλες βέβαια) που παίζονται κάθε βδομάδα, φτάνουν, αν θέλουμε να αφήσουμε στην άκρη πιο κουραστικά προγράμματα όπως ντοκυμανταίρ και εκπομπές τύπου "Εξάντας"

Χρήστο, οι επιθεωρήσεις παίζονται ως επί το πλείστον σε θέατρα, τα αναψυκτήρια δεν είναι παρά θερινά θέατρα και παίζουν ένα κλάσμα μόνο των επιθεωρήσεων κάθε χρονιάς

Να βλέπεις τώρα γιατί λέω ότι δεν πρόκειται πουθενά να συμφωνήσουμε;

Απαντάς σε μία-μία πρόταση και φυσικά διαφωνώντας. Αυτό και μόνο με κάνει να σε αντιμετωπίζω ως πνεύμα αντιλογίας. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να συζητάνε διαφωνώντας συνέχεια στα πάντα!
    Και για μενα πιο κουραστικο ειναι αλλα δεν ξερω αλλον τροπο να αναφερθω σε κατι συγκεκριμενο, απ' αυτα που λες ...

Οι επιθεωρήσεις παίζονται στα θέατρα... από πάντα δηλαδή!
    Το θέατρο δεν είναι τηλεόραση, αλλά είναι ένα παράδειγμα απ'όπου μπορείς να κρατήσεις το συσχετισμό και να μην ασχοληθείς περισσότερο.
    Τα τελευταια 20 χρονια παιζονται σε θεατρα τυπου "Δελφιναριο", "Αλσος" κλπ ...
    Αυτα λεγονται ομως "αναψυκτηρια" !

Τεσπα, εδω ετσι κι αλλιως παρασυρθηκα σε λαθος, μιας και ΔΕΝ ειναι καθολου ιδιο το παραδειγμα!

Το θεατρο ΔΕΝ μπαινει μεσα στο σπιτι σου, οπως καποιο ΜΜΕ!

Η διαφορετικότητα είναι 100% αποδεκτή. Επαναστάτες όμως υπάρχουν λίγοι στον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι χωρίς αιτία και κατά φαντασία και εμπίπτουν στην κατηγορία της υπερβολής που ως γνωστόν δεν τη γουστάρω καθόλου!
    Το αποδεκτη ή οχι το αφηνω στο "κατα δηλωση" ...

Αν και θα (ξανα)ξεφυγουμε, εχω πολυ διαφορετικοι αντιληψη για τους "επαναστατες" και τους "ηρωες"!
    Για μενα ειναι ΠΟΛΛΟΙ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ, απο διαφορες ταξεις.

Η υπερβολη δεν μ' αρεσει και μενα, ειναι αληθεια, αν και την εχω χρησιμοποιησει καποιες φορες, αλλα μονο απεναντι σε απολυτοτητα.

Αν δεν βρίσκεις ποτέ να δεις τίποτα στην τηλεόραση, κάτι φταίει. Να το ψάξεις!
    Το εχω ψαξει πολυ καλα κι εχω βρει και την απαντηση!

Η πρωινή ζώνη μπορεί να μη κάνει σε σένα, κάνει όμως σε πολύ κόσμο. Την ίδια ώρα τα ιδιωτικά κανάλια έχουν κουσκουσάδικα! Άρα η επιλογή είναι εκεί και είναι πολύ καλή για όποιον θέλει!
    Η κρατικη απλως το παιζει ΔΙΠΟΡΤΟ!
    Το ενα καναλι εχει κουσκουσαδικο και το αλλο εχει ΕΝΑ ντοκυμαντερ στην πρωινη ζωνη!

Παρ' ολα αυτα, οπου κι αν εχω πετυχει ανοικτη τηλεοραση σε πρωινη ζωνη, ειτε σε σπιτια, ειτε σε μαγαζια, ειτε σε ιατρια, ντοκυμαντερα ΔΕΝ εχω δει πουθενα, σε ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΔΙΚΟ ητανε!

Ο Sniper καλά το έθεσε...
    Δεν το λεει μονο ο Sniper. Ολοι το ιδιο λεμε σ' αυτο το θεμα!

Ας μεινουμε λοιπον στην επιλογη!

ΕΓΩ (και μονο εγω) λοιπον επιλεγω να ΜΗΝ "μορφωνομαι", "ενημερωνομαι" και "διασκεδαζω" μ' αυτα που μου σερβιρει αναλογα με τις θεαματικοτητες του, ο καθε καναλαρχης (του κρατικου συμπεριλαμβανομενου) με μονη εξαιρεση τις ΖΩΝΤΑΝΕΣ αθλητικες μεταδοσεις στις οποιες ΔΕΝ μπορουν να επεμβουν "εικαστικα"!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ουφ....

Βαρέθηκα..

πάω να δω τιβί...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Η κρατικη απλως το παιζει ΔΙΠΟΡΤΟ!
    Το ενα καναλι εχει κουσκουσαδικο και το αλλο εχει ΕΝΑ ντοκυμαντερ στην πρωινη ζωνη!
    Το πρωί η ΕΤ1 έχει ντοκυμαντέρ και η ΝΕΤ έχει από 5.45 πρώτη γραμμή (ενημερωτική εκπομπή) μέχρι τις 10.00 που ξεκινάει η Τσαπανίδου που βαράει τρελή 4ωρη βάρδια μέχρι τις 14.00 πάλι ενημερωτική εκπομπή!

