Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: μοτο-εφορια...

xristo mperdeutikes egw exw to crypton k exw afm k egw k o lasus4.
    twra apoti exw katalavei xwris forologiki dilwsi de perneis tpt (ektow an einai penontari pou pernaei sto ntoukou!) gia ti paizei fasi tou pothen esxes,dil pou vrikes filara ta xrimata k pires to motori???
    aptin i dilwsi sou den prepei na ipolipete to 20% tis axias toy moter giati exeis tekmirio......
    gmseta dld travas tous gerous na kanoun to kone........alliws DYDKOLA!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από lasus4
    den exw crypton! epishs eipa oti exw ΑΦΜ. me mperdepses re xristo mallon.
    Genika omws k egw exw mperdeutei ti symvainei telika. Exontas ΑΦΜ alla oxi forologikh dhlwsh mporw na agorasw sto onoma mou mia papia?
    Δε σε μπέρδεψα... απλά έβγαλα βιαστικά συμπεράσματα...

Κοίτα... έχω ένα σκούτερ 100άρι και δεν το δήλωσα ποτέ στην φορολογική μου δήλωση...

Οπώτε υποθέτω οτι ισχύει ακόμα αυτό που ίσχυε κάποτε, οτι άν είναι κάτω από 499cc δεν το δηλώνεις πουθενά.
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    xristo mperdeutikes egw exw to crypton k exw afm k egw k o lasus4.
    twra apoti exw katalavei xwris forologiki dilwsi de perneis tpt (ektow an einai penontari pou pernaei sto ntoukou!) gia ti paizei fasi tou pothen esxes,dil pou vrikes filara ta xrimata k pires to motori???
    aptin i dilwsi sou den prepei na ipolipete to 20% tis axias toy moter giati exeis tekmirio......
    gmseta dld travas tous gerous na kanoun to kone........alliws DYDKOLA!!!
    Εγώ μια εποχή είχα στο όνομά μου το RGV 250, το KLX 650 και το σκούτερ το 100άρι και δήλωσα μόνο το KLX λόγω κυβικών, αλλά και πάλι η δήλωση μου ερχόταν κάθε χρόνο λευκή (παντού μηδενικά - δεν δίνεις τίποτα, δεν παίρνεις τίποτα).
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Α και επίσης όταν πούλησα το RGV που χρειάστηκε να βγάλω φορολογική ενημερότητα, την έβγαλα κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα (πάλι παντού μηδενικά).
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε.

Σε κάθε συναλλαγή υπάρχουν 2 ή και περισσότεροι συμβαλόμενοι. Οπότε αν δεν δηλωθεί από όλους τους συμβαλόμενους η όποια συναλλαγή τότε απλώς δεν υπάρχει συναλλαγή.

Οπότε ή διαλέγεις να βοηθήσεις κάποιους να συνεχίσουν να κλέβουν (εσένα το κράτος και όποιον άλλον) αρκεί περιστασιακά να βολεύει εσένα, ή θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να πείς κάθε πράγμα στον καιρό του. Οπότε και μέχρι τότε να τα έχεις βρεί με τους δικούς σου.

Κοίτα..........τρόπος υπάρχει καθ'όλα νόμιμος, αλλά δεν θα στον πω εγώ έτσι αβίαστα από το internet χωρίς να σε ξέρω. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός. Θα σου συνιστούσα δε να το βγάλεις από το μυαλό σου και να φερθείς ως σωστός μοτοσικλετιστής με σωστή αίσθηση της αντίληψης των πραγματων και να περιμένεις το σωστό τάϊμινγκ.

Σε κάθε περίπτωση αν η μη εκπιπτώμενη δαπάνη της μηχανής δεν ξεπερνάει το συνολικό εισόδημα των γονιών σου το χρόνο πλήν τις εκπιπτώμενες δαπάνες, αυτό που περισεύει ως ποσό να είναι μεγαλύτερο από την αξία αγοράς της μηχανής, τότε δεν συντρέχει κανένα μα κανένα είδος άλλου φόρου ή όποιο είδος άλλης επιβάρυνσης στην οκογένειά σου ανεξαρτήτως κυβικών μηχανής. Μετά απλός τρέχουν τα κόστη συντήρησής της, βενζίνες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια κ.τ.λ. Δηλώνεται μόνον η συναλλαγή με τον έμπορα ή ιδιώτη (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ) και όχι η μηχανή πέραν της χρονιάς της συναλλαγής με επισύναψη φωτοτυπίας της άδειας κυκλοφορίας της μηχανής.

Αυτά.

Πάντως εγώ στην Πανελλήνια θα πάω στα 29 μου για πρώτη φορά. Οπότε οι μικρότεροι ας παίρνουν θάρρος.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Συναγερμός ΜΟΤΟ
    από smavrid στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:05
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  4. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF