Εγω παντως σημερα δεν αντεξα εβγαλα το μπουφαν....
Πειτε με :a31: αλλα κοντεψα να λιποθυμισω...
πρεπει οπωσδηποτε να παρω ενα καλοκαιρινο γιατι αλλιως.....![]()
![]()
Εγω παντως σημερα δεν αντεξα εβγαλα το μπουφαν....
Πειτε με :a31: αλλα κοντεψα να λιποθυμισω...
πρεπει οπωσδηποτε να παρω ενα καλοκαιρινο γιατι αλλιως.....![]()
![]()
Ground Control to Major Tom
Take your protein pills and put your helmet on...
Ground Control to Major Tom
Commencing countdown, engines on
Check ignition and may God's love be with you...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Δεν αυξήθηκαν οι ακράνωτοι!
Οι ανεγκέφαλοι αυξάνονται!![]()
![]()
Είναι που είσαι αδύνατος, γι'αυτό άντεξες μέχρι σήμερα![]()
Εγώ δυστυχώς το έβγαλα από τη Δευτέρα![]()
Πόσο πάνε τα καλοκαιρινά πάνω κάτω???
Έχω το χειμερινό ακόμη χωρίς την επένδυση αλλά στα φανάρια αισθάνομαι ότι θα εξατμιστώ από τη ζέστη.
Και που να μπει γερά το καλοκαίρι.
Αυτό μάλλον θα το ψάξεις εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Πόσο πάνε τα καλοκαιρινά πάνω κάτω???
Έχω το χειμερινό ακόμη χωρίς την επένδυση αλλά στα φανάρια αισθάνομαι ότι θα εξατμιστώ από τη ζέστη.
Και που να μπει γερά το καλοκαίρι.![]()
Εγω με καλοκαιρινο στην πειραιως και ταχα δει ολα!
Δεν αντεξα σταματησα και το εβγαλα!
Πιστευω ειναι πολυ σημαντικο να νιωθεις ανετα (κ οχι πνηγμενος) οταν οδηγας!
Ιστοριούλα.........
Ήμουνα προχτές το μεσημεράκι στην παραλιακή και βλέπω ένα τυπά με adventure: Μαλλί......γυαλί.....φανελάκι....βερμούδα.....και σαγιονάρα!!!!![]()
![]()
![]()
Με περνάει και λίγο αργότερα τον βλέπω να ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ στην κυριολεξία!!!!!!!!!
Του είχε σκάσει μες στη μούρη ένα bug γίγαντας και είχε αφήσει μια πρασινίλα.....τσίλα σε γυαλί.....μαλλί....κτλ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sorry παίδες....αλλά πολύ το ευχαριστήθηκα!!!!!!!
Και γιά όσους κύριους θέλουν να πουλάνε την μούρη τους.........ας αφήσουνε την μηχανούλα και να πάρουν ένα cabrio![]()
![]()
!!!!!!!!Koble????????
κατ'αρχήν να χαιρετήσω τον κόσμο που διαβάζει γιατί αυτό είναι το παρθενικό μου ποστ...
Και επανέρχομαι στο θέμα....σήμερα δεν την πάλεψα...αφού χθές γύρισα από τη δουλειά και έσταζα, σήμερα είπα θα πάω στη δουλειά με κοντομάνικο...και λινό παντελόνι και πήγα μια χαρα...χαλαρά, και στο γυρισμό δεν ίδρωσα και πήρα και χρωματάκι,πρέπει να πάρω καλοκαιρινό μπουφάν οπωσδήποτε...δεν περνάει και ο Μάιος να πληρωθούμε...τώρα όσο για το κράνος ειδικά με τη μεγάλη ηλιοφάνεια τα μεσημέρια νιώθω καλύτερα όταν το φοράω και δεν με χτυπάει ο ήλιος κατακέφαλα...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
καλοκαιρακι λεμεεεεεεεεε
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
αν δεν παθεις πως θα μαθεις????? δυστυχως αυτο ισχυει για τους φιλους εκει εξω ........
αλλα και οσοι δεν επαθαν τουλαχιστον εχουν δει ,εχουν ακουσει τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις........
οικογενειακη γαλουχιση..........
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
[B]καθόλου ιδεα σου.....
επισης εχουν αυξηθει (επικινδυνα) οι συνδιασμοί
2) φουστιτσα - στρινγκακι
------------------------------------------------------
δεν με χαλαει καθολου ο συγκεκριμενος συνδιασμος![]()
------------------------------------------------------------------
καλοκαιρινο εξοπλισμο δεν εχω, εκτος απο κρανος και γαντια και ναι κυκλοφορω (δεν οπλοφορω) με κοντομανικο.συγνωμη παιδια αλλα Αθηνα και μπουφαν δεν παλευεται.αυτο που κανω μονο ειναι να εχω τα ματια μου 14 αργα και σταθερα.δοξα τον θεο απο τα 17μου (που οδηγω μηχανη)δεν εχω χτυπησει ποτε.(τουλαχιστον να μεινω στο κρεβατι).ομως οτι εχει ο καθενας καλο ειναι.μη ξεχνατε και το οικονομικο που ειναι απαγορευτικο για αρκετους για τετοιες πολυτελειες.(ωωω!!! ναι ειναι πολυτελεια να εχεις χειμωνιατικο ΚΑΙ καλοκαιρινο εξοπλισμο)![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Σκεφτόμουν για καλοκαίρι -επειδή πραγματικά εκτός του κράνους τα άλλα όλα δεν τα ανέχομαι αν θα μπορούσαμε να φοράμε μόνο προστατευτικά αγκώνων γάντια και ίσως γιλεκάκι;
Και πως τυχαίνει και με ρωτάει χθές ένας γνωστός μου που με είδε με το κράνος (δεν τον συμπαθώ και πολύ οπότε φανταστείτε).
"Καλά τρελός είσαι φοράς κράνος με τέτοια ζέστη;"
Του απαντάω ψύχραιμα: "Τρελός θα ήμουν αν δεν το φορούσα"
Και η αποστομοτική απάντηση: "αααα παίζει να σε γράψουν ε?"
![]()
![]()
![]()
"Μπράβο το βρήκες!!!!!"
Το καλοκαιρινο μπουφαν δεν ειναι μονο για την προστασια απο πεσιμο αλλα και απο εναν πιο σημαντικο παραγωντα αγνωστο σε πολυ κοσμο. Ως γνωστον το σωμα για να ψυχθει ιδρωνει και το απαλο αερακι που αισθανομαστε πανω στην μηχανη (ακομη και 15χλμ/ωρα) μας δροσιζει εξατμιζοντας τον ιδροτα μας.
(Σας εχει συμβει μετα απο 3-4 ωριστες μεσα στην πολη να εσθανεστε αδυναμοι και με μια ελαφρια ζαλαδα?)
Αυτο ειναι αφυδατοση και αυτη ειναι τη πιο σημαντικη προστασια που προσφερει το μπουφαν. Δεν επιτρεπει, δηλαδη, την ακατασχετη απολια νερου απο την επιφανια του δερματος μας.
Ενα ταξιδακι αναψυχης με 50-60χλμ ως Γαλαξιδη με κοντομανικο (καλοκαιρι) ειναι αρκετο για να χασετε 3-3.5 λιτρα νερου.