Να μην πάμε στην ΕΤ3 που θα πήξεις στο ντοκυμαντέρ...

Στην ΕΤ1 έχει και το μένουμε Ελλάδα που επίσης είναι πολύ ωραία εκπομπή...

Θέλεις να συζητήσουμε για το πρόγραμμα; Θα δεις πλέον ότι πάρα πολλές καλές εκπομπές παίζουνε καθημερινά και εβδομαδιαία για κάποιους που δεν έχουν τσακωθεί με την τηλεόραση.

Αλοίμονο δηλαδή κιόλας αν πούμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση είναι για τα μπάζα... δεν μπορεί, κάποιοι αξιόλογοι θα υπάρχουν!

Που υπάρχουν δηλαδή αλλά...
    Θάνος..

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι και οι δύο συνάδελφοι, έχετε περίπου ίδια άποψη. Απλά, ο crs αρέσκεται και στα αθλητικά.
    Τώρα εγώ, έρχομαι να υπενθυμίσω ότι τα μμε γενικά, (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και έντυπος τύπος), ανήκουν στα ίδια τραστ των μεγαλοκαναλαρχών, οι οποίοι είναι και διαπλεκόμενοι με τους πολιτικάντηδες. Άρα, σκοπό δεν έχουν την πολιτιστική ανύψωση των θεατών-ακροατών, αλλά αντίθετα, την αποχαύνωσή τους, για ευνόητους λόγους. Έξυπνοι πολίτες δεν συμφέρουν στις εξουσίες.
    Υπάρχουν όμως και κάποιες λιγοστές εκπομπές, οι οποίες έχουν σχετικό ενδιαφέρον, πχ, παιχνίδια γνώσεων. Όμως, χρειάζεται παιδεία για την επιλογή τους. Εφόσον παιδεία δεν υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, τα κανάλια επιδεικνύουν ως άλλοθι, ότι οι θεατές αυτά θέλουν. Κατά το "και οι ψηφοφόροι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν". Κι έτσι, τά'χουν καλά και με τη κοινωνία, με την ακροαματικότητα, και τους πολιτικούς. Αυτό είναι όλο. Οσο για τα κρατικά, για να μπορέσουν ν'αντέξουν οφείλουν να ενταχθούν στο ίδιο καθεστώς της ανταγωνισιμότητας, για την επιβίωσή τους, αλλά και για να δικαιολογήσουν τους 3.000 εργαζόμενους, που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, μέσω των λογαριασμών. Και για το ξεκάρφωμα, παίζουν και μερικά ντοκυμανταίρ, για να δείξουν ότι διαφέρουν. Κατά τα άλλα, από κυβερνητικούς δάκτυλους παίρνουν εντολές, γιαυτό και τους λιβανίζουν. Το σημαντικότερο είναι ότι ενώ έχουν υποχρέωση απ'το νόμο να παρουσιάζουν και εκτός βουλής κόμματα, (στα πλαίσια της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης), ασφαλώς δεν το κάνουν, παρανομώντας, (για να μη τα γνωρίσει ο έλληνας ψηφοφόρος και χάσουν τα ποσοστά της άγρας ψήφων), παρά μόνο μία μέρα προεκλογικά, και σε ώρες που κανείς δεν βλέπει. Όσο για το ραδιο-τηλεοπτικό συμβούλιο απαρτίζεται από στελέχη των εντός βουλής κομμάτων, δηλ δικούς τους εγκαθέτους. Φίλοι μου, το παιχνίδι είναι στημένο...
    Οι κάποιοι τώρα, έχοντες παιδεία εκ των τηλεθεατών, μπορούν να παρακολουθήσουν κανάλια μικρά, που όλο και κάτι θα βρουν να εντρυφήσουν. Πχ, υπάρχει στο Τηλεφώς ένας γεράκος φιλόλογος με ντοκτορά, που μιλάει για εκπαιδευτικά, ιστορικά θέματα, κι έχει ενδιαφέρον ο λόγος του, όπως και άλλος που μιλάει για αρχαιοελληνικά, ή άλλες οικολογικές εκπομπές. Υπάρχει στο Εxτrα, μια ενδιαφέρουσα εκπομπή του Μάκη Γιομπαζολιά. Στο Extra επίσης την Κυριακή το βράδυ στις 11 περίπου, προβάλλεται ο "πολιτικός Μαραθώνιος", με τον Βασίλη Λεβέντη, ως διαφορετική πολιτική πρόταση. Υπάρχει στο BLUE SKY, πολιτική ανάλυση με κάποιον Ζερβό, ακόμα και η εκπομπή του Γεωργιάδη, παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον, που αναφέρεται στην αρχαία Ελλάδα, στον 902 κάποιες συζητήσεις αριστερές κλπ.
    --Αλλά γενικά το τοπίο όζει. Και δεν έχουν καθόλου άδικο οι φίλοι μου οι αναρχικοί των Εξαρχείων, που γράφουν στους τοίχους: "ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ!"

θΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΎΜΕ. Δε μπορεί. Τόσα θρεντς εδώ μέσα
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΕΛΙΚΑ??
    από makis 71 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2010, 21:14
  2. Είμαστε γιά τα πανυγήρια (μικτή ασφαλτοχωμάτινη)
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 17:53
  3. Τα παπιά είναι για τα μπάζα
    από stefanos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 17:18
  4. γιατι τα χωματερά είναι για τα μπάζα....
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 18:25
  5. τίτλος ταινίας : Είμαστε για τα μπάζα
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2005, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας