Διαβαζω αυτο το οδοιπορικο και δεν μπορουσα να μην γραψω και εγω δυο γραμμες....
Αυτη τη στιγμη τις γραφω απο ξενοδοχειο στο Wroclaw (Βροσλαβ) στην Πολωνια, οπου ειμαι για ενα συνεδριο για μια βδομαδα...
Πανεμορφα τοπια, ομορφα κτηρια στις πολεις, πολυ μα πολυ πρασινο....
Τα συναισθηματα αναμικτα... Γυναικες συγκλονιστικα ομορφες παντου τριγυρω, που στην Ελλαδα θα μπορουσαν ευκολα να κανουν καριερα μοντελου, τοσο πολυ που απο ενα σημειο και υστερα παθαινεις ανοσια στο τοσο ξανθο μαλι και μπλε ματια.... :hypnotize
Ομως, δυσκολα σου μιλανε, αγγλικα δεν ξερουν γρυ, ο Ελληνας εδω εχει το "στιγμα" του kamaki lover και γενικα μια καχυποψια στον αερα.... Επισης εχουν την κακη συνηθεια σε παρεες να μιλανε επι ωρα μεταξυ τους στη γλωσσα τους χωρις κανεις να μπαινει στον κοπο να σε βαλει και εσενα στην συζητηση μεταφραζοντας.![]()
![]()
Πολλες γυναικες παιζουν γενικα με πολλους -σε αντιθεση με τις δικες μας που απλα σε γραφουν- και μετα σου λενε ενα γεια κ πανε σε αλλον. Τι ειναι καλυτερο απο τις δυο μεθοδους δεν ξερω...
Εδω παντως κανεις λιγο και το κομματι σου τουλαχιστον....
Μονο ΠΡΟΣΟΧΗ εδω μην ερωτευτεις (και ειναι ΠΟΛΥ ευκολο αυτο) γιατι μετα...![]()
...Μετα καταληγεις σαν τον χθεσινο τυπακο που ειδα στο club να λιωνει για αυτη που μου τριβοταν εμενα (παντρεμενη!) να πινεις ξυδια σε μια γωνια και να κλαις....![]()
Παραξενη χωρα ρε παιδια.... Δεν βλεπω την ωρα να γυρισω πισω παντως....
Νίκος
Open Horizons
εχεις δικιο σ΄αυτά (σε οσα προλαβα να γνωρισω δηλαδη) αλλα ευχαριστως θα ξαναπηγαινα οσο
για την συναινοηση σταθηκα αρκετα τυχερος 50% ηξεραν αγγλικα και οχι μονο αυτο αλλα και οταν
πηρα το λεωφορειο απο το αεροδρομιο προς το Gdansk με
"βολεψε" μια Πολωνεζα που δεν ηξερα που θα κατεβω και πως θα "κινηθω" να ναι καλα το μαναρακι μου ...
καθς και μια αλλα που μου εδωσε ενα lift για να προλαβω το δικο μου συνεδριο αφου απο λαθος πηγα στην αντιθετη πλευρα της πολης
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ
Αρχικά δημιουργήθηκε από bmour
ποιανου αρεσουν τα ποταμια ? οεοοο?να τα περνα με μοτορια ?
ΒΙΣΤΟΥΛΑΣ και αποψη Βαρσοβιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
σ' ευχαριστω Χρηστο νασαι καλα κι εσυ να βγαζεις ομορφες διαδρομες![]()
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ
Μπράβο Βασιλη![]()
![]()
αντε και την επώμενη με την μηχανή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"